| GRA - Nowości w Grze - PL! | |
|
+14ZetkaEmka zαbαvεcкαα avrilka Nathaly Philipek Aglyss EREIS Nevarra Sakura nevinowa anna i wiki poziomka22 hanka1998 Malto 18 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:06 am | |
| - Cytat :
- Nowości w grze - 27 marca 2012
Wprowadzilismy zmiany w grze, które sprawią, że stanie się lepiej zbilansowana i poprawią jakość rozgrywki.
- Wiadomości na stronie domowej zyskały nowy wygląd
- Usunęliśmy dział ogłoszeń
- W czasie tworzenia zawodów Western pleasure widoczny będzie ich poziom trudności
- W Rogach Obfitości pojawiły się diamenty
- Zawody będą się odbywać ze zwykłą regularnością (odbywały się częściej od momentu wprowadzenia specjalizacji Western)
- Chmurki nie będą mieć zastosowania u koni powyżej 30 lat (nie dotyczcy to Zestawów Chmurek)
Pozdrawiamy, Załoga Howrse | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:08 am | |
| No właśnie miałam napisac... Zabrali nam ogłoszenia | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:11 am | |
| - Cytat :
- - Usunęliśmy dział ogłoszeń
Chyba sobie robią, za przeproszeniem, jaja... Znajdź teraz konia, który spełnia oczekiwania, a nie jest wystawiony na sprzedaż = grzeb się w dziesiątkach tysięcy profilów. Zagroda powinna zyskać na powodzeniu. A oficjalne forum dopiero teraz zostanie zalane spamem. | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:18 am | |
| - Cytat :
- Chyba sobie robią, za przeproszeniem, jaja...
Znajdź teraz konia, który spełnia oczekiwania, a nie jest wystawiony na sprzedaż = grzeb się w dziesiątkach tysięcy profilów.
Zagroda powinna zyskać na powodzeniu. A oficjalne forum dopiero teraz zostanie zalane spamem.
Dokładnie to samo myślę, to jest kompletnie bez sensu. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:20 am | |
| - Malto napisał:
-
- Cytat :
Zagroda powinna zyskać na powodzeniu. A oficjalne forum dopiero teraz zostanie zalane spamem.
1. Uff.. Dobrze, że istnieje chociaż Zagroda i tu nie zakazali ogłoszeń -.- 2. Jeszcze więcej spamu na forum? To możliwe? O.O | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:25 am | |
| Dobrze że diamęty są w rogach obfitości.(mam tylko 3) | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:37 am | |
| pewnie teraz sobie RO otworze a tak UWAGA - 2 diamenty to już bym wolała np. jakiegoś towarzysza niż diamenty | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 3:42 am | |
| Hłe, hłe, hłe... Otworzyłam z ciekawości RO za kupon i Diamenty aż się wysypały! - Cytat :
- Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Zestaw Harmonii 1 000 Equus 30 rzep 2 mieszanki energetyczne
Jeśli masz dobry dzień, może... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 5:10 am | |
| I mój post w temacie usuniętych ogłoszeń: - Cytat :
- Krótko - usunięcie ogłoszeń to strzał we własne kolano - a raczej strzał w kolana Moderatorów. Czy Administracja zdaje sobie sprawę z faktu, że - usuwając legalne miejsce do zamieszczania ogłoszeń związanych z handlem koni - tym samym prowokuje wykwit postów-spamów o tej tematyce na forum ogólnym? I kto będzie musiał nad tym śmietnikiem zapanować? Moderacja, której już w tej chwili współczuję zajęcia.
Poza tym, proszę mi powiedzieć, jak mam znaleźć konia spełniającego moje oczekiwania, ale nie wsytawionego na sprzedaż, mimo że gracz "odstępujący" chce się go pozbyć? Rozumiem, że mam przeglądać dziesiątki tysięcy profilów, czy aby ktoś zamieścił ogłoszenie na prezentacji?
Nietrafna decyzja, moim zdaniem, nietrafna... | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 5:32 am | |
| Wiele zmian, które zostały wprowadzone, to strzał w kolano nie tylko dla Moderacji, ale i dla całego Howrse. Nie rozumiem tego ciągłego wprowadzania "ulepszeń". | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 5:43 am | |
| - Cytat :
Po długich obserwacjach doszliśmy do wniosku, że ogłoszenia nie spełniały swojej roli. Wymagały dużo czasu i uwagi ze strony moderatorów i były nagminnie używane przez wiele osób niezgodnie ze swoim przeznaczeniem. Być może w przyszłości zostanie wprowadzony inny system pozwalający na umieszczanie ogłoszeń dotyczących handlu końmi. A da się coś jeszcze wymyślić? | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 5:49 am | |
| Administracja Howrse zaczyna zamieniać się w naszych polityków. Ciągle wymyślają nowe "ulepszenia", ale nie biorą odpowiedzialności za konsekwencje z tego płynące. Aż proszą się o wykwit oszustów, wyłudzaczy i multikontowców, których i tak jest już mnóstwo w tej grze. Zamiast z tym coś zrobić, nieustannie tworzą coraz to nowsze i bardziej utrudniające grę udziwnienia. Myślę, że oni sprawdzają, jak daleko mogą się posunąć... Ciekawa jestem, kiedy gracze stracą cierpliwość na dobre, żeby otwarcie zaprotestować przeciwko takiej polityce. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 6:46 am | |
| e to ja się szarpnęłam na RO i tadam .... Wygrywasz… Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 5 diamentów 2 000 Equus 5 rzep 2 mieszanki energetyczne 2 punkty dorastania czyli będzie albo coś z CR albo diamenty - zaje.... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 7:36 am | |
| Chyba zmienili wygląd narodzin, albo tylko ja tak mam - Spoiler:
| |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 7:46 am | |
| Nie no, powiedz mi ktoś gdzie jest polska siedziba Owlientu, i pędzę sprintem na protest! | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 8:35 am | |
| - Cytat :
- Usunęliśmy dział ogłoszeń
Szkoda,że to usunęli,ale z drugiej strony mieli troszkę racji - dużo osób spamowało. I to właśnie PRZEZ GRACZY nie ma ogłoszeń. Cieszyłabym się bardzo żeby sprzedaże pokazywały przedmiot Diamentowego Jabłka,tj. żeby pokazywały się konie z DJ. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 8:44 am | |
| To mogli by tak za jednym zamachem zamknąć forum Rozrywka. tam się dzieje dokładnie to samo, miliardy identycznych pytań bo dzieciakom ciężko skorzystać z wyszukiwarki. | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 9:28 am | |
| Mnie osobiście likwidacja ogłoszeń nie dziwi. 3/4 graczy wklejało tam oferty sprzedaży/ kupna przedmiotów z Cr, PD, reklamy konkursów, ogłoszeń dotyczących poszukiwania sitterów, trenerów i nie wiadomo czego jeszcze. i to nie tylko "dzieci",ale Ci bardziej doświadczeni gracze też. Ze względu na ilość takowych ogłoszeń i fakt,że mało kto je zgłaszał cześć spamerów była bezkarna. Na forum jednak łatwiej nad tym zapanować choćby z tego względu,ze wielu graczy pomaga moderacji:) Wiadomo,ze będzie "śmietnik",ale cóż...moze po jakimś czasie gracze sie nauczą co i jak. Wiadomo,że jak każda zmiana uderza ona takze w tych uczciwych graczy...niestety | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 9:37 am | |
| A zauważył ktoś ze więcej niż 3 ogłoszeń nie można było zgłosić za naruszenie warunków użytkowania?
Może dadzą coś na zasadzie sprzedaży bezpośrednich - z tym, że będzie tylko opcja kontaktu ze sprzedającym, może jakieś pole do wpisania kilku słów | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 9:49 am | |
| Kiedyś była opcja do wpisania kilku słów od kupującego, zlikwidowali bo, za dużo emot ludzie wkładali w to i strona się rozjeżdżała. |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 10:07 am | |
| Chciałam założyć właśnie taki wątek Wszystko tylko nie ogłoszenia.Najpierw wprowadzą potem ''wyprowadzają''.No kurde,niektórzy gracze sobie z tego nie żartowali i traktowali to poważnie,jako ułatwienie handlu a teraz nie ma nic. Założę się że to wszystko przez głupie dzieci,które spamowali tam o prezentacjach robionych np. w Wordzie* -.- *Nie ze ja mam coś do Worda,ale prezentacje na howrse nie najlepiej tam wychodzą | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 11:27 am | |
| A wystarczyły by surowsze kary.... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 11:49 am | |
| Powiem tak - o ile mnie nie opuści zapał/irytacja, stworzę forum skupione wyłącznie na handlu końmi. Broń Boże konkurencja dla Zagrody. Już szukam serwera. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 11:51 am | |
| Mogę ci pomóc, znam się trochę na php i forach. |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 12:04 pm | |
| - APX napisał:
- Mogę ci pomóc, znam się trochę na php i forach.
Dzięki, może rzeczywiście pomoc się przyda - jakby coś, uśmiechnę się do Ciebie Aktualnie założyłam forum - http://handelhowrse.jun.pl/Zaczynam rzeźbić ze stylem i działami. | |
|
| |
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 12:06 pm | |
| - Malto napisał:
- Powiem tak - o ile mnie nie opuści zapał/irytacja, stworzę forum skupione wyłącznie na handlu końmi. Broń Boże konkurencja dla Zagrody.
Już szukam serwera. Na pewno twoje? Bo chcę konto założyć. Zrób mnie modem, plissssss | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 1:11 pm | |
| - zαbαvεcкαα napisał:
- Malto napisał:
- Powiem tak - o ile mnie nie opuści zapał/irytacja, stworzę forum skupione wyłącznie na handlu końmi. Broń Boże konkurencja dla Zagrody.
Już szukam serwera. Na pewno twoje? Bo chcę konto założyć. Zrób mnie modem, plissssss \ Roboty przy tym trochę jest, powoli zapał mi siada Jutro zdecyduję, czy chce mi się to kończyć | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| |
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Wto Mar 27, 2012 4:11 pm | |
| Malto, jeżeli zapał Ci nie siądzie, stwórz możliwość handlu nie tylko końmi, ale wszelkimi rzeczami, typu CR, prezentacje, avatary i inne usługi | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 4:14 am | |
| Uwaga, co się pisze - krytyka niemile widziana - Cytat :
- Witaj Malto,
Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.
Powód: Dyskusja poniżej pewnego poziomu na forum Wydarzeń " zmieniają się w złego wujka, który ma nas gdzieś" - zachowaj przyzwoity poziom swoich wypowiedzi
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Dziekujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! | |
| |
|
| |
| GRA - Nowości w Grze - PL! | |
|