Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i | |
|
+10Star-x3 Zaczarowana.x3 Heshette Calma Eneglend pe$$ia mina stirit1 Agura Szarusia16 Philipek 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:08 am | |
| Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$ia to skład fot ografów którzy zrobią dla ciebie bardzo dobrej jakości zdjęcia! NIEZWYKŁA PROMOCJA! W weekendy zdjęcia kosztują niezalerznie od ilości tylko przedmiot bonusowy! W NASZEJ OFERCIE ZNAJDZIESZ ZDJĘCIA: -koni -psów -kotów -krajobrazów - ptaków -drzew i krzewów By zamówić zdjęcie/a na zamówienie wystarczy: -W TYTULE WIADOMOŚCI W KTÓREJ ZAMAWIASZ KONIECZNIE NAPISZ"ZAMÓWIENIE ZDJĘCIA/ZDJĘĆ! - napisz co mają przedstawiać wykonane przez nas zdjęcia - ile ich zamawiasz - czym płacisz CENNIK: 1-2 zdjęcia- wszystkie rzeczy za 1 kupon(NIE WLICZAMY PRZEDMIOTÓW BONUSOWYCH) 3-4 zdjęcia-tak jak w przypadku 1-2 zdjęć Reguły zamówienia: MAXYMALNIE NA JEDNO ZAMÓWIENIE PRZYPADA 3-4 ZDJĘCIA! Licz się z tym że każda z nas ma innego psa/kota lub inne zwierze więc nie będzie takie jak chcesz! Nie poganiaj nas bo mamy też swoje życie prywatne! Alvanti27 zrobi dla ciebie: - zdjęcia koni - zdjęcia psów - zdjęcia kwiatów, krzewów, drzew -zdjęcia ptaków NARAZIE TO TYLKO ZE WZGLĘDÓW ŻE POZOSTALI FOTOGRAFOWIE NIE PODALI MI INFORMACJI O SWOICH WYROBACH DOPISZE PÓŹNIEJ Oto przykłady naszych prac: Pe$$ia: - Spoiler:
Alvanti27: (To zdjęcie wygrało 3 miejsce w miejskim konkursie) RESZTE ZDJĘĆ DODAMY PÓŹNIEJ Firma startuję 20 kwietnia 2012 roku Zapraszamy!
Ostatnio zmieniony przez Alvanti27 dnia Pią Kwi 13, 2012 6:59 am, w całości zmieniany 2 razy |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:17 am | |
| No proszę, jedna spółka dopiero zaczęła i już startuje druga... |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:22 am | |
| - Themma napisał:
- No proszę, jedna spółka dopiero zaczęła i już startuje druga...
To samo sobie pomyślałam,no,ale dobra... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:35 am | |
| Gratuluję pomysłowości, to po primo. Secundo, fajni "fot ografowie" z Was.. |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:40 am | |
| co do "profesjonalności" to nie byłabym taka pewna :D | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:45 am | |
| Szar, teraz każdy kto umie zrobić zdjęcie uważa się za profesjonalistę. No cóż, ja w to nie wnikam.. |
| | | Agura Już coś wie
Liczba postów : 299 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 7:45 am | |
| nie obraźcie się ale nadal sądzę że ta cała Alvanti27 nadal kojarzy mi się z kiki... znowu jest zgapianie pomysłów... nie wiem czy to ta sama osoba czy koleżanka jednak wiem jedno, że kiki też przynajmniej od czasu do czasu na tym koncie siedzi i pisze | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:23 am | |
| Sorry, ale to, że ktoś opublikowal tu swój pomysl jako pierwszy to nie znaczy, że może innym zabraniać. Na dodatek sami nie pokazaliśnie swoich fotek.Nie krytykujcie jeśli sami nie jesteście lepsi -_- Casablanka jako niby "pierwsza" pokazala ten pomysl, lecz wierzcie mi- inni wpadli na to o wiele szybciej.... | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:24 am | |
| - ApplePie napisał:
- Szar, teraz każdy kto umie zrobić zdjęcie uważa się za profesjonalistę. No cóż, ja w to nie wnikam..
Temat zostal jeszcze co prawda nie przemyślany...bo od razu od profesjonalistów... No tu to się zgadzam ApllePie... No, ale spoko... | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:26 am | |
| W sumie to się zastanawiam jeszcze nad tą calą spólką... Jestem tak jakby "samotnym wilkiem" i się zastanawiam czy praca w grupie jest dla mnie dobra.. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:29 am | |
| Mnie tam nie zależy, moje zdjęcia są w temacie jednym, więc...kto chce może dostać zdjęcie za opłatą. Zdjęcie nie polega na 'klik' i już jest. Trzeba włożyć w nie serce...a nie kupe Photoshopu. |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:39 am | |
| - mina stirit1 napisał:
- Na dodatek sami nie pokazaliśnie swoich fotek.Nie krytykujcie jeśli sami nie jesteście lepsi -_-
Przykro mi, ale nie mam profesjonalnego sprzętu, więc nie ma się czym chwalić | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:43 am | |
| *chwalenie się: on*Popatrz na moje zdjęcia. I dopiero mów o takich sprawach.*chwalenie się:off* |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:45 am | |
| - mina stirit1 napisał:
Na dodatek sami nie pokazaliśnie swoich fotek.Nie krytykujcie jeśli sami nie jesteście lepsi -_- Ja i Apple pokazywałyśmy swoje zdjęcia. Wystarczy zobaczyć. Nic też nie krytykowaliśmy. Przynajmniej ja. | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:49 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- mina stirit1 napisał:
- Na dodatek sami nie pokazaliśnie swoich fotek.Nie krytykujcie jeśli sami nie jesteście lepsi -_-
Przykro mi, ale nie mam profesjonalnego sprzętu, więc nie ma się czym chwalić Ja też nie mam żadnego sprzętu prócz aparatu sony, który jest dość stary dlatego nie mówię o sobie "profesjonalny" fotograf
Ostatnio zmieniony przez mina stirit1 dnia Wto Kwi 10, 2012 8:54 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 8:50 am | |
| - ApplePie napisał:
- Mnie tam nie zależy, moje zdjęcia są w temacie jednym, więc...kto chce może dostać zdjęcie za opłatą. Zdjęcie nie polega na 'klik' i już jest. Trzeba włożyć w nie serce...a nie kupe Photoshopu.
Wiem, że trzeba wlożyć w to serce, nie photoshopa Sama tak wlaśnie robię Nie psuję zdjęcie photoshopem Myslisz, że mi zależy po prostu na zaplacie? Oj nie Mi zalezy na zadowoleniu klienta i siebie, dlatego jak najmocniej się staram, a nie pstrykam co popadnie | |
| | | pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 9:40 am | |
| Po pierwsze żeby nie było nie ode mnie Ci profesjonaliści bo sama tak nie uważam. "Mnie tam nie zależy, moje zdjęcia są w temacie jednym, więc...kto chce może dostać zdjęcie za opłatą. Zdjęcie nie polega na 'klik' i już jest. Trzeba włożyć w nie serce...a nie kupe Photoshopu." Nie wiem za bardzo czy to było do moich zdjęć czy do kogo...... bo jeśli chodzi o moje zdjęcia to nie były przetwarzane w żadnym programie,po pierwsze nie umiem a po drugie photoschop tylko pogarsza sytuacje. | |
| | | Eneglend Nowy
Liczba postów : 10 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 9:48 am | |
| Fotografie ładne,sama też doskonale ich nie wykonuję też nie mam lustrzanki tylko najzwyklejszy aparat cyfrowy Sony.Może profesjonalne nie są ale ładne. | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 10:31 am | |
| Po pierwsze - ostrość, zdjęcia są nieostre, ja bym ich nie kupiła. Najpierw się nauczcie zdjęcia robić a potem je sprzedawajcie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 10:39 am | |
| Pe$$ia - pisałaś do mnie w sprawie spółki - zdecydowałam, że nie, bo nie chciałam zgapiać pomysłu i tyle, a Ty się dziwiłaś... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 10:50 am | |
| Themma i brawo za nie zgapianie. Jednak kto inny musiał to jednak zrobić. Ja rozumiem, odczekać dwa-trzy tygodnie. Ale dzień po założeniu naszej spółki to już śmierdzi mi ściąganiem. Ja nie mam nic do tego ale w dobrym smaku było poczekać trochę..
Calma, mnie tam się już nie chce tych fotograficznych pojęć im gadać, bo przez neta nie ma sensu takich morałów prawić, zajrzy na neta co to jest i już wielcy znawcy.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 10:58 am | |
| - ApplePie napisał:
- Themma i brawo za nie zgapianie.
Drugi dzień? Apple, ona to minutę po pierwszym wątku Casablanki do mnie napisała! |
| | | Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 11:03 am | |
| Zgadzam się z Calmą.Tych zdjęć prawie "nie widać". | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 11:03 am | |
| - ApplePie napisał:
- Themma i brawo za nie zgapianie. Jednak kto inny musiał to jednak zrobić.
Ja rozumiem, odczekać dwa-trzy tygodnie. Ale dzień po założeniu naszej spółki to już śmierdzi mi ściąganiem. Ja nie mam nic do tego ale w dobrym smaku było poczekać trochę..
Calma, mnie tam się już nie chce tych fotograficznych pojęć im gadać, bo przez neta nie ma sensu takich morałów prawić, zajrzy na neta co to jest i już wielcy znawcy.. "Waszej" spólki? Tak jakbyś ty także jako pierwsza wpladla na ten pomysl Nie oceniaj innych, ponieważ tylko z grzeczności Casablanki dostalaś się do jej spólki.Gdyby nie to, to nikogo bys teraz tak nie osądzala.Ciesz się z tego, że Cie przyjęla.Zaloże się, że gdyby Cię nie przyjęla to poszlabyś do jakiejkoliwek innej spólki, zalożonej choźby i nawet 1 minutę po ostatnio zalożonej.Pomysl nie jest zerżnięty.Casablanka nie wpadla na to piwresza.Byli inni. Ciesz się z tego co masz, nie wypowiadaj innym.Mogliśmy zalożyć ją w czasie w jakikolwiek chcieliśmy.Opinie na temat tego kiedy ją zalożylyśmy zostawcie sobie.To nie jest miejsce na tego typu rozmowy, kto, kiedy, gdzie i jak To tyle | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 11:05 am | |
| - Heshette napisał:
- Zgadzam się z Calmą.Tych zdjęć prawie "nie widać".
Są nieostre i trochę rozmazane Na pewno nie można ich nazwać profesjonalnymi Fakt | |
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 11:08 am | |
| Jak dla mnie- żeby nie bylo klótni. Najlepiej spólkę rozwiązać, a jeśli wszyscy są tak "dobrymi fotografami" jak co po niektórzy o sobie sądzą to niech każdy indywidualnie tworzy i tyle -_- | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 11:10 am | |
| - Alvanti27 napisał:
- Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$ia to skład fot ografów którzy zrobią dla ciebie profesjonalne zdjęcia
Coś mi mówi, że ta Alvanti ma baardzo zawyżoną samoocenę. | |
| | | pe$$ia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : pe$$ia Liczba postów : 507 Dołączył : 26/10/2011
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 2:07 pm | |
| Calma ja tego nie pisałam wiec jak coś to nie do mnie, ok?, ja tem widze ostre zdjęcia więc nie wiem może to sprawa przeglądarek albo cuś | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Wto Kwi 10, 2012 2:11 pm | |
| Pes, wiesz co to ostre zdjęcie? Pokazać Ci sample ostrego oraz nieostrego zdjęcia? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i Sro Kwi 11, 2012 6:43 am | |
| Zaznaczam ze nie dodaliśmy jeszcze wszystkich zdjęć! wiec proszę nie osądzajcie skoro nie macie wszystkiego |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i | |
| |
| | | | Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|