Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nadchodzą nowości

Go down 
4 posters
AutorWiadomość
Tirrathee
Już coś wie
Tirrathee

Nick w grze : Tirrathee
Liczba postów : 119

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Nadchodzą nowości   Nadchodzą nowości I_icon_minipostCzw Maj 19, 2011 9:34 am

Owlient napisał:

W przyszłym tygodniu do Howrse zawitają nowe opcje!

Mamy przyjemność ogłosić, że na początku przyszłego tygodnia do Howrse zawitają długo oczekiwane nowości.

Oprócz małych i puchatych towarzyszy, będziecie mogli odkryć:
- zmiany dotyczące Liry Apolla. Wycofamy możliwość dodawania kolorów tła, ale wprowadzimy nowe ikonki. Dodatkowo, Lirę Apolla będzie dostępna w regularnej sprzedaży na Czarnym Rynku za 1 Kupon.
- nowe możliwości wymiany i handlu przedmiotami.
oraz kilka innych zmian.

Mamy nadzieję, że mali towarzysze przypadną Wam do gustu. Serdecznie zapraszamy wszystkich do zapoznania się z nowymi opcjami w przyszłym tygodniu!
Zespół Howrse

Znowu lujemujedzikiewęże. Choć gdy zaglądałam na swoje zapomniane już konto na serwerze australijskim, zwierzaczki wyglądały obiecująco, pominąwszy ceny oczywiście. Wink
Powrót do góry Go down
http://nitjsefni.tumblr.com
Go??
Gość
Anonymous

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Re: Re   Nadchodzą nowości I_icon_minipostCzw Maj 19, 2011 9:42 am

Fajnie! Ja się cieszę.Owlient wreszcie się postarał; )
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Re: Nadchodzą nowości   Nadchodzą nowości I_icon_minipostCzw Maj 19, 2011 10:54 am

Szkoda tylko,że ci najlepsi towarzysze będą za kupony

Echh i znowu trzeba będzie wymyślić plan do podnoszenia PG do każdego zwierzaka ...

Ale ogólnie się cieszę
Powrót do góry Go down
Krysia1
W skromnych progach Zagrody
Krysia1

Nick w grze : Krysia1
Liczba postów : 349

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Re: Nadchodzą nowości   Nadchodzą nowości I_icon_minipostCzw Maj 19, 2011 11:31 am

W końcu Smile trochę opóźnień było... Jeśli najlepsi towarzysze będą za kupony to mi nie przeszkadza, mam w tej chwili <myśli> 3;] Troch się oszczędzało ;p Chciałam je powysyłać znajomej, a ona mi pozamieniać na rogi obfitości bo inaczej na coś innego bym je wydała, ale dobrze że tego nie zrobiłam Smile już niedługo będzie kolejny kupon za staż i może przyjaciółka mi jeden wyślę Smile

Wracając do tematu przewodniego: Na początku tygodnia, no właśnie ;p Ja chce już ;pp a dokładniej doczekać się nie mogę. Mam tyle pytań. Ile będzie zwierzaków? Ile można będzie kupić. Ehhh No dobra czekam z nie cierpliwością ;]
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=126272
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Re: Nadchodzą nowości   Nadchodzą nowości I_icon_minipostCzw Maj 19, 2011 11:35 am

Hm, mogliśmy się tego spodziewać, bo niedawno na angielskiej to weszło.. O.o
ale fajnie, fajnie Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sponsored content

Nadchodzą nowości Empty
PisanieTemat: Re: Nadchodzą nowości   Nadchodzą nowości I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nadchodzą nowości
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics