Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kilka spraw rozmieszczenia | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 8:20 am | |
| Nie będę wszystkiego dokładnie opisywał. W najprostszych zdaniach proponuje: *Przenieść "Archiwum aktualności" do kategorii forum "Archiwum" (tam gdzie jest też Kosz). *Podzielenie działu "Aktualności" na nowości forumowe oraz wieści z gry. Wieczne ogłoszenia dotyczące forum przeszkadzają w przeglądaniu listy wątków. Wszystkie sprawy dotyczące forum były by w pierwszym dziale (tam gdzie "Czarna i Biała Lista" oraz "Błędy, propozycje, sugestie"). Co sądzicie? PS. Pogrubione teksty posiadają linki | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 9:53 am | |
| No to i ja się wtrącę - może by tak zrobić dział "Linearty"? Wiele osób robi takowe na zamówienie... Dział ten był by w "Usługach graficznych" lub "Twórczości do gry".
Mikim - świetny pomysł! | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 10:34 am | |
| Ja jeszcze bym dodała dodatkowe osobne działy dla innych wersji (INT, FR, DE, RO, SK, SI, LV itd) - sporo osób gra na innych serwerach i czasem się można pogubić o którym mowa, np jeśli chodzi o współpracę. | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 11:35 am | |
| - Cytat :
- No to i ja się wtrącę - może by tak zrobić dział "Linearty"? Wiele osób robi takowe na zamówienie... Dział ten był by w "Usługach graficznych" lub "Twórczości do gry".
Super pomysł! - Cytat :
- Ja jeszcze bym dodała dodatkowe osobne działy dla innych wersji (INT, FR, DE, RO, SK, SI, LV itd) - sporo osób gra na innych serwerach i czasem się można pogubić o którym mowa, np jeśli chodzi o współpracę.
Fajny pomysł lecz czy serwerów nie jest za dużo? Można byłoby stworzyć ogólny wątek "Międzynarodowy", w którym, tworząc temat pisałoby się oznaczenie serwera. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 11:50 am | |
| Np: [INT] Szukam partnerów do hodowli marwarii "Celestia" [LV] Poszukiwany sponsor! [FR] Szukam OM - dam 200 000 eq! | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia Nie Maj 06, 2012 12:30 pm | |
| A więc tak: 1) Archiwum aktualności specjalnie pozostało w tym miejscu, żeby można było wyłapać to co było wazne tak więc w tym miejscu pozostanie 2)W aktualnościach są działy dotyczące plotek na serwerze PL i na innych serwerach, tam prosze zamieszczac swoje tematy związane z innymi serverami, wystarczy przeczytac opis działów, Wszyskto co dotyczy forum umieszczane jest tak jak do tej pory pod spodem 3)W Twórczości są działy "Inne prace" tam można wstawiac linearty
Bardzo proszę przed kolejnymi sugestiami zapoznać się z podziałem forum. Pozdrawiam
|
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kilka spraw rozmieszczenia | |
| |
| | | | Kilka spraw rozmieszczenia | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |