Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| ... :< | |
|
+17Asiaa. blueberry. Evangeline stewardessa mina stirit1 koziorożec Kikyo22 EveDallas Ejli ana0000000000 Alexinda Aglyss hanka1998 avrilka Sakura Uśmieszek Malto 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 1:25 pm | |
| Szczerze...? Problem w tym, że ja się z nimi nie chcę dogadać. Na samym początku je źle dobrałam i teraz mi tylko płacz pozostał.... | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 1:29 pm | |
| Ech, skąd ja to znam.. Poszukaj kogoś, kto nie zostawi cię. Tacy ludzie chyba jeszcze istnieją.. | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 1:39 pm | |
| Tylko dlaczego nie mogę na nich trafić >D? | |
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 1:50 pm | |
| Wierz mi, że trafisz na nich (lol, mówię jak jakiś psycholog o.o) | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 1:55 pm | |
| | |
| | | ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 11:18 pm | |
| *tuli wszystkich po kolei* Ja mam doła... | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: ... :< Wto Maj 15, 2012 11:56 pm | |
| A ja zachorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i mam coś z migdałkami,a dziś moje urodziny. :< | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 1:18 am | |
| Kurde, wczoraj rzeźbiłam z tym angielskim CV i co? I brat po to nie przyszedł, bo zapił z kolegami. Ubić to mało Ja właśnie zdycham. Poszłam spać przed pierwszą (rozsądnie, zważywszy na budzik nastawiony na 7 i wizję kolejnego dnia pracy), ale kilka minut po drugiej obudziło mnie wycie/gwizd dochodzące z zewnątrz, coś jak syrena przeciwmgielna, alarm fabryczny... w pewnym momencie skojarzyło mi się z UFO Podejrzewam, że to coś od Stoczni (ja sem z Gdańska ). Wyło, wyło, wyło, z krótkimi przerwami, aż do czwartej. Myślałam, że się wścieknę. NIC nie spałam w tym czasie. Aktualnie mam wrażenie, że serce mi siądzie ze zmęczenia, boli cholerstwo... więc jakby coś, już się żegnam | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 5:01 am | |
| Sto lat Ejli, sto lat:)
Ehh, ja miałam konkurs prozy i taką wtopę zrobiłam w tekście, ze masakra. na dodatek, źle napisałam kartkówkę z fizyki. I na jutro mam prasówkę... Niah niah :< | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 5:30 am | |
| - Ejli napisał:
- A ja zachorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i mam coś z migdałkami,a dziś moje urodziny. :<
Zdrowia i najlepszego! | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 5:34 am | |
| - Ejli napisał:
- A ja zachorowałam na zapalenie węzłów chłonnych i mam coś z migdałkami,a dziś moje urodziny. :<
Wszystkiego najlepszego. A w szczególności, dużo zdrowia :3 | |
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 6:19 am | |
| | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 6:29 am | |
| | |
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 6:54 am | |
| Ejli, 1oo lat Poszłam spac koło północy, nie mogłam spac, bo chomik walił w klatkę, że aż raz prawie zawału dostałam, jeszcze wstawanie o 7 do kochanej szkoły i kłótnia z koleżanką.. No proszę, czy chociaż dzisiaj nie mogło byc fajnie i kolorowo?! | |
| | | mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 10:09 am | |
| Malto - mój tata byl nauczycielem od angielskiego i myślę, że umie przetlumaczyć tego typu rzeczy.Jak masz jeszcze jakieś zdania to prześlij mi je proszę.Może przez howrse jeśli jakieś jeszcze masz ;p Mój nick to British Dougs | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 16, 2012 12:13 pm | |
| A mi brakowało 0,25 punkta do 4 z chemi!!!! Za jakie grzechy,? |
| Temat: Re: ... :< Czw Maj 17, 2012 5:31 am | |
| A ja dostałam 1, 4, i 2+ z wf... Niah niah. Bo kurcze nie umiem serwować. A potem jeszcze się prawie poryczałam, bo sobie siadłam na informatyce na czyimś miejscu (a figę, siedzę tam od poczatku roku) i ten ktoś, kto normalnie siedzi dwie ławki dalej, zrobił mi awanturę. Na calą salę. Ja ze świeczkami w oczach, bo już mnie pała z wf załamała (i marzenia o 5 poszły w dal...) to jeszcze musi mi marudzić. i kurcze o mało drugiej pały nie dostałam, po mi program nie chodził i nie mogłam nic zrobić :< Kto przytuli...? | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: ... :< Czw Maj 17, 2012 5:35 am | |
| - EveDallas napisał:
- A ja dostałam 1, 4, i 2+ z wf... Niah niah. Bo kurcze nie umiem serwować. A potem jeszcze się prawie poryczałam, bo sobie siadłam na informatyce na czyimś miejscu (a figę, siedzę tam od poczatku roku) i ten ktoś, kto normalnie siedzi dwie ławki dalej, zrobił mi awanturę. Na calą salę. Ja ze świeczkami w oczach, bo już mnie pała z wf załamała (i marzenia o 5 poszły w dal...) to jeszcze musi mi marudzić. i kurcze o mało drugiej pały nie dostałam, po mi program nie chodził i nie mogłam nic zrobić :<
Kto przytuli...?
Biedna ;( *tula mocno* | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: ... :< Sro Maj 30, 2012 12:43 pm | |
| Tu coś na poprawienie humoru: Niah niah kochany cenzura Kacperek ze szkoły walnął mnie piłką w ramię, ajć :< | |
| | | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: ... :< Pon Cze 18, 2012 11:07 am | |
| Buuu... 4 strony straszniestraszniestraszniestrasznie trudnych zadań matematyczych na jutro, zadanych przez moją nauczycielkę sadystkę, która podczas jednej lekcji wysyła mnie z 15 razy do tablicy, podczas gdy inni idą 1-5 razy -.- | |
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 6:24 am | |
| Nie powiem co mnie zaraz trafi.Wylogowało mnie z YT,a jak już mnie wyloguje,to znowu zalogować się byłoby trudno nawet Zeusowi. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 7:14 am | |
| Ja od wczoraj na siebie wkurzona jestem... Moja średnia wynosi 4,73 gdzie czerwony pasek jest od 4,75. Od IV klasy, ani razu paska nie miałam - bo zawsze średnia wynosiła 4,7... Zachowanie mam wzorowe tylko jednej, głupiej piątki brakuje. Ludzie zastrzelcie mnie. xD | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 8:00 am | |
| Eh,aniawis ja mam tak samo.
Tyle,ze u mnie chodzi o zachowanie.W podstawówce miałam średnią 5.8 i co? I nie dostałm czerwonego paska,czemu?Ano,przez zachowanie.
Eh,mnie też zabijcie.Nie wyrabiam z 'panią' od polaka ._. Zadaje nam np. napisz 3 opisy czegoś tam.Na dziś nam zadała żebyśmy napisali dwa sprawozdania: jedno o wycieczce,drugą o jakimś meczu.A jak kogoś nie było na wycieczce,to ma pecha. >.> | |
| | | truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 9:18 am | |
| | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 9:47 am | |
| truskaweczka - patrząc na to, że do zeszytów czy podręczników zaglądam tylko przed pracą klasową czy sprawdzianem - nie jest źle. Średnia nie najlepsza, bo wiem że mnie stać na więcej, ale lenistwo i komputer do mnie wołający i proszący o chwilę działania. :3 Mówię sobie, że jeszcze 10-15 lat nauki przede mną - mam czas, by siedzieć i kuć. Asia - nasza pani od polaka (wicedyrektorka :<) bez przerwy z nami wiersze ostatnio przerabia. Czyli "kto się wypowiada w wierszu" itp. Nienawidzę tego! Na religii będziemy oglądać film "Oskar i Pani Róża", na angielskim "Piratów z Karaibów: Na Nieznanych Wodach", na przyrodzie pani z nami rozmawia, na matmę mamy przynieść zdjęcia z 1-3 lub przedszkola, ale na polskim - rygor! Na wszystkich lekcjach mamy już praktycznie luz (tylko we wtorek i środę za tydzień, na matmie, mamy pracę w grupach), ale na polskim - masakra. Najbardziej dobija mnie teraz to, że oceny zostały wystawione 15 czerwca i jeszcze 2 tygodnie musimy do szkoły chodzić! Żartuję sobie pod nosem, że przez te 2 tygodnie mamy krzesła na zimę ogrzewać. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 4:34 pm | |
| Narzekacie na swoich nauczycieli. Serdecznie zapraszam na zajęcia z moją byłą korepetytorką z angielskiego, która chyba nie wiedziała, że oprócz jej zajęć, mam również do zrobienia tysiące innych rzeczy. Napiszę tylko kilka rzeczy, na punkcie których ta kobieta miała skrzywienie:
-zajęcia, które miały trwać godzinę, trwały nie raz 3 godz. (dobrze chociaż, że nie kazała sobie dopłacać za "nadgodziny"). -w trakcie zajęć musiałam przerabiać jednocześnie czytanie 3 tekstów, słuchanie 2 nagrań, uczenie się 20-50 słówek+cierpienie z powodu jej niedosłuchu, co skutkowało podnoszeniem przez nią głosu, a głos ma skrzekliwy i niezbyt przyjemny. Ot, skrzypiące drzwi.
To, co zadawała do domu: -zazwyczaj miałam do nauczenia ok. 200-300 słówek na raz. -wypełnienie ok. 20-30 str. ćwiczeń z gramatyki. -przetłumaczenie 2 tekstów w podręczniku -nauczenie się 5 rozmówek i 3 lub 4 listów
Wszystko pod kątem matury z angielskiego. Kobieta nie dawała chwili wytchnienia. Od nadmiaru wiedzy, którą de facto trzeba było przyswoić w ciągu godziny, czasem trzech nie raz bolała głowa i zazwyczaj w połowie nie mogłam skupić się na materiale, który mieliśmy przerobić. Z niecierpliwością czekałam na koniec zajęć, a ona zapowiadała wtedy, że zostajemy jeszcze dłużej =.=. Mimo, że nie znęcała się nad nami słownie, była straszną i męczącą kobietą. Niejedna osoba płakałaby przy takim nauczycielu w szkole. Niech takich nauczycieli będzie razy 10. Nikt nie wydoliłby psychicznie i fizycznie. | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: ... :< Wto Cze 19, 2012 5:10 pm | |
| Ojj tam dziewczyny, nie narzekajcie na polski bo wyjdzie wam to na zdrowie zarówno na testach gimnazjalnych jak i na maturze więc jeszcze im będziecie dziękować, taka prawda. Miałam taką samą nauczycielkę od polskiego w gimnazjum, codziennie lekcje - codziennie praca domowa: opis/opowiadanie/wiersz do nauczenia/odpowiedź ustna/sprawdzian/kartkówka i pełno innych dziwnych rzeczy, ale nie narzekam, dlaczego? Dlatego, że test gimnazjalny napisałam na 44/50pkt czyli bardzo dobrze, z czego za samą rozprawkę dostałam maksymalną ilość punktów W podstawówce miałam czerwone paski, w 3 gimnazjum też, a w LO średnia 3,20 i miliony nieobecności Aniawis, pójdziesz do liceum to dopiero życia zaczerpniesz i nie będzie czasu na naukę, zdobywaj paski póki możesz Edit: Ludzie... Jest tak niewiarygodnie gorąco, że zaraz padnę... Siedzę z mokrym ręcznikiem na karku i pocę się jak świnia we własnym pokoju, mam tu chyba ze 40 stopni :O | |
| Temat: Re: ... :< Sro Cze 20, 2012 4:42 am | |
| Jest gorąco, a ja za dwie godziny mam ustny z angielskiego i NIC nie umiem 0.o Zaboijcie mnioe, albo mnie nauczcie jakiś 2 tyś słówek już, teraz, natychmiast. Buuuu. | |
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 8:16 am | |
| - aniawis39 napisał:
- truskaweczkabędziemy oglądać film "Oskar i Pani Róża"
Też to oglądaliśmy, nie polecam xd | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ... :< | |
| |
| | | | ... :< | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach