Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowości w Grze - PL!

Go down 
+14
ZetkaEmka
zαbαvεcкαα
avrilka
Nathaly
Philipek
Aglyss
EREIS
Nevarra
Sakura
nevinowa
anna i wiki
poziomka22
hanka1998
Malto
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 4:17 am

owlientowi nie spodobało się to, co napisałam na forum, prawda w oczy kole? Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 6:45 am

Malto napisał:
Uwaga, co się pisze - krytyka niemile widziana Wink

Cytat :
Witaj Malto,

Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.

Powód: Dyskusja poniżej pewnego poziomu na forum Wydarzeń " zmieniają się w złego wujka, który ma nas gdzieś" - zachowaj przyzwoity poziom swoich wypowiedzi

To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.

Dziekujemy za zrozumienie,

Zespół Howrse

skończone pajace - może OW wpadnie na zagrodę poczytać wtedy mam BAN murowany Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:07 am

EREIS napisał:
Malto napisał:

Cytat :
Witaj Malto,

Powód: Dyskusja poniżej pewnego poziomu na forum Wydarzeń " zmieniają się w złego wujka, który ma nas gdzieś" - zachowaj przyzwoity poziom swoich wypowiedzi

To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.

Zespół Howrse

skończone pajace - może OW wpadnie na zagrodę poczytać wtedy mam BAN murowany Laughing

Idę o zakład, że prędzej czy później Mirmil puści farbę - jest strasznym skarżypytą, jeśli dostanie się na ZM, to już po nas.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:09 am

Aglyss napisał:
EREIS napisał:
Malto napisał:

Cytat :
Witaj Malto,

Zespół Howrse

Idę o zakład, że prędzej czy później Mirmil puści farbę - jest strasznym skarżypytą, jeśli dostanie się na ZM, to już po nas.

Oby nie było tu nikogo, kto lubi puszczac parę z paszczy, bo będziemy mieli przekichane Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:09 am

Mirmil to nas od razu wszystkich pobanuje z uśmiechem na twarzy xd
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:18 am

hanka1998 napisał:
Aglyss napisał:
EREIS napisał:
Malto napisał:

Cytat :
Witaj Malto,

Zespół Howrse

Oby nie było tu nikogo, kto lubi puszczac parę z paszczy, bo będziemy mieli przekichane Laughing

Niestety, ale pszczolka182 jest na ZM zarejestrowana. A ona jest na mnie tak wściekła, że bardzo chętnie na nas/mnie doniesie.
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:21 am

Szarusia16 napisał:
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go cheers Błędne koło.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:22 am

Rose666 napisał:
Szarusia16 napisał:

Już lepiej nie dobijaj ludzi... W końcu ktoś na sprzeda i tyle.
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:25 am

Aglyss napisał:
Rose666 napisał:
Szarusia16 napisał:

W końcu Ow wejdzie i tu. Można by było się zamęczać i część z Aktualnościami, gdzie byśmy się umawiali, udostępnić tylko zalogowanym, ale ZÓH (ZespÓł Howrse, tak jest krócej xD) zarejestruje się i tak- jako ,,Panna Migotka", ,,Mała Mi" czy nawet ,,Kubuś Puchatek" -.-
Powrót do góry Go down
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:26 am

Rose666 napisał:
Aglyss napisał:
Rose666 napisał:
Szarusia16 napisał:

W końcu Ow wejdzie i tu. Można by było się zamęczać i część z Aktualnościami, gdzie byśmy się umawiali, udostępnić tylko zalogowanym, ale ZÓH (ZespÓł Howrse, tak jest krócej xD) zarejestruje się i tak- jako ,,Panna Migotka", ,,Mała Mi" czy nawet ,,Kubuś Puchatek" -.-

Wątpię. Ow jest żądna sławy, więc zarejestrowała by się pod tym samym loginem.
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 8:30 am

Aglyss napisał:
Rose666 napisał:
Aglyss napisał:
Rose666 napisał:
Szarusia16 napisał:

Wątpię. Ow jest żądna sławy, więc zarejestrowała by się pod tym samym loginem.
Ale ten sam login jest zajęty Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 9:07 am

prawda jest taka jak w powiedzeniu:

Jak chcesz uderzyć psa, to zawsze znajdziesz kij pod ręką

jeśli będą nas chcieli usadzić w szeregu to nie będą musieli się nawet i na to forum fatygować coś na bank w grze wynajdą - na mnie czy na Malto choćby na wątku o krzyżowaniu ras poszukają po postach i się doszukają byle pierdoły, Szar i innych "maziających" zaś mogą w wątku CP i PT pognębić. Na każdego coś się znajdzie ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 9:37 am

Malto napisał:

Cytat :
Witaj Malto,

Zespół Howrse
OMG, to Ty tak napisałaś! Very Happy
Ale co racja, to racja
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Nathaly
Już coś wie
Nathaly

Liczba postów : 221

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 9:52 am

Kochani, w Polsce panuje szeroko rozumiana wolność słowa, wiec nikt Was nie może zbanować na howrse za wypowiedzi na zagrodzie. A czy na siłę będą szukali powodu do zbanowania...wątpię.To przeczy zasadom pracy moderatora. Tu każdy może wyrażać krytykę w stosunku do gry jak chce, chociaz kulturę trzeba zachować,aby bana na zagrodzie nie dostaćRazz

Pomysł zrobienia forum do handlu bardzo dobry;)
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 10:14 am

EREIS, już się do tygrysa przyczepili, że jej prace to przeróbki zdjęć....

heh, ja napisałam, że "Wisth, tu nie chodzi o same ogłoszenia, tylko o przekraczanie granic. Owlient ma gdzieś użytkowników, a ten temat to jest tak dla picu...Poza tym, jak już mówiłaś, niedługo nie będzie można się reklamować na awatarach. Jak myślisz, jak daleko się jeszcze posuną?"
Ow się wkurzyła, ocenzurowała (no a jaaak) i karmę odjęła, po czym dodała: "Wbrew niektórym opiniom w tym wątku, ja zawsze czytam Wasze uwagi - po to są zakładane wątki takie, jak ten. Nie będę jednak tolerować wycieczek osobistych i dyskusji poniżej poziomu przyzwoitości - proszę odnosić się do konkretnych zmian, a nie osób i dotyczy to zarówno komentarzy na temat twórców gry, jak i moderatorów." Very Happy:D

nie no ja z nich nie mogę XD po co w ogóle te wątki otwierają jak prawda ich razi xd
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 11:11 am

Nathaly napisał:
Kochani, w Polsce panuje szeroko rozumiana wolność słowa, wiec nikt Was nie może zbanować na howrse za wypowiedzi na zagrodzie. A czy na siłę będą szukali powodu do zbanowania...wątpię.To przeczy zasadom pracy moderatora. Tu każdy może wyrażać krytykę w stosunku do gry jak chce, chociaz kulturę trzeba zachować,aby bana na zagrodzie nie dostaćRazz

Pomysł zrobienia forum do handlu bardzo dobry;)

Bardzo nas uspokoiłaś tym Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:06 pm

Tak ku pamięci - to nadal jest nieoficjalne forum howrse. A nie howrse.pl. Taki drobny szczególik. A może nas pasjonują nowości na International czy equideow? Jak sie przyczepi Ow czy bOwer z internationala to możemy wtedy pogadać XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:29 pm

Zarejestrowałam się na tym forum o handlu. Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:34 pm

ZetkaEmka napisał:
Zetka, szczerze, nie wiem, czy jest sens je kończyć. Skoro już wkrótce zostaną zabronione linki zewnętrzne poza jakimiś tam smoczymi jajami...
A skoro już tam jesteś, nie patrz na grafikę, nawet nie zdążyłam się pobawić stylami Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:38 pm

Malto napisał:
ZetkaEmka napisał:
Zetka, szczerze, nie wiem, czy jest sens je kończyć. Skoro już wkrótce zostaną zabronione linki zewnętrzne poza jakimiś tam smoczymi jajami...
A skoro już tam jesteś, nie patrz na grafikę, nawet nie zdążyłam się pobawić stylami Very Happy
Może mi ktoś podać linka do tego forum? To też się zarejestruję.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:40 pm

Philipek napisał:
Malto napisał:
ZetkaEmka napisał:

http://handelhowrse.jun.pl/index.php

Surowizna totalna. I, jak mówię, zastanawiam się, czy jest sens się w tym grzebać.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Mar 28, 2012 12:40 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:40 pm

Mogę Ci pomóc. Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:41 pm

Ja także mogę pomóc. Co nieco wiem coś o moderowaniu forum. ( style, działy, nagłówki itp. Wink )
--------------------------------
Już się tam rejestruję.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:47 pm

A ile jest już osób?
Uff, białe - od razu lepiej niż czarne. Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:49 pm

ZetkaEmka napisał:
A ile jest już osób?
Jest aktualnie 5 zarejestrowanych użytkowników.
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostSro Mar 28, 2012 12:49 pm

Właśnie zauważyłam. xD Fajny pomysł, ale może by założyć mu osobny wątek, bo tu śmietnik robimy.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:15 am

Super pomysł,Malto : )
Będę obserwowała to forum : )
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:25 am

Philipek napisał:
Malto napisał:
ZetkaEmka napisał:

http://handelhowrse.jun.pl/

Prosze bardzo. Ja już tam jestem.
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:29 am

O, to ja też się zarejestruję Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipostCzw Mar 29, 2012 11:32 am

liluse napisał:
Philipek napisał:
Malto napisał:
ZetkaEmka napisał:

http://handelhowrse.jun.pl/

Prosze bardzo. Ja już tam jestem.
Już dawno się tam zarejestrowałam,wystarczy czytać wyżej. Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL!   GRA - Nowości w Grze - PL! - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowości w Grze - PL!
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» GRA - Zmiana tła w grze
» Ostrzeżenie w grze
» Zmiany w grze
» błąd w grze?
» ile koni jest w grze

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach