Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i

Go down 
+10
Star-x3
Zaczarowana.x3
Heshette
Calma
Eneglend
pe$$ia
mina stirit1
Agura
Szarusia16
Philipek
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 7:02 am

mina stirit1 napisał:

Nie oceniaj innych, ponieważ tylko z grzeczności Casablanki dostalaś się do jej spólki
Tym ty rym tym. Widziałaś zdjęcia Apple? No raczej nie powiedziałabym z grzeczności, tylko z powodu, że Apple robi bardzo ładne zdjęcia i zna się na tym.

Cytat :
Zaloże się, że gdyby Cię nie przyjęla to poszlabyś do jakiejkoliwek innej spólki, zalożonej choźby i nawet 1 minutę po ostatnio zalożonej
Oj raczej nie. Myślę, że Apple zrobiłaby podobnie jak ja i powiedziała by "no trudno", czy coś. Ja się nie dostałam i jakoś też nie chciałam być tu...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 7:30 am

mina stirit1 napisał:
ApplePie napisał:
Themma i brawo za nie zgapianie. Jednak kto inny musiał to jednak zrobić.
Ja rozumiem, odczekać dwa-trzy tygodnie. Ale dzień po założeniu naszej spółki to już śmierdzi mi ściąganiem. Ja nie mam nic do tego ale w dobrym smaku było poczekać trochę..

Calma, mnie tam się już nie chce tych fotograficznych pojęć im gadać, bo przez neta nie ma sensu takich morałów prawić, zajrzy na neta co to jest i już wielcy znawcy..

"Waszej" spólki?
Tak jakbyś ty także jako pierwsza wpladla na ten pomysl
Nie oceniaj innych, ponieważ tylko z grzeczności Casablanki dostalaś się do jej spólki.Gdyby nie to, to nikogo bys teraz tak nie osądzala.Ciesz się z tego, że Cie przyjęla.Zaloże się, że gdyby Cię nie przyjęla to poszlabyś do jakiejkoliwek innej spólki, zalożonej choźby i nawet 1 minutę po ostatnio zalożonej.Pomysl nie jest zerżnięty.Casablanka nie wpadla na to piwresza.Byli inni.
Ciesz się z tego co masz, nie wypowiadaj innym.Mogliśmy zalożyć ją w czasie w jakikolwiek chcieliśmy.Opinie na temat tego kiedy ją zalożylyśmy zostawcie sobie.To nie jest miejsce na tego typu rozmowy, kto, kiedy, gdzie i jak
To tyle

Z grzeczności? Gdyby nie to? Ciesz się? Nie przyjęła? Poszłabym? Ciesz się z tego co masz?
God, widzisz a nie grzmisz?
Zaprawdę powiadam Wam, co nie widzieli a uwierzyli ... Casa dodała mnie do spółki bo...UMIEM robić zdjęcia. Gdyby nie to, nie poszłabym do innej, bo bym nawet nie raczyła, bo..okej oszczędzę sobie komentarz.
Nie przyjęła? A nawet jakby, to bym płakać nie płakała, bo mam ważniejsze rzeczy na głowie.
Poszłabym do pierwszej lepszej spółki? Jestem za leniwa(God, you hear that?).
Cieszę się z tego co mam, mam siebie, swoją kreatywność i zdolność wykonywania poprawnych zdjęć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 7:33 am

BTW, Casa założyła swoją spółkę, którą potem zawiesiła i wraz z Philipkiem, Casą i mną "ofkors" założyłyśmy nową.
Więc tak, nasza spółka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 7:39 am

Proszę się nie kłócić!
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 8:32 am

ApplePie napisał:
mina stirit1 napisał:
ApplePie napisał:
Themma i brawo za nie zgapianie. Jednak kto inny musiał to jednak zrobić.
Ja rozumiem, odczekać dwa-trzy tygodnie. Ale dzień po założeniu naszej spółki to już śmierdzi mi ściąganiem. Ja nie mam nic do tego ale w dobrym smaku było poczekać trochę..

Calma, mnie tam się już nie chce tych fotograficznych pojęć im gadać, bo przez neta nie ma sensu takich morałów prawić, zajrzy na neta co to jest i już wielcy znawcy..

"Waszej" spólki?
Tak jakbyś ty także jako pierwsza wpladla na ten pomysl
Nie oceniaj innych, ponieważ tylko z grzeczności Casablanki dostalaś się do jej spólki.Gdyby nie to, to nikogo bys teraz tak nie osądzala.Ciesz się z tego, że Cie przyjęla.Zaloże się, że gdyby Cię nie przyjęla to poszlabyś do jakiejkoliwek innej spólki, zalożonej choźby i nawet 1 minutę po ostatnio zalożonej.Pomysl nie jest zerżnięty.Casablanka nie wpadla na to piwresza.Byli inni.
Ciesz się z tego co masz, nie wypowiadaj innym.Mogliśmy zalożyć ją w czasie w jakikolwiek chcieliśmy.Opinie na temat tego kiedy ją zalożylyśmy zostawcie sobie.To nie jest miejsce na tego typu rozmowy, kto, kiedy, gdzie i jak
To tyle

Z grzeczności? Gdyby nie to? Ciesz się? Nie przyjęła? Poszłabym? Ciesz się z tego co masz?
God, widzisz a nie grzmisz?
Zaprawdę powiadam Wam, co nie widzieli a uwierzyli ... Casa dodała mnie do spółki bo...UMIEM robić zdjęcia. Gdyby nie to, nie poszłabym do innej, bo bym nawet nie raczyła, bo..okej oszczędzę sobie komentarz.
Nie przyjęła? A nawet jakby, to bym płakać nie płakała, bo mam ważniejsze rzeczy na głowie.
Poszłabym do pierwszej lepszej spółki? Jestem za leniwa(God, you hear that?).
Cieszę się z tego co mam, mam siebie, swoją kreatywność i zdolność wykonywania poprawnych zdjęć.

Nie chwal się tak.Widzialam Twoje zdjęcia."UMIEM robić zdjęcia"?
Hahaha
Wiesz.Mam mnóstwo znajomych, którzy robią lepsze zdjęcia
To tyle
Nara
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 8:36 am

Themma napisał:
mina stirit1 napisał:

Nie oceniaj innych, ponieważ tylko z grzeczności Casablanki dostalaś się do jej spólki
Tym ty rym tym. Widziałaś zdjęcia Apple? No raczej nie powiedziałabym z grzeczności, tylko z powodu, że Apple robi bardzo ładne zdjęcia i zna się na tym.

Cytat :
Zaloże się, że gdyby Cię nie przyjęla to poszlabyś do jakiejkoliwek innej spólki, zalożonej choźby i nawet 1 minutę po ostatnio zalożonej
Oj raczej nie. Myślę, że Apple zrobiłaby podobnie jak ja i powiedziała by "no trudno", czy coś. Ja się nie dostałam i jakoś też nie chciałam być tu...

Nie będę naruszać Twojego zdania.Mów, że są bardzo ladne itd.
Ja jednak uważam inaczej.
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 8:38 am

Uważam, że temat powinien zostać zamknięty.Niech kazdy robi swoje zdjęcie.Pokazuje swój "talent"
Żeby nie bylo dalszych klótni.Po prostu go zamknijcie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 8:41 am

Damn, idę kroić się latarką. Słowa takie mnie dobijają.
Cóż, mnie w tym temacie więcej nie zobaczycie. Męczyć się ze..*znowu odpuszczę sobie komentarz* nie będę. Ale jak kto woli.

Ps. Też mam jak to Ty ujęłaś, MNÓSTWO znajomych którzy robią lepsze zdjęcia i jakoś nie narzekam tylko uczę się od nich.

"To tyle
Nara"
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 10:15 am

Kto ma aparat Nikona? Very Happy
Dobry jest Nikon One;D
Dobre są aparaty z wymiennymi objektywami
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 10:32 am

.Lolita. napisał:
Kto ma aparat Nikona? Very Happy
Dobry jest Nikon One;D
Dobre są aparaty z wymiennymi objektywami
Lolita, to nie jest temat na pogaduszki o aparatach i fotografii.

W takim razie,jeśli uważacie,że nasze zdjęcia są beznadziejne - Z NIECIERPLIWOŚCIĄ czekam na resztę Waszych fotek. : ) Gdyby ludzie uważali,że nasze zdjęcia są nieładne, rozmazane itp. to byśmy nie zakładali spółki, ponieważ byłoby to bez sensu-nie mielibyśmy klientów.

I to tyle z mojej strony,nie mam zamiaru wnikać w kłótnię tylko dlatego iż ktoś założył zaraz po nas następną spółkę...
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 10:49 am

Ale czy ta sprawa wymaga aż tak wielkiej afery,która wszystko psuje między waszą przyjaźnią?
Powrót do góry Go down
Star-x3
ZAGRODZIANIN
Star-x3

Nick w grze : Star-x3
Liczba postów : 2045

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSro Kwi 11, 2012 2:02 pm

mam tego dosc, zamykam temat na dzień czy dwa. Kolejne otwarte zostaną usunięte. Ochłońcie.
Powrót do góry Go down
http://gwiazdkax3.deviantart.com/
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 9:29 am

Zgadzam się z pysią, chcieliśmy tylko pokazać nasze talenty przynajmniej ja i nie mam zawyżonej samo oceny jak to powiedziała Calma, chcę po prostu żeby inni ludzie docenili mój wysiłek jaki wkładam w fotografię
Powrót do góry Go down
Zochanka14
Nowy
Zochanka14

Liczba postów : 40

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 11:19 am

Powiem Ci jedno zdjęcia są za drogie,są nieostre i rozmazane tak jak napisała mina stirit1 ma rację więc dla mnie są takie zdjęcia warte max 13 tyś eq bo na serio przydał by się lepszy aparat lub lustrzanka ale wątpię ,żeby ktoś kupił lepiej nie nazywać się "profesjonalnym" skoro tak nie jest chcecie robić te zdjęcia to róbcie za o wiele mniejszą cenę i wyostrzyć te zdjęcia trzeba ale nie na kompie spróbujcie w aparacie może się uda i proszę nie krytykujcie ich ponieważ psujecie im opinie a jak by wam ktoś tak po psuł?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 11:39 am

Zochanka - przez 6 linijek nie postawiłaś ani jednej kropki, przecinków też prawie brak...
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 11:58 am

Odezwę się tylko dlatego, że jestem osobą początkującą w temacie "fotografia". Widziałam zdjęcia Apple - są oszołamiające. Wink Jeżeli ktoś nazywa się profesjonalistą - spójrzcie na zdjęcia np. Karoliny Wengerek. To jest profesjonalizm. Smile Nie trzeba mieć świetnych "narzędzi" do fotografii. Ja używam zwykłej cyfrówki Sony i zdjęcia wychodzą całkiem, całkiem [jak powiedzieli "znajomi" z jednego forum: są wspaniałe]. Wystarczy uchwycić "główny" obiekt, jak najbardziej zachęcająco.
Dziewczyny polecam Wam, najpierw trochę poćwiczyć, a potem brać się za wystawianie swoich zdjęć. Sama wiem, jakie sweet focie robiłam kiedyś, także całkowicie Was rozumiem. Każdy myśli, że jego zdjęcia są super świetne itd. Ale czasami naprawdę lepiej jest "pogrzebać" w aparacie, sprawdzać najlepsze ustawienia. I przede wszystkim nie kopiować czyichś pomysłów i nie obniżać czyjegoś talentu. Trochę ludzkiej wyrozumiałości. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Casablanka
Przyjaciel Zagrody
Casablanka

Liczba postów : 598

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostCzw Kwi 12, 2012 12:58 pm

Mówiłam, nie zgapiać? Mówiłam... No ale niestety inni nie mają tyle wyobraźni żeby zrobić cośorginalnego
Powrót do góry Go down
http://howrse.pl
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 6:48 am

a co sądzicie o moich zdjęciach?
Powrót do góry Go down
Zaczarowana.x3
Przyjaciel Zagrody
Zaczarowana.x3

Nick w grze : Zaczarowana.x3
Liczba postów : 751

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 10:34 am

Alvanti27 napisał:
a co sądzicie o moich zdjęciach?
szczerze? nie podobają mi sie ... nie obrażaj się to tylko moja opinia jestem szczera i juz...
Powrót do góry Go down
Calma
Przyjaciel Zagrody
Calma

Nick w grze : Calma
Liczba postów : 658

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 12:51 pm

Alvanti - potrenuj nad kadrowaniem i przede wszystkim robieniem perspektywy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostPią Kwi 13, 2012 11:48 pm

Calma- własnie nad tym pracujęWink
Lolita- nie każdemu muszę się podobać i tyle;)
Powrót do góry Go down
Horses12
Już coś wie
Horses12

Nick w grze : Horses12
Liczba postów : 172

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipostSob Kwi 14, 2012 1:11 am

Tak, zdjęcia są nie do końca profesjonalne, przynajmniej według mnie. Ja uczę się fotografii, bo mój kuzyn wybrał taki właśnie zawód Wink Więc uczę się od mistrza xD
A zdjęć najlepiej jeszcze nie wystawiać. Trzeba popracować nad ostrością. Wiem jak to jest, czasami nad jednym ujęciem obiektu trzeba popracować pół godziny, zęby wyszedł w miarę dobry.
Swoich zdjęć nie wstawię, bo mi się po prostu nie podobają i basta.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i   Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Zdjęcia do wyboru , do koloru od Alvanti27, Britsh Dougs oraz Pe$$i
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Darmowe avatary od Enigmy! Do wyboru, do koloru :)
» Moje bezpłatne, ogólnodostępne prezki
» Szukam sittera.Ilość koni do wyboru.Zobacz
» Nikon Coolpix S10 wraz z Alvanti27 biorą się do pracy
» Konkurs! Do wyboru jedna nagroda! Jedna z nich to: jednorożec!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: