Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Empty
PisanieTemat: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 2:23 am

Chciałabym poinformować, że aktualnie najlepsza hodowla jednorożców na serwerze polskim - IN THE SKY, która hodowała jednorożce rasy pinto zostaje zawieszona. Aby konie tej rasy nadal znajdowały się na szczycie istnieje możliwość wykupienia WSZYSTKICH koni tej hodowli, które posiadają osoby będące w niej [konie od 4 osób] bądź wykupu pojedynczych sztuk.

Jeśli ktoś chciałby kupić całą hodowlę zapraszam na PW do gracza arlyn bądź Staficzka. Pojedyncze sztuki znajdują się na sprzedażach.

Mam nadzieję, że administracja pozwoli, aby to ogłoszenie pozostało tu chociaż na parę dni.
Z góry dziękuję.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 3:18 am

a jakie są koszta?
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 3:54 am

Jaka cena? Chętnie bym coś kupiła. Wink
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 5:19 am

A ja jednego ogra już mam Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipostCzw Mar 22, 2012 8:15 am

Napisałam, że to ważne i prosiłabym aby było tam. Gdy trzeba było pomóc innym graczom nie było problemu aby ogłoszenie wisiało w aktualnościach przez parę dni. Mi zależało o chociaż 2 dniach. Ale jeśli to problem ...........

Ceny rożków są różne. Zapraszam na moje sprzedaże: KLIK!!
Każda cena jest do negocjacji Wink.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!   Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Pomożecie mi w hodowli itp? :)
» Likwidacja schroniska
» Szukam hodowli
» Dołączę do hodowli!
» Szukam hodowli!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: