Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D | |
|
+10truskaweczkaa Philipek Heshette Evangeline EveDallas Ejli koniara25000 hanka1998 xTikTakx avrilka 14 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D Wto Cze 19, 2012 10:07 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D Wto Cze 19, 2012 10:12 am | |
| ,,Przyjdzie AKTA i kiesiel w majtach"! ??? |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D Wto Cze 19, 2012 10:13 am | |
| "Anna jedź powoli" - moje imię jest w piosence Lady Gagi! Pomińmy fakt, że nie mam prawa jazdy, ani auta... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D Wto Cze 19, 2012 10:19 am | |
| - Evangeline napisał:
- A ktoś to oglądał?
...a ja starałam się wyłączyć to "Wygraj wycieczkę" | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D | |
| |
| | | | Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|