Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Jakie są wasze ulubione horrory? :D | |
|
+16kala23010 blueberry. Nevarra gwiazda2002 Asiaa. Kuilu Arbuzek_10 bibi666689 Aangelika101 ana0000000000 .Klaudi96. avrilka kara250 Casablanka EveDallas mina stirit1 20 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D Wto Wrz 25, 2012 8:08 am | |
| OO,nienawidzę Piły.Nie lubię za bardzo flaczków itp. Ja wolę takie paranormale,z duchami i demonami obejrzeć *w* EDIT: Oglądał ktoś Czarnobyl? o.O Bo chce ale się trochę boję choć bardzo ciekawi mnie ten Czarnobyl,Prypeć,w ogóle ta katastrofa | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D Wto Wrz 25, 2012 8:54 am | |
| ostatnio czytam natchniona tyle kryminałów, że nie mam czasu na horrory ;x Ale znalazłam 'Męża' i 'Ostatnie drzwi przed niebiem' Koontza, takie fazowe coś, nie horror, ale fajneee ^^ | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| | | | klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D Wto Wrz 25, 2012 10:58 am | |
| Mi ciocia pokazała horror "Samara" Ale nawet się go nie bałam.Spodobał mi się Więcej horrorów nie oglądam bo wolę bardziej o zwierzętach oglądać na Animal Planet | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D Wto Wrz 25, 2012 11:24 am | |
| Kikyo, przyjedź do Kielc i mnie weź, mnie rodzice samej na hororor nie puszczą xD | |
| | | Imia Już coś wie
Liczba postów : 102 Dołączył : 01/05/2012
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D Wto Wrz 25, 2012 11:26 am | |
| - CzekoBoom napisał:
- Imia napisał:
- Widziałam nawet jak wypędzają demona z dziewczyny na żywo. OO
mogłabyś opisać jak to przebiegało? baardzo mnie to ciekawi To było jakieś 3 lata temu, więc wiesz... Jedno z tego, co pamiętam, to to, że te dziewczyny (były dwie) strasznie wyły. Ale nie takim wyciem wilk/niedźwiedź/ect... takim... innym, nie z tego świata praktycznie. Samego wypędzania to mało co pamiętam, bo strasznie się bałam. Jak je księża nieśli w bardziej odludne miejsce, to były skulone tak, że twarzy nie widziałam. I kilka razy próbowały uciekać. No i z tego wypędzania to pamiętam strasznie mało, wspomniałam już, bałam się. Pamiętam, że coś się pluły i krzyczały. Więcej nic, mówię, to jakieś 3 lata temu | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Jakie są wasze ulubione horrory? :D | |
| |
| | | | Jakie są wasze ulubione horrory? :D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|