Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Czw Mar 22, 2012 2:23 am | |
| Chciałabym poinformować, że aktualnie najlepsza hodowla jednorożców na serwerze polskim - IN THE SKY, która hodowała jednorożce rasy pinto zostaje zawieszona. Aby konie tej rasy nadal znajdowały się na szczycie istnieje możliwość wykupienia WSZYSTKICH koni tej hodowli, które posiadają osoby będące w niej [konie od 4 osób] bądź wykupu pojedynczych sztuk.
Jeśli ktoś chciałby kupić całą hodowlę zapraszam na PW do gracza arlyn bądź Staficzka. Pojedyncze sztuki znajdują się na sprzedażach.
Mam nadzieję, że administracja pozwoli, aby to ogłoszenie pozostało tu chociaż na parę dni. Z góry dziękuję. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Czw Mar 22, 2012 3:18 am | |
| |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Czw Mar 22, 2012 3:54 am | |
| Jaka cena? Chętnie bym coś kupiła. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Czw Mar 22, 2012 5:19 am | |
| A ja jednego ogra już mam | |
| | | arlyn Już coś wie
Liczba postów : 225 Dołączył : 30/06/2011
| Temat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! Czw Mar 22, 2012 8:15 am | |
| Napisałam, że to ważne i prosiłabym aby było tam. Gdy trzeba było pomóc innym graczom nie było problemu aby ogłoszenie wisiało w aktualnościach przez parę dni. Mi zależało o chociaż 2 dniach. Ale jeśli to problem ........... Ceny rożków są różne. Zapraszam na moje sprzedaże: KLIK!! Każda cena jest do negocjacji . | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! | |
| |
| | | | Likwidacja prestiżowej hodowli - IN THE SKY !! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|