Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 2:37 am | |
| Moje pytanie brzmi: Jak mam zapytać się pani Wengerek o pozwolenie na korzystanie z jej zdjęć ? Mam napisać na e-mail ? Muszę za to płacić ? | |
| | | SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 2:42 am | |
| Chyba najlepiej przez maila, raczej nie będzie Ci kazała za to płacić. Moja koleżanka się z nią kontaktowała i nie wiem co z tego wyszło , ale się jej zapytam. | |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 2:48 am | |
| Ja pisałam wiadomość na fejsie - dostałam zgodę I nic nie trzeba płacić | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| | | | SandCastle Już coś wie
Nick w grze : SandCastle Liczba postów : 180 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 3:02 am | |
| O zgodę do udostępniania i przerabiania - używania do prezentacji. | |
| | | Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 3:11 am | |
| Ja pisałam takie cuś: - Cytat :
- Witam
Bardzo podobają mi się Pani zdjęcia i w związku z tym chciałam zapytać, czy wyraża Pani zgodę na wykorzystanie fotografii do tworzenia prezentacji na stronę Howrse. Na każdej znajdowałby się dopisek z Pani imieniem i nazwiskiem.
Pozdrawiam. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. Nie Lis 18, 2012 5:04 am | |
| Dawna afera. Powiedziała mi, że pozwala używać jej zdjęć, tylko nie wolno ich przerabiać ani naruszać, nie wolno też usuwać podpisu. Musi być widoczny. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. | |
| |
| | | | Zdjęcia pani Karoliny Wengerek i pozwolenie. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|