Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Prezentacje Karoliny Wengerek | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Diera Raczkujący
Liczba postów : 67 Dołączył : 05/04/2012
| Temat: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 1:30 am | |
| Witam Chciałam się zapytać czy jeżeli, robię prezentacje i pisze kto wykonało zdjęcie, to coś się może stać? jeżeli jesteście zainteresowani prezentacją na zamówienie to piszcie - Spoiler:
| |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 1:33 am | |
| Prezentacje ładne. Jaki cennik? - Diera napisał:
- Witam Chciałam się zapytać czy jeżeli, robię prezentacje i pisze kto wykonało zdjęcie, to coś się może stać?
Hm,nie wiem. Lepiej mieć jednak zgodę na obróbki graficzne od fotografa,gdyż z tego co wiem,Karolina Wengerek nie pozwala na przerabianie swoich zdjęć. | |
| | | Diera Raczkujący
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 1:36 am | |
| robię również prezentacje z ruchomymi ramkami takie jakie miała podszywająca się Karolina Rodzaje prezentacji. Mała (1-2 ramki) przykłąd Cena: 25.000 equus, kupon, jednorożec, , , , , , , , , Średnia (3-4 ramki) Cena: 29.000 equus, kupon, dowolny zestaw, jednorożec, , , , , , , Duża (5 ramek) Cena: 32.000 equus, kupon, dowolny zestaw, jednorożec, , 2, , 2, , , -Ramki HTML: Są to ramki wykonywane z kodem HTML koszt ramek: * Od (1-3) ramek HTML Cena: Objęcie morfeusza,Klepsydra Kronosa ,Zestaw Harmonii, 10 000Equuslub 1 kupon. *Od (3-5) ramek HTML Cena: Objęcie morfeusza,Zestaw Centaura,Zestaw Posejdona, Zestaw Hery, Zestaw Chmurek, 30 000Equus lub 1 kupon *Od (5- ramek HTML Cena: Zestaw Nyksa lub 70 000Equus lub 3 kupony - Gotowce Kosztują po 15 000Equus | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 2:01 am | |
| Najlepiej skontaktuj się z autorką i poproś o pozwolenie. Bo to, ze zamieszczasz jej dane może nie wystarczyć. Tym bardziej, ze robisz to w celach zarobkowych. | |
| | | Diera Raczkujący
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 2:23 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 4:59 am | |
| No cóż, ktoś się już pytał na photoblogu pani Karoliny czy pozwala na obróbkę jej zdjęć. Ona zabroniła. >KLIK do screena< |
| | | Diera Raczkujący
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pią Kwi 06, 2012 6:00 am | |
| okey. dziękuje za informacje | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pon Kwi 09, 2012 2:11 am | |
| Miej zgodę.Może Cię nawet jak nie masz pozwać do sądu wiec nie ryzykuj-zapytaj | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pon Kwi 09, 2012 2:45 am | |
| Eh, chyba nikt nie czyta tematu o pani Karolinie. Wyżej wymieniony fotograf, pozwala na robienie prezentacji z jej zdjęciami jednak: 1. Nie wolno skreślać jej wodnego znaku. 2. Nie można zdjęcia przerabiać na własną rękę, czyli: zmieniać kolorów, wycinać. 3. Musi znaleźć się wyraźny napis, że zdjęcia zostały wykonane przez Karolinę Wengerek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pon Kwi 09, 2012 2:56 am | |
| No czyli nie można dodawać napisów, ramek itp. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pon Kwi 09, 2012 3:03 am | |
| Można dodawać napisy i ramki, jednak: (mam znowu pisać to co wyżej?) Nie rozumiesz? Wyraża zgodę na prezentacje z RAMKAMI jednak nie można zmieniać kolorów jej zdjęć np. kolorystyka jest żółta a Ty podkręcasz na zieloną. Nie można zbytnio naruszać struktury zdjęcia. No i musi być wyraźnie zaznaczone "Photos by Karolina Wengerek" |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek Pon Kwi 09, 2012 3:26 am | |
| A, to sorry, ale wcześniej gdzieś czytałam, że nie można. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Prezentacje Karoliny Wengerek | |
| |
| | | | Prezentacje Karoliny Wengerek | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |