Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nadchodzą nowości | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Nadchodzą nowości Czw Maj 19, 2011 9:34 am | |
| - Owlient napisał:
W przyszłym tygodniu do Howrse zawitają nowe opcje!
Mamy przyjemność ogłosić, że na początku przyszłego tygodnia do Howrse zawitają długo oczekiwane nowości.
Oprócz małych i puchatych towarzyszy, będziecie mogli odkryć: - zmiany dotyczące Liry Apolla. Wycofamy możliwość dodawania kolorów tła, ale wprowadzimy nowe ikonki. Dodatkowo, Lirę Apolla będzie dostępna w regularnej sprzedaży na Czarnym Rynku za 1 Kupon. - nowe możliwości wymiany i handlu przedmiotami. oraz kilka innych zmian.
Mamy nadzieję, że mali towarzysze przypadną Wam do gustu. Serdecznie zapraszamy wszystkich do zapoznania się z nowymi opcjami w przyszłym tygodniu! Zespół Howrse Znowu lujemujedzikiewęże. Choć gdy zaglądałam na swoje zapomniane już konto na serwerze australijskim, zwierzaczki wyglądały obiecująco, pominąwszy ceny oczywiście. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Czw Maj 19, 2011 9:42 am | |
| Fajnie! Ja się cieszę.Owlient wreszcie się postarał; ) |
| | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: Nadchodzą nowości Czw Maj 19, 2011 10:54 am | |
| Szkoda tylko,że ci najlepsi towarzysze będą za kupony
Echh i znowu trzeba będzie wymyślić plan do podnoszenia PG do każdego zwierzaka ...
Ale ogólnie się cieszę | |
| | | Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Nadchodzą nowości Czw Maj 19, 2011 11:31 am | |
| W końcu trochę opóźnień było... Jeśli najlepsi towarzysze będą za kupony to mi nie przeszkadza, mam w tej chwili <myśli> 3;] Troch się oszczędzało ;p Chciałam je powysyłać znajomej, a ona mi pozamieniać na rogi obfitości bo inaczej na coś innego bym je wydała, ale dobrze że tego nie zrobiłam już niedługo będzie kolejny kupon za staż i może przyjaciółka mi jeden wyślę Wracając do tematu przewodniego: Na początku tygodnia, no właśnie ;p Ja chce już ;pp a dokładniej doczekać się nie mogę. Mam tyle pytań. Ile będzie zwierzaków? Ile można będzie kupić. Ehhh No dobra czekam z nie cierpliwością ;] | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Nadchodzą nowości Czw Maj 19, 2011 11:35 am | |
| Hm, mogliśmy się tego spodziewać, bo niedawno na angielskiej to weszło.. O.o ale fajnie, fajnie | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nadchodzą nowości | |
| |
| | | | Nadchodzą nowości | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|