Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
|
+38Kotersiow Kemishi Alasky Czarny Kot Inaczej Perła 20 wilczyca1000 asiamar98 ZetkaEmka Sweet Rabbit CzekoBoom julcia0101 Pati...xd oli820 zabaykowa Calma ana0000000000 Aki koziorożec Sabula stewardessa EREIS Aglyss Malto Rose666 playerxyz Athi avrilka Barson1990 Wisth Szarusia16 Anella313 Alexinda LadyArvena Philipek hanka1998 Nevarra Casablanka EveDallas 42 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:26 am | |
| - Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Aglyss napisał:
- Wiecie, chyba założę wątek o proteście i go zorganizuję. Zapisane osoby nie będą kupować Kuponów przez tydzień. Co wy na to?
Jestem za. Chociaż i tak nie kupowałam kuponów za realne pieniądz od... listopada? Czyli co, zbieramy ludność do protestu? Jak najbardziej! | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:27 am | |
| - Rose666 napisał:
- Aglyss napisał:
- Rose666 napisał:
- Aglyss napisał:
- Wiecie, chyba założę wątek o proteście i go zorganizuję. Zapisane osoby nie będą kupować Kuponów przez tydzień. Co wy na to?
Jestem za. Chociaż i tak nie kupowałam kuponów za realne pieniądz od... listopada? Czyli co, zbieramy ludność do protestu? Jak najbardziej! No to już reklamuję się w podpisie i zbieram lud na chacie. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:31 am | |
| - Aglyss napisał:
nie obraź się ale taki typ protestu możesz sobie wsadzić w ... bo przy obecnej promocji z BINGO oni się tak obłowią w graczy co kupują kupony, że twój protest nawet przy uzbieraniu 10 000 graczy nie zrobi na nich wrażenia bo inni "małostażowcy" nakupią po 5 kuponów dziennie aby mieć uzupełnione plansze. Z resztą spójrz realnie ilu graczy do protestu nakłonisz 100 - to i tak będzie dużo | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:34 am | |
| - EREIS napisał:
- Aglyss napisał:
nie obraź się ale taki typ protestu możesz sobie wsadzić w ... bo przy obecnej promocji z BINGO oni się tak obłowią w graczy co kupują kupony, że twój protest nawet przy uzbieraniu 10 000 graczy nie zrobi na nich wrażenia bo inni "małostażowcy" nakupią po 5 kuponów dziennie aby mieć uzupełnione plansze. Z resztą spójrz realnie ilu graczy do protestu nakłonisz 100 - to i tak będzie dużo Ale tu właśnie o to chodzi. Podczas gdy oni myślą, że nie wiadomo jak napchają sobie portfele, my zrobimy ich w konia! | |
| | | playerxyz Raczkujący
Liczba postów : 82 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:36 am | |
| zależy od tego, jak się to sformułuje, radziłabym założyć najpierw wątek przygotowujący, gdzie można najpierw o sformułowaniu listu dyskutować (aby treść była dokładna i jednoznaczna). dużej części graczy (też i mi) chodzi przede wszystkim o lekceważyjne obchodzenie się z klientami, o absolutne przekraczanie granicy tego, na co jako klient ja im pozwalam (o tak, reguły nie mają tylko jednego kierunku, jeśli firma pozwala na takie nieprofesjonalne obchodzenie się z płacącymi klientami, muszą się za to zabrać i to serio). takiego zachowania nie da się tolerować. gdyby to było jednoznacznie sforumułowane, dołanczam się chętnie, ale musi być jasne że coś takiego ma tylko sens, gdy się wystarczająca liczba graczy regularnie kupujących kupony znajdzie. aby coś takiego w ogóle sens i treść swoją wagę miała.
ja prywatnie mam swój własny argument do firmy (patrz wyżej - żądam odpłatę jeśli nie naprawią, co zakończy finansową relację zupełnie bo kończy się kasowaniem konta). wy jeśli chcecie argumentem bojkotu coś zrobić, potrzebujecie wystarczającą liczbę graczy regularnie kupujących kupony.
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:39 am | |
| nie zrobisz ich w konia bo ci tłumaczę że na JEDNEGO twojego protestującego OWlient dzięki promocji bingo ma DZIESIĘCIU kupujących. | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 8:40 am | |
| - EREIS napisał:
- nie zrobisz ich w konia bo ci tłumaczę że na JEDNEGO twojego protestującego OWlient dzięki promocji bingo ma DZIESIĘCIU kupujących.
Eh, no to kompletnie mnie zdołowałaś... | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:04 am | |
| EREIS: niezupełnie.
nie zapominaj o tym, że firma (oprócz tego że czasami to na co moderacji pozwalają, to na zachowanie profesjonalne nie wygląda - moderacja to w końcu zwyczajni gracze, nie płatni pracownicy firmy) - więc oprócz takich dziwnych wybryków nie zapominaj o tym, że firma jest jednak mimo tego firmą, zwyczajną, normalną, kierującą się decyzjami finansowo opłacalnymi dla nich. biznes.
dla firmy takiej jak gry typu howrse coś takiego jak "online reputation" (angielski wyraz, online-reputacja firmy) zazwyczaj JEST absolutnie punktem na który firma normalnie zwraca uwagę, bo ma wpływ na decyzje finansowe graczy (teraźniejszych jak i nowych graczy).
masz jako klient firmy pewne możliwości pokazać do jakiego punktu tolerujesz, a od jakiego punktu reagujesz i masz do tego swoje możliwości.
Ostatnio zmieniony przez playerxyz dnia Sro Mar 28, 2012 12:49 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:16 am | |
| Juz mnie to tak denerwuje...
Wszystko, a m.in. promocje oparte tylko na wydawaniu kuponow i RO.
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
wprowadzilismy kilka ekscytujacych zmian na Howrse. Oto one: - imie konia musi zawierac "Kon" lub "Klacz" i numer - prezentacje i avatary zostaly usuniete; od tej pory na stronie gracza sa tylko przyjaciele, gratulacje, oj, hodowca i konie - mozliwosc wypowiadania sie na forum zostala wycofana. - mozna utworzyc tylko jeden przyrostek: "Hodowla login gracza" - dodalismy kilka nowych opcji platnosci - diamenty zostaly wycofane - osrodki jezdzieckie beda teraz sie nazywaly "Osrodek login gracza" - przed rejestracja login zostanie sprawdzony - ocenzurujemy loginy innych graczy, ktorzy mieli je niewlasciwe - forum "Rozgrywka" i "Ogloszenia osrodkow jezdzieckich" zostaly trwale usuniete, zniknely rowniez dawne wypowiedzi graczy - nie mozna kasowac kont - zostala usunieta poczta i komentarze do znajomych
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:19 am | |
| - stewardessa napisał:
- Juz mnie to tak denerwuje...
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
wprowadzilismy kilka ekscytujacych zmian na Howrse. Oto one: - imie konia musi zawierac "Kon" lub "Klacz" i numer - prezentacje i avatary zostaly usuniete; od tej pory na stronie gracza sa tylko przyjaciele, gratulacje, oj, hodowca i konie - mozliwosc wypowiadania sie na forum zostala wycofana. - mozna utworzyc tylko jeden przyrostek: "Hodowla login gracza" - dodalismy kilka nowych opcji platnosci - diamenty zostaly wycofane - osrodki jezdzieckie beda teraz sie nazywaly "Osrodek login gracza" - przed rejestracja login zostanie sprawdzony - ocenzurujemy loginy innych graczy, ktorzy mieli je niewlasciwe - forum "Rozgrywka" i "Ogloszenia osrodkow jezdzieckich" zostaly trwale usuniete, zniknely rowniez dawne wypowiedzi graczy - nie mozna kasowac kont - zostala usunieta poczta i komentarze do znajomych
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Haha! Jak tak będzie, to usuwam konto bez zastanowienia xD
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Sro Mar 28, 2012 9:24 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:22 am | |
| mogę się zgodzić z faktem reputacji firmy i jej ewentualnej utraty ale bojkot zakupów kuponów nie wpłynie na reputację firmy jako tako no chyba, że uda ci się to nagłośnić a takiej opcji nie ma bo w grze zaraz dostaniesz BAN i usuną twój wpis - przykład Malto za nazwanie "złym wujkiem" dostała upomnienie. Jak posyłasz zgłoszenie na kontakt wiesz kto go odbiera i kto się nim zajmuje?? Wiesz kto to jest ten "zespół", który ci zawsze odpisuje na zgłoszenie?? No ja nie mam pojęcia ale mogę się założyć że nikt z centrali z Francji Chcesz wszcząć bunt a proszę bardzo zbierz min 100 graczy/podpisy/ stwórz pismo w języku francuskim i ślij na centralę do któregoś z tych miłych panów KLIK albo i nawet do każdego z osobna - choć i tak wątpię w skuteczność ... Ja się pod nim i rękami i nogami i nawet za przeproszeniem "tyłkiem i zębami" podpiszę byleby to coś dało
Ostatnio zmieniony przez EREIS dnia Sro Mar 28, 2012 9:25 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:23 am | |
| - hanka1998 napisał:
- stewardessa napisał:
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Haha! Jak tak będzie, to usuwam konto bez czekania xD Prędzej czy później w końcu tak sie stanie. <słodki głosik> Tylko skąd moderatorzy będą czerpać swą wielką popularność?! Och, och... | |
| | | Sabula Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1203 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:33 am | |
| Ej sory ale moim zdaniem przekraczają już granice, gra jest dla graczy= klientów, a jak wiadomo- klient nasz pan... Tymi bezsensownymi graczami tylko tracą klientów, czyli też kasę za kupony. | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:53 am | |
| - Aglyss napisał:
- hanka1998 napisał:
- stewardessa napisał:
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Haha! Jak tak będzie, to usuwam konto bez czekania xD Prędzej czy później w końcu tak sie stanie. Tylko skąd moderatorzy będą czerpać swą wielką popularność?! Och, och... Nie wszyscy modzi sa tacy wredni, np. ilh_ac jest fajna Oczywiscie to bedzie tak serwowane, a za miesiac bedzie obrazek z koniem i przycisk "Wyczysc" a na gorze wieeeeeeelka małpa Ow i po kliknieciu bedzie sie jej dawalo pochwaly.... ciekawe czemu ja reprezentuje malpa? | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:55 am | |
| - EREIS napisał:
- mogę się zgodzić z faktem reputacji firmy i jej ewentualnej utraty ale bojkot zakupów kuponów nie wpłynie na reputację firmy jako tako no chyba, że uda ci się to nagłośnić a takiej opcji nie ma bo w grze zaraz dostaniesz BAN i usuną twój wpis - przykład Malto za nazwanie "złym wujkiem" dostała upomnienie. Jak posyłasz zgłoszenie na kontakt wiesz kto go odbiera i kto się nim zajmuje?? ... Chcesz wszcząć bunt a proszę bardzo zbierz min 100 graczy/podpisy/ stwórz pismo w języku francuskim i ślij na centralę do któregoś z tych miłych panów KLIK albo i nawet do każdego z osobna - choć i tak wątpię w skuteczność ...
Ja się pod nim i rękami i nogami i nawet za przeproszeniem "tyłkiem i zębami" podpiszę byleby to coś dało przy tkzw. "online reputation" firmom chodzi o coś innego niż aktualne nastawienie użytkowników ingame (na stronach które i tak nie są dostępne w sieci tylko dostępne wyłącznie dla graczy): "online reputation" i wartość biznesowa tego punktu składa się z tego że tu chodzi o reputację firmy która jest publiczna, czyli w sieci publicznej, na stronach wyczytywanych przez google. (czyli na przykład strony jak tutaj w zagrodzie) czyli jakieś tam groźby ingame (tym bardziej graczy żadziej kupujących) na stronach własnych mniej ich interesują, za to dyskusja na temat bojkotu (w ogóle dyskusja dot. dezycji kupna kuponów) która jest publicznie dostępna - już o wiele bardziej. konkretnie w tym wypadku to, co by miało szansę pewnej wagi było by: a) gdyby się udało rozsądny przygowowujący wątek zorganizować w którym byśmy najpierw jednoznaczą treść rozsądnie przygotowali b) gdy treść będzie gotowa (czyli psana przez paru użytkowników i formułowana dalej aż jej forma będzie do przyjęcia przez wielu graczy) -> wtedy dalej: c) umieszczenie ostatecznej wersji tej treści w własnym wątku (wtedy najlepjej jako zamknięty wątek, bez dodatków nowych dyskusji, te zostają w wątku przygowowywującym i tam zbieramy podpisy) d) ten elegancki nowy wątek wtedy ma ładny własny link, ten link bierze się i rozpowszechnia się go (facebook, twitter, ...) -> zbiera się wtedy głosy i linki prowadzące do wątku. przez co rośnie e) ranking danej strony z tym linkiem, rośnie liczba kliknięć/czytelników i przez to f) rośnie też i wartość tego linku dla -> reputacji firmy. wtedy można g) zacząć dyskutować z firmą, czyli dopiero wtedy wysła się im link przez kontakt z prośbą o odpowiedź (link wtedy wysłany na kontakt razem z informacjami dot. liczby czytelników, google-ranking przy danych kluczo-słowach itd) --- ps do EREIS: - EREIS napisał:
- ...Wiesz kto to jest ten "zespół", który ci zawsze odpisuje na zgłoszenie?? No ja nie mam pojęcia ale mogę się założyć że nikt z centrali z Francji ...
Ja tego nigdy nie twierdziłam, gdy popatrzysz jeszcze raz na mój wątek wyżej. to co powiedziałam, było, że: a) nie widać po adresie czy to administracja czy moderacja za tym stoi (moderacja forum to częściej moderatorzy, ale po adresie nie da się rozpoznać) i że b) w wypadku jeśli nie zabiorą się za sprawę i jeśli doprowadzą do tego że będę musiała zakończyć relację finansową dostatecznie (czyli żądanie odpłaty kończącą się kasowaniem konta) -> że w tym wypadku takie wypadki są wysyłane do sprawdzenia do management we francji (normalnie tak jest, musisz dawać raport roczny, tłumaczyć pewne punkty dot. sukcesu/strat firmy, do czego należą minusy, straceni klienci), ale a) i b) nie miało w moim wątku nic ze sobą wspólnego...
Ostatnio zmieniony przez playerxyz dnia Sro Mar 28, 2012 1:01 pm, w całości zmieniany 6 razy | |
| | | Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 9:55 am | |
| Co do protestów polegających na nie kupowaniu kuponów to taki protest niewiele da bo pewnie w większości zgłoszą się do niego gracze którzy nigdy kuponów nie kupowali i nie mają takiego zamiaru (czyli np. ja ) | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:03 am | |
| anella: tak, jeśli chodzi o same podpisy, to potrzebni są wyłącznie gracze regularnie kupujący kupony (czyli pierwsze miejsca GP i podobne osoby). ale jeśli chodzi o pomoc przy rozpowszechnianiu linku, tutaj każda osoba może nie mało pomóc.
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:08 am | |
| Nic tylko zadźgać się łyżeczką od herbaty.. |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:15 am | |
| - hanka1998 napisał:
- stewardessa napisał:
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Haha! Jak tak będzie, to usuwam konto bez zastanowienia xD nie będziesz mogła bo: "- nie mozna kasowac kont" | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:19 am | |
| Nie wiem, czy warto taką formą walczyć - a nuż widelec dojdą do wniosku "Polaczki się buntują = Polaczkom skasujemy polaczkową wersję" Nie mamy milionów graczy, nie jesteśmy potęgą, więc mogą bez wielkiego żalu tak zrobić. Taki protest odniósłby skutek może na internationalu czy equideow, ale raczej wątpię by u nas to zadziałało | |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:27 am | |
| Nevarra: trochą więcej pewności siebie, aż tak słaba polska wersja też nie jest. gdyby się im nie opłacało, skasowali by ją już po roku. fakt jest, że masz pewne możliwośli jako klient i masz pewne prawa decyzji pod jakim warunkiem wdajesz się w relację z nią. czy idziesz do sklepu jakiegoś, kupić na przykład jakiś elegancki ciuszek, gdzie ciebie obrażają "a, dzień dobry, ciuszek nasz (nie tani) może pani sobie kupić, ale tu ma pani, o, upomnienie i w ogóle kiedy była pani ostatnio u fryzjera? oj i dieta by się pani przydała. pół słonia ubrać nie łatwo, haha." kupujesz ciuszek w takim sklepie? czy raczej patrzysz się gdzie szefowa sklepu aby z nią parę słów na temat tej raczej niewychowanej nowej kasjerki i generalnie na temat obsługi klienta oraz tonu którego się oczekujesz i pogadać? (mówi to raczej najwyżej ćwiartka słonia, takich problemów zazwyczaj nie mam, ale gdybym ja albo ty była osobą z nadwagą: tolerowałabyś coś takiego? mówię to dodatkwo bo "reklama" nie była ani "rekłamą" (spam to spam dla stron komercjalnych, czym zagroda nie jest no i nie było żadnego linku - dlatego podkreślam że obraza dodatkowo nielogiczna, czyli "ćwiartka słonia" ) | |
| | | Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 10:42 am | |
| - stewardessa napisał:
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Nie zapominaj o: - musisz też podać numer swojego konta w banku, byśmy mogli co tydzień pobierać od Ciebie 6,15 złotych za fatygę, jaką wkładamy w tę grę. | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:04 am | |
| - Rose666 napisał:
- stewardessa napisał:
Niedlugo bedzie tak:
Wydarzenia
Witam,
Mam nadzieje, ze nowe zmiany beda sie wam podobac, Ow Nie zapominaj o: - musisz też podać numer swojego konta w banku, byśmy mogli co tydzień pobierać od Ciebie 6,15 złotych za fatygę, jaką wkładamy w tę grę. Ha. Ja bym im nie podała, bo konta w banku nie mam | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:05 am | |
| No to proszę,mam nadzieję,że powt sanie jakaś świetna gra o koniach typu howrse,to się od razu przeniosę a o tym zapomnę! -.- | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:28 am | |
| - koniara1237 napisał:
- No to proszę,mam nadzieję,że powt sanie jakaś świetna gra o koniach typu howrse,to się od razu przeniosę a o tym zapomnę! -.-
Jest taka gra - http://www.trackking.org/Zajrzałam na nią jakiś czas temu - po angielsku, dość skomplikowana, ale jakby się z nią "oswoić", mogłaby być całkiem konkretną alternatywą dla howrse. | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:34 am | |
| - Cytat :
Jest taka gra - http://www.trackking.org/
Zajrzałam na nią jakiś czas temu - po angielsku, dość skomplikowana, ale jakby się z nią "oswoić", mogłaby być całkiem konkretną alternatywą dla howrse. Trochę mi się nie podoba grafika i ogólnie trochę to dziwne, ale może masz rację, da się pewnie przyzwyczaić | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:38 am | |
| - Marta04041 napisał:
-
- Cytat :
Zajrzałam na nią jakiś czas temu - po angielsku, dość skomplikowana, ale jakby się z nią "oswoić", mogłaby być całkiem konkretną alternatywą dla howrse. Trochę mi się nie podoba grafika i ogólnie trochę to dziwne, ale może masz rację, da się pewnie przyzwyczaić Powiem tak - mnie ta gra nie odrzuca I z tego co pamiętam, bo grzebałam się z nią jakieś pół roku temu - przede wszystkim wyścigi są wizualizowane, odbywają się "naprawdę". Tego szczegółu brakowało graczom w howrse. Poza tym każdy koń może być inny, nie jest ograniczony potencjałem rasy, jak jest na howrse. Maluchy dziedziczą umiejętności rodziców, a ci z kolei mogą mieć wzmacniane konkretne predyspozycje. Tak więc, kombinując, możesz stworzyć konia, który będzie super mocny w wytrzymałości, ale słaby w skokach. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:40 am | |
| - Malto napisał:
- Marta04041 napisał:
-
- Cytat :
Zajrzałam na nią jakiś czas temu - po angielsku, dość skomplikowana, ale jakby się z nią "oswoić", mogłaby być całkiem konkretną alternatywą dla howrse. Trochę mi się nie podoba grafika i ogólnie trochę to dziwne, ale może masz rację, da się pewnie przyzwyczaić Powiem tak - mnie ta gra nie odrzuca I z tego co pamiętam, bo grzebałam się z nią jakieś pół roku temu - przede wszystkim wyścigi są wizualizowane, odbywają się "naprawdę". Tego szczegółu brakowało graczom w howrse. Poza tym każdy koń może być inny, nie jest ograniczony potencjałem rasy, jak jest na howrse. Maluchy dziedziczą umiejętności rodziców, a ci z kolei mogą mieć wzmacniane konkretne predyspozycje. Tak więc, kombinując, możesz stworzyć konia, który będzie super mocny w wytrzymałości, ale słaby w skokach. Czyli możesz przy starcie nawet stworzyć mieszańca ''kolorowej'' rasy? Fajnie,jeszcze trochę a przezuce się na to. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:46 am | |
| Czytając Wasze posty o Track King postanowiłam się zarejestrowac... Grafika słaba, ale nie jest źle | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Mar 28, 2012 11:56 am | |
| Powiem tylko tyle - jeśli tak dalej pójdzie spakuję walizki i odejdę, zostawiając im pewien "prezent" na francuskim kontakcie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
| |
| | | | GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|