| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|
+37Malto Nathaly Sakura wilczyca1000 Wellgia nevinowa avrilka Mania saphira98 gwiazda2002 kaprysab MrsKopytko hanka1998 Kikyo22 asia98999 Aki Barson1990 zabaykowa Jetrel Asiaa. Aglyss EREIS ZetkaEmka anna i wiki Clue koziorożec Kyou Rose666 Sathilia EveDallas Uśmieszek Nevarra amorkowa KaVcia Szron Mikim7 Philipek 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Mania Już coś wie
Nick w grze : Mani2000 Liczba postów : 111 Dołączył : 20/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 14, 2012 8:07 am | |
| Super mi idzie;) Jak dorwę Hefajstosa,to Sorraia zawita na moim koncie;) Mam już Heliosa,Hadesa,Apolla i Atenę. Dionizos-Poluję na punkty xD Hefajstos-49 punktów..uda się xD
| |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 14, 2012 10:48 am | |
| Ma ktoś konie przed 50 do pożyczenia do Heliosa.
| |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 14, 2012 2:10 pm | |
| Ja mam jak na razie jedynie zaliczonego Apolla i Atenę. U Hadesa ponad 75 punktów (dostaję 0,11 za zawody), jutro już pewnie do mnie zawita. Dionizos - 62 punkty, jak uda mi się tanio upolować punkty na sprzedażach, to za kilka dni będzie mój. Helios - 44, brakują mi jeszcze cztery 50-letnie konie. Dwa będę mieć na pewno za niedługo, z dwoma pozostałymi też jakoś pokombinuję. Hefajstos - aż 1 punkt złapany w UFO i więcej raczej nie będzie, bo kombinacji 25 kuponów/RO/10x diamentów nie zdobędę, więc tego co już mam szkoda mi marnować. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 14, 2012 3:37 pm | |
| Tak,ja z tajemniczym nie będę miała problemu,codziennie daję koniom około 100 jabłek | |
|
| |
saphira98 Raczkujący
Liczba postów : 70 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 14, 2012 10:25 pm | |
| Ja nawet nie zaczynam otwierać RO, i tak 25 nie otworzę. Przez to zadanie nigdy nie zaliczyłam całych wędrownych koni, a brałam już udział w trzech edycjach. | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 1:01 am | |
| eh, z tymi RO teraz grubo przesadzili | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 1:59 am | |
| 15 RO to już było by aż nadto, tak jak w eliksirach. Trochę powariowali z taką ilością. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 4:51 am | |
| a znając życie jak będą u nas te dodatkowe punkty w RO to pewno będą szły na logowanie | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 5:11 am | |
| Jak zdobędziesz Afrodytę, to już nie dostaniesz dodatkowych punktów na nią tylko na koni, którego Ci brak. Obowiązuje to wszystkie konie wędrowne.
Tak samo UFO, lepiej mieć już Hadesa, Apolla itd... jak najszybciej, aby w UFO latały punkty koni, których jeszcze nie posiadamy. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 5:40 am | |
| A figę, jak oporządzałam boszczydła u Mysi, to mi latało do Hefajstosa, mimo że ona już kunia zdobyła;) | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 5:50 am | |
| no ja jakoś nie mogę uwierzyć że w tych dodatkowych punkach uda mi się je znaleźć do Hefajstosa czy Zeusa. Pewno jak wejdą to jeszcze będę mieć braki u Afrodyty i do niej będę dostawać bo jeszcze mi 5 logowań brakuje | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 8:43 am | |
| Kto już zdobył Hefajstosa? Ja niestety nie wygram Sorrai,jak w każdej promocji trzeba otwierać RO.Nie,że ja tylko siedzę i marudzę,ale ja nie zdobędę bo jak dla mnie to za duża ilość. | |
|
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 9:14 am | |
| - koniara1237 napisał:
Ja niestety nie wygram Sorrai,jak w każdej promocji trzeba otwierać RO.Nie,że ja tylko siedzę i marudzę,ale ja nie zdobędę bo jak dla mnie to za duża ilość. Dokładnie. 25 kuponów... Nie ma innego wyjścia jak kupić je. No bo jak ? Chyba, że ma ktoś 250 diamentów... Ja zaoszczędzę kupony kiedy Sorraia będzie w RO. Pewnie mniej kuponów wydam w RO niż w tym.. A co do innych : Afrodyta - 56 pkt. Apollo - mam Atena - mam Hades - mam Posejdon - zdobędę Helios - 14 pkt. Tylko jeden startowy miał 49 lat 6 miesięcy. W sumie... Nie mam już konta pegaza, czyli nie mogę kupić chmurek.. KP = 3 kupony + zestaw chmurek = 8 kuponów, więc raczej nie. Dionizos - 0 pkt. I nie zamierzam mieć więcej (za wyjątkiem UFO) Hefajstos - 2 pkt. za UFO i także nie zamierzam mieć więcej.. Zeus - Nie. | |
|
| |
Wellgia Nowy
Liczba postów : 4 Dołączył : 15/04/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 10:30 am | |
| Ja mam 125 koni i za zawody miałam 0,26 czyli około 400 zawodów ;/ Ale już zaliczony | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 12:48 pm | |
| Ja miałem 1000 zawodów i też zaliczony.
A każdy ma taką samą ilość jabłek do dania przy Posejdonie, czy także od czegoś to zależy? (na int. miałem 3) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 12:53 pm | |
| - Szron napisał:
- Ja miałem 1000 zawodów i też zaliczony.
A każdy ma taką samą ilość jabłek do dania przy Posejdonie, czy także od czegoś to zależy? (na int. miałem 3) też miałem 3 ale na niemcu xD;) |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 2:43 pm | |
| Ja tam mam Apollo i Atenę.Niedługo też i Afrodytę.Posejdona na Interze zdobyłam w 2min i 37sek. (liczyłam ) Nie będzie to dla mnie problem | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Nie Kwi 15, 2012 10:56 pm | |
| Dziś zdobędę Dionizosa, a potem to już tylko czekać na Afrodytę, do czwartku na Hefajstosa, Posejdona i finalnie na Zeusa. | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 3:21 am | |
| Z moimi wędrownymi posuwam się do przodu, jak ślimak na autostradzie . Niespecjalnie chce mi się szczypać, żeby zdobyć te konie. Chyba wszystko, co miałam zdobyć, zdobyłam, więc nie chce mi się . Na pewno nie otworzę żadnego RO za kupony. Dla mnie jest to bezsensowny wydatek ... Jeżeli do tej pory nie zdobyłam żadnego dzikusa, nawet nie będę myślała nad zdobyciem tego, który aktualnie jest w promocji. Jeśli już miałam jakiegoś zdobyć, chciałam, żeby był nim Misaki. Niestety, nie starałam się, nie kupowałam kuponów i nie otwierałam RO, więc o tym koniu mogłam tylko pomarzyć | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 6:59 am | |
| | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 7:03 am | |
| no brawo ja to mam same mieszanki, rzepy, punkty dorastania, 200 EQ i raz miałam siodło :/ | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 7:57 am | |
| Czy tylko mi po kościach łazi, ze podejrzany jest brak w dzikusach Przewalskiego? Czyżby znów jak z kamyczkowymi boszczydłami nagroda za zebranie wszystkich dzikusów? | |
|
| |
Nathaly Już coś wie
Liczba postów : 221 Dołączył : 06/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 9:17 am | |
| udało mi sie znaleść Ro w czekoladowym jaju:D teraz tylko trzeba znaleźć osobę na wymiane.
Co do koni, też uważam,ze 25 Ro to jednak 'lekka" przesada;) | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 9:19 am | |
| Lekka? Chyba na głowę upadli xD | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 9:23 am | |
| No cóz, ja i tak Hfajstosa zamiaru mieć nie mam, zbankrutowałabym;) Mam za to już plan na Posejdona, opracowałam bajerancki sposób na rozdawanie jabłek;P | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 10:34 am | |
| - Nevarra napisał:
- Czy tylko mi po kościach łazi, ze podejrzany jest brak w dzikusach Przewalskiego? Czyżby znów jak z kamyczkowymi boszczydłami nagroda za zebranie wszystkich dzikusów?
Nie znam się zbytnio na koniach ( ) i jedyny dziki koń jakiego znałem i znam to właśnie Koń Przewalskiego. Dlatego uważam, że powinien się pojawić w grze. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 11:13 am | |
| - Nevarra napisał:
- Czy tylko mi po kościach łazi, ze podejrzany jest brak w dzikusach Przewalskiego? Czyżby znów jak z kamyczkowymi boszczydłami nagroda za zebranie wszystkich dzikusów?
Ja coś słyszałem że za wszystkie dzikusy ma być nagroda więc może ;> |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pon Kwi 16, 2012 1:14 pm | |
| Zamiast tych dzikusów wolałbym boskiego. | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 17, 2012 12:57 am | |
| Szczyt genialności - dopiero dziś zorientowałam się, że do Wędrownych przynależą błyskawiczne sprzedaże... do tej pory byłam przekonana, że dostaje się punkty za udział w aukcjach, kto pierwszy zgarnie konia, ten lepszy... "błyskawiczne sprzedaże". Nie wiem, gdzie ja miałam głowę przez te wszystkie dni.
Jak dotąd na składzie mam jedynie Apolla za marchewki i Atenę za gratulacje (dziękuję Wam). Dojdzie Afrodyta za logowanie i MOŻE Hades za zawody. Reszty nawet nie skubię. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
| |
|
| |
| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|