Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
AutorWiadomość
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

DoGGi Game - Page 19 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:38 am

LadyArvena, właśnie te o konkursach się krzaczą ;/ Będę jęczeć by to naprawić Smile

Awww. Pierwsze szczeniaczki na grze! Smile Szkoda, że oba to samczyki Sad w historii Babu widać informację o urodzeniu Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:45 am

To lepiej teraz nie organizować innych? Bo mam dostęp do polowych, ale jak mi przez to później dokonanie utknie... To może lepiej zaczekać aż naprawicie?
Niepotrzebnie tak wypychałam Geralta na zawody w takim razie Sad

"oba" - czyli zawsze dwójka? Wink Na forum w grze było pełno pytań o to, ile psów za jednym zamachem się rodzi, ale nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:47 am

Organizować możesz, po naprawieniu wg mnie powinno to się zaliczać, jak robisz nową edycje Smile A o to nie trudno Wink + jak dajesz na nieskończoną ilość edycji, to nie dajesz pieniędzy od siebie Smile
Jest 8 zadań, u mnie 2 stoją te konkursowe, a tam te spokojnie zaliczam Smile

Nie, na becie miałam 6 chyba Smile Po prostu, moja urodziła 2 Very Happy Ale nie pilnowałam higieny i zachorowała od razu Sad

A! I jak w ciąży jest suczka, to nim skończy się ten 3 miesiąc, trzeba przypilnować energii Smile Bo jak nie uzbiera 30, nim wskoczy na czwarty, na poród, to może stracić szczeniaczki Wink (informacja o tym jest później w zakładce hodowla Smile )
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:02 pm

Ok, to zorganizowałam Smile Nieskończoność... Zobaczę najpierw jak z wpisowym, jakie ustawić Wink Czy na to teraźniejsze ktoś się zapisze...

8 zadań... Też stoją.
- znajdź na spacerze 100dgl. Dałam sobie na razie spokój bo nic nie potrafią znaleźć, chociaż trochę łaziły
- weź udział w wystawie 10 razy - muszę czekać...
- wydaj 1000dgl na loterii - aż tak bogata nie jestem
- osiągnij 10 dni stażu - czekanie
- zbierz w sumie 1000 głosów na wystawie - czekanie
- postarz psa do 10 lat - suczki nie postarzę, bo chcę, żeby coś urodziła zanim zdechnie ^^ A psiak... Powoli do przodu.
- kup psa na giełdzie - czekanie aż będę mieć dostęp
- wykonaj udane krycie - j.w
No i te dwa zadania z zawodami. Czyli samo czekanie...

A... Czyli losowa ilość Smile A można te szczeniaki jakoś zobaczyć? Bo na razie widzę u ciebie tylko 3 psy...

Dzięki na info. Mam tylko nadzieję, że nie przegapię, bo mi zwykle z zaskoczenia z miesiąca na miesiąc przeskakują
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 12:04 pm

Ja dlatego pilnowałam energię Smile Haha, ilość głosów jak masz championa zbierzesz szybko teraz Smile
Można zobaczyć jak już podrosną i zostaną oddzielone od mamci Smile
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:05 pm

A ja mam pytanie - ile muszę mieć wygranych,aby zorganizować konkurs? Moja Soma do tej pory ma 7 wygranych z konk. psów użytkowych, z czego 10 razy brała udział.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:18 pm

5 wygranych a 20 udziałów Smile W danej kategorii.
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:22 pm

ArinStreal napisał:
5 wygranych a 20 udziałów Smile W danej kategorii.
No to jeszcze 13 razy muszę wziąć udział w konkursie psów użytkowych. No nic...dzięki. Smile
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:54 pm

Arin jaka rasa? Smile

Cytat :
ilość startów: 38
ilość zwycięstw: 4

-.-
Powrót do góry Go down
koniara25000
Jedną nogą w ZM
koniara25000

Nick w grze : koniara25000
Liczba postów : 589

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 2:11 pm

Mam pytanie, a jak zdobyć malamuta albo huskiego? To moje ulubione rasy. Sad
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 3:04 pm

koniara25000 napisał:
Mam pytanie, a jak zdobyć malamuta albo huskiego? To moje ulubione rasy. Sad
Pewnie albo kupić (w przyszłości), albo liczyć na jakiś event związany z wprowadzeniem rasy do ogólnego obiegu Smile

Edit:
W końcu awans i w końcu nowy psiak - podpalany owczarek niemiecki Argos Wink Już przyszłościowo będę wdzięczna za głosy na wystawie Wink A potem krycia!
Shaerah urodziło się sześć suczek, wspomniała o tym na forum, szczęściara Laughing

I melduję, że zorganizowałam konkurs "Malto's Agility", a zadanie się nie odhaczyło i nie ma opcji Sprawdź. Czekam cierpliwie na rozwiązanie tego problemu Smile

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 9:29 pm

A miałaś zadanie z posiadaniem 2000dgl?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:34 pm

Też mam problem z organizacją konkursu, mianowicie... mój to się w ogóle zrobić nie chce Sad Wpisuję nazwę, ilość edycji, wpisowe i pulę od organizatora, bo przy reszcie okienek mam zablokowaną opcję pisania, klikam "Zapisz zmiany", czy coś w tym stylu i... wyskakuje error z owczarkiem niemieckim Sad
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 1:07 am

neuromaniac, jeśli to z zaproszeniem nadal aktualne, to wysłałam Smile
Co do zadań... kolejność ich wykonywania i niezaliczanie wstecz wprowadza pewne zamieszanie. Ty jesteś tego przykładem, ja również, bo - jak już wspominałam wcześniej - przez znikające dokonanie z 2000$ nie awansowałam piątego, ale ósmego dnia. Mam nadzieję, że z czasem te błędy zostaną wyeliminowane.
O, i aktualnie jest problem z niezaliczającym się zadaniem o organizowaniu zawodów.

vernille, nie wystarczy wpisać nazwę zawodów i ustalić kwotę. Musisz kupić w sklepie akcesoria do konkretnej dyscypliny, a później, kiedy już będziesz miała je w zapasie, przy organizacji zawodów kliknąć na nie, by przeniosło Ci je do "wykorzystywane", czy jakoś tak.

Edit:
Lekko zgłupiałam, tudzież jeszcze śpię... czy psiak do pierwszych urodzin musi umieć chodzić przy nodze? Czy wystarczy mu wpoić podstawowe wychowanie?
I moje Argosiątko jest zdolne, właśnie wyniuchało 100$ na spacerze DoGGi Game - Page 19 4074547142 (przy kolejnym bankructwie to wielka kwota Very Happy)
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 3:42 am

vernille, mieszańce haszczaka i podhalana Smile i tak jak napisała Malto, trzeba mieć akcesoria Smile chorągowiewki-do wysokiej przeszkody -> użytkowe, dziczek-staw-> polowe; Opona-huśtawka-> agility ( nie wiem do czego jest stacjonata Razz )
Ogólnie, polecam kupić te z większą ilością pkt, bo wyższy próg zawodów wtedy można meic Smile

neuromaniac, na pewno nie miałaś tego zadania? chodzenie zalicza się automatycznie, a ringówka nie powinna blokować, bo jest więcej zadań w końcu ;/ sprawdź przez wyszukaj jak możesz.

Malto, nie, nie musi Smile tylko podstawowe
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:26 am

Mógłby ktoś mnie zaprosić do znajomych? Potrzebuje do zadania.
Mój nick to Kikyo.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:35 am

Kikyo22 napisał:
Mój nick to Kikyo.
Chętnie, ale niestety ( Laughing ) już mam Cię w znajomych Very Happy

Ja przy okazji z góry podziękuję za ewentualne głosy oddane na mojego biszkoptowo-czarnego niemczura Argosa - kategoria juniorzy Smile
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:41 am

Malto napisał:
Kikyo22 napisał:
Mój nick to Kikyo.

Ja przy okazji z góry podziękuję za ewentualne głosy oddane na mojego biszkoptowo-czarnego niemczura Argosa - kategoria juniorzy Smile

Spoko Wink
Dzisiaj w nocy postaram się oddać głos Very Happy
I liczę ze ty oddasz na mojego Azazel'a Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:43 am

Kikyo22 napisał:
Malto napisał:
Kikyo22 napisał:
Mój nick to Kikyo.

Spoko Wink
Dzisiaj w nocy postaram się oddać głos Very Happy
I liczę ze ty oddasz na mojego Azazel'a Wink
Rewanż po 22 masz jak w banku, ja zaraz moje psisko zapisuję Wink
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:48 am

Czy ktoś odda głos na Bordera Borysa w juniorach? Smile. Chce zaliczyć zadanie. Byłabym wdzięczna Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 7:03 am

Sakura, głosił polecial Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 7:38 am

dzieki dziewczyny.

eh, mam 7 głosów na Neverendinga, jeszcze 3 i zaliczę zadanie, mógłby ktoś pomóc? Sad
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 7:40 am

Hm... A masz jakieś zadania, które możesz bez problemu wykonać? Może jakieś inne blokuje. ; /Chodzenie przy nodze jest 36. A miałaś te 20, 80%chodzenia przy nodze itd?
Dobra, gadałam z esef Smile Wiedziała już o tym Razz I jeszcze dzisiaj ma być funkcja "sprawdź" przy zadaniu z ringówką Smile
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 8:24 am

Uh. Pytałam się o to i chodzenie jest związane z zaliczeniem zadania z ringówką, o ile zrozumiałam. Ale będzie opcja "sprawdź" więc dasz rade zaliczyć Smile
DoGGi Game - Page 19 3183 No tego to się nie spodziewałam Smile Taki ciapek po Hrabinie i Lancerze Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 8:32 am

jest! Never ma 10 głosów, dzięki wielkie! :333
Powrót do góry Go down
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 1:03 pm

ArinStreal, wpisałam Cię jako sponsora
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 2:46 pm

Poszedł głos na Borysa w juniorach rasowych i na Azazela w kategorii otwartej rasowych.

Mam wolne głosy w:
- Psy rasowe - championi
- Mieszańce - juniorzy
- Mieszańce - kategoria otwarta
- Mieszańce - championi

Komu, komu? Smile

Jutro krzyżuję :> Niemczurka Aria +... i tutaj dumam nad rottweilerem, dobermanem i - uwaga, uwaga - jamnikiem Laughing
Chcę mieć ciemnopodpalanego mieszańca o posturze owczarka Cool

Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 2:53 pm

Może lepiej nie krzyżuj jeszcze... Na forum znalazłam wzmiankę o dokonaniu:
"Posiadaj minimum 4 psy tej samej rasy będące w wieku rozrodczym". Jak teraz skrzyżujesz, to utkniesz na dłużej Wink
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 2:58 pm

LadyArvena napisał:
Może lepiej nie krzyżuj jeszcze... Na forum znalazłam wzmiankę o dokonaniu:
"Posiadaj minimum 4 psy tej samej rasy będące w wieku rozrodczym". Jak teraz skrzyżujesz, to utkniesz na dłużej Wink
...i teraz dałaś mi do myślenia Very Happy
Dziękuję za informację, zobaczę, co wygra - zdrowy rozsądek, czy ciekawość Wink
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 3:41 pm

Chyba wkradł się dość zabawny błąd, gdyż pies, który ma już ponad rok nadal wygląda, jak szczeniak Smile

Spoiler:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 19 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 19 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi Game - pogawędka ogólna
» howdog - forum o howrse i doggi game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: