Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]

Go down 
+38
Kotersiow
Kemishi
Alasky
Czarny Kot
Inaczej Perła 20
wilczyca1000
asiamar98
ZetkaEmka
Sweet Rabbit
CzekoBoom
julcia0101
Pati...xd
oli820
zabaykowa
Calma
ana0000000000
Aki
koziorożec
Sabula
stewardessa
EREIS
Aglyss
Malto
Rose666
playerxyz
Athi
avrilka
Barson1990
Wisth
Szarusia16
Anella313
Alexinda
LadyArvena
Philipek
hanka1998
Nevarra
Casablanka
EveDallas
42 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
AutorWiadomość
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 31, 2012 6:35 am

koniara1237 napisał:
Nie miejmy wgl. howrse,bo po co nam one?! dobranoc
Howrse nie usuną, bo ono jest po to, żeby Owlient mógł zarobić.

Howrse jest coraz gorsze. Zabrali nam komentarze przy sprzedażach (pamięta to ktoś?), zabrali DJ (a przecież obiecali dać coś w zamian!), zabrali ogłoszenia, . Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że niedługo jedyną opcją będzie opieka nad konikiem i kupowanie kuponów.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
Anella313
Już coś wie
Anella313

Nick w grze : Anella313
Liczba postów : 262

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 31, 2012 6:53 am

ja pamiętam komentarze przy sprzedażach! Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1163167
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSob Mar 31, 2012 9:37 am

Tia, komentarze do sprzedaży też były. Mhm, były. Do większości moderacji howrse nic nie mam, ale przyznam że za paroma osobami po prostu nie przepadam. Chociaż przyznam szczerze, że nie warto osądzać za wcześnie niczego na temat moderatorów, bo z doświadczenia wiem, że wystarczy iż jedna osoba przekręci coś na temat danej osoby i można naprawdę zrazić się do niej - a okazuje się to oczywiście nieprawdą.

Co do kontaktu, oni chyba naprawdę powinni mocno pieprznąć głową o stolik i się otrząsnąć. Czy oni naprawdę nie widzą, że kaleczą tę grę ...? Totalny bezsens. Kiedyś to była prawdziwa przyjemność z grania... Miało się 2 rogi i było się naprawdę kimś, o całej hodowli to już nie wspomnę, bo fortunę można było na tym zbić. Zresztą szkoda gadać, wiecie o co chodzi.
Niedawno napisałam na kontakt w sprawie kopii mojego nicku i avataru. Nawet użytkowniczka do dzisiaj jest, sprawa ucichła nikt nie chce się tym zająć. Musiałam wziąć sprawę w swoje łapki - przez znajomą mi moderatorkę dostała bana -5 karmy.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostNie Kwi 01, 2012 6:36 am

Anella313 napisał:

Ja też pamiętam Very Happy

PS: Co do Track King - nic tam nie kumam Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Kwi 05, 2012 8:30 am

EveDallas napisał:
Cytat :
Masz możliwość korzystania z wymiany i dawać prezenty dla innych graczy. Każda inna forma transakcji jest niedozwolona i może prowadzić do ciężkich sankcji
0.0
czyli fajnie, jak ytakie cos wprowadzą na polskim, to masakra będzie. I tyle.

Lecz można robić handel przy pomocy Zagrody. Nie jest to żąden serwer gry, więc nikogo nie mogą ukarać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Kwi 05, 2012 10:09 am

zabaykowa napisał:
Niech ktoś napisze na prezentacji google.pl, zobaczymy czy się będą rzucać. Może mi coś umknęło, ale linki nie są jeszcze zabronione w avatarach. Ciekawe co z poradnikiem Calvany, ZM, moim blogiem i całą resztą darmowych reklam? Co do protestów - tydzień bez kuponów? Ciekawe, ja w ciągu całej gry nie kupiłam więcej niż 5, więc proponuję co najmniej miesiąc. Nie sądzę żebyśmy mogli sami coś zdziałać, jesteśmy jak już ktoś wspomniał tylko Polaczkami którzy się buntują, ale na innych serwerach raczej nie przyjmą tego lepiej niż my więc jakieś szanse są.. Pod warunkiem że będziemy kłócić się w cywilizowany sposób, nie 'na chama' jak to niektórzy mają w zwyczaju.
Heh,ja kupiłam,uwaga,uwaga...0 a mam 412 dni stażu GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 3446682104 Jestem z sb dumna Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Kwi 05, 2012 12:26 pm

Pati...xd napisał:
Anella313 napisał:

Ja też pamiętam Very Happy

PS: Co do Track King - nic tam nie kumam Sad
A kto nie pamięta. xD Oczywiście z osób, które wtedy byly. I lizawki... I króliki i zebry w boksach... I czasy, kiedy oficjalne forum nie bylo jednym wielkim syfem, który nadaje się tylko do kasacji... Ech...
Powrót do góry Go down
asiamar98
Przyjaciel Zagrody
asiamar98

Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98)
Liczba postów : 189

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 06, 2012 7:12 am

koniara, wiem ale ja już od ostatnich zmian jestem nakręcona xD
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

Nick w grze : wilczyca1000
Liczba postów : 1019

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 8:20 am

Porąbało ich.Usunęli ogłoszenia to co teraz?!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=801024
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 8:22 am

Fakt...Sleepwalker też odpada! cenzura >>>>>.<<<
Powrót do góry Go down
Inaczej Perła 20
Nowy
Inaczej Perła 20

Nick w grze : Perła 20
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPon Cze 04, 2012 6:37 am

Czyli jeszcze większe ograniczanie naszych swobód na howrse.Jak dla mnie to Ubisoft przejął kontrolę.Kiedy był tylko Owilient było spokojniej i mieliśmy swobodę.
Usuńcie howrse i będziecie mieli spokój.
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostWto Cze 05, 2012 10:39 am

No to skoro tacy mądrzy to niech usuną reklamy które są po bokach. Przecież Mogą one przenosić do linków "cenzuralnych". Zauważcie, że oni (Owilent) czerpią z tego zarobki
Powrót do góry Go down
Alasky
Przyjaciel Zagrody
Alasky

Liczba postów : 691

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostWto Cze 05, 2012 11:33 am

Ograniczają nas kochani coraz to bardziej...nie moge sie doczekać tej nowej gry o koniach (nazwy nie spamiętam).Szkoda że dopiero za rok Sad
Powrót do góry Go down
wilczyca1000
Przyjaciel Zagrody
wilczyca1000

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 12:31 pm

Saphira - Ma rację!Gdy tylko wejdzie na PL howrse to zbieram podpisy i wysyłam na kontakt.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 06, 2012 12:36 pm

Raczej nie wejdzie na howrse Suspect
Powrót do góry Go down
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

Nick w grze : Koteczka77
Liczba postów : 1026

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 11:43 am

[CENZURACENZURACENZURACENZURA] Aaa! Zabrali ogłoszenie, jeszcze im mało? Jak tak, to trzeba było założyć stronę ,,loveowlient.com"! Kupujemy serduszka żeby być jak najbliżej Owlient! Dać Owlient jak najwięcej gratulacji= być najwyżej w rankingu! Kto najwięcej napisze słowa ,,Kocham Owlient" ten dostanie milion złotych! Żadnych avatarów, prezentacji, froum, tylko musisz kochaaaać Owlient! Hura! GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 1988476332 Wielbimy Owlient! GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 1234489951

Brak mi słów... Odpadają zapewne blogi, Zagroda to już na 100 %, papa wix i jeszcze wszystko inne GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 3908960024
O! Najlepiej, to usunąć z gry wszyskie konie, prezentacje, forum, Pw, avatary, loginy i wszystko. Bo po co, skoro chodzi tylko o kasę?

O, wpadłąm na pomysł! Rozgłąszajmy w internecie! Niech wszędzie będzie ten obrazek! Jest dziadowski graficznie i O TO CHODZI!

GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 Aaakoniechowrse

No. I oto moje zdanie...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=802407
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 11:46 am

A, o tym że ja zrezygnowałąm to neiprawda, ale muszę być, żeby pilnować tej kampanii... Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Kotersiow
Już coś wie
Kotersiow

Nick w grze : Astaraela
Liczba postów : 199

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 12:36 pm

Wiesz, że wstawiając to na różnych stronach/forach/blogach zrobisz tylko Howrse przysługę? Nic tak nie ściągnie graczy, jak antyreklama. To tak, jak z czerwonym guzikiem i napisem DO NOT PRESS. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=972509
Kemishi
Przyjaciel Zagrody
Kemishi

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostSro Cze 13, 2012 1:02 pm

No, w sumie racja, nie pomyślałam...
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 6:48 am

To jak znaleźć przedmioty?. Nie można napisać?!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 7:02 am

No dobra, a czy to w ogóle weszło do nas/ma zamiar wejść? Bo ja trochę niezorientowana jestem Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 7:07 am

Ogłoszeń u nas nie ma, a przemioty? Albo na wymianach, albo na profilach innych graczy. Na Zagrodzie też można znaleźć ogłoszenia o kupnie/sprzedaży (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostCzw Cze 14, 2012 7:08 am

To już od dawna jest na INT i skoro do tej pory nie weszło to raczej nie wejdzie
Powrót do góry Go down
Selena1992
Już coś wie
Selena1992

Nick w grze : Selena1992
Liczba postów : 297

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 6:42 am

No ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale jak za danie linku do zagrody albo linku do prezentacji (na webnode, wix, graficzna szafa) to ban. Jak tak będzie, to ja spadam z gry. Ale póki co jest dobrze, ban(ana) nie dostałam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1352077
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 7:51 am

Nie odgrzewajmy starych tematów, przenoszę do Arch. Aktualności.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]   GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] - Page 4 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT]
Powrót do góry 
Strona 4 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Nowe zasady żywienia w szkołach.
» Nowa Kolekcja Prezentacji i Awatarów!
» Wszystkie rodzaje prezentacji i awatarów - najtaniej
» Licytacja prezentacji i awatarów na rzecz fundacji Sleepwalker!
» Nowe kody do prezentacji

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: