| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|
+37Malto Nathaly Sakura wilczyca1000 Wellgia nevinowa avrilka Mania saphira98 gwiazda2002 kaprysab MrsKopytko hanka1998 Kikyo22 asia98999 Aki Barson1990 zabaykowa Jetrel Asiaa. Aglyss EREIS ZetkaEmka anna i wiki Clue koziorożec Kyou Rose666 Sathilia EveDallas Uśmieszek Nevarra amorkowa KaVcia Szron Mikim7 Philipek 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 17, 2012 6:22 am | |
| Od wczoraj mam Dionizosa | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 17, 2012 7:09 am | |
| Ja jeśli dzisiaj na aukcji zdobędę 8 punktów też się go dorobię. | |
|
| |
Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 17, 2012 7:15 am | |
| U mnie aktualny stan: Hades, Apollo, Atena i będzie Afrodyta oraz Posejdon. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 17, 2012 10:03 am | |
| U mnie są albo były; Apollo jeszcze jest,Afrodyta sobie poszła i Hades jeszcze u mnie gości Ja jeszcze na sto procent zdobędę Afrodytę za logowanie,Heliosa za urodziny i tajemniczego bo będzie trzeba tylko jabłka dawać koniom Może wpadnie jeszcze Dionizos ale wątpię choć codziennie daję kasę dla Ow,tiaa :/ Hefajstosa nie zdobędę a co za tym idzie też Zeusa bo ja 25 kuponów kupować nie mam zamiaru Nawet jednego nie otworzyłam xD Trudno się mówi i żyję się dalej | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 5:02 am | |
| - Cytat :
- Więcej punktów dla koni wędrownych - 19 kwietnia 2012
Niespodzianka w Rogach Obfitości
Od teraz, przy otwarciu Rogu Obfitości otrzymasz 3 dodatkowe punkty do koni wędrownych, których jeszcze nie masz!
Od teraz do 23-go kwietnia 2012, godziny 12:00, przy otwieraniu Rogu Obfitości otrzymasz 3 punkty do koni wędrownych, których jeszcze nie posiadasz.
Punkty będą losow przyznane pomiędzy wszystkim końmi, z wyjątkiem Hefajstosa, Zeusa i Tajemniczego konia (ponieważ wciąż jest tajemnicą!)
Oczywiście, każdy otwarty Róg dodaje 4 punkty dla Hefajstosa.
Udanej zabawy!
Zespół Howrse gnidy są z nich straszne do innych punkty dodają ale już do tego najdroższego ( Hefajstos ) to nie łaska - bo po co komuś życie ułatwić pozwolić na wydanie mniejszej kasy na RO, takiego wała do tego konia punktów nie damy, macie bulić. Klasyczne podejście kochanych twórców tej gry... | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 5:20 am | |
| Mam uż wszystkie oprócz zeusa i posejdona! | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 5:28 am | |
| - Cytat :
-
Dla mnie te punkty w RO dla wędrownych to jakaś kpina!! Dlaczego z promocji jest wykluczony Hefajstos??!! Czyżby twórcy gry chcieli nabić sobie kabzy już do końca - mało zdarli funduszy z graczy na pakiety chmurek przy Heliosie?? Ja rozumiem dlaczego wykluczony jest Zeus albo ten tajemniczy ale możesz szacowna administracja poda mi powód wykluczenia Hefajstosa bo za wyjątkiem zdzierania kasy z graczy to innego nie dostrzegam. pewno dostane za to upomnienie/ban na forum ale już nie mogłam się powstrzymać bo to dla mnie skończone s*o. Ja mam już zdobyte pozostałe konie więc otwierając teraz te RO nie dostanę żadnych dodatkowych punktów - więc gdzie względem mojej osoby oni spełniają warunki promocji?? i kolejna rzecz co mnie mocno irytuje znów brak pełnych informacji tam gdzie trzeba, wzmianka tylko w bocznym panelu ale już nie przy przedmiocie czy banerze głównym promocji ( podobna zagrywka była ze skrzynią dali info - później zdjęli i twierdzili że to wystarczy ) - Spoiler:
| |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 10:44 am | |
| Gratulacje! Znaleziono Róg Obfitości. Róg Obfitości jest pełen niespodzianek... Gdy go otwierasz, masz szansę znaleźć przedmioty z Czarnego Rynku, pieniądze i punkty dorastania, jak również inne przedmioty pomagające koniom w zawodach. Spróbuj szczęścia i otwórz jeden już teraz! Dzięki czekoladowej bitwie w Howrse, wygrywasz ten przedmiot podwójnie! Aby wysłać kopię, odwiedź stronę konkursu Miłej bitwy! Mrrr | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 11:07 am | |
| Został już tylko Posejdon. | |
|
| |
Go?? Gość
| |
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 12:04 pm | |
| Nie, Zeusa już nie chce! Niech sobie idzie! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 12:51 pm | |
| Choćbym się zes....a i uśmierciła jeszcze 6 koni (bo dalej już i tak kuponu nie dostanę, 4 już wąchają kwiatki od spodu) to zabraknie mi 4 RO do Hefka. I papa dzikusku | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 12:55 pm | |
| Pf,a mi na tym już wcale nie zależy. Rogów Obfitości i tak otwierać nie będę więc Sorraia nie będzie moja. W każdym bądź razie mam tylko Atenę,Apolla oraz już jutro będę miała Afrodytę. Do Hadesa mam 69 pkt i więcej raczej nie zdobędę - nie mam czasu ani ochoty na to. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 19, 2012 1:56 pm | |
| a ja mam... Afrodytę, Apolla, Atenę, Hadesa, Heliosa i Hefajstosa.. Brakuje mi tylko Dionizosa i Posejdona.. |
|
| |
Kyou Już coś wie
Nick w grze : Kyou Liczba postów : 132 Dołączył : 12/08/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 2:09 am | |
| Ja mam Afrodytę, Apolllo, Atenę i Hadesa (no i Posejdon) Reszty nie zamierzam mieć | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 4:12 am | |
| Mam już wszystkie wędrowne! | |
|
| |
Wisth Już coś wie
Liczba postów : 143 Dołączył : 26/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 5:17 am | |
| - Kyou napisał:
- Ja mam Afrodytę, Apolllo, Atenę i Hadesa (no i Posejdon) Reszty nie zamierzam mieć
Ja dokładnie tak samo. Co się będę wysilać i marnować equus/kupony? ; ) | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 5:48 am | |
| Sorraia wpadła. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 6:20 am | |
| A ja bym potrzebowała jeszcze 24 kupony / RO by zdobyć Zeusa i dzikuskę. Za jedne Ro połapałam punkty co mi latały i tyle. 4 konie ukatrupione dla kuponów, 4 RO w zapasach, 60 diamencików mam, ale dalej ani widu, ani słychu | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 8:34 am | |
| |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 10:31 am | |
| - Cytat :
- Witaj,
Aby nagrodzić Cię za udział w tak wielu zawodach, Hades, jeden z koni wędrownych, 5 dni. Przyniósł ze sobą prezent! To Zestaw Harmonii! Możesz teraz spersonalizować swojego konia!
Konie wędrowne są specjalnymi końmi, które mogą odwiedzić Twoje konto przez kilka dni. Możesz je postarzać, ale nie sprzedać lub rozmnażać. Aby zobaczyć konie, które już Cię odwiedziły przejdź do strony konkursu.
Udanej gry, Załoga Howrse
Te zdanie jest bezsensu ... co "5 dni."? xD | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 10:42 am | |
| Złapałam jajeczko ze Złotym Jabłkiem. Ktoś chętny na wymianę? | |
|
| |
ilofhorses Raczkujący
Nick w grze : ilofhorses Liczba postów : 77 Dołączył : 26/06/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 10:43 am | |
| Wszyscy koczownicy zebrani Dzikusek również przygalopował... Teraz trzeba oswajać... :/ Miłej gry Aaa, z Bitwy Czekoladowej, chętnie przyjęłabym PD | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 10:47 am | |
| dodam, że w sumie na dzikusa nie wydałam ani jednego kuponu... ^^ |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 2:33 pm | |
| Ja mam w Dionizosie 24 pkt., w Heliosie 2 pkt., w Hefajstosie 0, w Hadesie 41. Reszta zaliczona |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Pią Kwi 20, 2012 2:37 pm | |
| No i Sorraia przybiegł i się wyróżnił ogier :< (miał być klaczą ale cóż tak też bywa) i teraz już tylko Equus marnować na kuca oswajanie |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 21, 2012 1:43 am | |
| Okej, na razie mam Afrodytę, Atenę, Hadesa, Posejdona i Dionizosa. Oprócz tego, 44 punkty na Apolla (nudzi mnie podawanie marchewek koniom), 6 na Heliosa, 26 na Hefajstosa i 65 na Zeusa... | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 21, 2012 4:50 am | |
| Sorraia już przybiegł (KLIK), ale z oswajaniem jest masakra :< | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 21, 2012 5:37 am | |
| - Mysia napisał:
- Sorraia już przybiegł (KLIK), ale z oswajaniem jest masakra :<
Gratuluję : ] To teraz tylko go oswajać i Eq tracić xD |
|
| |
asiiix Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 500 Dołączył : 21/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sob Kwi 21, 2012 8:04 am | |
| niech mi ktoś wytłumaczy jak działa ten bonus lustra bo ja jestem blondynką... .
Jak wyślę je komuś to ktoś dostanie ten prezent co ja sobie wybrałam za kupony czy dostanie możliwość wybrania własnego przedmiotu?
Aha no i czy po zakończeniu czekoladek lustro znika? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
| |
|
| |
| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|