| Nie schronisku | |
|
+7EREIS hanka1998 Hoping. EveDallas Philipek Aglyss zαbαvεcкαα 11 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
zαbαvεcкαα Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1087 Dołączył : 08/02/2012
| Temat: Nie schronisku Czw Kwi 12, 2012 10:51 am | |
| Tu wklejamy banery przeciwko oddawaniu jednoroga do schroniska. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nie schronisku Czw Kwi 12, 2012 10:58 am | |
| Raczej bez sensu, przecież to hmm.. nie jest prawdziwy koń, więc co to za różnica czy idzie do schroniska czy nie ? |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 2:34 am | |
| Popieram. Co z tego że idzie do schroniska, dlaczego to was tak boli? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:00 am | |
| Niektórzy to na serio mają poprzewracane w głowie. Według innych,schronisko W WIRTUALNEJ GRZE jest jak rzeź. Ludzie,to nie jest normalne... I szczerze mówiąc "nie płaczę" na widok fajnych koni w schronisku,bo mnie to nie obchodzi. Chociaż przyznam,że oddawanie do schroniska Baliosa czy innego boszczydła nie jest normalne - ale to inwidualna sprawa.
Co prawda ja nie oddaję żadnego konia do schroniska, jak już to tylko sprzedaję. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:02 am | |
| Co do tematu. schronisko jak schronisko - mnie to szczerze średnio obchodzi. czasem trochę się dziwie, że Baliosy czy inne cuda takie w schronisku - no ale nie wszytsko da sie sprzedać i tyle... | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:03 am | |
| No może i to jest obrazek, ale nazywanie konia (tak jak ja się spotkałam): "h**" to chyba nie jest normalne. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:26 am | |
| To tylko kilka pikseli, ludzie.. Mogę oddac połowę mojej hodowli do schroniska, płakac nie będę, bo to TYLKO obrazek | |
|
| |
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:28 am | |
| Ja tam każdego bezroga wywalam do Schroniska. | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 7:58 am | |
| ja wystawiam po 999EQ na aukcje nie pójdzie to trudno leci do schroniska pójdzie to ok może ktoś z niego będzie miał pożytek | |
|
| |
asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 9:41 am | |
| Dla mnie to już jest lekka schiza. Dobrze by było gdyby ludzie nie porównywali rzezi do odsyłania koni do schroniska w wirtualnej grze. To jest przesada. Jeżeli Ci ludzie w ten sposób chcą okazać swoje zaangażowanie w obronę koni, zaprotestować oddawaniu prawdziwych koni do rzeźni to jak dla mnie nie tędy droga. Moim zdaniem to są petycje dla szpanu tworzone przez dziesięciolatki, które chcą zaistnieć. Jak komuś zależy na tym, żeby konia było dobrze niech nie robi kolejnego, tandetnego obrazka, który i tak nic nie zmieni tylko niech pójdzie do stajni jakiejś organizacji i zostanie wolontariuszem. Albo polecam przywiązanie się do jakiegoś drzewa przed prawdziwą rzeźnią lub, jeszcze lepiej, przywiązania się do konia, który właśnie ma do owego budynku wejść, o! A nie tu sie nam objawiają pikselkowi aktywiści... | |
|
| |
Hoping. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Paulax9 Liczba postów : 1176 Dołączył : 02/01/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Kwi 13, 2012 9:43 am | |
| - EREIS napisał:
- ja wystawiam po 999EQ na aukcje nie pójdzie to trudno leci do schroniska pójdzie to ok może ktoś z niego będzie miał pożytek
Też tak robię ; D | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pią Maj 04, 2012 9:09 am | |
| Cóż. Schronisko to faktycznie nie najlepszy pomysł, oczywiście, skoro to tylko obrazki, to czemu w to gracie? Narysujcie sobie konia w paintcie, to też obrazek. No cóż. Głupotą jest oddawanie konia do schroniska nie dlatego, że jest cenny, ale dlatego, że większość koni można sprzedać za większą sumę. To wasze ,,nie obchodzi mnie" znika, gdy macie włama. WTedy jest: ,,Bożę! Straciłem Konia ze Złotym jabłkiem! Jestem taki biedny, miałem włamanie! Umieram! Oooo! " Nie uważam, że schronisko to rzeźnia, jednak powinna być możliwość wydobycia rzekomego konia ze schroniska. | |
|
| |
ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ Nowy
Nick w grze : ᵴᵶέᵼƪα/\/ⅆ Liczba postów : 12 Dołączył : 02/12/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Nie Gru 02, 2012 4:01 am | |
| skoro wam na nich nie zależy to dawajcie mi konie za darmo | |
|
| |
Kemishi Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Koteczka77 Liczba postów : 1026 Dołączył : 18/01/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Nie Gru 02, 2012 8:10 am | |
| Bo stare wątki trzeba odgrzebywać -,- | |
|
| |
--♥Perła♥-- Raczkujący
Liczba postów : 61 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: Nie schronisku Pon Gru 03, 2012 5:30 am | |
| Ja zostawiłam sobie tylko 1 bezroga - bo był wyjątkowo ładny. Reszta won. Jak dziki nie będzie już dawał diamentów, też precz | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nie schronisku | |
| |
|
| |
| Nie schronisku | |
|