Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje Kiki | |
|
+16Clockvise ardnasak Agura Uśmieszek karina127 Cocaine stewardessa koziorożec Zaczarowana.x3 XX_lero Ayame Sakura Philipek zαbαvεcкαα Pati...xd KikiCatacumba 20 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 5:43 am | |
| może ta cała rozmowa (jeśli ją czyta) da jej coś do myślenia | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 6:01 am | |
| Już nic od niej nie chcę,nie chcę nic od nikogo.. Nic to jej nie da do myślenia. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 6:23 am | |
| Pysia- eh masz rację ale wściekanie się nic nie da poprostu trzeba to zgłosić |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 6:27 am | |
| Merveille-chce jej tylko w jakiś sposób pomóc i koniec kropka ale rozumiem cię pysiu wiec skoro nic nie chcesz to proszę trzeba jednak to wkońcu zakonczyć raz na zawsze |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 6:30 am | |
| Alvanti ,ale jak ty mi możesz pomóc,skoro jesteś po jej stronie.. |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 12:06 pm | |
| Pysiu - bardzo współczuję. Teraz sama zaczynam się bać o swoje prace - chociaż pewnie nikt nie będzie chciał ich kopiować, bo nie są tak piękne, jak Twoje. Morał jest taki - trzeba robić ohydne prezentację i grafiki tak, aby nikt nie kopiował. xD Rozumiem, żeby "uczyć" się od dobrych grafików (takich, jak np. Pysia, Koralikowa.itd.), ale żeby tak ich kopiować?! Wiadomo, że można mieć podobne style, ale to nie jest podobne - to jest dokładnie takie samo... Alvanti - jak niby chcesz teraz pomóc Pysi? Zrobiło Ci się głupio, bo Twoja przyjaciółka jest zwykłą kopiarą i tyle. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Nie Mar 25, 2012 12:22 pm | |
| Sprawę uznajmy za zamkniętą.Kiki prezentacje usunęła,co nie zmienia jednak faktu,że ją skopiowała.Niniejszym chciałabym ogłosić wszem i wobec,że nie obchodzi mnie już ta osoba. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Pon Mar 26, 2012 6:54 am | |
| Pysiu-niedawno dopiero się o tym wszystkim dowiedziałam i jestem nią bardzo rozczarowana, i od zawsze byłam po twojej stronie, wiem że nie będziesz się z tym zgadzała ale ja to wiem |
| | | Zaczarowana.x3 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Zaczarowana.x3 Liczba postów : 751 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 6:04 am | |
| Hej! Pysia wykonuje prezentacje i poświęca swój czas i inne rzeczy może i nawet programy płatnicze a ty co ?Hmm...? Kopiujesz jej prace co to ,ma być co ? no powiedz bo ja szczeże biorę od Pysi tylko i wyłącznie POMYSŁY a nie kopiuję całe prezentacje na zarabianie forsy! | |
| | | Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 6:11 am | |
| Pysia - potraktuj to jak komplement! Powinnaś się cieszyć, że twoje prezentacje są na tyle dobre, że inni też chcą takie wykonywać! Wiem, że z plagiatem pogodzić się nie jest łatwo, ale spróbuj spojrzeć na to z innej strony! | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 6:34 am | |
| - Anella313 napisał:
- Pysia - potraktuj to jak komplement! Powinnaś się cieszyć, że twoje prezentacje są na tyle dobre, że inni też chcą takie wykonywać! Wiem, że z plagiatem pogodzić się nie jest łatwo, ale spróbuj spojrzeć na to z innej strony!
A jakby ktoś kopiował twoje. | |
| | | Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 6:40 am | |
| - zαbαvεcкαα napisał:
- Anella313 napisał:
- Pysia - potraktuj to jak komplement! Powinnaś się cieszyć, że twoje prezentacje są na tyle dobre, że inni też chcą takie wykonywać! Wiem, że z plagiatem pogodzić się nie jest łatwo, ale spróbuj spojrzeć na to z innej strony!
A jakby ktoś kopiował twoje. Na pewno nie było by to miłe, ale można na to spojrzeć z innej strony, że ktoś zazdrościł mi tego, że coś wykonuję na tyle dobrze... Gdyby ktoś oskarżył któryś z moich projektów o plagiat zdjęcia, to była bym chyba najszczęśliwszą osobą na świecie, bo oznaczało by to, że moja grafika jest na tyle realistyczna, że ludzie mylą ją ze zdjęciami ^^ | |
| | | zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 6:52 am | |
| - Anella313 napisał:
- zαbαvεcкαα napisał:
- Anella313 napisał:
A jakby ktoś kopiował twoje. Na pewno nie było by to miłe, ale można na to spojrzeć z innej strony, że ktoś zazdrościł mi tego, że coś wykonuję na tyle dobrze...
Gdyby ktoś oskarżył któryś z moich projektów o plagiat zdjęcia, to była bym chyba najszczęśliwszą osobą na świecie, bo oznaczało by to, że moja grafika jest na tyle realistyczna, że ludzie mylą ją ze zdjęciami ^^ Zazdrość to brzydka rzecz. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 7:29 am | |
| Własnie! zgadzam się ze wszystkim,twoje prezentacje są tak cudowne że kazdy chciał bym robić takie same |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Wto Mar 27, 2012 1:05 pm | |
| Ale to nie zmienia faktu że je skopiowała, mogła by wyszukać jakieś inne zdjęcia i podać ich źródło, to by było wtedy w porządku... a nie tak. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Sro Mar 28, 2012 11:54 am | |
| Hej, a może nasza kopiara się w końcu odezwie ?Hę ? | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Sro Mar 28, 2012 11:57 am | |
| A ja się zastanawiam, czy KikiCatacumba ma w dodatku zgode na używanie zdjęć Pani Małgorzaty. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Kiki Czw Mar 29, 2012 6:59 am | |
| Hm...może stchórzyła? nie ma jej na hwr bo tak jej konto by sie rozwijało a tak stoi w miejscu |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje Kiki | |
| |
| | | | Prezentacje Kiki | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|