| prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
|
+12Agura Sakura Sweet Rabbit Jared Leto Calma poziomka22 Uśmieszek gabriela żołądź Philipek Szarusia16 anna i wiki Clockvise 16 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 11, 2012 12:20 pm | |
| | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 11, 2012 12:20 pm | |
| wątek Aktualizowany proszę o głosy |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 11, 2012 12:27 pm | |
| A jest jakaś szansa na WIP? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sro Kwi 11, 2012 2:05 pm | |
| - Nevarra napisał:
- A jest jakaś szansa na WIP?
na WIP? |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:20 am | |
| Work In Progress - screeny z powstawania pracy | |
|
| |
Manroe Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 586 Dołączył : 08/04/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:32 am | |
| Mika ... to jest piękne *o* Nie mogę się napatrzeć xD Tylko gdzie jest labladorek ? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 7:55 am | |
| - Catherine. =] napisał:
- Mika ... to jest piękne *o* Nie mogę się napatrzeć xD
Tylko gdzie jest labradorek ? wątek jest przeniesiony z działu twórców tam labradorek był niestety nie zdążyłam zrobić Ożywionej wersji - wersji dziennej i labradorek nie poszedł |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 7:56 am | |
| - Nevarra napisał:
- Work In Progress - screeny z powstawania pracy
myślę że tak. jak będę rysować następnym razem postaram się coś dla was załatwić |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 8:20 am | |
| Ładne wilczunie *.* Być może jakiś do Julie powędruje | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 10:48 am | |
| Praca nie podoba mi się, nie wiem czemu...wysyła jakieś negatywne fale.. Ale skoro większości się podoba....
|
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 10:49 am | |
| Negatywne fale? Że tak powiem : WTF? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 10:55 am | |
| @Uśmieszek - Na Niektóre prace patrze i podziwiam, a ta mnie jakoś odpycha Może to przez to, że nie jestem raczej związana z kotem niż z pso-podobnymi Oczywiście podziwiam autora za wkład i cierpliwość, ja na pewno nigdy bym nie wykonała takiej pracy |
|
| |
Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 10:57 am | |
| A, rozumiem. | |
|
| |
Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 10:59 am | |
| Mam nadzieję że wilczki się dostaną :* są sweet Kocham ogólnie dzikie zwierzęta Mi dają jakieś dziwne poczucie radości | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:28 pm | |
| - anietkaaa napisał:
- Praca nie podoba mi się, nie wiem czemu...wysyła jakieś negatywne fale..
Ale skoro większości się podoba....
powiem tylko tyle eeeee? że What? no to chyba tylko do cb -.- |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:30 pm | |
| - anietkaaa napisał:
- @Uśmieszek - Na Niektóre prace patrze i podziwiam, a ta mnie jakoś odpycha
Może to przez to, że nie jestem raczej związana z kotem niż z pso-podobnymi Oczywiście podziwiam autora za wkład i cierpliwość, ja na pewno nigdy bym nie wykonała takiej pracy odpychać to może praca która jest brzydka te nie są dlatego irytujesz mnie niesamowicie mając czelność uznać moje pace za odpychające. ciekawi mnie przy tym- pokaż swoje prace zobaczymy czy będą piękne. Wilki nie są pso podobne. to psy są wilko podobne -.- jeśli praca nie podoba ci się tylko dlatego ze jest kotem... o matko jak ja to mogę skomentować... no żałosne no |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:41 pm | |
| - Mika_TLR napisał:
- anietkaaa napisał:
- Praca nie podoba mi się, nie wiem czemu...wysyła jakieś negatywne fale..
Ale skoro większości się podoba....
powiem tylko tyle eeeee? że What? no to chyba tylko do cb -.- nie bulwersuj się tak, samych pochwał przecież nie dostaniesz, zawsze znajdzie się ktoś, komu nie podoba się czyjaś praca xP | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 12:50 pm | |
| @Mika_TLR - Przecież powiedziałam, że nie posiadam talentu i podziwiam za Cierpliwość.
Nienawidzę osób, które jak dostaną dobrą ocenę to mogą ucałować cały świat, a jak dostaną negatywną ocenę to są obrażone...
Forum jest do wyrażania zdania, ja wyraziłam swoje, nie rozumiem czemu robisz taki problem
|
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Czw Kwi 12, 2012 11:19 pm | |
| masz głosik, tylko nie wiem na którego wilczka;}\ Oba są naprawde dobrze zrobione, ja się przymierzam do kocurka, ale wiadomo, jak to bez tabletu i z zepsutą myszką;P | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sob Kwi 14, 2012 6:22 am | |
| - anietkaaa napisał:
- @Mika_TLR - Przecież powiedziałam, że nie posiadam talentu i podziwiam za Cierpliwość.
Nienawidzę osób, które jak dostaną dobrą ocenę to mogą ucałować cały świat, a jak dostaną negatywną ocenę to są obrażone...
Forum jest do wyrażania zdania, ja wyraziłam swoje, nie rozumiem czemu robisz taki problem
zdanie nie podoba mi się uszanowałabym ale rozpisywanie się że praca jest odpychająca bo nie jest kotem to szczyt wszystkiego |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sob Kwi 14, 2012 11:47 am | |
| Nie napisałam, że mi się nie podoba bo jest kotem, tylko jednak bardziej wole koty i może przez to ta praca nie przypadła mi do gustu
Dobra powiem jasno i wyraźnie: Nie podoba mi się Ciekawe czy gdybym tak napisała to nie dopowiadałabyś: Dlaczego ?
Inne prace "nie kocie" również mi się podobają, ta nie |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sob Kwi 14, 2012 1:03 pm | |
| - anietkaaa napisał:
- Nie napisałam, że mi się nie podoba bo jest kotem, tylko jednak bardziej wole koty i może przez to ta praca nie przypadła mi do gustu
Dobra powiem jasno i wyraźnie: Nie podoba mi się Ciekawe czy gdybym tak napisała to nie dopowiadałabyś: Dlaczego ?
Inne prace "nie kocie" również mi się podobają, ta nie wiesz co ci powiem. weź idź z mojego wątku wydaje mi się że chcesz zrobić po prostu wokól siebie szum i tyle |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| |
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR Sob Kwi 14, 2012 1:45 pm | |
| jezu ludzie nie chodzi o krytykę ale ja pracy która mi się nie podoba przemilczałabym albo napisała nie mój gust a nie że praca jest odrzucająca o zły dobór słów mi chodzi KPW?? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
| |
|
| |
| prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR | |
|