Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Prezentacje Kiki

Go down 
+16
Clockvise
ardnasak
Agura
Uśmieszek
karina127
Cocaine
stewardessa
koziorożec
Zaczarowana.x3
XX_lero
Ayame
Sakura
Philipek
zαbαvεcкαα
Pati...xd
KikiCatacumba
20 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

Prezentacje Kiki - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 5:43 am

może ta cała rozmowa (jeśli ją czyta) da jej coś do myślenia
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:01 am

Już nic od niej nie chcę,nie chcę nic od nikogo.. Nic to jej nie da do myślenia. Mad
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:23 am

Pysia- eh masz rację ale wściekanie się nic nie da poprostu trzeba to zgłosić
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:27 am

Merveille-chce jej tylko w jakiś sposób pomóc i koniec kropka ale rozumiem cię pysiu wiec skoro nic nie chcesz to proszę trzeba jednak to wkońcu zakonczyć raz na zawsze
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 6:30 am

Alvanti ,ale jak ty mi możesz pomóc,skoro jesteś po jej stronie..
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 12:06 pm

Pysiu - bardzo współczuję. Teraz sama zaczynam się bać o swoje prace - chociaż pewnie nikt nie będzie chciał ich kopiować, bo nie są tak piękne, jak Twoje. Wink Morał jest taki - trzeba robić ohydne prezentację i grafiki tak, aby nikt nie kopiował. xD Twisted Evil
Rozumiem, żeby "uczyć" się od dobrych grafików (takich, jak np. Pysia, Koralikowa.itd.), ale żeby tak ich kopiować?! Rolling Eyes Wiadomo, że można mieć podobne style, ale to nie jest podobne - to jest dokładnie takie samo... Evil or Very Mad
Alvanti - jak niby chcesz teraz pomóc Pysi? Zrobiło Ci się głupio, bo Twoja przyjaciółka jest zwykłą kopiarą i tyle.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostNie Mar 25, 2012 12:22 pm

Sprawę uznajmy za zamkniętą.Kiki prezentacje usunęła,co nie zmienia jednak faktu,że ją skopiowała.Niniejszym chciałabym ogłosić wszem i wobec,że nie obchodzi mnie już ta osoba.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostPon Mar 26, 2012 6:54 am

Pysiu-niedawno dopiero się o tym wszystkim dowiedziałam i jestem nią bardzo rozczarowana, i od zawsze byłam po twojej stronie, wiem że nie będziesz się z tym zgadzała ale ja to wiem
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 6:04 am

Hej! Pysia wykonuje prezentacje i poświęca swój czas i inne rzeczy może i nawet programy płatnicze a ty co ?Hmm...? Kopiujesz jej prace co to ,ma być co ? no powiedz bo ja szczeże biorę od Pysi tylko i wyłącznie POMYSŁY a nie kopiuję całe prezentacje na zarabianie forsy!
Powrót do góry Go down
Anella313
Już coś wie
Anella313

Nick w grze : Anella313
Liczba postów : 262

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 6:11 am

Pysia - potraktuj to jak komplement! Powinnaś się cieszyć, że twoje prezentacje są na tyle dobre, że inni też chcą takie wykonywać! Wiem, że z plagiatem pogodzić się nie jest łatwo, ale spróbuj spojrzeć na to z innej strony! Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1163167
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 6:34 am

Anella313 napisał:
Pysia - potraktuj to jak komplement! Powinnaś się cieszyć, że twoje prezentacje są na tyle dobre, że inni też chcą takie wykonywać! Wiem, że z plagiatem pogodzić się nie jest łatwo, ale spróbuj spojrzeć na to z innej strony! Razz

A jakby ktoś kopiował twoje.
Powrót do góry Go down
Anella313
Już coś wie
Anella313

Nick w grze : Anella313
Liczba postów : 262

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 6:40 am

zαbαvεcкαα napisał:
Anella313 napisał:

Na pewno nie było by to miłe, ale można na to spojrzeć z innej strony, że ktoś zazdrościł mi tego, że coś wykonuję na tyle dobrze...

Gdyby ktoś oskarżył któryś z moich projektów o plagiat zdjęcia, to była bym chyba najszczęśliwszą osobą na świecie, bo oznaczało by to, że moja grafika jest na tyle realistyczna, że ludzie mylą ją ze zdjęciami ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1163167
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 6:52 am

Anella313 napisał:
zαbαvεcкαα napisał:
Anella313 napisał:

Na pewno nie było by to miłe, ale można na to spojrzeć z innej strony, że ktoś zazdrościł mi tego, że coś wykonuję na tyle dobrze...

Gdyby ktoś oskarżył któryś z moich projektów o plagiat zdjęcia, to była bym chyba najszczęśliwszą osobą na świecie, bo oznaczało by to, że moja grafika jest na tyle realistyczna, że ludzie mylą ją ze zdjęciami ^^

Zazdrość to brzydka rzecz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 7:29 am

Własnie!
zgadzam się ze wszystkim,twoje prezentacje są tak cudowne że kazdy chciał bym robić takie same
Powrót do góry Go down
XX_lero
Przyjaciel Zagrody
XX_lero

Nick w grze : Giwera
Liczba postów : 592

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostWto Mar 27, 2012 1:05 pm

Ale to nie zmienia faktu że je skopiowała, mogła by wyszukać jakieś inne zdjęcia i podać ich źródło, to by było wtedy w porządku... a nie tak.
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 11:54 am

Hej, a może nasza kopiara się w końcu odezwie ?Hę ?
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 11:57 am

A ja się zastanawiam, czy KikiCatacumba ma w dodatku zgode na używanie zdjęć Pani Małgorzaty.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 6:59 am

Hm...może stchórzyła?
nie ma jej na hwr bo tak jej konto by sie rozwijało a tak stoi w miejscu
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Prezentacje Kiki   Prezentacje Kiki - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Prezentacje Kiki
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-