| Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|
+103Oliweczkam1234 Zwierzęca KopernikByłaKobietą Joshephine ebonita mindastray Orient ~ Izura Nikolcia.100 Olcia344 Tiamat JulicaSkywalker Kepler99 El kim* anna i wiki maja612 Dara1 blaze the cat milenaj55 Syller olenka123 amorkowa terraver Pani_Snow Avima Oresama Donvessa Dżemik lilkowa123 Turkawka MrsKopytko wercia d AyaKey Basia Syjamska wiki0396 CzekoBoom tinolandia ZetkaEmka mufff123@o2.pl SandCastle Linea2010 pe$$ia Księżniczka Żulietta Evelynek MaryMariaMara Zaplątana martosia2004 Arrin Suzan Imia Alaya avrilka LadyArvena Kikyo22 Kemishi Nefra01 wilczyca1000 deccot Moon :3 tamara4 Selena1992 Takashiro Dianaxxx koziorożec XX_lero lala299 Julia_525 -Eruina- carrie17 zαbαvεcкαα ola2002girl Alasky anteek Akardo Diana375. Star-x3 blueberry. Barson1990 asiamar98 Fangusta EveDallas korane Sakura Ejli Sathilia ana0000000000 gwiazda2002 Rose666 Aglyss Narkotyka Szron gabriela żołądź Sweet Rabbit Malto Pati...xd Szarusia16 Philipek poziomka22 KaVcia hanka1998 Calma 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 10:29 am | |
| Macie jakieś wiadomości, które przyprawił Was o śmiech? Wyłudzenia kont itp.? Ja dzisiaj dostałam takie cuś : - Spoiler:
| |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 10:43 am | |
| Tak więc moja ulubiona wiadomośc - Spoiler:
Rzecz jasna, autor usunął konto | |
|
| |
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 10:48 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Tak więc moja ulubiona wiadomośc :D
- Spoiler:
Rzecz jasna, autor usunął konto Zaczęłam się uśmiechać do monitora. :D Dobrze, że nic nie piłam podczas czytania... | |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 11:11 am | |
| Tyle razy dostawałam takie wiadomości. : ) Jakoś dziwnym przypadkiem wszystkie osoby wysyłające to do mnie, nagle mają karmę 0. : p | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 11:33 am | |
| No to obczajcie to: - Spoiler:
| |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 12:01 pm | |
| ja miałam taką fajną wiadomość z konkursu ale usunęli :C brzmiała mniej więcej tak:
Ktoś: chce na konkurs z tym koniem [link] Ja: ale ten kon ma ZJ nie DJ K: no i? J: no i nie może brać udziału w konkursie? K: oooooooo ale z cb ham
nie mogę z takich dzieci XDDD nie uczą ich czytać w przedszkolu "c | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Kwi 09, 2012 12:16 pm | |
| - Philipek napisał:
- No to obczajcie to:
- Spoiler:
ha ha ha to mnie dobiło xD | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 3:28 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- ja miałam taką fajną wiadomość z konkursu ale usunęli :C brzmiała mniej więcej tak:
Ktoś: chce na konkurs z tym koniem [link] Ja: ale ten kon ma ZJ nie DJ K: no i? J: no i nie może brać udziału w konkursie? K: oooooooo ale z cb ham
nie mogę z takich dzieci XDDD nie uczą ich czytać w przedszkolu "c O lol,haha. No to ja pamiętam jak wystawiłam kiedyś ogłoszenie,na którym napisałam,że kupię konia z Diamentowym Jabłkiem. Po chwili przychodzą mi wiadomości czy jestem zainteresowana kupnem tego i tamtego konia - oczywiście to nie były Diamentowce tylko ZJ. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 3:59 am | |
| Mnie nie tyle to doprowadza do śmiechu, ale do frustracji. Mam na prezentacji informację o handlu, cytuję: - Cytat :
- ~ HANDEL ~
Nie posiadasz kuponów, a chcesz kupić konia z mojej hodowli? W zamian za kupony przyjmę Equus oraz przedmioty z Czarnego Rynku. Jedna sprzedaż - jeden przedmiot (lub 2 sztuki tego samego przedmiotu). Zamienniki:
*i tutaj wymienione (obrazkowo) co za jeden kupon, co za dwa, co za więcej* Nieważne, że pierwsze zdanie pogrubione. Notorycznie dostaję wiadomości w deseń: - Cytat :
- Witaj!
Czytałam,iż za 2 x chmurka dasz 1 kupon.Chętnie oferuję ich 6,czyli za 3 kupony :-) Pozdrawiam serdecznie, *nick usunięty* Początkowo tłumaczyłam, aktualnie ignoruję... | |
|
| |
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 4:39 am | |
| Malto - ja bym po prostu blokowała, też mam dużo takich wiadomości, ale typu ''piszesz, że kupisz herę za kupon, ja sprzedam Ci herę za 2 kupony. okazja !!!!!'' | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 4:44 am | |
| - Calma napisał:
- Malto - ja bym po prostu blokowała, też mam dużo takich wiadomości, ale typu
''piszesz, że kupisz herę za kupon, ja sprzedam Ci herę za 2 kupony. okazja !!!!!'' Calma, nie chcę z nikim wojny, a za blokadę mogą się rzucać. Irytuje mnie tylko to, że ludzie nie czytają prezentacji - a nawet jeśli, wyłapują wzrokiem jedynie fakty, które są dla nich korzystne. I to jest, niestety, dość powszechne. Przez dwa dni nie logowałam się na howrse i co? Wczoraj wieczorem przywitało mnie 15 nowych wiadomości, w tym kilka o podobnej do zacytowanej treści. Ręce opadają. | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 6:24 am | |
| U mnie też nie czytają. Najwyraźniej napisałam ze jestem dziewczyną, tuż na samej górze prezki. A tutaj ktoś z tematem "Plis...Obejrzyj..." wysłał mi taką wiadomość: - Cytat :
- Nie patrz na odpowiedzi, bo będzie nie fer ..
POMYŚL ŻYCZENIE ...
Gotowa ?? No to zaczynamy ..
Weż kartke i długopis .. Tylko odpowiadaj szczerze i sszybko ..
1.Uporządkuj zwierzęta jak Ci sie podoba ( w słupku) : KROWA KOŃ OWCA ŚWINIA TYGRYS
2. dopisz określenie do słów poniżej ( takie co Ci pierwsze na myśl przychodzi ) PIES KOT SZCZUR KAWA MORZE
3.Dopisz ludzi których znasz do kolorów (jedna osoba - jeden kolor) ŻÓŁTY POMARAŃCZOWY CZERWONY BIAŁY ZIELONY
4.Zapisz swoją ulubioną liczbę i ulubiony dzień tygodnia
POMYŚL ŻYCZENIE ...
WYNIKI: 1.Tak jak uło,żyłaś sobie zwierzęta tak będziesz mieć w życiu pokolei: KROWA - kariera TYGRYS - honor, duma OWCA - miłość KOŃ - rodzina ŚWINIA - pieniądze
2.Twój pois zwierzęcia to opis : PIES - Twoja osobowość KOT - osobowość Twojego partnera SZCZUR - osobowośc Tojego wroga KAWA - opis Twojego s**** MORZE - opis Twojego własnego życia
3. Osoby przy szczególnych kolorach to: ŻÓŁTY - ta osoba nigdy Cię nie zapomni POMARAŃCZOWY - te osobe uważasz za prawdziwego przyjaciela CZERWONY - te osobe naprawde kochasz BIAŁY - to pokrewna dusza ZIELONY - ktoś, kogo będziesz wspominać całe życie
4. wyślij te wiadomość do tylu osób ile wpisałaś w 4 pytaniu, a wtedy spełni się twoje marzenie w tym dniu co go wpisałaś
I co Ci wyszło ??
(Jak jesteś chłopakiem to sorry, że pisałam w żeńskiej formie ) Odpisałam: - Cytat :
- Jestem dziewczyną, która nie cierpi SPAMu i lubi zgłaszać takie wiadomości [zua emotikona]
Nie zgadniecie jak odpisała... - Cytat :
Głupia krowo ja nie pisałam, że musisz to wysłąć innym, bo inaczej się coś stanie tylko tak napisaam, że po prastu musisz wysłać żeby się speniło, a nie, że wyślij, bo Ci matka zginie .. Kur*a !!! Debilka, ciota i idiota z Ciebie .. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 6:28 am | |
| Ale idiota. O.o Zgłosiłaś ją ? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 6:29 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 6:46 am | |
| Jeszcze nie zgłosiłam. Czekam aż znowu odpisze - zawsze trzeba poczekać aż się do końca upiecze, by zjeść. Zawsze trzeba poczekać aż się więcej słów wymknie, by potem zgłosić - będzie więcej przyczyn Ona nie rozróżnia SPAMu od łańcuszków o.O | |
|
| |
gabriela żołądź W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : gabriela żołądź Liczba postów : 357 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 7:48 am | |
| Mi ktoś przysłał taką wiadomość:
Ktoś:Hej!Kupię od ciebie Apollo (Koń wędrowny) za 500 Equus. Ja:Apollo nie da się sprzedać.A nawet gdyby się dało to nie sprzedała bym ci go za 500Equus. Ktoś:Jak mi nie sprzedasz to cię zgłoszę głupia suko! Ja:Już ci mówiłam że Apollo nie da się sprzedać! Ktoś:Zgłaszam cię kó...wo! I tu rozmowa się zakończyła...Po godzinie przyszła mi wiadomość o zgłoszeniu mnie przez kogoś.Napisali tam że ten ktoś dostał ban i tam jeszcze coś.Na szczęście tej osoby nie ma już na howrse. | |
|
| |
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 8:26 am | |
| I co mi się stanie, jeżeli podam Wam login autorki tej wiadomości? Nic. A więc była to wiczka1313 z 1 dniem stażu, która się wyniosła gdy usłyszała o tym że chcę ją zgłosić | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| |
| |
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 8:47 am | |
| Dlaczego nigdy nikt do mnie takich rzeczy nie wysyła :C | |
|
| |
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 9:02 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 9:03 am | |
| Nie chcę od ciebie xD od jakichś neosiów cem ;__; | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 10:52 am | |
| "Ostatnio zauwazylismy wiele bledUw" xP To oni robią błędy, no kto pisze "błędów" przez U? No się pytam, kto? |
|
| |
poziomka22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : poziomka22 Liczba postów : 2369 Dołączył : 31/07/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 1:16 pm | |
| Dobre, a ja myślałam, że to ja głupie wiadomości dostaję. : )
| |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Kwi 10, 2012 8:28 pm | |
| głupich nie sieją... notoryczne pytania "SPRZEDASZ MI KLACZ GUERTĘ ZA 500 EQUUS?" dodam, że Guerta nie jest w zakładce na sprzedaż, ma zniknięte złote jabłko oraz jest jednorożką albo " Cześć! Będziesz mieć ze mną konto(Twoje) będe dawać co miesiąc 30 kuponów.Mnie oszukanoDlatego teraz szukam partnera.Co ty na to?" | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Kwi 11, 2012 1:55 am | |
| | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Kwi 11, 2012 6:19 am | |
| - Narkotyka napisał:
- głupich nie sieją...
notoryczne pytania "SPRZEDASZ MI KLACZ GUERTĘ ZA 500 EQUUS?" dodam, że Guerta nie jest w zakładce na sprzedaż, ma zniknięte złote jabłko oraz jest jednorożką
albo " Cześć! Będziesz mieć ze mną konto(Twoje) będe dawać co miesiąc 30 kuponów.Mnie oszukanoDlatego teraz szukam partnera.Co ty na to?" Ej, mi przysłano identyczną wiadomość! Od kwiatek666, prawda? | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Kwi 11, 2012 6:50 am | |
| - Cytat :
- hej popiszesz ze mn
Z wczoraj. Nie podam loginu, mowy nie ma. A treść prezentacji gracza brzmi: - Cytat :
- Hej nazywam się asia mam 12lat hętnie sprzedam wszystkie moje konie (...)
1.NIE KUPÓJE KONI ZA MOJE KUPONY. 2.NIE WYMIENIAM SIE PIERWSZ W WYMIANACH I SPRZEDARZACH ZA KONIE.(...) A treść mojej prezentacji brzmi - Cytat :
- Prosiłabym o przestrzeganie zasad ortografii i interpunkcji. Jeżeli jesteś dyslektykiem/dyslektyczką, lub masz klawiaturę, na której nie ma polskich znaków, poinformuj mnie o tym. Uprzedzam, iż blokuję osoby, które wysyłają mi wiadomości z chęcią pogawędki- nie mam na to czasu.
Może i nie takie śmieszne, ale ja się pokładałam ze śmiechu, gdy tylko to zobaczyłam. Takie wiadomości rozwalają mnie lepiej, niż każde inne... | |
|
| |
Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Kwi 11, 2012 8:28 am | |
| - Aglyss napisał:
- Narkotyka napisał:
- głupich nie sieją...
notoryczne pytania "SPRZEDASZ MI KLACZ GUERTĘ ZA 500 EQUUS?" dodam, że Guerta nie jest w zakładce na sprzedaż, ma zniknięte złote jabłko oraz jest jednorożką
albo " Cześć! Będziesz mieć ze mną konto(Twoje) będe dawać co miesiąc 30 kuponów.Mnie oszukanoDlatego teraz szukam partnera.Co ty na to?" Ej, mi przysłano identyczną wiadomość! Od kwiatek666, prawda? kukurydza1 | |
|
| |
gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Kwi 11, 2012 9:32 am | |
| Jak jeszcze były ogłoszenia to dałam ogłoszernie : sprzedam rogą klacz czekam na oferty ! A pochiwili dostałam odpowiedź : Dam 2 000 Equus. Pewnie jesteś w szoku bo to bardzo dużo ale ja nie żartuję : ) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
| |
|
| |
| Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|