Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR

Go down 
+12
Agura
Sakura
Sweet Rabbit
Jared Leto
Calma
poziomka22
Uśmieszek
gabriela żołądź
Philipek
Szarusia16
anna i wiki
Clockvise
16 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  Empty
PisanieTemat: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:17 pm

wątek przeniosła neuromaniac Smile

prace ukończone i wysłane Smile
liczę na głooosy Very Happy

Get True
prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  Kopiagettrue

Watch Out
prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  Kopiawatchout

Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Wto Kwi 24, 2012 12:44 pm, w całości zmieniany 6 razy
Powrót do góry Go down
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:21 pm

Taaak *.* KOCHAM WILKI *.* Wyślij to na howrse teraz w tej chwili...
Powrót do góry Go down
anna i wiki
W skromnych progach Zagrody
anna i wiki

Nick w grze : anna i wiki
Liczba postów : 447

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:21 pm

Piękny Shocked
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1067839
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:22 pm

to twoje?! o___o
świetnee

mam nadzieję, że to nie kolejne plagiaty ; p
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:47 pm

Śliczne. Smile
Mika_TLR napisał:

szarpać coś do CP?

I jeszcze się pytasz? Very Happy Pewnie,zrób coś,bo te wilki są niesamowite...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
gabriela żołądź
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : gabriela żołądź
Liczba postów : 357

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 1:49 pm

Piękne!!!Jak ty to robisz?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1561481
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostPon Kwi 02, 2012 11:27 pm

Piękne. Futro rysujesz każdy włos osobno czy jakimś specjalnym brushem?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
poziomka22
Przyjaciel Zagrody
poziomka22

Nick w grze : poziomka22
Liczba postów : 2369

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:28 am

Bardzo ładne. : )
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:59 am

wdech, wydech, wdech, wydech *.*
Powrót do góry Go down
Jared Leto
Nowy
Jared Leto

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 7:55 am

"Ze zdjęć", czyli jak?... Już się boję, że ściągasz zdjęcie, rozmazujesz i tadam praca gotowa. Ciekawa jestem jak wytłumaczyłaś to fotografowi to, że jego zdjęcie trochę przerobisz i podpiszesz jako własne, no i wyślesz ma serwer gry o konikach. Przepraszam, trochę sarkastycznie wyszło. Takie moje spostrzeżenie, ale jeśli Cię to dotknęło, bo może oceniłam niesłusznie, a przecież wiadomo, że pozory bywają mylące - to zignoruj (chociaż, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć, co masz na swojej obronie).

Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą Smile ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Surprised Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:10 am

Uśmieszek napisał:

pędzel podstawowy Smile trójka dokładnie, krycie 100% , rozmiar 0.36
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:14 am

Jared Leto napisał:
"Ze zdjęć", czyli jak?... Już się boję, że ściągasz zdjęcie, rozmazujesz i tadam praca gotowa. Ciekawa jestem jak wytłumaczyłaś to fotografowi to, że jego zdjęcie trochę przerobisz i podpiszesz jako własne, no i wyślesz ma serwer gry o konikach. Przepraszam, trochę sarkastycznie wyszło. Takie moje spostrzeżenie, ale jeśli Cię to dotknęło, bo może oceniłam niesłusznie, a przecież wiadomo, że pozory bywają mylące - to zignoruj (chociaż, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć, co masz na swojej obronie).

Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą Smile ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Surprised Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość.

owszem zaśmiecenie.
owszem chaotyczną.
nie proszę o twoją opinię na ten temat.
proszę o ocenę moich prac. z racji iż wiosen za mną więcej, przeżarłam pewnie więcej tabletów i kartkek czy kałamarzy niż ty.
rozmazujesz? i takich sformułowań używa szanowany grafik?

pociesze cie. ja po prostu nie wyczuwam zbyt dobrze proporcji. zamiast korzystać z głupić poradników How To Draw uczę się rysować patrząc na zdjęcia. Patrzę na zdjęcia dodatkowo dlatego, że nie lubię rysunków "głupkowatych" tylko poważne możliwie jak najbardziej realistyczne.

-nie ukrywam że chcę wiedzieć co masz w swojej obronie??? Kpina. tyle z mojej strony.

tak uraziło mnie. Nie życzę sobie Szufladkowania mnie do kategorii Pseudo Twórców Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:18 am

Jared,jeśli nie masz podstaw,nie oskarżaj.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:20 am

Słiczne!!!!!! Moje, kochane, małe futerkowe!! Narysuj mi takiego!
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:20 am

dla niedowiarków dzisiaj wstawiam portrety moich psów. ale wieczorkiem Wink
Powrót do góry Go down
Jared Leto
Nowy
Jared Leto

Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 8:42 am

Mika_TLR napisał:
Jared Leto napisał:

owszem zaśmiecenie.
owszem chaotyczną.
proszę o ocenę moich prac. z racji iż wiosen za mną więcej, przeżarłam pewnie więcej tabletów i kartkek czy kałamarzy niż ty.

pociesze cie. ja po prostu nie wyczuwam zbyt dobrze proporcji. zamiast korzystać z głupić poradników How To Draw uczę się rysować patrząc na zdjęcia. Patrzę na zdjęcia dodatkowo dlatego, że nie lubię rysunków "głupkowatych" tylko poważne możliwie jak najbardziej realistyczne.

-nie ukrywam że chcę wiedzieć co masz w swojej obronie??? Kpina. tyle z mojej strony.

tak uraziło mnie. Nie życzę sobie Szufladkowania mnie do kategorii Pseudo Twórców Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Przepraszam jeśli naprawdę Cię to uraziło, nie takie były moje zamiary. Oczywiście (teraz nie chcę zachować się chamsko), ale już oceniasz od razu mnie, oj bo młodsza, mniej doświadczona (po czym to oceniłaś? Awatarze, loginie? Szkoda. Pozory mylące są - jak sama wspomniałam wcześniej). Nie jestem szanowanym grafikiem, jedynie dziewczyną z wielką pasją. Nie jest to mój zawód. Jeśli chodzi o rozmywanie, to owszem, mogłabym napisać przykładowo smużenie, ale jaki to by miało sens, jak większa publiczność nie miałaby pojęcia, o czym piszę. A co do tych proporcji, to właśnie wyczułaś je świetnie, rysunek jest bardzo realistyczny i proporcjonalny (ale trochę źle układa się sierść na nosku pierwszego wilka) Piękne oczy, z taką głębią, że można patrzeć i patrzeć. Fajnie, że mamy tyle świetnych grafików na forum, ale naprawdę mylące jest to, że tak nagle wyskoczyłaś z naprawdę godną podziwu pracą, jakbyś się ukrywała. Taki talent naprawdę trzeba pokazywać i z chęcią będę podglądała Twoje kolejne prace. Pozdrawiam.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 9:43 am

tyle opini na mój temat.
2 czy 3 razy ban nie dały mi bardzo możliwości
średnio 5 na 7 dni w tygodniu nie mam netu.
wstawię kończę psy dzisiaj.
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 9:45 am

Mika_TLR napisał:
Uśmieszek napisał:

Cudotwórczyni! Very Happy Ja bym pędzlem podstawowym tydzień robiła i by mi nie wyszło.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 9:58 am

Uśmieszek napisał:
Mika_TLR napisał:
Uśmieszek napisał:

Cudotwórczyni! Very Happy Ja bym pędzlem podstawowym tydzień robiła i by mi nie wyszło.

NIEDOCENIANIE podstawowe są najlepsze Very Happy
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:08 am

Nauczysz mnie tym podstawowym bazgrać? Bo rezultaty takich zmagań moich są żałosne.xD
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:27 am

Jared Leto napisał:
Mika_TLR napisał:
Jared Leto napisał:

owszem zaśmiecenie.
owszem chaotyczną.

[...](po czym to oceniłaś? Awatarze, loginie? Szkoda. Pozory mylące są - jak sama wspomniałam wcześniej). Nie jestem szanowanym grafikiem, jedynie dziewczyną z wielką pasją. Nie jest to mój zawód. Jeśli chodzi o rozmywanie, to owszem, mogłabym napisać przykładowo smużenie, ale jaki to by miało sens, jak większa publiczność nie miałaby pojęcia, o czym piszę. A co do tych proporcji, to właśnie wyczułaś je świetnie, rysunek jest bardzo realistyczny i proporcjonalny (ale trochę źle układa się sierść na nosku pierwszego wilka) Piękne oczy, z taką głębią, że można patrzeć i patrzeć. Fajnie, że mamy tyle świetnych grafików na forum, ale naprawdę mylące jest to, że tak nagle wyskoczyłaś z naprawdę godną podziwu pracą, jakbyś się ukrywała. Taki talent naprawdę trzeba pokazywać i z chęcią będę podglądała Twoje kolejne prace. Pozdrawiam.

Age to wiek, tak? A wiec pod avkiem pisze u Miki 17, a u Ciebie 15. Więc... Coś mnie puknęło bo Miki bronię affraid
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:32 am

ej wszyscy się dziwią że ta sama zła i zdegenerowana Mika ma jaśniejsza stronę Very Happy
sprawa nie warta rozgrzebywania. już wszystko wyjaśnione Smile
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:33 am

Nigdy o Tobie tak nie myślałam(w sensie, że jesteś zła).
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 10:53 am

Mika..to jest NIESAMOWITE !*,*
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:26 pm

Chętnie zobaczę Twoje psy, bo lubię oglądać coś dobrego Smile. Na podstawie obejrzanych wilków, mogę stwierdzić, że warto coś "zmalować" do CP Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 3:40 pm

dosłałam Labradora Smile
zeszło dłużej niż myślałam toteż nie dałam Huskiego
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostWto Kwi 03, 2012 11:41 pm

Mika te wilki są śliczne ale nie mogę znaleźć Labradora. Bardzo chciała zobaczyc:)
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 2:13 am

o jejku coś nie tak, teraz powinno być okey
ZAKTUALIZOWANE
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 11:07 am

chce tak umieć ;__; zrobisz jakiś tutek czy coś?

co do labka to nie podoba mi się lewa przednia łapa
Powrót do góry Go down
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipostSro Kwi 04, 2012 11:22 am

sweet grafika Smile))
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Spod szalonej dłoni Miki_TLR
» Spod Szalonej dłoni Mika_TLR
» SZUKAM SITTERA! Mało koni!
» MAŁO EQUUS?
» Ban i mało punktów karmy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach