| GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
|
+38Kotersiow Kemishi Alasky Czarny Kot Inaczej Perła 20 wilczyca1000 asiamar98 ZetkaEmka Sweet Rabbit CzekoBoom julcia0101 Pati...xd oli820 zabaykowa Calma ana0000000000 Aki koziorożec Sabula stewardessa EREIS Aglyss Malto Rose666 playerxyz Athi avrilka Barson1990 Wisth Szarusia16 Anella313 Alexinda LadyArvena Philipek hanka1998 Nevarra Casablanka EveDallas 42 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sob Mar 31, 2012 6:35 am | |
| - koniara1237 napisał:
- Nie miejmy wgl. howrse,bo po co nam one?!
Howrse nie usuną, bo ono jest po to, żeby Owlient mógł zarobić. Howrse jest coraz gorsze. Zabrali nam komentarze przy sprzedażach (pamięta to ktoś?), zabrali DJ (a przecież obiecali dać coś w zamian!), zabrali ogłoszenia, . Coraz bardziej zaczynam wierzyć, że niedługo jedyną opcją będzie opieka nad konikiem i kupowanie kuponów. | |
|
| |
Anella313 Już coś wie
Nick w grze : Anella313 Liczba postów : 262 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sob Mar 31, 2012 6:53 am | |
| ja pamiętam komentarze przy sprzedażach! | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sob Mar 31, 2012 9:37 am | |
| Tia, komentarze do sprzedaży też były. Mhm, były. Do większości moderacji howrse nic nie mam, ale przyznam że za paroma osobami po prostu nie przepadam. Chociaż przyznam szczerze, że nie warto osądzać za wcześnie niczego na temat moderatorów, bo z doświadczenia wiem, że wystarczy iż jedna osoba przekręci coś na temat danej osoby i można naprawdę zrazić się do niej - a okazuje się to oczywiście nieprawdą.
Co do kontaktu, oni chyba naprawdę powinni mocno pieprznąć głową o stolik i się otrząsnąć. Czy oni naprawdę nie widzą, że kaleczą tę grę ...? Totalny bezsens. Kiedyś to była prawdziwa przyjemność z grania... Miało się 2 rogi i było się naprawdę kimś, o całej hodowli to już nie wspomnę, bo fortunę można było na tym zbić. Zresztą szkoda gadać, wiecie o co chodzi. Niedawno napisałam na kontakt w sprawie kopii mojego nicku i avataru. Nawet użytkowniczka do dzisiaj jest, sprawa ucichła nikt nie chce się tym zająć. Musiałam wziąć sprawę w swoje łapki - przez znajomą mi moderatorkę dostała bana -5 karmy. | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| |
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Kwi 05, 2012 8:30 am | |
| - EveDallas napisał:
-
- Cytat :
- Masz możliwość korzystania z wymiany i dawać prezenty dla innych graczy. Każda inna forma transakcji jest niedozwolona i może prowadzić do ciężkich sankcji
0.0 czyli fajnie, jak ytakie cos wprowadzą na polskim, to masakra będzie. I tyle. Lecz można robić handel przy pomocy Zagrody. Nie jest to żąden serwer gry, więc nikogo nie mogą ukarać. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Kwi 05, 2012 10:09 am | |
| - zabaykowa napisał:
- Niech ktoś napisze na prezentacji google.pl, zobaczymy czy się będą rzucać. Może mi coś umknęło, ale linki nie są jeszcze zabronione w avatarach. Ciekawe co z poradnikiem Calvany, ZM, moim blogiem i całą resztą darmowych reklam? Co do protestów - tydzień bez kuponów? Ciekawe, ja w ciągu całej gry nie kupiłam więcej niż 5, więc proponuję co najmniej miesiąc. Nie sądzę żebyśmy mogli sami coś zdziałać, jesteśmy jak już ktoś wspomniał tylko Polaczkami którzy się buntują, ale na innych serwerach raczej nie przyjmą tego lepiej niż my więc jakieś szanse są.. Pod warunkiem że będziemy kłócić się w cywilizowany sposób, nie 'na chama' jak to niektórzy mają w zwyczaju.
Heh,ja kupiłam,uwaga,uwaga...0 a mam 412 dni stażu Jestem z sb dumna | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Kwi 05, 2012 12:26 pm | |
| | |
|
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pią Kwi 06, 2012 7:12 am | |
| koniara, wiem ale ja już od ostatnich zmian jestem nakręcona xD | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pią Kwi 13, 2012 8:20 am | |
| Porąbało ich.Usunęli ogłoszenia to co teraz?! | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pią Kwi 13, 2012 8:22 am | |
| Fakt...Sleepwalker też odpada! cenzura >>>>>.<<< | |
|
| |
Inaczej Perła 20 Nowy
Nick w grze : Perła 20 Liczba postów : 36 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pon Cze 04, 2012 6:37 am | |
| Czyli jeszcze większe ograniczanie naszych swobód na howrse.Jak dla mnie to Ubisoft przejął kontrolę.Kiedy był tylko Owilient było spokojniej i mieliśmy swobodę. Usuńcie howrse i będziecie mieli spokój. | |
|
| |
Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Wto Cze 05, 2012 10:39 am | |
| No to skoro tacy mądrzy to niech usuną reklamy które są po bokach. Przecież Mogą one przenosić do linków "cenzuralnych". Zauważcie, że oni (Owilent) czerpią z tego zarobki | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Wto Cze 05, 2012 11:33 am | |
| Ograniczają nas kochani coraz to bardziej...nie moge sie doczekać tej nowej gry o koniach (nazwy nie spamiętam).Szkoda że dopiero za rok | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 06, 2012 12:31 pm | |
| Saphira - Ma rację!Gdy tylko wejdzie na PL howrse to zbieram podpisy i wysyłam na kontakt. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 06, 2012 12:36 pm | |
| Raczej nie wejdzie na howrse |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 13, 2012 11:43 am | |
| [CENZURACENZURACENZURACENZURA] Aaa! Zabrali ogłoszenie, jeszcze im mało? Jak tak, to trzeba było założyć stronę ,,loveowlient.com"! Kupujemy serduszka żeby być jak najbliżej Owlient! Dać Owlient jak najwięcej gratulacji= być najwyżej w rankingu! Kto najwięcej napisze słowa ,,Kocham Owlient" ten dostanie milion złotych! Żadnych avatarów, prezentacji, froum, tylko musisz kochaaaać Owlient! Hura! Wielbimy Owlient! Brak mi słów... Odpadają zapewne blogi, Zagroda to już na 100 %, papa wix i jeszcze wszystko inne O! Najlepiej, to usunąć z gry wszyskie konie, prezentacje, forum, Pw, avatary, loginy i wszystko. Bo po co, skoro chodzi tylko o kasę? O, wpadłąm na pomysł! Rozgłąszajmy w internecie! Niech wszędzie będzie ten obrazek! Jest dziadowski graficznie i O TO CHODZI! No. I oto moje zdanie... | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 13, 2012 11:46 am | |
| A, o tym że ja zrezygnowałąm to neiprawda, ale muszę być, żeby pilnować tej kampanii... | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 13, 2012 12:36 pm | |
| Wiesz, że wstawiając to na różnych stronach/forach/blogach zrobisz tylko Howrse przysługę? Nic tak nie ściągnie graczy, jak antyreklama. To tak, jak z czerwonym guzikiem i napisem DO NOT PRESS. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Sro Cze 13, 2012 1:02 pm | |
| No, w sumie racja, nie pomyślałam... | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Cze 14, 2012 6:48 am | |
| To jak znaleźć przedmioty?. Nie można napisać?! | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Cze 14, 2012 7:02 am | |
| No dobra, a czy to w ogóle weszło do nas/ma zamiar wejść? Bo ja trochę niezorientowana jestem | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Cze 14, 2012 7:07 am | |
| Ogłoszeń u nas nie ma, a przemioty? Albo na wymianach, albo na profilach innych graczy. Na Zagrodzie też można znaleźć ogłoszenia o kupnie/sprzedaży (: | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Czw Cze 14, 2012 7:08 am | |
| To już od dawna jest na INT i skoro do tej pory nie weszło to raczej nie wejdzie |
|
| |
Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pią Sie 31, 2012 6:42 am | |
| No ja nie wiem jak oni to sobie wyobrażają, ale jak za danie linku do zagrody albo linku do prezentacji (na webnode, wix, graficzna szafa) to ban. Jak tak będzie, to ja spadam z gry. Ale póki co jest dobrze, ban(ana) nie dostałam. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] Pią Sie 31, 2012 7:51 am | |
| Nie odgrzewajmy starych tematów, przenoszę do Arch. Aktualności. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
| |
|
| |
| GRA - Nowe zasady dot. prezentacji, awatarów i PW [INT] | |
|