| Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|
+103Oliweczkam1234 Zwierzęca KopernikByłaKobietą Joshephine ebonita mindastray Orient ~ Izura Nikolcia.100 Olcia344 Tiamat JulicaSkywalker Kepler99 El kim* anna i wiki maja612 Dara1 blaze the cat milenaj55 Syller olenka123 amorkowa terraver Pani_Snow Avima Oresama Donvessa Dżemik lilkowa123 Turkawka MrsKopytko wercia d AyaKey Basia Syjamska wiki0396 CzekoBoom tinolandia ZetkaEmka mufff123@o2.pl SandCastle Linea2010 pe$$ia Księżniczka Żulietta Evelynek MaryMariaMara Zaplątana martosia2004 Arrin Suzan Imia Alaya avrilka LadyArvena Kikyo22 Kemishi Nefra01 wilczyca1000 deccot Moon :3 tamara4 Selena1992 Takashiro Dianaxxx koziorożec XX_lero lala299 Julia_525 -Eruina- carrie17 zαbαvεcкαα ola2002girl Alasky anteek Akardo Diana375. Star-x3 blueberry. Barson1990 asiamar98 Fangusta EveDallas korane Sakura Ejli Sathilia ana0000000000 gwiazda2002 Rose666 Aglyss Narkotyka Szron gabriela żołądź Sweet Rabbit Malto Pati...xd Szarusia16 Philipek poziomka22 KaVcia hanka1998 Calma 107 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Lip 25, 2014 8:19 am | |
| Olcia, jestem samolubną jędzą, prawda? Już sobie wyobrażam co przechodzą osoby sprzedające np. Baliosy czy Krezusy. Dziesiątki wiadomości: "pilnie potżebóje daj mi go za 500 eguuus wzamjan dam ci hmurke" xd | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Lip 27, 2014 12:06 pm | |
| Wystawiłam RO w UFO na profilu coby sobie więcej wejść załatwić i poprawić ranking popularności. Wystawiłam konika reklamującego ten jakże cenny przedmiot do zdobycia ZA DARMO przy odrobinie szczęścia. Po minucie dostałam taką wiadomość: Ręce opadają... xdd | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Sie 04, 2014 1:51 am | |
| Właśnie się załamałam. Nie wkleiło się, więc było tam (w skrócie) "zgłaszam! Blokuję!" (Ona), a ja na to "to zrób to". Ona, że nie. Teraz mi proponuje jakieś grafiki. A zgłoszenia się nie doczekałam. Poza tym powiedziała, że mam dwa latka XDDDDDDDDDDD http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4143468 to link do profilu. |
|
| |
Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Wrz 15, 2014 2:01 pm | |
| Jeden gracz napisał do mnie, że chętnie kupi Gipsa za 10 000 Equus | |
|
| |
Izura Nowy
Nick w grze : Izurra Liczba postów : 24 Dołączył : 04/11/2014
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Lis 04, 2014 7:55 am | |
| Z okazji łakoci dostałam coś takiego: Przestan wysyłac mi lakocie bo ja ci nie moge odeslac bo masz juz 15 i pewniesie zastanawiasz dlaczego ci nie odsylam i zle sie z tym czuje ze ja cos dostaje a ty nic. Dlatego przestań je wysylac ! No nie mogłam Ktosia narażać na złe samopoczucie:( | |
|
| |
Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Lis 08, 2014 10:58 am | |
| Ja ostatnio dostałam przez PW pytanie, czy sprzedam konia z +1900 UM za 3000 Eq XD | |
|
| |
Nikolcia.100 Już coś wie
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Gru 24, 2014 5:30 am | |
| Kolejna boska wiadomość - propozycja kupna Kaskady za kupon I każdego boskiego za 1000 Equus. Zastanawiam się czy gracz w ogóle ma pojęcie, że 3/4 tych koni nie da się sprzedać... | |
|
| |
Orient ~ Nowy
Nick w grze : Chrom Liczba postów : 27 Dołączył : 11/01/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 11, 2015 1:56 am | |
| Kolejna świetna wiadomość: Czy ta osóbka myśli, że się nabiorę? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 11, 2015 3:44 am | |
| "Hej, jesteś płatnym vipem?"(Nie, mordercą, ale byłeś blisko.)"Hej widze, że masz 2xła za kupon, ale ja nie mam, daje 5000 eq wystaw łzy i konia a ja jupie"(Kusząca propozycja.)Napisałam na forum wyraźnie, że araby odpadają. Po czym dostaje wiadomość:KTOŚ: Drużyna "XXX" prowadzi nabor jak i szuka vipa. hodujemy konie arabskie"JA: A to ogłoszenie w moim kierunku dlaczego? Na forum zespołów napisałam wyraźnie, że konie arabskie odpadają. KTOŚ: musiałan ie przeczytać do końca. wybacz KTOŚ: cześć,mam pytanie,czy mogłabyś dołączyć do mojej drużyny,po to aby dawać miejsca?JA: jakiej? KTOŚ: Koni arabskichsą też geniusze, którzy nie chcą czytać prezentacji drużyn i piszą do vipa, który z drużyną nie ma nic wspólnego:Mogę dołączyć do drużyny F***** H*****nie potrzebujesz nikogo do drużyny?KTOŚ: Siemka! Jestem z Twojej drużyny i mam Wielkąąą prośbe. Czy możesz mi dac kilka punktów dorastania? Bo zostały mi 4 dni do konca wyBLUBowania koniaJA: Z jakiej mojej drużyny? KTOŚ: Z drużyny F***** H*****JA: To nie jest moja drużyna KTOŚ: Wiem, pomyłka sory(swoją drogą niezły timing blupu )Ludzie zawracający 4 litery:KTOŚ: Czy dolaczysz do druzyny koni arabskich? Ale jako HodowcaProsze, odpowiedz na wiadomosc.JA: Nie jestem zainteresowana KTOŚ: A za oplata?JA: Jedynie jako VIP. KTOŚ: Jeden kon na tydzien. Prosze...moge placic co miesiac. No to jak?Oraz panienki, które są wredne, niemyślące i bezczelne za razem:KTOŚ: Czy szukacie do drużyny F***** H***** osób?JA: to nie jest moja druzyna -.- KTOŚ: Dobra, wyluzuj... można normalnie.JA: Normalnie to mogłaś się nauczyć czytać : )Na prezentacji jest jasno napisane kto jest liderem (administratorem) drużyny. Nie mam czasu na odpisywanie na bezsensowne wiadomości. KTOŚ: Normalnie, najprościej mogłaś nie odpisać : )(w sumie miała racje ) |
|
| |
Nikolcia.100 Już coś wie
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Sty 12, 2015 11:00 am | |
| Przed chwilą dostałam wiadomość, która zwaliła mnie z nóg XDD | |
|
| |
Orient ~ Nowy
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Sty 13, 2015 10:37 am | |
| Jeszcze ze starego konta: (tak w przybliżeniu, bo dokładnie nie pamiętam) Od gracza bomba4. Pisownia oryginalna.
Sprzedaż konia Księżyc (500 Equus i 10 Kuponów)
gracz: bez kuponuw 4000 (pełno smutnych i rozzłoszczonych buziek)
ja: Myślisz, że sprzedam boskiego za 4000 Equus? Tego nie zrobię.
gracz: pliiiiis (pełno zapłakanych buziek)
ja: Nie.
gracz: może potem zarobie 10 z zeru kuponuw (pełno rozzłoszczonych buziek)
ja: Jak zarobisz to się zastanowię.
I na tym skończyła się konwersacja : D | |
|
| |
mindastray Nowy
Nick w grze : mindastray Liczba postów : 34 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Sty 24, 2015 2:36 pm | |
| Hahaha - czasami po prostu nie mogę się powstrzymać przed odpowiedzią XD - tak dla porządku - piszę odpowiedzi na górze wiadomości, więc na dole jest wiadomość, którą otrzymałam XD | |
|
| |
KopernikByłaKobietą Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 06/01/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sob Sty 24, 2015 3:07 pm | |
| mindastray Genialne : D Ja bym to rozegrała inaczej- wyraziłabym wielką chęć pomocy, wysłałabym/zaakceptowała zaproszenie i w ramach pomocy raz w tygodniu wysyłała łajno : 3 | |
|
| |
Gość Gość
| |
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 25, 2015 7:30 am | |
| - Samantha Fisher napisał:
- Mindastray mistrz cenzury
To był taki test na spostrzegawczość po prostu B| A u mnie : "CHEJ, sprzedaż mi sniezka za 780eqqqq, plssss" No chyba go podbrzusze boli. | |
|
| |
Olcia344 Raczkujący
Nick w grze : Olcia344 Liczba postów : 80 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 25, 2015 8:57 am | |
| Ja już nie reaguję na takie oferty życia | |
|
| |
mindastray Nowy
Nick w grze : mindastray Liczba postów : 34 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 25, 2015 2:28 pm | |
| - Samantha Fisher napisał:
- Mindastray mistrz cenzury
Buahaha. Jak zwykle punkty dla mnie za ogarnięcie. Ale starałam się XD !!! KopernikByłaKobietą - Wykorzystam ten sposób przy najbliższej okazji | |
|
| |
ebonita Główny Grafik
Nick w grze : ebonita Liczba postów : 787 Dołączył : 03/10/2012
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Sty 25, 2015 11:03 pm | |
| Jednorożec pegaz > | Kupisz konia? |
| Na Twojej prezentacij widziałam, że za kamień fizoloficzny kupisz za 1k. Mam konia który go ma i sprzedam Ci go za 1k i 500e. Kosztował by tylko 1k ale nieda się go sprzedać za 1k. | p.s. na moje prezentacji jest napisane że sprzedam KF za 1 kupon lub konia na kupon bez KF ... | |
|
| |
Orient ~ Nowy
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Sty 26, 2015 12:05 am | |
| Uśmiałem się gdy to zobaczyłem [odpisałem haha zgłaszam]. Tak naprawdę nie zgłosiłem, ale ktoś zgłosił i ta osoba ma 0 pkt. karmy XD | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Czw Sty 29, 2015 2:28 am | |
| - Spoiler:
Zielone to ona XDDD Nie no, pewnie jedno z najlepszych PG na sprzedażach oddam jej na bezcen, pędzę, lecę | |
|
| |
Orient ~ Nowy
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pią Sty 30, 2015 11:15 pm | |
| Co jak co, rozwaliło mnie to. | |
|
| |
Joshephine Nowy
Nick w grze : joshephine Liczba postów : 26 Dołączył : 01/02/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Lut 04, 2015 7:29 am | |
| Hehe. Łapcie screena: | |
|
| |
Joshephine Nowy
Nick w grze : joshephine Liczba postów : 26 Dołączył : 01/02/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Lut 04, 2015 7:32 am | |
| Albo to: | |
|
| |
KopernikByłaKobietą Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 06/01/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Sro Mar 11, 2015 4:35 pm | |
| Taka sytuacja: Widziałam, że ktoś na bezpośrednich wystawił kilka koni za 500 eq, których nie zdążyłam kupić. Postanowiłam więc napisać do sprzedającego z pytaniem czy nie ma ich więcej. I wywiązała się taka oto rozmowa. A przy okazji chcąc napisać do osoby wystawiającej oczywiście się rąbnęłam i napisałam do osoby, która te konie kupiła (już bez screenów) "Cześć masz jeszcze jakieś konie na sprzedaż za 500 do 1000 eq? Widziałam na sprzedażach jednego takiego, ale nie zdążyłam kupić""Sziit pomyliłam, się najmocniej przepraszam ; )" Odbiorca uznał mnie za debila i uznał, że nie warto odpowiadać XD Jeszcze znajomością interpunkcji zaświeciłam | |
|
| |
Zwierzęca Nowy
Nick w grze : Xx_Golden Wolf_xX Liczba postów : 5 Dołączył : 04/06/2014
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Nie Wrz 20, 2015 1:37 pm | |
| Duży staż, ale inteligencja niekoniecznie ._. J - ja O - ona J - Witaj, jesteś może zainteresowana którymś koniem z zakładki "Mieszane Cuda"? Od razu mówię, że Black Moon nie jest na sprzedaż w chwili obecnej. Jeśli chcesz, zawsze mogę: Postarzyć konia do wybranego wieku Wytrenować w danej umiejętności Wykastrować Pokryć Każdy zabieg kosztuje zaledwie dodatkowe 5 eq. O - Nie dzięki J -Dobrze, przepraszam i życzę miłego wieczoru! O -Jak by co to mogę kupić http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=25630508 (Link do niekrytego jeszcze samca osiołka) J - Ile dajesz za niego? O - 800 J - Um... Sorry nie. Za niepokrytego osiołka będzie jakieś 4000 min 2500, albo 500 i kupon. Mogę mu zmienić płeć i postarzyć. (NIE znam się zbyt na wycenach koni, a bana mi dali na forum za spam, więc spytać się nie mogłam :C) O - Gdzy była to biała klacz to dam mak 2000 ale teraz napewno nie J - Już mówiłam - mogę mu zmienić płeć, ale z tego co widzę się nie dogadamy. O - Cóż jak będziesz mieć Skarogniadego shire lub Kasztanowatodereszowatego araba pisz chętnie kupie *** Niby się skończyło dobrze, ale malutki osiołek, któremu można w każdej chwili zmienić płeć za 800. o.e I jeszcze chce białą ośliczkę za 2000 Ja 3 razy kryte osły kupowałam za kupony, a ta chce najrzadszą maść za tylko tyle? *idzie się zabić* | |
|
| |
Oliweczkam1234 Nowy
Nick w grze : kucykowagirl7000 Liczba postów : 45 Dołączył : 15/06/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Wrz 22, 2015 1:46 pm | |
| - Sweet Rabbit napisał:
- U mnie też nie czytają. Najwyraźniej napisałam ze jestem dziewczyną, tuż na samej górze prezki. A tutaj ktoś z tematem "Plis...Obejrzyj..." wysłał mi taką wiadomość:
- Cytat :
- Nie patrz na odpowiedzi, bo będzie nie fer ..
POMYŚL ŻYCZENIE ...
Gotowa ?? No to zaczynamy ..
Weż kartke i długopis .. Tylko odpowiadaj szczerze i sszybko ..
1.Uporządkuj zwierzęta jak Ci sie podoba ( w słupku) : KROWA KOŃ OWCA ŚWINIA TYGRYS
2. dopisz określenie do słów poniżej ( takie co Ci pierwsze na myśl przychodzi ) PIES KOT SZCZUR KAWA MORZE
3.Dopisz ludzi których znasz do kolorów (jedna osoba - jeden kolor) ŻÓŁTY POMARAŃCZOWY CZERWONY BIAŁY ZIELONY
4.Zapisz swoją ulubioną liczbę i ulubiony dzień tygodnia
POMYŚL ŻYCZENIE ...
WYNIKI: 1.Tak jak uło,żyłaś sobie zwierzęta tak będziesz mieć w życiu pokolei: KROWA - kariera TYGRYS - honor, duma OWCA - miłość KOŃ - rodzina ŚWINIA - pieniądze
2.Twój pois zwierzęcia to opis : PIES - Twoja osobowość KOT - osobowość Twojego partnera SZCZUR - osobowośc Tojego wroga KAWA - opis Twojego s**** MORZE - opis Twojego własnego życia
3. Osoby przy szczególnych kolorach to: ŻÓŁTY - ta osoba nigdy Cię nie zapomni POMARAŃCZOWY - te osobe uważasz za prawdziwego przyjaciela CZERWONY - te osobe naprawde kochasz BIAŁY - to pokrewna dusza ZIELONY - ktoś, kogo będziesz wspominać całe życie
4. wyślij te wiadomość do tylu osób ile wpisałaś w 4 pytaniu, a wtedy spełni się twoje marzenie w tym dniu co go wpisałaś
I co Ci wyszło ??
(Jak jesteś chłopakiem to sorry, że pisałam w żeńskiej formie ) Odpisałam: - Cytat :
- Jestem dziewczyną, która nie cierpi SPAMu i lubi zgłaszać takie wiadomości [zua emotikona]
Nie zgadniecie jak odpisała... - Cytat :
Głupia krowo ja nie pisałam, że musisz to wysłąć innym, bo inaczej się coś stanie tylko tak napisaam, że po prastu musisz wysłać żeby się speniło, a nie, że wyślij, bo Ci matka zginie .. Kur*a !!! Debilka, ciota i idiota z Ciebie .. Lol | |
|
| |
Oliweczkam1234 Nowy
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Wrz 22, 2015 1:56 pm | |
| - Pati...xd napisał:
- Szron napisał:
- Moje ulubione:
Dobre xD Dobre to dla mnie mało powiedziane XD Mi ktoś wysłał coś takiego: Znasz kod do Howrse? Ja znam i mam co chcę ! < kody_( twój nick w Howrse )_ ( twoje hasło do Howrse )_ ( ile equus chcesz dostać, max. 50000 )_ ( ile kuponów chcesz dostać, max. 10 )_ kody > Potem wyślij to na e-mail Howrse2010@onet.pl,a potem wejdz na Howrse i ciesz sięmajątkiem! Oczywiście ten email był nadawcy i tak zyskiwała twoje konto... | |
|
| |
Oliweczkam1234 Nowy
| |
| |
lisek65 Raczkujący
Nick w grze : lisek65 Liczba postów : 63 Dołączył : 15/09/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Pon Paź 05, 2015 3:08 pm | |
| Bycie "grafikiem" na Howrse uczy jak tracić cierpliwość. Dziewczyna później drugi raz podesłała mi ten sam link i już nic jej na to nie odpowiedziałam. Na prezentacji mam info, że nie uczę obrabiania grafiki, gdyż do pomocy służy google. To dziewczyna musiała dostać poradnik jak korzystać z wyszukiwarki. Mam wrażenie, że mam kontakt z idiotami, skoro mam opisane zasady przyjmowania zamówień na grafiki, to wypadałoby się do nich dostosować. Naprawdę cenię sobie ludzi, którzy szanują mój wolny czas, którego mam coraz mniej... | |
|
| |
lisek65 Raczkujący
Nick w grze : lisek65 Liczba postów : 63 Dołączył : 15/09/2015
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' Wto Paź 06, 2015 1:00 pm | |
| I jak tu wytrzymać? Drugi raz dziewczynie zwróciłam uwagę, że nie zrobię prezentacji ze zdjęcia w awatarze. Nie wierzę, że można być tak głupim. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
| |
|
| |
| Wiadomości, że ''boki zrywać'' | |
|