Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje Kiki

Go down 
+16
Clockvise
ardnasak
Agura
Uśmieszek
karina127
Cocaine
stewardessa
koziorożec
Zaczarowana.x3
XX_lero
Ayame
Sakura
Philipek
zαbαvεcкαα
Pati...xd
KikiCatacumba
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Cocaine
Raczkujący
Cocaine

Liczba postów : 61

Prezentacje Kiki - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 12:53 pm

Agura - Coś ty.
KikiCatacumba to była niegdyś volvetta, dlatego wszystko wie.
Powrót do góry Go down
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:00 pm

ale patrz. Bo nagle powstaje konto i pierwszy post na zagrodzie trafia w obronę kiki. nie sądzisz że to podejrzane?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:05 pm

Zgłosiłam się do załogi o sprawdzenie IP. Są całkowicie różne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:06 pm

Agura- Kiki to moja orzyjaciólka nie jestem w jej obronie bo tez mi sie to nie podoba i rozumiem pysię
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:08 pm

Czemu od razu mnie zgłaszacie do sprawdzenia? jestem zupełnie inną osobą
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:10 pm

Alv, nie chodzi o to, padły podejrzenia więc zgłosiłam prośbę z zapytaniem, już było parę akcji, że te same osoby zakładały konta i broniły się.
Nie chciałam Cię urazić..
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostSob Mar 24, 2012 1:12 pm

ApplePie- nic się nie stało ale poczułam się trochę urażona,a Kiki to moja przyjaciólka zaraz po pysi i trudno mi je osądzac gdyż znaczą dla mnie tyle samo
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 2:07 am

Multikonto multikontem.
Alvanti nie mydl mi oczu.Jak możemy być przyjaciółkami po ledwie kilkunastu rozmowach? O.o

Mimo,że ja też ,nawet bardzo często szukam inspiracji u innych[np.u Chantell] to nie byłabym w stanie posunąć się aż do tego.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:13 am

Pysiu- dla mnie jesteś bardzo bliska i dobrzeo tym wiesz nie wiesz jak sie czuje potym jak sie na mnie wściekasz ;(
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:19 am

Co ty możesz wiedzieć o przyjaźni,nawet tej internetowej?No? Nas dwie łączyło tylko kilkanaście rozmów i kilka grafik,tyle.Nic więcej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:21 am

Pysiu ale nie denerwuj się wiesz jak mi smutno?
Powrót do góry Go down
ardnasak
Przyjaciel Zagrody
ardnasak

Nick w grze : ardnasak.
Liczba postów : 671

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:25 am

Ekhem, ekhem.

To jest po prostu chamskie!
Co zrobiłaś w tych prezkach, Kiki?
Pewnie nawet NIE wiesz. Ale wiesz jedno: skopiowałaś.
I posuwasz się jeszcze do tego, by wkleić na forum 'swoje' arcydzieła.
Tylko hmm... pomyślmy, skopiowane?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2197396
ardnasak
Przyjaciel Zagrody
ardnasak

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:26 am

Bo nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć. Powinnaś zostać surowo ukarana za plagiaty i to NIE JEDNE!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:26 am

No dobrze skopiowała, nie wiem dlaczego bo na co dzień jest bardzo miła, moze z nią porozmawiam?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:34 am

Alvanti człowieka takiego jak ona nie zmienisz.Teraz jeszcze stchurzyła,ot co.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:35 am

Pysiu, chcesz zebym z nią porozmawiala?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:40 am

Nie,nie chcę.Nie chcę nic od Ciebie i tej bezczelnej kopiary.Zostawcie mnie wszyscy w spokoju!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:43 am

Ale dlaczego sie na mnie wściekasz?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:45 am

A co mam się cieszyć,że ktoś ukradł mi mój styl,moją grafikę!?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:48 am

Jasne że nie,eh... jakby ci pomóc
Powrót do góry Go down
ardnasak
Przyjaciel Zagrody
ardnasak

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 3:54 am

Alavanti -> nie musisz pomagać, rozmowa z Kiki nic nie da. Też bym się wściekła tak jak Pysia. Więc może gdby ktoś postawił Ciebie w podobnej sytuacji, to byś się teraz opamiętała Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 4:22 am

No właśnie..Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:13 am

Czy wy myślicie,że to tak fajnie,jak każdy was kopiuje?No?
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:31 am

No nie...
Powrót do góry Go down
Merveille
Nowy
Merveille

Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:33 am

Alvanti27 - Pysi w tej sytuacji nie jest łatwo, teraz prawie odchodzi od zmysłów, a Ty jeszcze jak jakiś natręt narzucasz się na nią.To nie jest teraz fajne, to jest nonsens.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:34 am

Oj,dobra.Zakończmy tą sprawę.Ona nie jest tego warta..Sad
Powrót do góry Go down
Merveille
Nowy
Merveille

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:36 am

Wiadomo Pysiu, ale czy będziesz się czuła dobrze, gdy osoba która ma tupet, kopiuje od Ciebie pracę? Sad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:39 am

Nie,ale jeszcze jest na tyle bezczelna ,żeby się w tej sprawie nie odezwać..
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:39 am

i to jak bezczelna, Pysiu, dlatego ja jak nawet biorę obrazki z internetu to podaję źródło, i tak nikt jeszcze ode mnie nie kupił Sad chyba muszę opuścić cenę
Powrót do góry Go down
Merveille
Nowy
Merveille

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:41 am

Tak, najpierw kopiuje - później tchórzy.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacje Kiki
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Tanio u Kiki :)
» Prezentacje z podstronami | Prezentacje z ramkami