Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

... :<

Go down 
+17
Asiaa.
blueberry.
Evangeline
stewardessa
mina stirit1
koziorożec
Kikyo22
EveDallas
Ejli
ana0000000000
Alexinda
Aglyss
hanka1998
avrilka
Sakura
Uśmieszek
Malto
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

... :< - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 8:34 am

Kilka dni temu złapał nie skurcz w łydce i do tej pory czuję w niej ból.. Nie pomagają żadne maści, które wcześniej dawały radę ten ból zwalczyć, ćwiczenia rozciągające też niewiele mogą... ;( ... mięsień przy najdelikatniejszym ruchu chce znowu łapać się tego przeklętego skurczu. ;< Tymczasowo mogę się zatem pożegnać z bieganiem i rolkami, a przecież za dwa miesiące mam półmaraton i muszę, kurczę, TRENOWAĆ. ;<<
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 9:02 am

No to ja dla odmiany ponarzekam na matematykę.
Mam dość. Nie wiem, dlaczego się tak pchałam do klasy matematycznej. Dostałam za swoje. Przez całe gimnazjum przerabianie twierdzeń z geometrii, a program robimy w domu(20 zad z podręcznika tygodniowo) Dziś pan od matmy z uśmiechem wręczył wszystkim 10 stron zapełnionych twierdzeniami mówiąc, że to po to, żebyśmy się nie nudzili przez wakacje. Dobijające. Najgorsze to nie wpaść na pomysł, jak takie twierdzenie rozwiązać, dalej to proste.
Jak by co, to w programie gimnazjum wcale nie ma twierdzeń
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
Aglyss
Przyjaciel Zagrody
Aglyss

Nick w grze : Aglyss
Liczba postów : 1624

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 9:41 am

Ja ponarzekam na Howrse... Otóż, mojej dotychczas najlepszej howrsowskiej przyjaciółce, ranking tak sprał mózg, że szkoda gadać. Pochwaliłam się jej, że przyjęto mnie do FDC, myślałam, że będzie się cieszyć razem ze mną... A tu lipa. Machnęła ręką i powiedziała, że zrobić jednego konia to nie sztuka, i że to właściwie dziwne, że mój koń utrzymał się w rankingu aż 3 dni... Weźcie mnie na gilotynę zaprowadźcie, albo strzelcie kulkę w łeb.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=825708
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 10:35 am

To ja jeszcze trochę na szkołę ponarzekam, a co. :3
Właśnie pobrałam sobie listę podręczników dla I klasy gimnazjum... Masakra. Surprised Do polskiego będziemy mieć podręcznik od literatury, podręcznik od gramatyki i ćwiczenia z gramatyki. Do tej pory mieliśmy jeden podręcznik i dwa zeszyty ćwiczeń. Potem, że dzieciaki/młodzież ma krzywe kręgosłupy. Rolling Eyes Na co, by tu jeszcze ponarzekać? No tak... Na to, że już w przyszłym tygodniu zakończy się przygoda z moją najlepszą na świecie klasą "C". Crying or Very sad Mam nadzieję, że jeszcze trochę czasu w wakacje z nimi spędzę, bo jak nie to idę na szubienicę... Niestety jestem osobą, która nie lubi zmian... Jak mieliśmy przeprowadzkę to ryczałam, jak bóbr, że zostawię swój ukochany pokoik. Laughing Nie lubię zmian i tyle...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 10:46 am

No to ja ponarzekam na WF. Prze niego nie mam średniej 5.36 Sad. Zawsze byłam najlepsza w klasie, a teraz mam remis z kumpelą. To nie jest takie złe, bo w końcu 4 osoby mają średnią powyżej 5.0 Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
julcia0101
W skromnych progach Zagrody
julcia0101

Nick w grze : julcia0101
Liczba postów : 478

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 10:58 am

A ja ponarzekam na:
a) w-f - Za to, że od wystawienia ocen gramy w siatkówkę, której de facto nienawidzę.
b) wuefistkę, która zepsuła mi średnią (mam 5,8 a gdyby nie ona to by było 5,9) bo stwierdziła, że mam zbyt słabe oceny na 6 (mam 5,5,6,6)
c) dziewczynę, która ma z polskiego kilka jedynek, dwójek i trójek, kilkanaście 4, kilka 5 i 6 a na koniec dostała 6...a osoby z dużo lepszymi ocenami mają 4-5
d) tego ministra, który zdecydował że koniec roku ma być 29
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=105227
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 21, 2012 11:47 am

To ja ponarzekam na:
1) wątek 'piniaty' w którym sto razy pytają jak znaleźć koc, co to znaczy wyspecjalizować, można paść po milionie tych pytań dziennie..

2) dziś na forum był wielki spisek pod tytułem "wyłączyli PD w ufo oraz zawody z 20%, żeby było trudniej", a jak się odezwałam, że znalazłam ufo w godzinę, a zadanie z zawodami skończyłam w pół h, to posądzono mnie o oszukiwanie.... Nie wiem jak i czym Laughing
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 11:37 am

Taaa.. Właśnie spróbowałam zainstalować OptiFine,co skończyło się wymianą jednego z folderów minecrafta,gdyż wziął i nie działał minecraft. Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipostNie Cze 24, 2012 11:46 am

Jestem beznadziejna..Nie chce mi się już żyć..Simsy mi się zacinają ... strasznie.. ... :< - Page 3 2153337378 Co ja pocznę bez mego Secretariata,Seabiscuita,Ruffian,Glamour,Thory,Dyctany,Brave,Demeter,Apohiss'a i Fatima..Sad?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: ... :<   ... :< - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

... :<
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: