Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| ... :< | |
|
+17Asiaa. blueberry. Evangeline stewardessa mina stirit1 koziorożec Kikyo22 EveDallas Ejli ana0000000000 Alexinda Aglyss hanka1998 avrilka Sakura Uśmieszek Malto 21 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 8:34 am | |
| Kilka dni temu złapał nie skurcz w łydce i do tej pory czuję w niej ból.. Nie pomagają żadne maści, które wcześniej dawały radę ten ból zwalczyć, ćwiczenia rozciągające też niewiele mogą... ;( ... mięsień przy najdelikatniejszym ruchu chce znowu łapać się tego przeklętego skurczu. ;< Tymczasowo mogę się zatem pożegnać z bieganiem i rolkami, a przecież za dwa miesiące mam półmaraton i muszę, kurczę, TRENOWAĆ. ;<< |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 9:02 am | |
| No to ja dla odmiany ponarzekam na matematykę. Mam dość. Nie wiem, dlaczego się tak pchałam do klasy matematycznej. Dostałam za swoje. Przez całe gimnazjum przerabianie twierdzeń z geometrii, a program robimy w domu(20 zad z podręcznika tygodniowo) Dziś pan od matmy z uśmiechem wręczył wszystkim 10 stron zapełnionych twierdzeniami mówiąc, że to po to, żebyśmy się nie nudzili przez wakacje. Dobijające. Najgorsze to nie wpaść na pomysł, jak takie twierdzenie rozwiązać, dalej to proste. Jak by co, to w programie gimnazjum wcale nie ma twierdzeń | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 9:41 am | |
| Ja ponarzekam na Howrse... Otóż, mojej dotychczas najlepszej howrsowskiej przyjaciółce, ranking tak sprał mózg, że szkoda gadać. Pochwaliłam się jej, że przyjęto mnie do FDC, myślałam, że będzie się cieszyć razem ze mną... A tu lipa. Machnęła ręką i powiedziała, że zrobić jednego konia to nie sztuka, i że to właściwie dziwne, że mój koń utrzymał się w rankingu aż 3 dni... Weźcie mnie na gilotynę zaprowadźcie, albo strzelcie kulkę w łeb. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 10:35 am | |
| To ja jeszcze trochę na szkołę ponarzekam, a co. :3 Właśnie pobrałam sobie listę podręczników dla I klasy gimnazjum... Masakra. Do polskiego będziemy mieć podręcznik od literatury, podręcznik od gramatyki i ćwiczenia z gramatyki. Do tej pory mieliśmy jeden podręcznik i dwa zeszyty ćwiczeń. Potem, że dzieciaki/młodzież ma krzywe kręgosłupy. Na co, by tu jeszcze ponarzekać? No tak... Na to, że już w przyszłym tygodniu zakończy się przygoda z moją najlepszą na świecie klasą "C". Mam nadzieję, że jeszcze trochę czasu w wakacje z nimi spędzę, bo jak nie to idę na szubienicę... Niestety jestem osobą, która nie lubi zmian... Jak mieliśmy przeprowadzkę to ryczałam, jak bóbr, że zostawię swój ukochany pokoik. Nie lubię zmian i tyle... | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 10:46 am | |
| No to ja ponarzekam na WF. Prze niego nie mam średniej 5.36 . Zawsze byłam najlepsza w klasie, a teraz mam remis z kumpelą. To nie jest takie złe, bo w końcu 4 osoby mają średnią powyżej 5.0 | |
| | | julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 10:58 am | |
| A ja ponarzekam na: a) w-f - Za to, że od wystawienia ocen gramy w siatkówkę, której de facto nienawidzę. b) wuefistkę, która zepsuła mi średnią (mam 5,8 a gdyby nie ona to by było 5,9) bo stwierdziła, że mam zbyt słabe oceny na 6 (mam 5,5,6,6) c) dziewczynę, która ma z polskiego kilka jedynek, dwójek i trójek, kilkanaście 4, kilka 5 i 6 a na koniec dostała 6...a osoby z dużo lepszymi ocenami mają 4-5 d) tego ministra, który zdecydował że koniec roku ma być 29
| |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: ... :< Czw Cze 21, 2012 11:47 am | |
| To ja ponarzekam na: 1) wątek 'piniaty' w którym sto razy pytają jak znaleźć koc, co to znaczy wyspecjalizować, można paść po milionie tych pytań dziennie.. 2) dziś na forum był wielki spisek pod tytułem "wyłączyli PD w ufo oraz zawody z 20%, żeby było trudniej", a jak się odezwałam, że znalazłam ufo w godzinę, a zadanie z zawodami skończyłam w pół h, to posądzono mnie o oszukiwanie.... Nie wiem jak i czym | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: ... :< Nie Cze 24, 2012 11:37 am | |
| Taaa.. Właśnie spróbowałam zainstalować OptiFine,co skończyło się wymianą jednego z folderów minecrafta,gdyż wziął i nie działał minecraft. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: ... :< Nie Cze 24, 2012 11:46 am | |
| Jestem beznadziejna..Nie chce mi się już żyć..Simsy mi się zacinają ... strasznie.. Co ja pocznę bez mego Secretariata,Seabiscuita,Ruffian,Glamour,Thory,Dyctany,Brave,Demeter,Apohiss'a i Fatima.. ? |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: ... :< | |
| |
| | | | ... :< | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|