Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR

Go down 
+12
Agura
Sakura
Sweet Rabbit
Jared Leto
Calma
poziomka22
Uśmieszek
gabriela żołądź
Philipek
Szarusia16
anna i wiki
Clockvise
16 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 12:20 pm

Piękne *_*
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 12:20 pm

wątek Aktualizowany
proszę o głosy
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 12:27 pm

A jest jakaś szansa na WIP?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 2:05 pm

Nevarra napisał:
A jest jakaś szansa na WIP?

na WIP?
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:20 am

Work In Progress - screeny z powstawania pracy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Manroe
Przyjaciel Zagrody
Manroe

Liczba postów : 586

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:32 am

Mika ... to jest piękne *o* Nie mogę się napatrzeć xD
Tylko gdzie jest labladorek ?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 7:55 am

Catherine. =] napisał:
Mika ... to jest piękne *o* Nie mogę się napatrzeć xD
Tylko gdzie jest labradorek ?

wątek jest przeniesiony z działu twórców Very Happy
tam labradorek był Wink

niestety nie zdążyłam zrobić Ożywionej wersji - wersji dziennej i labradorek nie poszedł
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 7:56 am

Nevarra napisał:
Work In Progress - screeny z powstawania pracy

myślę że tak.
jak będę rysować następnym razem postaram się coś dla was załatwić
Powrót do góry Go down
Sweet Rabbit
ZAGRODZIANIN
Sweet Rabbit

Nick w grze : Rabbitek
Liczba postów : 1911

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 8:20 am

Ładne wilczunie *.* Być może jakiś do Julie powędruje
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1311909
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 10:48 am

Praca nie podoba mi się, nie wiem czemu...wysyła jakieś negatywne fale..
Ale skoro większości się podoba....

Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 10:49 am

Negatywne fale? Że tak powiem : WTF?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 10:55 am

@Uśmieszek - Na Niektóre prace patrze i podziwiam, a ta mnie jakoś odpycha
Może to przez to, że nie jestem raczej związana z kotem niż z pso-podobnymi
Oczywiście podziwiam autora za wkład i cierpliwość, ja na pewno nigdy bym nie wykonała takiej pracy Wink
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 10:57 am

A, rozumiem. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
Agura
Już coś wie
Agura

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 10:59 am

Mam nadzieję że wilczki się dostaną :* są sweet Smile Kocham ogólnie dzikie zwierzęta Smile Mi dają jakieś dziwne poczucie radości Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:28 pm

anietkaaa napisał:

powiem tylko tyle eeeee?
że What?
no to chyba tylko do cb -.-
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:30 pm

anietkaaa napisał:
@Uśmieszek - Na Niektóre prace patrze i podziwiam, a ta mnie jakoś odpycha
Może to przez to, że nie jestem raczej związana z kotem niż z pso-podobnymi
Oczywiście podziwiam autora za wkład i cierpliwość, ja na pewno nigdy bym nie wykonała takiej pracy Wink

odpychać to może praca która jest brzydka te nie są dlatego irytujesz mnie niesamowicie mając czelność uznać moje pace za odpychające. ciekawi mnie przy tym- pokaż swoje prace zobaczymy czy będą piękne.

Wilki nie są pso podobne. to psy są wilko podobne -.-
jeśli praca nie podoba ci się tylko dlatego ze jest kotem... o matko jak ja to mogę skomentować... no żałosne no
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:41 pm

Mika_TLR napisał:
anietkaaa napisał:

powiem tylko tyle eeeee?
że What?
no to chyba tylko do cb -.-
nie bulwersuj się tak, samych pochwał przecież nie dostaniesz, zawsze znajdzie się ktoś, komu nie podoba się czyjaś praca xP
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:50 pm

@Mika_TLR - Przecież powiedziałam, że nie posiadam talentu i podziwiam za Cierpliwość.

Nienawidzę osób, które jak dostaną dobrą ocenę to mogą ucałować cały świat, a jak dostaną negatywną ocenę to są obrażone...

Forum jest do wyrażania zdania, ja wyraziłam swoje,
nie rozumiem czemu robisz taki problem
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 11:19 pm

masz głosik, tylko nie wiem na którego wilczka;}\
Oba są naprawde dobrze zrobione, ja się przymierzam do kocurka, ale wiadomo, jak to bez tabletu i z zepsutą myszką;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 6:22 am

anietkaaa napisał:
@Mika_TLR - Przecież powiedziałam, że nie posiadam talentu i podziwiam za Cierpliwość.

Nienawidzę osób, które jak dostaną dobrą ocenę to mogą ucałować cały świat, a jak dostaną negatywną ocenę to są obrażone...

Forum jest do wyrażania zdania, ja wyraziłam swoje,
nie rozumiem czemu robisz taki problem

zdanie nie podoba mi się uszanowałabym
ale rozpisywanie się że praca jest odpychająca bo nie jest kotem to szczyt wszystkiego
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 11:47 am

Nie napisałam, że mi się nie podoba bo jest kotem, tylko jednak bardziej wole koty i może przez to ta praca nie przypadła mi do gustu

Dobra powiem jasno i wyraźnie: Nie podoba mi się
Ciekawe czy gdybym tak napisała to nie dopowiadałabyś: Dlaczego ?

Inne prace "nie kocie" również mi się podobają, ta nie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 1:03 pm

anietkaaa napisał:
Nie napisałam, że mi się nie podoba bo jest kotem, tylko jednak bardziej wole koty i może przez to ta praca nie przypadła mi do gustu

wiesz co ci powiem.
weź idź z mojego wątku wydaje mi się że chcesz zrobić po prostu wokól siebie szum i tyle Wink Razz
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 1:24 pm

Mika_TLR napisał:
anietkaaa napisał:

wiesz co ci powiem.
weź idź z mojego wątku wydaje mi się że chcesz zrobić po prostu wokól siebie szum i tyle Wink Razz
a mi się wydaje, że coś nie bardzo umiesz przyjmować krytykę i rzucasz się od razu na kogoś, komu twój styl się nie podoba ; p są różne gusta przecież
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 1:45 pm

jezu ludzie nie chodzi o krytykę Evil or Very Mad
ale ja pracy która mi się nie podoba przemilczałabym albo napisała nie mój gust
a nie że praca jest odrzucająca
o zły dobór słów mi chodzi KPW??
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR    prace nie przeszły...za mało głosów  Spod szalonej dłoni Mika_TLR  - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

prace nie przeszły...za mało głosów Spod szalonej dłoni Mika_TLR
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Spod szalonej dłoni Miki_TLR
» Spod Szalonej dłoni Mika_TLR
» SZUKAM SITTERA! Mało koni!
» MAŁO EQUUS?
» Ban i mało punktów karmy

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach