Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

... :<

Go down 
+17
Asiaa.
blueberry.
Evangeline
stewardessa
mina stirit1
koziorożec
Kikyo22
EveDallas
Ejli
ana0000000000
Alexinda
Aglyss
hanka1998
avrilka
Sakura
Uśmieszek
Malto
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Alexinda
W skromnych progach Zagrody
Alexinda

Nick w grze : Alexinda
Liczba postów : 346

... :< - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:25 pm

Szczerze...? Problem w tym, że ja się z nimi nie chcę dogadać. Na samym początku je źle dobrałam i teraz mi tylko płacz pozostał....
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:29 pm

Ech, skąd ja to znam..
Poszukaj kogoś, kto nie zostawi cię. Tacy ludzie chyba jeszcze istnieją.. Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Alexinda
Alexinda

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:39 pm

Tylko dlaczego nie mogę na nich trafić >D?
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:50 pm

Wierz mi, że trafisz na nich (lol, mówię jak jakiś psycholog o.o)
Powrót do góry Go down
Alexinda
Alexinda

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 1:55 pm

Faktycznie >D
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:18 pm

*tuli wszystkich po kolei*
Ja mam doła...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Maj 15, 2012 11:56 pm

A ja zachorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i mam coś z migdałkami,a dziś moje urodziny. :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 1:18 am

Kurde, wczoraj rzeźbiłam z tym angielskim CV i co? I brat po to nie przyszedł, bo zapił z kolegami. Ubić to mało Evil or Very Mad

Ja właśnie zdycham. Poszłam spać przed pierwszą (rozsądnie, zważywszy na budzik nastawiony na 7 i wizję kolejnego dnia pracy), ale kilka minut po drugiej obudziło mnie wycie/gwizd dochodzące z zewnątrz, coś jak syrena przeciwmgielna, alarm fabryczny... w pewnym momencie skojarzyło mi się z UFO Laughing Podejrzewam, że to coś od Stoczni (ja sem z Gdańska Wink). Wyło, wyło, wyło, z krótkimi przerwami, aż do czwartej. Myślałam, że się wścieknę. NIC nie spałam w tym czasie. Aktualnie mam wrażenie, że serce mi siądzie ze zmęczenia, boli cholerstwo... więc jakby coś, już się żegnam Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:01 am

Sto lat Ejli, sto lat:)

Ehh, ja miałam konkurs prozy i taką wtopę zrobiłam w tekście, ze masakra. na dodatek, źle napisałam kartkówkę z fizyki. I na jutro mam prasówkę... Niah niah :<
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:30 am

Ejli napisał:
A ja zachorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i mam coś z migdałkami,a dziś moje urodziny. :<
Zdrowia i najlepszego! Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 5:34 am

Ejli napisał:

Wszystkiego najlepszego. A w szczególności, dużo zdrowia :3
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 6:19 am

Dziękuję wam. =3
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 6:29 am

Ejli zdrówka i szczęścia
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 6:54 am

Ejli, 1oo lat Smile

Poszłam spac koło północy, nie mogłam spac, bo chomik walił w klatkę, że aż raz prawie zawału dostałam, jeszcze wstawanie o 7 do kochanej szkoły i kłótnia z koleżanką.. No proszę, czy chociaż dzisiaj nie mogło byc fajnie i kolorowo?! Evil or Very Mad
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 10:09 am

Malto - mój tata byl nauczycielem od angielskiego i myślę, że umie przetlumaczyć tego typu rzeczy.Jak masz jeszcze jakieś zdania to prześlij mi je proszę.Może przez howrse jeśli jakieś jeszcze masz ;p
Mój nick to British Dougs
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 16, 2012 12:13 pm

A mi brakowało 0,25 punkta do 4 z chemi!!!!
Za jakie grzechy,?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:31 am

A ja dostałam 1, 4, i 2+ z wf... Niah niah. Bo kurcze nie umiem serwować. A potem jeszcze się prawie poryczałam, bo sobie siadłam na informatyce na czyimś miejscu (a figę, siedzę tam od poczatku roku) i ten ktoś, kto normalnie siedzi dwie ławki dalej, zrobił mi awanturę. Na calą salę. Ja ze świeczkami w oczach, bo już mnie pała z wf załamała (i marzenia o 5 poszły w dal...) to jeszcze musi mi marudzić. i kurcze o mało drugiej pały nie dostałam, po mi program nie chodził i nie mogłam nic zrobić :<
Sad
Kto przytuli...?
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostCzw Maj 17, 2012 5:35 am

EveDallas napisał:
A ja dostałam 1, 4, i 2+ z wf... Niah niah. Bo kurcze nie umiem serwować. A potem jeszcze się prawie poryczałam, bo sobie siadłam na informatyce na czyimś miejscu (a figę, siedzę tam od poczatku roku) i ten ktoś, kto normalnie siedzi dwie ławki dalej, zrobił mi awanturę. Na calą salę. Ja ze świeczkami w oczach, bo już mnie pała z wf załamała (i marzenia o 5 poszły w dal...) to jeszcze musi mi marudzić. i kurcze o mało drugiej pały nie dostałam, po mi program nie chodził i nie mogłam nic zrobić :<
Sad
Kto przytuli...?

Biedna ;( *tula mocno*
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

Nick w grze : Messi.
Liczba postów : 587

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 12:43 pm

Tu coś na poprawienie humoru:
... :< - Page 2 A2873349bc0f285e873d44694b9c63ea

Niah niah kochany cenzura Kacperek ze szkoły walnął mnie piłką w ramię, ajć :<
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Maj 30, 2012 12:52 pm

Albo to, najlepsze na świecie Very Happy
... :< - Page 2 1311868848_by_kokoo_500
Powrót do góry Go down
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostPon Cze 18, 2012 11:07 am

Buuu... 4 strony straszniestraszniestraszniestrasznie trudnych zadań matematyczych na jutro, zadanych przez moją nauczycielkę sadystkę, która podczas jednej lekcji wysyła mnie z 15 razy do tablicy, podczas gdy inni idą 1-5 razy -.-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 6:24 am

Nie powiem co mnie zaraz trafi.Wylogowało mnie z YT,a jak już mnie wyloguje,to znowu zalogować się byłoby trudno nawet Zeusowi. ... :< - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 7:14 am

Ja od wczoraj na siebie wkurzona jestem... Rolling Eyes Moja średnia wynosi 4,73 gdzie czerwony pasek jest od 4,75. Crying or Very sad Od IV klasy, ani razu paska nie miałam - bo zawsze średnia wynosiła 4,7... Zachowanie mam wzorowe tylko jednej, głupiej piątki brakuje. Surprised Ludzie zastrzelcie mnie. xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 8:00 am

Eh,aniawis ja mam tak samo.

Tyle,ze u mnie chodzi o zachowanie.W podstawówce miałam średnią 5.8 i co? I nie dostałm czerwonego paska,czemu?Ano,przez zachowanie.

Eh,mnie też zabijcie.Nie wyrabiam z 'panią' od polaka ._. Zadaje nam np. napisz 3 opisy czegoś tam.Na dziś nam zadała żebyśmy napisali dwa sprawozdania: jedno o wycieczce,drugą o jakimś meczu.A jak kogoś nie było na wycieczce,to ma pecha. >.>
Powrót do góry Go down
truskaweczkaa
Już coś wie
truskaweczkaa

Liczba postów : 208

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:18 am

aniawis39 napisał:
Ja od wczoraj na siebie wkurzona jestem... Rolling Eyes Moja średnia wynosi 4,73 gdzie czerwony pasek jest od 4,75. Crying or Very sad Od IV klasy, ani razu paska nie miałam - bo zawsze średnia wynosiła 4,7... Zachowanie mam wzorowe tylko jednej, głupiej piątki brakuje. Surprised Ludzie zastrzelcie mnie. xD
4,73 ?! :O:O U mnie to byłby cud! za taką srednią bym konia z osprzętem dostała Shocked
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 9:47 am

truskaweczka - patrząc na to, że do zeszytów czy podręczników zaglądam tylko przed pracą klasową czy sprawdzianem - nie jest źle. Wink Średnia nie najlepsza, bo wiem że mnie stać na więcej, ale lenistwo i komputer do mnie wołający i proszący o chwilę działania. :3 Mówię sobie, że jeszcze 10-15 lat nauki przede mną - mam czas, by siedzieć i kuć. Smile
Asia - nasza pani od polaka (wicedyrektorka :<) bez przerwy z nami wiersze ostatnio przerabia. Mad Czyli "kto się wypowiada w wierszu" itp. Rolling Eyes Nienawidzę tego! Na religii będziemy oglądać film "Oskar i Pani Róża", na angielskim "Piratów z Karaibów: Na Nieznanych Wodach", na przyrodzie pani z nami rozmawia, na matmę mamy przynieść zdjęcia z 1-3 lub przedszkola, ale na polskim - rygor! Neutral Na wszystkich lekcjach mamy już praktycznie luz (tylko we wtorek i środę za tydzień, na matmie, mamy pracę w grupach), ale na polskim - masakra. Rolling Eyes Najbardziej dobija mnie teraz to, że oceny zostały wystawione 15 czerwca i jeszcze 2 tygodnie musimy do szkoły chodzić! ... :< - Page 2 1437009601 Żartuję sobie pod nosem, że przez te 2 tygodnie mamy krzesła na zimę ogrzewać. ... :< - Page 2 3573644101
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 4:34 pm

Narzekacie na swoich nauczycieli. Serdecznie zapraszam na zajęcia z moją byłą korepetytorką z angielskiego, która chyba nie wiedziała, że oprócz jej zajęć, mam również do zrobienia tysiące innych rzeczy. Napiszę tylko kilka rzeczy, na punkcie których ta kobieta miała skrzywienie:

-zajęcia, które miały trwać godzinę, trwały nie raz 3 godz. (dobrze chociaż, że nie kazała sobie dopłacać za "nadgodziny").
-w trakcie zajęć musiałam przerabiać jednocześnie czytanie 3 tekstów, słuchanie 2 nagrań, uczenie się 20-50 słówek+cierpienie z powodu jej niedosłuchu, co skutkowało podnoszeniem przez nią głosu, a głos ma skrzekliwy i niezbyt przyjemny. Ot, skrzypiące drzwi.

To, co zadawała do domu:
-zazwyczaj miałam do nauczenia ok. 200-300 słówek na raz.
-wypełnienie ok. 20-30 str. ćwiczeń z gramatyki.
-przetłumaczenie 2 tekstów w podręczniku
-nauczenie się 5 rozmówek i 3 lub 4 listów

Wszystko pod kątem matury z angielskiego. Kobieta nie dawała chwili wytchnienia. Od nadmiaru wiedzy, którą de facto trzeba było przyswoić w ciągu godziny, czasem trzech nie raz bolała głowa i zazwyczaj w połowie nie mogłam skupić się na materiale, który mieliśmy przerobić. Z niecierpliwością czekałam na koniec zajęć, a ona zapowiadała wtedy, że zostajemy jeszcze dłużej =.=. Mimo, że nie znęcała się nad nami słownie, była straszną i męczącą kobietą. Niejedna osoba płakałaby przy takim nauczycielu w szkole. Niech takich nauczycieli będzie razy 10. Nikt nie wydoliłby psychicznie i fizycznie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 5:10 pm

Ojj tam dziewczyny, nie narzekajcie na polski bo wyjdzie wam to na zdrowie zarówno na testach gimnazjalnych jak i na maturze Wink więc jeszcze im będziecie dziękować, taka prawda. Miałam taką samą nauczycielkę od polskiego w gimnazjum, codziennie lekcje - codziennie praca domowa: opis/opowiadanie/wiersz do nauczenia/odpowiedź ustna/sprawdzian/kartkówka i pełno innych dziwnych rzeczy, ale nie narzekam, dlaczego? Dlatego, że test gimnazjalny napisałam na 44/50pkt czyli bardzo dobrze, z czego za samą rozprawkę dostałam maksymalną ilość punktów Wink

W podstawówce miałam czerwone paski, w 3 gimnazjum też, a w LO średnia 3,20 i miliony nieobecności Laughing

Aniawis, pójdziesz do liceum to dopiero życia zaczerpniesz i nie będzie czasu na naukę, zdobywaj paski póki możesz Twisted Evil

Edit: Ludzie... Jest tak niewiarygodnie gorąco, że zaraz padnę... Siedzę z mokrym ręcznikiem na karku i pocę się jak świnia we własnym pokoju, mam tu chyba ze 40 stopni :O
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostSro Cze 20, 2012 4:42 am

Jest gorąco, a ja za dwie godziny mam ustny z angielskiego i NIC nie umiem 0.o
Zaboijcie mnioe, albo mnie nauczcie jakiś 2 tyś słówek już, teraz, natychmiast. Buuuu.
Powrót do góry Go down
stewardessa
Jedną nogą w ZM
stewardessa

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 8:16 am

aniawis39 napisał:
truskaweczkabędziemy oglądać film "Oskar i Pani Róża"

Też to oglądaliśmy, nie polecam xd
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

... :<
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach