Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jakie są wasze przezwiska? | |
|
+69Księżniczka Żulietta VCarinn Takaczan MrsKopytko wercia d Ayashi mikerowave Wild_Horse gwiazda2002 Kirara zuzu_zozol Arrin ~ Ruki Linea2010 Layzy Guzik Marsh Ejli tamara4 Takashiro Arbuzek_10 Naylian karina127 Evelynek mufff123@o2.pl deccot Moon :3 -Eruina- Manroe koziorożec truskaweczkaa Alexinda EveDallas Hoping. Czarny Kot Casablanka Aangelika101 Sweet Rabbit bibi666689 kara250 Narkotyka ZetkaEmka avrilka wiola9786 Pati...xd Broszka Clockvise CzekoBoom Zaczarowana.x3 Ayame Tirrathee Koociara Ew3linka Aglyss Evangeline stewardessa Cocaine Kuilu koniara25000 hanka1998 katty88888 Asiaa. zαbαvεcкαα Philipek Diana375. Truskawka918 Sakura Dagonhic XX_lero 73 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Wto Lut 11, 2014 7:17 am | |
| Ostatnio przylgnelo do mnie wszystko z 'ruda' na poczatku, od zwuklego rudzielca do.rudej malpy C: A tata mnie nazywa wiewiora, huehue. | |
| | | Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sro Lut 12, 2014 10:48 am | |
| A naaa mnie chłopaki czasami wołają Świętoszek (albo dla tego że jestem dojrzalej nastawiona do wiary niż reszta rówieśników albo dla tego że uciekam kiedy ktoś chce zrobić mi zdjęcie, ubieram się o wiele skromniej niż inne dziewczyny (rzadko noszę głębokie dekolty i krótkie spodenki) no i kiedy jakiś chłopak chce mnie przytulić to rzucam mu jedno z najbardziej jadowitych spojrzeń i się odsuwam na bezpieczną odległość.). A tak na co dzień to jestem po prostu Aga. | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sro Lut 12, 2014 2:18 pm | |
| Mnie nikt nie przezywa prócz mojej przyjaciółki i kolegi z klasy. Przyjaciółka mówi do mnie Deadmon -_- A kolega mówi na mnie PewDiePie bo on uważa że ja chora jestem jak oglądam go A tak to wszyscy mówią do mnie po imieniu czasami tata powie "Stefan" albo "Pączek" XD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sro Lut 12, 2014 2:37 pm | |
| Wojna najczęściej. W sumie jest wiele powodów. Najczęściej wiążących się z charakterem ^^ |
| | | Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Czw Lut 13, 2014 2:39 am | |
| Hm... ja chyba nie mam jakiegoś przezwiska... Znajomi wołają na mnie dość często Moni, bądź Monia i to wszystko. Mama jedynie mówi nieraz do mnie Karol, ponieważ Karolina to moje drugie imię i co ciekawsze... jak byłam mała, to mama mogła wołać do mnie Monika i nie było efektu. Natomiast jak krzyknęła Karolina, to stałam na baczność | |
| | | wercia d Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Meren_wen Liczba postów : 840 Dołączył : 07/10/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Czw Lut 13, 2014 2:59 am | |
| Werka, Werciak i Dżeforek (dłuuga historia) Koleżanka ma przezwisko Kabanos xD | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Czw Lut 13, 2014 7:08 am | |
| Karola, Karol, Karla, Karolek Brudas, Metal, Amelinium, Drewno, Żelazo ;-; Wiśnia, Wicha - to rzadziej. Ale uprzedzam, to nie od mojego nazwiska xD Tylko od nazwiska kolegi, który mi się podoba. Zabiłabym za to przyjaciółkę. XD Ale już się przyzwyczaiłam c: | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sro Mar 12, 2014 2:48 pm | |
| Koteł, kot, kociara, miau, kotoholik XD Czasem Krzysiu, od Zapytaj Beczkę, czasem też jamochłon. |
| | | Takaczan Nowy
Nick w grze : Takaczan Liczba postów : 29 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sro Mar 12, 2014 4:53 pm | |
| Takacian... Cóż, zdrobnienia imienia Takanori, które przypisuję sobie na co dzień. Jedna osoba nazywa nazwała mnie Taczką. O__o Prócz tego zdarzały się, przeważnie od dobrych kolegów, "córka szatana", "kotowpie*****cz" (nie mam pojęcia skąd .o.) czy "cezarowa". | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Czw Mar 13, 2014 7:16 am | |
| Aktualnie moje przezwiska to "żurek" i "szczecin" (zupełnie bez powodu, randomowe przezwiska są fajne), do tego pseudo-nazwisko "VIP". | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Czw Mar 13, 2014 8:05 am | |
| Kilka moich nowych przezwisk związanych z nickiem: Kamień, Głaz, KamieńKazia, Kazia, Kazik. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Pią Mar 14, 2014 12:54 am | |
| Tak, teraz zaczęli na mnie mówic Ina, Inka XD Od imienia C: | |
| | | VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sob Kwi 19, 2014 1:41 pm | |
| Ahh te koleżanki. Jestem Olgita z Violetty xD | |
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Sob Kwi 19, 2014 1:54 pm | |
| Na mnie wszyscy mówią Dywan Ale w szkole zaczęli mówić zmarznięta małpa ;___________; I jeszcze jedna osoba nazywa mnie Dżejmi, nie wiem jak można go tak obrażać. :C | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Nie Kwi 20, 2014 1:55 am | |
| - Mietek, żul, żulieta - nie wiem czemu, ale sie przyjęło XD
- Jul, jula, julciątko, juleczka ;w;
- Koń - Chiński horoskop i ta fascynacja końmi.
I jeszcze inne czasem, w stylu psychopatki XD | |
| | | JulicaSkywalker Nowy
Nick w grze : Julica Liczba postów : 4 Dołączył : 14/06/2014
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Nie Cze 15, 2014 2:28 am | |
| -Jula, Juliuła, Julica, Julkens-tak po prostu od imienia -Koniara, konieł, piesowa, kotełowa, jamrajowa, bandicoot-od fascynacjii tymi zwierzętami -Córka Norrisa-nie pytajcie, czemu, bo sama nie wiem Wśród chłopaków z mojej klasy mam chyba najdziwniejsze ksywki-Hayden, Anakin i Lord Vader Ponoć jestem podobna z twarzy do Haydena Christensena, a co do tej drugiej i trzeciej... nie wiem skąd się wzięły. | |
| | | Kepler99 Już coś wie
Nick w grze : Kepler99-Nie gram! Liczba postów : 140 Dołączył : 08/04/2014
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Nie Cze 15, 2014 12:03 pm | |
| | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| | | | PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? Wto Sie 26, 2014 5:36 pm | |
| Nie mam żadnych przezwisk, mówią mi po imieniu (często zgrabnie omijają zdrobnienia, bo wiedzą, że nieszczególnie to lubię), ale jeszcze jakiś czas temu mówili do mnie czasami Wampir. Dlaczego?... Kiedy byłam w pierwszych klasach podstawówki, lubiłam nabierać innych, że jestem wampirem. Wierzyli mi do około piątej klasy. Okej. Do piątej klasy. Jezu, co za... XD Dobra, nie było tematu. Mówią czasami jeszcze Julian (męska wersja mojego imienia, co za chamy) albo zwracają się do mnie jak do chłopaka. :') Tylko dlatego, że w podstawówce lubiłam odstawać od reszty dziewczyn. Chamsko trochę. ._. Często próbowałam sprawić, żeby wymyślili mi jakieś przezwisko, nope, nie sprawdzało się, po dniu lub dwóch mówili już po imieniu. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jakie są wasze przezwiska? | |
| |
| | | | Jakie są wasze przezwiska? | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|