Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
|
+12Agura Sakura Sweet Rabbit Jared Leto Calma poziomka22 Uśmieszek gabriela żołądź Philipek Szarusia16 anna i wiki Clockvise 16 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:17 pm | |
| wątek przeniosła neuromaniac prace ukończone i wysłane liczę na głooosy Get True Watch Out
Ostatnio zmieniony przez Mika_TLR dnia Wto Kwi 24, 2012 12:44 pm, w całości zmieniany 6 razy |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:21 pm | |
| Taaak *.* KOCHAM WILKI *.* Wyślij to na howrse teraz w tej chwili... | |
| | | anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:21 pm | |
| Piękny | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:22 pm | |
| to twoje?! o___o świetnee
mam nadzieję, że to nie kolejne plagiaty ; p | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:47 pm | |
| Śliczne. - Mika_TLR napisał:
szarpać coś do CP?
I jeszcze się pytasz? Pewnie,zrób coś,bo te wilki są niesamowite... | |
| | | gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 1:49 pm | |
| Piękne!!!Jak ty to robisz? | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Pon Kwi 02, 2012 11:27 pm | |
| Piękne. Futro rysujesz każdy włos osobno czy jakimś specjalnym brushem? | |
| | | poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 3:28 am | |
| | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 3:59 am | |
| wdech, wydech, wdech, wydech *.* | |
| | | Jared Leto Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 31/03/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 7:55 am | |
| "Ze zdjęć", czyli jak?... Już się boję, że ściągasz zdjęcie, rozmazujesz i tadam praca gotowa. Ciekawa jestem jak wytłumaczyłaś to fotografowi to, że jego zdjęcie trochę przerobisz i podpiszesz jako własne, no i wyślesz ma serwer gry o konikach. Przepraszam, trochę sarkastycznie wyszło. Takie moje spostrzeżenie, ale jeśli Cię to dotknęło, bo może oceniłam niesłusznie, a przecież wiadomo, że pozory bywają mylące - to zignoruj (chociaż, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć, co masz na swojej obronie). Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:10 am | |
| - Uśmieszek napisał:
- Piękne. Futro rysujesz każdy włos osobno czy jakimś specjalnym brushem?
pędzel podstawowy trójka dokładnie, krycie 100% , rozmiar 0.36 |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:14 am | |
| - Jared Leto napisał:
- "Ze zdjęć", czyli jak?... Już się boję, że ściągasz zdjęcie, rozmazujesz i tadam praca gotowa. Ciekawa jestem jak wytłumaczyłaś to fotografowi to, że jego zdjęcie trochę przerobisz i podpiszesz jako własne, no i wyślesz ma serwer gry o konikach. Przepraszam, trochę sarkastycznie wyszło. Takie moje spostrzeżenie, ale jeśli Cię to dotknęło, bo może oceniłam niesłusznie, a przecież wiadomo, że pozory bywają mylące - to zignoruj (chociaż, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć, co masz na swojej obronie).
Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość. owszem zaśmiecenie. owszem chaotyczną. nie proszę o twoją opinię na ten temat. proszę o ocenę moich prac. z racji iż wiosen za mną więcej, przeżarłam pewnie więcej tabletów i kartkek czy kałamarzy niż ty. rozmazujesz? i takich sformułowań używa szanowany grafik? pociesze cie. ja po prostu nie wyczuwam zbyt dobrze proporcji. zamiast korzystać z głupić poradników How To Draw uczę się rysować patrząc na zdjęcia. Patrzę na zdjęcia dodatkowo dlatego, że nie lubię rysunków "głupkowatych" tylko poważne możliwie jak najbardziej realistyczne. -nie ukrywam że chcę wiedzieć co masz w swojej obronie??? Kpina. tyle z mojej strony. tak uraziło mnie. Nie życzę sobie Szufladkowania mnie do kategorii Pseudo Twórców |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:18 am | |
| Jared,jeśli nie masz podstaw,nie oskarżaj. |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:20 am | |
| Słiczne!!!!!! Moje, kochane, małe futerkowe!! Narysuj mi takiego! |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:20 am | |
| dla niedowiarków dzisiaj wstawiam portrety moich psów. ale wieczorkiem |
| | | Jared Leto Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 31/03/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 8:42 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- Jared Leto napisał:
- "Ze zdjęć", czyli jak?... Już się boję, że ściągasz zdjęcie, rozmazujesz i tadam praca gotowa. Ciekawa jestem jak wytłumaczyłaś to fotografowi to, że jego zdjęcie trochę przerobisz i podpiszesz jako własne, no i wyślesz ma serwer gry o konikach. Przepraszam, trochę sarkastycznie wyszło. Takie moje spostrzeżenie, ale jeśli Cię to dotknęło, bo może oceniłam niesłusznie, a przecież wiadomo, że pozory bywają mylące - to zignoruj (chociaż, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć, co masz na swojej obronie).
Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość. owszem zaśmiecenie. owszem chaotyczną. nie proszę o twoją opinię na ten temat. proszę o ocenę moich prac. z racji iż wiosen za mną więcej, przeżarłam pewnie więcej tabletów i kartkek czy kałamarzy niż ty. rozmazujesz? i takich sformułowań używa szanowany grafik?
pociesze cie. ja po prostu nie wyczuwam zbyt dobrze proporcji. zamiast korzystać z głupić poradników How To Draw uczę się rysować patrząc na zdjęcia. Patrzę na zdjęcia dodatkowo dlatego, że nie lubię rysunków "głupkowatych" tylko poważne możliwie jak najbardziej realistyczne.
-nie ukrywam że chcę wiedzieć co masz w swojej obronie??? Kpina. tyle z mojej strony.
tak uraziło mnie. Nie życzę sobie Szufladkowania mnie do kategorii Pseudo Twórców Przepraszam jeśli naprawdę Cię to uraziło, nie takie były moje zamiary. Oczywiście (teraz nie chcę zachować się chamsko), ale już oceniasz od razu mnie, oj bo młodsza, mniej doświadczona (po czym to oceniłaś? Awatarze, loginie? Szkoda. Pozory mylące są - jak sama wspomniałam wcześniej). Nie jestem szanowanym grafikiem, jedynie dziewczyną z wielką pasją. Nie jest to mój zawód. Jeśli chodzi o rozmywanie, to owszem, mogłabym napisać przykładowo smużenie, ale jaki to by miało sens, jak większa publiczność nie miałaby pojęcia, o czym piszę. A co do tych proporcji, to właśnie wyczułaś je świetnie, rysunek jest bardzo realistyczny i proporcjonalny (ale trochę źle układa się sierść na nosku pierwszego wilka) Piękne oczy, z taką głębią, że można patrzeć i patrzeć. Fajnie, że mamy tyle świetnych grafików na forum, ale naprawdę mylące jest to, że tak nagle wyskoczyłaś z naprawdę godną podziwu pracą, jakbyś się ukrywała. Taki talent naprawdę trzeba pokazywać i z chęcią będę podglądała Twoje kolejne prace. Pozdrawiam. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 9:43 am | |
| tyle opini na mój temat. 2 czy 3 razy ban nie dały mi bardzo możliwości średnio 5 na 7 dni w tygodniu nie mam netu. wstawię kończę psy dzisiaj. |
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 9:45 am | |
| - Mika_TLR napisał:
- Uśmieszek napisał:
- Piękne. Futro rysujesz każdy włos osobno czy jakimś specjalnym brushem?
pędzel podstawowy trójka dokładnie, krycie 100% , rozmiar 0.36 Cudotwórczyni! Ja bym pędzlem podstawowym tydzień robiła i by mi nie wyszło. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 9:58 am | |
| |
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 10:08 am | |
| Nauczysz mnie tym podstawowym bazgrać? Bo rezultaty takich zmagań moich są żałosne.xD | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 10:27 am | |
| - Jared Leto napisał:
- Mika_TLR napisał:
- Jared Leto napisał:
Teraz jak ktoś to przeczyta to się pewnie będzie dziwić, co to tu za Nówka jakaś podskakuje do starszych (stażowo na forum oczywiście, bo już parenaście wiosenek mam za sobą ) koleżanek i kolegów. Dodam może, że grafikę komputerową tworzę od kilku lat, więc tak troszeczkę bronię tej formy sztuki. Nie lubię jak ktoś robi "pseudografikę" i chociaż dobrze o tym wie, to się do tego nie przyznaje. To takie dziwne, chociaż nie wiem jak to uzasadnić. Przepraszam za zaśmiecenie i chaotyczną wiadomość. owszem zaśmiecenie. owszem chaotyczną. nie proszę o twoją opinię na ten temat. proszę o ocenę moich prac. z racji iż wiosen za mną więcej, przeżarłam pewnie więcej tabletów i kartkek czy kałamarzy niż ty. rozmazujesz? i takich sformułowań używa szanowany grafik?
pociesze cie. ja po prostu nie wyczuwam zbyt dobrze proporcji. zamiast korzystać z głupić poradników How To Draw uczę się rysować patrząc na zdjęcia. Patrzę na zdjęcia dodatkowo dlatego, że nie lubię rysunków "głupkowatych" tylko poważne możliwie jak najbardziej realistyczne.
-nie ukrywam że chcę wiedzieć co masz w swojej obronie??? Kpina. tyle z mojej strony.
tak uraziło mnie. Nie życzę sobie Szufladkowania mnie do kategorii Pseudo Twórców [...](po czym to oceniłaś? Awatarze, loginie? Szkoda. Pozory mylące są - jak sama wspomniałam wcześniej). Nie jestem szanowanym grafikiem, jedynie dziewczyną z wielką pasją. Nie jest to mój zawód. Jeśli chodzi o rozmywanie, to owszem, mogłabym napisać przykładowo smużenie, ale jaki to by miało sens, jak większa publiczność nie miałaby pojęcia, o czym piszę. A co do tych proporcji, to właśnie wyczułaś je świetnie, rysunek jest bardzo realistyczny i proporcjonalny (ale trochę źle układa się sierść na nosku pierwszego wilka) Piękne oczy, z taką głębią, że można patrzeć i patrzeć. Fajnie, że mamy tyle świetnych grafików na forum, ale naprawdę mylące jest to, że tak nagle wyskoczyłaś z naprawdę godną podziwu pracą, jakbyś się ukrywała. Taki talent naprawdę trzeba pokazywać i z chęcią będę podglądała Twoje kolejne prace. Pozdrawiam. Age to wiek, tak? A wiec pod avkiem pisze u Miki 17, a u Ciebie 15. Więc... Coś mnie puknęło bo Miki bronię | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 10:32 am | |
| ej wszyscy się dziwią że ta sama zła i zdegenerowana Mika ma jaśniejsza stronę sprawa nie warta rozgrzebywania. już wszystko wyjaśnione |
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 10:33 am | |
| Nigdy o Tobie tak nie myślałam(w sensie, że jesteś zła). | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 10:53 am | |
| Mika..to jest NIESAMOWITE !*,* |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 3:26 pm | |
| Chętnie zobaczę Twoje psy, bo lubię oglądać coś dobrego . Na podstawie obejrzanych wilków, mogę stwierdzić, że warto coś "zmalować" do CP | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 3:40 pm | |
| dosłałam Labradora zeszło dłużej niż myślałam toteż nie dałam Huskiego |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Wto Kwi 03, 2012 11:41 pm | |
| Mika te wilki są śliczne ale nie mogę znaleźć Labradora. Bardzo chciała zobaczyc:) |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 04, 2012 2:13 am | |
| o jejku coś nie tak, teraz powinno być okey ZAKTUALIZOWANE |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 04, 2012 11:07 am | |
| chce tak umieć ;__; zrobisz jakiś tutek czy coś?
co do labka to nie podoba mi się lewa przednia łapa | |
| | | Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 04, 2012 11:22 am | |
| sweet grafika )) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
| |
| | | | prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|