Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Nowości w Grze - PL! | |
|
+14ZetkaEmka zαbαvεcкαα avrilka Nathaly Philipek Aglyss EREIS Nevarra Sakura nevinowa anna i wiki poziomka22 hanka1998 Malto 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 4:17 am | |
| owlientowi nie spodobało się to, co napisałam na forum, prawda w oczy kole? | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| | | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:07 am | |
| - EREIS napisał:
- Malto napisał:
- Uwaga, co się pisze - krytyka niemile widziana
- Cytat :
- Witaj Malto,
Wysyłamy Ci upomnienie, ponieważ naruszyłeś jedną lub więcej z zasad Howrse.
Powód: Dyskusja poniżej pewnego poziomu na forum Wydarzeń " zmieniają się w złego wujka, który ma nas gdzieś" - zachowaj przyzwoity poziom swoich wypowiedzi
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Dziekujemy za zrozumienie,
Zespół Howrse
skończone pajace - może OW wpadnie na zagrodę poczytać wtedy mam BAN murowany Idę o zakład, że prędzej czy później Mirmil puści farbę - jest strasznym skarżypytą, jeśli dostanie się na ZM, to już po nas. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:09 am | |
| - Aglyss napisał:
- EREIS napisał:
- Malto napisał:
- Cytat :
- Witaj Malto,
Powód: Dyskusja poniżej pewnego poziomu na forum Wydarzeń " zmieniają się w złego wujka, który ma nas gdzieś" - zachowaj przyzwoity poziom swoich wypowiedzi
To upomnienie nie pociąga za sobą innych konsekwencji, jednak kolejne wykroczenie będzie wiązało się z odpowiednimi sankcjami.
Zespół Howrse
skończone pajace - może OW wpadnie na zagrodę poczytać wtedy mam BAN murowany Idę o zakład, że prędzej czy później Mirmil puści farbę - jest strasznym skarżypytą, jeśli dostanie się na ZM, to już po nas. Oby nie było tu nikogo, kto lubi puszczac parę z paszczy, bo będziemy mieli przekichane | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:09 am | |
| Mirmil to nas od razu wszystkich pobanuje z uśmiechem na twarzy xd | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:18 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Aglyss napisał:
- EREIS napisał:
- Malto napisał:
- Cytat :
- Witaj Malto,
Zespół Howrse
skończone pajace - może OW wpadnie na zagrodę poczytać wtedy mam BAN murowany Idę o zakład, że prędzej czy później Mirmil puści farbę - jest strasznym skarżypytą, jeśli dostanie się na ZM, to już po nas. Oby nie było tu nikogo, kto lubi puszczac parę z paszczy, bo będziemy mieli przekichane Niestety, ale pszczolka182 jest na ZM zarejestrowana. A ona jest na mnie tak wściekła, że bardzo chętnie na nas/mnie doniesie. | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:21 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Mirmil to nas od razu wszystkich pobanuje z uśmiechem na twarzy xd
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go Błędne koło. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:22 am | |
| - Rose666 napisał:
- Szarusia16 napisał:
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go Błędne koło. Już lepiej nie dobijaj ludzi... W końcu ktoś na sprzeda i tyle. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:25 am | |
| - Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Szarusia16 napisał:
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go Błędne koło. Już lepiej nie dobijaj ludzi... W końcu ktoś na sprzeda i tyle. W końcu Ow wejdzie i tu. Można by było się zamęczać i część z Aktualnościami, gdzie byśmy się umawiali, udostępnić tylko zalogowanym, ale ZÓH (ZespÓł Howrse, tak jest krócej xD) zarejestruje się i tak- jako ,,Panna Migotka", ,,Mała Mi" czy nawet ,,Kubuś Puchatek" -.- | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:26 am | |
| - Rose666 napisał:
- Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Szarusia16 napisał:
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go Błędne koło. Już lepiej nie dobijaj ludzi... W końcu ktoś na sprzeda i tyle. W końcu Ow wejdzie i tu. Można by było się zamęczać i część z Aktualnościami, gdzie byśmy się umawiali, udostępnić tylko zalogowanym, ale ZÓH (ZespÓł Howrse, tak jest krócej xD) zarejestruje się i tak- jako ,,Panna Migotka", ,,Mała Mi" czy nawet ,,Kubuś Puchatek" -.- Wątpię. Ow jest żądna sławy, więc zarejestrowała by się pod tym samym loginem. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 8:30 am | |
| - Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Szarusia16 napisał:
A z wielkim wyszczerzem zbanuje nas za obgadywanie go Błędne koło. Już lepiej nie dobijaj ludzi... W końcu ktoś na sprzeda i tyle. W końcu Ow wejdzie i tu. Można by było się zamęczać i część z Aktualnościami, gdzie byśmy się umawiali, udostępnić tylko zalogowanym, ale ZÓH (ZespÓł Howrse, tak jest krócej xD) zarejestruje się i tak- jako ,,Panna Migotka", ,,Mała Mi" czy nawet ,,Kubuś Puchatek" -.- Wątpię. Ow jest żądna sławy, więc zarejestrowała by się pod tym samym loginem. Ale ten sam login jest zajęty | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 9:07 am | |
| prawda jest taka jak w powiedzeniu:
Jak chcesz uderzyć psa, to zawsze znajdziesz kij pod ręką
jeśli będą nas chcieli usadzić w szeregu to nie będą musieli się nawet i na to forum fatygować coś na bank w grze wynajdą - na mnie czy na Malto choćby na wątku o krzyżowaniu ras poszukają po postach i się doszukają byle pierdoły, Szar i innych "maziających" zaś mogą w wątku CP i PT pognębić. Na każdego coś się znajdzie ... | |
| | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 9:37 am | |
| - Malto napisał:
- Cytat :
- Witaj Malto,
Zespół Howrse OMG, to Ty tak napisałaś! Ale co racja, to racja | |
| | | Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 9:52 am | |
| Kochani, w Polsce panuje szeroko rozumiana wolność słowa, wiec nikt Was nie może zbanować na howrse za wypowiedzi na zagrodzie. A czy na siłę będą szukali powodu do zbanowania...wątpię.To przeczy zasadom pracy moderatora. Tu każdy może wyrażać krytykę w stosunku do gry jak chce, chociaz kulturę trzeba zachować,aby bana na zagrodzie nie dostać
Pomysł zrobienia forum do handlu bardzo dobry;) | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 10:14 am | |
| EREIS, już się do tygrysa przyczepili, że jej prace to przeróbki zdjęć.... heh, ja napisałam, że "Wisth, tu nie chodzi o same ogłoszenia, tylko o przekraczanie granic. Owlient ma gdzieś użytkowników, a ten temat to jest tak dla picu...Poza tym, jak już mówiłaś, niedługo nie będzie można się reklamować na awatarach. Jak myślisz, jak daleko się jeszcze posuną?" Ow się wkurzyła, ocenzurowała (no a jaaak) i karmę odjęła, po czym dodała: "Wbrew niektórym opiniom w tym wątku, ja zawsze czytam Wasze uwagi - po to są zakładane wątki takie, jak ten. Nie będę jednak tolerować wycieczek osobistych i dyskusji poniżej poziomu przyzwoitości - proszę odnosić się do konkretnych zmian, a nie osób i dotyczy to zarówno komentarzy na temat twórców gry, jak i moderatorów." :D nie no ja z nich nie mogę XD po co w ogóle te wątki otwierają jak prawda ich razi xd | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| | | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:06 pm | |
| Tak ku pamięci - to nadal jest nieoficjalne forum howrse. A nie howrse.pl. Taki drobny szczególik. A może nas pasjonują nowości na International czy equideow? Jak sie przyczepi Ow czy bOwer z internationala to możemy wtedy pogadać XD | |
| | | ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:29 pm | |
| Zarejestrowałam się na tym forum o handlu. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:34 pm | |
| - ZetkaEmka napisał:
- Zarejestrowałam się na tym forum o handlu.
Zetka, szczerze, nie wiem, czy jest sens je kończyć. Skoro już wkrótce zostaną zabronione linki zewnętrzne poza jakimiś tam smoczymi jajami... A skoro już tam jesteś, nie patrz na grafikę, nawet nie zdążyłam się pobawić stylami | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| | | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:40 pm | |
| - Philipek napisał:
- Malto napisał:
- ZetkaEmka napisał:
Zetka, szczerze, nie wiem, czy jest sens je kończyć. Skoro już wkrótce zostaną zabronione linki zewnętrzne poza jakimiś tam smoczymi jajami... A skoro już tam jesteś, nie patrz na grafikę, nawet nie zdążyłam się pobawić stylami Może mi ktoś podać linka do tego forum? To też się zarejestruję. http://handelhowrse.jun.pl/index.php Surowizna totalna. I, jak mówię, zastanawiam się, czy jest sens się w tym grzebać.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Sro Mar 28, 2012 12:40 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:40 pm | |
| Mogę Ci pomóc. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:41 pm | |
| Ja także mogę pomóc. Co nieco wiem coś o moderowaniu forum. ( style, działy, nagłówki itp. ) -------------------------------- Już się tam rejestruję. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:47 pm | |
| A ile jest już osób? Uff, białe - od razu lepiej niż czarne. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:49 pm | |
| - ZetkaEmka napisał:
- A ile jest już osób?
Jest aktualnie 5 zarejestrowanych użytkowników. | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Sro Mar 28, 2012 12:49 pm | |
| Właśnie zauważyłam. xD Fajny pomysł, ale może by założyć mu osobny wątek, bo tu śmietnik robimy. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Czw Mar 29, 2012 11:15 am | |
| Super pomysł,Malto : ) Będę obserwowała to forum : ) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Czw Mar 29, 2012 11:25 am | |
| - Philipek napisał:
- Malto napisał:
- ZetkaEmka napisał:
Zetka, szczerze, nie wiem, czy jest sens je kończyć. Skoro już wkrótce zostaną zabronione linki zewnętrzne poza jakimiś tam smoczymi jajami... A skoro już tam jesteś, nie patrz na grafikę, nawet nie zdążyłam się pobawić stylami Może mi ktoś podać linka do tego forum? To też się zarejestruję. http://handelhowrse.jun.pl/ Prosze bardzo. Ja już tam jestem. |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Czw Mar 29, 2012 11:29 am | |
| O, to ja też się zarejestruję | |
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! Czw Mar 29, 2012 11:32 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowości w Grze - PL! | |
| |
| | | | GRA - Nowości w Grze - PL! | |