| DoGGi Game | |
|
+58Broszka Pati...xd Ayame Lubelak zαbαvεcкαα katty88888 Aglyss ZetkaEmka Szron Szarusia16 Sakura Zaczarowana.x3 Fangusta arlyn blueberry. Arbuzek_10 EREIS LadyArvena Rhei stewardessa Narkotyka Marsh Nesqa wilczyca1000 koszolak Kotersiow koziorożec Ejli Karolina211 hanka1998 Ayashi Jetrel Alexinda Sathilia Bezbarwna92 natalia0101 najreproduktor koniara25000 waldik2 Nevarra Philipek Vanita Sabula korane Kinia_Ka EveDallas Uśmieszek Malto avrilka julcia0101 Kikyo22 Alasky Kai Shouri agix Sweet Rabbit gwiazda2002 nevinowa ArinStreal 62 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 11:38 am | |
| LadyArvena, właśnie te o konkursach się krzaczą ;/ Będę jęczeć by to naprawić Awww. Pierwsze szczeniaczki na grze! Szkoda, że oba to samczyki w historii Babu widać informację o urodzeniu | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 11:45 am | |
| To lepiej teraz nie organizować innych? Bo mam dostęp do polowych, ale jak mi przez to później dokonanie utknie... To może lepiej zaczekać aż naprawicie? Niepotrzebnie tak wypychałam Geralta na zawody w takim razie "oba" - czyli zawsze dwójka? Na forum w grze było pełno pytań o to, ile psów za jednym zamachem się rodzi, ale nikt nie potrafił udzielić odpowiedzi... | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 11:47 am | |
| Organizować możesz, po naprawieniu wg mnie powinno to się zaliczać, jak robisz nową edycje A o to nie trudno + jak dajesz na nieskończoną ilość edycji, to nie dajesz pieniędzy od siebie Jest 8 zadań, u mnie 2 stoją te konkursowe, a tam te spokojnie zaliczam Nie, na becie miałam 6 chyba Po prostu, moja urodziła 2 Ale nie pilnowałam higieny i zachorowała od razu A! I jak w ciąży jest suczka, to nim skończy się ten 3 miesiąc, trzeba przypilnować energii Bo jak nie uzbiera 30, nim wskoczy na czwarty, na poród, to może stracić szczeniaczki (informacja o tym jest później w zakładce hodowla ) | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 12:02 pm | |
| Ok, to zorganizowałam Nieskończoność... Zobaczę najpierw jak z wpisowym, jakie ustawić Czy na to teraźniejsze ktoś się zapisze... 8 zadań... Też stoją. - znajdź na spacerze 100dgl. Dałam sobie na razie spokój bo nic nie potrafią znaleźć, chociaż trochę łaziły - weź udział w wystawie 10 razy - muszę czekać... - wydaj 1000dgl na loterii - aż tak bogata nie jestem - osiągnij 10 dni stażu - czekanie - zbierz w sumie 1000 głosów na wystawie - czekanie - postarz psa do 10 lat - suczki nie postarzę, bo chcę, żeby coś urodziła zanim zdechnie ^^ A psiak... Powoli do przodu. - kup psa na giełdzie - czekanie aż będę mieć dostęp - wykonaj udane krycie - j.w No i te dwa zadania z zawodami. Czyli samo czekanie... A... Czyli losowa ilość A można te szczeniaki jakoś zobaczyć? Bo na razie widzę u ciebie tylko 3 psy... Dzięki na info. Mam tylko nadzieję, że nie przegapię, bo mi zwykle z zaskoczenia z miesiąca na miesiąc przeskakują | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 12:04 pm | |
| Ja dlatego pilnowałam energię Haha, ilość głosów jak masz championa zbierzesz szybko teraz Można zobaczyć jak już podrosną i zostaną oddzielone od mamci | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 1:05 pm | |
| A ja mam pytanie - ile muszę mieć wygranych,aby zorganizować konkurs? Moja Soma do tej pory ma 7 wygranych z konk. psów użytkowych, z czego 10 razy brała udział. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 1:18 pm | |
| 5 wygranych a 20 udziałów W danej kategorii. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 1:54 pm | |
| Arin jaka rasa? - Cytat :
- ilość startów: 38
ilość zwycięstw: 4 -.- |
|
| |
koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 2:11 pm | |
| Mam pytanie, a jak zdobyć malamuta albo huskiego? To moje ulubione rasy. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 3:04 pm | |
| - koniara25000 napisał:
- Mam pytanie, a jak zdobyć malamuta albo huskiego? To moje ulubione rasy.
Pewnie albo kupić (w przyszłości), albo liczyć na jakiś event związany z wprowadzeniem rasy do ogólnego obiegu Edit: W końcu awans i w końcu nowy psiak - podpalany owczarek niemiecki Argos Już przyszłościowo będę wdzięczna za głosy na wystawie A potem krycia! Shaerah urodziło się sześć suczek, wspomniała o tym na forum, szczęściara I melduję, że zorganizowałam konkurs "Malto's Agility", a zadanie się nie odhaczyło i nie ma opcji Sprawdź. Czekam cierpliwie na rozwiązanie tego problemu | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 9:29 pm | |
| A miałaś zadanie z posiadaniem 2000dgl? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Wto Maj 15, 2012 11:34 pm | |
| Też mam problem z organizacją konkursu, mianowicie... mój to się w ogóle zrobić nie chce Wpisuję nazwę, ilość edycji, wpisowe i pulę od organizatora, bo przy reszcie okienek mam zablokowaną opcję pisania, klikam "Zapisz zmiany", czy coś w tym stylu i... wyskakuje error z owczarkiem niemieckim |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 1:07 am | |
| neuromaniac, jeśli to z zaproszeniem nadal aktualne, to wysłałam Co do zadań... kolejność ich wykonywania i niezaliczanie wstecz wprowadza pewne zamieszanie. Ty jesteś tego przykładem, ja również, bo - jak już wspominałam wcześniej - przez znikające dokonanie z 2000$ nie awansowałam piątego, ale ósmego dnia. Mam nadzieję, że z czasem te błędy zostaną wyeliminowane. O, i aktualnie jest problem z niezaliczającym się zadaniem o organizowaniu zawodów. vernille, nie wystarczy wpisać nazwę zawodów i ustalić kwotę. Musisz kupić w sklepie akcesoria do konkretnej dyscypliny, a później, kiedy już będziesz miała je w zapasie, przy organizacji zawodów kliknąć na nie, by przeniosło Ci je do "wykorzystywane", czy jakoś tak. Edit: Lekko zgłupiałam, tudzież jeszcze śpię... czy psiak do pierwszych urodzin musi umieć chodzić przy nodze? Czy wystarczy mu wpoić podstawowe wychowanie? I moje Argosiątko jest zdolne, właśnie wyniuchało 100$ na spacerze (przy kolejnym bankructwie to wielka kwota ) | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 3:42 am | |
| vernille, mieszańce haszczaka i podhalana i tak jak napisała Malto, trzeba mieć akcesoria chorągowiewki-do wysokiej przeszkody -> użytkowe, dziczek-staw-> polowe; Opona-huśtawka-> agility ( nie wiem do czego jest stacjonata ) Ogólnie, polecam kupić te z większą ilością pkt, bo wyższy próg zawodów wtedy można meic neuromaniac, na pewno nie miałaś tego zadania? chodzenie zalicza się automatycznie, a ringówka nie powinna blokować, bo jest więcej zadań w końcu ;/ sprawdź przez wyszukaj jak możesz. Malto, nie, nie musi tylko podstawowe | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 5:26 am | |
| Mógłby ktoś mnie zaprosić do znajomych? Potrzebuje do zadania. Mój nick to Kikyo. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 5:35 am | |
| - Kikyo22 napisał:
- Mógłby ktoś mnie zaprosić do znajomych? Potrzebuje do zadania.
Mój nick to Kikyo. Chętnie, ale niestety ( ) już mam Cię w znajomych Ja przy okazji z góry podziękuję za ewentualne głosy oddane na mojego biszkoptowo-czarnego niemczura Argosa - kategoria juniorzy | |
|
| |
Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 5:41 am | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 5:43 am | |
| | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 5:48 am | |
| Czy ktoś odda głos na Bordera Borysa w juniorach? . Chce zaliczyć zadanie. Byłabym wdzięczna | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 7:03 am | |
| Sakura, głosił polecial | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 7:38 am | |
| dzieki dziewczyny. eh, mam 7 głosów na Neverendinga, jeszcze 3 i zaliczę zadanie, mógłby ktoś pomóc? |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 7:40 am | |
| Hm... A masz jakieś zadania, które możesz bez problemu wykonać? Może jakieś inne blokuje. ; /Chodzenie przy nodze jest 36. A miałaś te 20, 80%chodzenia przy nodze itd? Dobra, gadałam z esef Wiedziała już o tym I jeszcze dzisiaj ma być funkcja "sprawdź" przy zadaniu z ringówką | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 8:24 am | |
| Uh. Pytałam się o to i chodzenie jest związane z zaliczeniem zadania z ringówką, o ile zrozumiałam. Ale będzie opcja "sprawdź" więc dasz rade zaliczyć No tego to się nie spodziewałam Taki ciapek po Hrabinie i Lancerze | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 8:32 am | |
| jest! Never ma 10 głosów, dzięki wielkie! :333 |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 1:03 pm | |
| ArinStreal, wpisałam Cię jako sponsora | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 2:46 pm | |
| Poszedł głos na Borysa w juniorach rasowych i na Azazela w kategorii otwartej rasowych. Mam wolne głosy w: - Psy rasowe - championi - Mieszańce - juniorzy - Mieszańce - kategoria otwarta - Mieszańce - championi Komu, komu? Jutro krzyżuję :> Niemczurka Aria +... i tutaj dumam nad rottweilerem, dobermanem i - uwaga, uwaga - jamnikiem Chcę mieć ciemnopodpalanego mieszańca o posturze owczarka | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 2:53 pm | |
| Może lepiej nie krzyżuj jeszcze... Na forum znalazłam wzmiankę o dokonaniu: "Posiadaj minimum 4 psy tej samej rasy będące w wieku rozrodczym". Jak teraz skrzyżujesz, to utkniesz na dłużej | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: DoGGi Game Sro Maj 16, 2012 3:41 pm | |
| Chyba wkradł się dość zabawny błąd, gdyż pies, który ma już ponad rok nadal wygląda, jak szczeniak - Spoiler:
| |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game | |
| |
|
| |
| DoGGi Game | |
|