Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

DoGGi Game

Go down 
+58
Broszka
Pati...xd
Ayame
Lubelak
zαbαvεcкαα
katty88888
Aglyss
ZetkaEmka
Szron
Szarusia16
Sakura
Zaczarowana.x3
Fangusta
arlyn
blueberry.
Arbuzek_10
EREIS
LadyArvena
Rhei
stewardessa
Narkotyka
Marsh
Nesqa
wilczyca1000
koszolak
Kotersiow
koziorożec
Ejli
Karolina211
hanka1998
Ayashi
Jetrel
Alexinda
Sathilia
Bezbarwna92
natalia0101
najreproduktor
koniara25000
waldik2
Nevarra
Philipek
Vanita
Sabula
korane
Kinia_Ka
EveDallas
Uśmieszek
Malto
avrilka
julcia0101
Kikyo22
Alasky
Kai Shouri
agix
Sweet Rabbit
gwiazda2002
nevinowa
ArinStreal
62 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next
AutorWiadomość
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

DoGGi Game - Page 20 Empty
PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 2:20 am

Sakura napisał:
Chyba wkradł się dość zabawny błąd, gdyż pies, który ma już ponad rok nadal wygląda, jak szczeniak Smile

Spoiler:
A to nie jest przypadkiem mój Argos? I na stronie do zajmowania się, i na wystawie, wygląda mi na dorosłego... chyba rzeczywiście jakiś myk Smile

Przypominam!

Poszedł głos na Borysa w juniorach rasowych i na Azazela w kategorii otwartej rasowych.

Mam wolne głosy w:
- Psy rasowe - championi
- Mieszańce - juniorzy
- Mieszańce - kategoria otwarta
- Mieszańce - championi

Nikt? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 2:30 am

Bardzo liczę na Waszą pomoc Smile. A tymczasem, kto życzy sobie głos? Smile Mam niemal wszystkie wolne Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 2:44 am

I super, nie mogę kryć... Próbowałam z czterema psami, zawsze to samo.
Zobrazowanie problemu:

1. moja suczka w chwili krycia:
DoGGi Game - Page 20 2rcpy4p

2. wybrany kawaler (nie ma słowa o zbyt małej energii!):
DoGGi Game - Page 20 2hr1id2

3. wynik krycia:
DoGGi Game - Page 20 344ukpc

Czy ja coś źle robię, czy to jakiś błąd w grze?

Edit:
I kolejna ciekawostka - pies spełniający wymagania nie może brać udziału w konkursie...

DoGGi Game - Page 20 24bozdj

To sobie pograłam - mam dwa psy, z żadnym nie mogę działać Wink
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

Liczba postów : 218

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 3:56 am

Malto, zostały wprowadzone zmiany do konkursów, że trzeba miec po 50% potrzeb, żeby móc zapisać pieska *w ogłoszeniach jest* Co do krycia, mi pokryło normalnie 2 razy ;/ Może napisz do właściciela pieska z pytaniem, ile on ma energii? Nie wiem, czy to wina gry, czy pieska.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 4:01 am

ArinStreal napisał:
Malto, zostały wprowadzone zmiany do konkursów, że trzeba miec po 50% potrzeb, żeby móc zapisać pieska *w ogłoszeniach jest* Co do krycia, mi pokryło normalnie 2 razy ;/ Może napisz do właściciela pieska z pytaniem, ile on ma energii? Nie wiem, czy to wina gry, czy pieska.
Co do konkursu, ok, moje niedoczytanie Smile

Co do pokrycia - próbowałam z czterema różnymi psami, to samo. Przy piątym, zamiast "Zaproponuj pokrycie", było jasno napisane, że pies nie posiada wystarczającej ilości energii.
Popróbuję jeszcze z paroma i za parę minut edytuję post, dam znać, czy udało się zaciążyć Arię Wink

Edit:
Parę kliknięć w różne psy i nic. Nie da się pokryć Arii.
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 4:15 am

Napisałam do esef i już wiem Smile To nie problem w Arii, a w tamtych pieskach. Właściciele ich, nie mają rangi do rozmnażania, a bez niej można zgłosić psa do ZK. Będzie to naprawiać jak wróci. Mogę pomóc w znalezieniu pieska należącego do osoby, która może kryć.
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 4:25 am

ArinStreal napisał:
Napisałam do esef i już wiem Smile To nie problem w Arii, a w tamtych pieskach. Właściciele ich, nie mają rangi do rozmnażania, a bez niej można zgłosić psa do ZK. Będzie to naprawiać jak wróci. Mogę pomóc w znalezieniu pieska należącego do osoby, która może kryć.
Dobrze, cierpliwie poczekam, chociaż już mnie korci zobaczyć, co wyjdzie z krzyżówki owczarka i rottweilera Very Happy
Nie kłopocz się, dziękuję za wyjaśnienie sprawy, bo już myślałam, że coś mi się na koncie zbuntowało Wink

Edit:
Pogrzebałam wg stażu i pokryłam Arię Lockhardem od Joy, jeśli gracz ma już rangę umożliwiającą krycie, da się Smile
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:01 am

A po ilu wygranych wystawach psy startują w kategorii championów? Mój psiak wygrał dopiero jedną i już wylądował w championach. Wydawało mi się, że mój starszy pies nie zmienił kategorii od razu po pierwszej wygranej.
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:15 am

1 wygranej. Myślałam, że więcej trzeba, bo na becie bylo 3 Smile Ale tutaj zostało zmienione na 1 wygraną.
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:32 am

Dzięki za potwierdzenie Smile
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:38 am

Nie da rady na tych 50% :/ Mój miał wszystko na minimini, oprócz higieny i energii. Zajęłam się nim, miałam ponad 50, nakarmiłam i bach. Chory. Spadło o połowę wszystko :/ Odczekałam na pełną energię, dałam szczepionkę, zwiększyłam paski do tych 50% i okazuje się, że głód też musi być na 50%. Bo tylko mi go brakuje, jest na 15%, reszta praktyczniepełna - zabawa 98, towarzystwo 60, ruch 71, higiena 71. (wszystko z użyciem karmy ADHD). Ale pisze "Może zostać zapisany na konkurs: NIE. Popraw zaspokojenie potrzeb tego psa.".
Coś mi się wydaje, że przy tych nowych wymaganiach dobrze będzie, jak się uda psa raz na rok zapisać na zawody :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:40 am

Nie wiem czemu wam nie udaje się zapisać psów na te konkursy. Ja już swojego zapisałam trzy razy. Może macie jakiś błąd?
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:43 am

Dobra, po małej męczarni wysłałam na dwa agility. Teraz spadł głód. Zwiększyłam na te 50. Ale spadł mi ruch. To spacer.
Kurczę, nie podoba mi się to. Mam ochotę zawiesić grę do czasu zmian, bo tak to nic z psem nie zrobię poza simowym - nakarm, śpij, spacer, wykąp.

A wasze jakie wrażenia po zmianach? Konkretnie osób, które wysyłają na zawody?
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:43 am

Hm, ja z Hrabiną aktualnie problemów nie mam. Zapisuje może na 3-5 zawodów, idzie spać, podnoszę trochę potrzeby i znowu zapisuję. Zobaczę jeszcze co z Cherry, czy uda mi się normalnie do 2.5lat wytrenować. Aktualnie, dobiję jej sztuczki a potem ogarnę konkursy. Zobaczymy, czy 50% to serio nie za trudno.
LadyArvena, teraz chyba będzie trzeba bardziej przez to Higieny pilnować, tj szczepień/odrobaczeń. Bo to w plecy po czasie mocno daje.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:46 am

Kikyo22 napisał:
Nie wiem czemu wam nie udaje się zapisać psów na te konkursy. Ja już swojego zapisałam trzy razy. Może macie jakiś błąd?
Jak energia mi wzrośnie też będe mogła wysłać trzeci raz dzisiaj. Ale patrząc na wcześniej... Mój pies ma dziś czwarty realny dzień. I nie licząc dzisiejszych zawodów brał w nich udział 115 razy. W 3 dni. Czyli mniejwięcej 38 dziennie. A teraz wychodzi, że cud będzie jeśli osiągnę 10 dziennie. To różnica jest.
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:51 am

LadyArvena napisał:
Kikyo22 napisał:
Jak energia mi wzrośnie też będe mogła wysłać trzeci raz dzisiaj. Ale patrząc na wcześniej... Mój pies ma dziś czwarty realny dzień. I nie licząc dzisiejszych zawodów brał w nich udział 115 razy. W 3 dni. Czyli mniejwięcej 38 dziennie. A teraz wychodzi, że cud będzie jeśli osiągnę 10 dziennie. To różnica jest.

Fakt, trochę uciążliwe są te zmiany. Może coś zmienia za jakiś czas.
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:53 am

Yuppi Very Happy Zmniejszą wieczorem na 30% Very Happy
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:54 am

Widzisz Very Happy Jednak słuchają ludzi Very Happy
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 6:01 am

Czy ja mówię, że nie? Wink Ale trzeba im mówić co jest złe, co ok, żeby wiedzieli co mają zmieniać. Bo jak się nie powie... W howrse, to zazwyczaj nie pozwalali mówić XD A jeśli już coś się wspominało w wątku o zmianach, to nie brali tego pod uwagę.

doggi napisała, że zastanawiają się nad średnią z potrzeb. Jak dla mnie lepsza opcja. Bo przedtem miałam czegoś ponad 90, ale że inne 40-parę, to nie dało rady wysłać :/
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 6:06 am

Zmniejszono już do 30 Smile Wielkie dzięki ode mnie, dla załogi gry.

Neuro - spróbuj napisać w wątku o zmianach:
http://www.doggi-game.pl/forum/topics/view/483/page:2
czy mogliby do tego zadania też dodać "sprawdź". Doggi była przed chwilą na forum, może od razu odpowie
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 6:17 am

O, teraz wypatrzyłam:
http://www.doggi-game.pl/forum/topics/view/724
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 6:23 am

Neuro - Arin napisała, że dziś dorobią tam "sprawdź" Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 7:35 am

Aria została matką dwóch suczek i dwóch psiaków Smile
Tak z ciekawości - o co dokładnie chodzi z tym karmieniem szczeniąt? Codziennie musi być 100%, o ile dobrze rozumiem? Czy wystarczy nakarmić je do 100% raz w ciągu czterech miesięcy, kiedy maluchy są przy matce? ;P
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 8:00 am

Nie chce mi odblokować rangi Sad Nie mam nigdzie opcji sprawdź ani nic. Pomocy! Crying or Very sad
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 8:05 am

Koś nie chce może awatarka? :3

Gdyby na howrse była taka administracja jak na DoGGi...od razu milej by się grało!
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 8:44 am

Themma napisał:
Nie chce mi odblokować rangi Sad Nie mam nigdzie opcji sprawdź ani nic. Pomocy! Crying or Very sad

A zrobiłaś te wszystkie dokonania:
- Postarz psa do wieku 1 rok
- Posiadaj fundusze w wysokości 2000 dgl
- Naucz swojego psa chodzenia przy nodze
- Osiągnij 5 dni stażu w grze?

Szarusia16 napisał:

Gdyby na howrse była taka administracja jak na DoGGi...od razu milej by się grało!
Jednak trzeba też na to zwrócić uwagę, że tu mamy dostęp do właściwych adminów. A w howrse Ow niewiele ma do powiedzenia... Jak dużo osób na coś narzeka, albo coś uzna za ważne, to to przekazuje, a co admini z tym zrobią nie zależy ani od niej, ani od nas. Poza tym mają oni opinie, sugestie z kilku serverów. A tu mamy jeden polski Smile I nowy, gdzie nie ma jeszcze tylu graczy, żeby admini nie nadążali Wink
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 9:12 am

A jakie zadania trzeba zrobić aby wbić drugą rangę w grze?
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 9:20 am

Malto, szczeniaki karmić trzeba jak spada na 0 Smile Wtedy też jest, że nie możesz nic innego zrobić, poza karmieniem ich.
A ja pokryłam teraz Hrabinę, jamnikiem Smile I co? 3 samce! Sad
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 9:26 am

Arin, a z wyglądu jakie są?
Powrót do góry Go down
ArinStreal
Już coś wie
ArinStreal

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 9:29 am

Kikyo22, 2 czarne i jeden rudy http://www.doggi-game.pl/dogs/view/3676 ten rudy
Ciekawi mnie właśnie, jak został złożony ich wygląd Smile Tj czy mogą mieć np ogon po mamie? Very Happy *bo w końcu ten duzy, ten mały Very Happy *
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: DoGGi Game   DoGGi Game - Page 20 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

DoGGi Game
Powrót do góry 
Strona 20 z 33Idź do strony : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next
 Similar topics
-
» DoGGi game - pytanie
» Blog o Doggi Game
» Haker na Doggi Game?
» DoGGi Game - pogawędka ogólna
» howdog - forum o howrse i doggi game

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: