| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|
+37Malto Nathaly Sakura wilczyca1000 Wellgia nevinowa avrilka Mania saphira98 gwiazda2002 kaprysab MrsKopytko hanka1998 Kikyo22 asia98999 Aki Barson1990 zabaykowa Jetrel Asiaa. Aglyss EREIS ZetkaEmka anna i wiki Clue koziorożec Kyou Rose666 Sathilia EveDallas Uśmieszek Nevarra amorkowa KaVcia Szron Mikim7 Philipek 41 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:48 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Do bogów olimpijskich należeli: Afrodyta, Apollo, Ares, Artemida, Atena, Demeter, Dionizos, Hefajstos, Hera, Hermes, Posejdon, Zeus oraz Hades i Hestia. (Najpopularniejsi wg. Wikipedii)
Jeśli odjąć by te które są do wygrania zostają: Ares, Artemida, Demeter, Hera, Hermes, Posejdon oraz Hestia
W tym nazwy bogów NIE użyte w przedmiotach z czarnego rynku: Ares, Demeter
Moje przypuszczenia: Ares (bóg wojny i konfliktów), Hermes (bóg handlarzy, kupców i złodziei) i Posejdon (bóg mórz i oceanów) Ale są też Boskie które mają swoje przedmioty : Zeus, Hefajstos, Atena, Afrodyta, Apollo |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:49 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- ApplePie napisał:
- Mnie to się wydaję, że ten tajemniczy koń to będzie Posejdon, bo jakoś mnie go tam brakuje xD
Ja też tak uważam i może zadaniem będzie : posiadaj xx koni z zestawem Posejdona xD Za około 2 dni się dowiemy (przesunięcie czasowe jest bezsensowne ...) - (choć idzie na naszą korzyść, możemy się przygotować) Jeśli będą narodziny rogów to ja się nie przygotuję ;< |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:52 pm | |
| Jestem tylko ciekaw po co tam wrzucili tytana o.O |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:54 pm | |
| Na pewno znajduje się on wśród tych bogów: [/quote] Dla jasności Afrodyta narodziła sie z piany morskiej A Hefajstos jest tylko Hery |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:55 pm | |
| Są różne wersje (obrazek ściągnięty z Google grafika ) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:56 pm | |
| - Mikim7 napisał:
- Są różne wersje (obrazek ściągnięty z Google grafika )
Czyli wniosek taki Google kłamią xD Ja jestem fanem mitologii to dość dużo wiem xD |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:58 pm | |
| - Kamil2010 napisał:
- Mikim7 napisał:
- Są różne wersje (obrazek ściągnięty z Google grafika )
Czyli wniosek taki Google kłamią xD Ja jestem fanem mitologii to dość dużo wiem xD Że Google kłamie wiem od dawna xD A mitologię grecką i rzymską znam ... tyle ile reforma przewiduje | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 12:59 pm | |
| Zrobimy test a jej znajomość ? xDDD |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 2:33 pm | |
| @up: Ciekawy pomysł. Jak będą rogi to pochlastam wszystkich dookoła! | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 2:52 pm | |
| ja to się na Heliosie wykoleję przecież po tym jak zabrali chmurki to to jest wręcz niewykonalne ... co do RO to mam dość spory zapas diamentów więc takie to straszne dla mnie nie będzie
Ostatnio zmieniony przez EREIS dnia Wto Kwi 10, 2012 2:55 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 2:52 pm | |
| A ja bym się cieszyła. Mam UH. | |
|
| |
Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Wto Kwi 10, 2012 11:18 pm | |
| Heliosa nie zdobędę...,a tak wgl.wczoraj na sprzedażach był koń 7 lat 4 mies z imieniem 'PrzydaSięNaWędrowne' ;x Mam już Atene i Apolla.dziś mam zamiar zdobyć Hadesa.Dodaje mi 0,5 za jadne zawody | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 12:26 am | |
| Mi jeszcze wczoraj udało się dorwać Heliosa, dzisiaj zapolujemy na Hadesa. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 3:48 am | |
| 53 punkty w Hadesie = 530 zawodów. Szlag mnie zaraz trafi... 0.1 punktów za zawody... Argh! | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 6:15 am | |
| U mnie były 2 punkty za zawody (mam już Hadesa) i 2 za marchewki ;3 | |
|
| |
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 6:28 am | |
| Guzik prawda, hefajstos to syn Hery i Zeusa przeciez;P Strącony z olipmu za wstawiennictwo za matką;P
Afrodyta teoretycznie postała z morskiej Piany ale bez woli Zeusa by nie postała;P | |
|
| |
zabaykowa W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 379 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 6:35 am | |
| A jest organizowana jakaś pomoc z tymi staruszkami? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 8:16 am | |
| - Jetrel napisał:
- Guzik prawda, hefajstos to syn Hery i Zeusa przeciez;P
Strącony z olipmu za wstawiennictwo za matką;P
Afrodyta teoretycznie postała z morskiej Piany ale bez woli Zeusa by nie postała;P Dużo greckich bogów powstało bez udziału Zeusa i z własnej siły |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 8:56 am | |
| Hola hola nie nakręcajcie się tak, wykładu z mitologii to tutaj nie chcę Jeszcze 21 punktów do Hadesa. Mam dość już tego zbierania ułamków procenta. 22 dla Dionizosa, jeszcze zostało mi popolować na aukcji (2065eq za 12 punktów w bezpośrednich udało się dorwać) | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 10:04 am | |
| - Cytat :
- Gratulacje!
Złapałeś UFO z dodatkowym punktem dorastania dla konia: Afrodyta! Fajnie |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Sro Kwi 11, 2012 12:59 pm | |
| Też bym potrzebował UFO z Afrodytą. bo 9 x 11 = 99. A więc jednego punktu brakuje, czyli musiałbym czekać do następnego dnia.
Tez mam dosyć już Hadesa. 0.1 pkt za zawody. Ale jestem na dobrej drodze. Mam 68 pkt czyli jeszcze jakieś 320 zawodów. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 2:29 am | |
| Ja za zawody miałam 1.37 punktów Jednak czasami opłaca się mieć bardzo mało koni | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 2:33 am | |
| Hauhaushaus, rozgryzłam sobie trochę kunia tajemniczego. Będzie tutaj: http://gaia.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/local/100057/normal.png http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/local/100057/normal.png We francuskim pewno się pojawi nad ranem jutro;)
| |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 4:39 am | |
| - EveDallas napisał:
- Hauhaushaus, rozgryzłam sobie trochę kunia tajemniczego.
Będzie tutaj: http://gaia.equideow.com/media/equideo/image/chevaux/local/100057/normal.png http://www.howrse.pl/media/equideo/image/chevaux/local/100057/normal.png We francuskim pewno się pojawi nad ranem jutro;)
mi niestety wyświetla się komunikat w języku polskim i francuskim że wybrana strona nie istnieje | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 4:40 am | |
| No bo narazie jest tylko miejsce, ale przy moim rozkładaniu tego na czynniki pierwsze - pojawi się na chwilę przed pojawieniem się na int;] | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 4:47 am | |
| Ciekawe co za zadanie będzie z tym tajemniczym (ehh... wcale bym się nie obraziła za opcję "wyhoduj jednorożca" xD) Aktualnie na tapecie Afrodyta i Dionizos, bo z Hefajstosem nie mam szans; może jakiś cudem z 5 RO dałabym radę, ale nie więcej. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 4:49 am | |
| - Nevarra napisał:
- Ciekawe co za zadanie będzie z tym tajemniczym (ehh... wcale bym się nie obraziła za opcję "wyhoduj jednorożca" xD)
Aktualnie na tapecie Afrodyta i Dionizos, bo z Hefajstosem nie mam szans; może jakiś cudem z 5 RO dałabym radę, ale nie więcej. Oni chyba jakichś hakerów wyhodują, co zhakują sobie kupę Kuponów na RO. Sami się o to proszą. | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 4:53 am | |
| Aglyss, to ktoś by musiał się włamać chyba do jakiegoś serwisu, skąd kody generują, bo jak inaczej;P Moja siostra wprowadziła kiedyś metodę - wpisuje stare kody, albo wymyśla. Nic jej z tego nie wyszło, ale nadal próbuje;] | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 5:11 am | |
| - EveDallas napisał:
- Aglyss, to ktoś by musiał się włamać chyba do jakiegoś serwisu, skąd kody generują, bo jak inaczej;P
Moja siostra wprowadziła kiedyś metodę - wpisuje stare kody, albo wymyśla. Nic jej z tego nie wyszło, ale nadal próbuje;] Wejdź na YouTube, wpisz howrse hack i aż ci się zaroi od różnych hacków. | |
|
| |
Barson1990 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Barsonka Liczba postów : 338 Dołączył : 30/11/2011
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO Czw Kwi 12, 2012 5:40 am | |
| Do zdobycia mi zostały jedynie: - Afrodyta - Tajemniczy kuń - Zeus... Jeżeli tajemniczego kunia trzeba będzie zdobyć poprzez rodzenie jednorożców - poległam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
| |
|
| |
| GRA - Konie wędrowne i bitwa czekoladowa na PL howrse, punkty w RO | |
|