Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D

Go down 
+10
truskaweczkaa
Philipek
Heshette
Evangeline
EveDallas
Ejli
koniara25000
hanka1998
xTikTakx
avrilka
14 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Evangeline
Już coś wie
Evangeline

Liczba postów : 267

Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:07 am

A ktoś to oglądał?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1536984
Go??
Gość
Anonymous

Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:12 am

,,Przyjdzie AKTA i kiesiel w majtach"! ???
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:13 am

"Anna jedź powoli" - moje imię jest w piosence Lady Gagi! Very Happy Pomińmy fakt, że nie mam prawa jazdy, ani auta... Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:19 am

Evangeline napisał:
A ktoś to oglądał?
...a ja starałam się wyłączyć to "Wygraj wycieczkę" Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 3573644101
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipostWto Cze 19, 2012 10:28 am

Malto napisał:
Evangeline napisał:
A ktoś to oglądał?
...a ja starałam się wyłączyć to "Wygraj wycieczkę" Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 3573644101

A myślałam, że tylko ja męczyłam się z wciśnięciem krzyżyka Laughing
Ogólnie filmik niezły Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D   Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Ukryty polski czyli ukryte polskie słowa w zagranicznych piosenkach :D
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Polskie słowa ukryte w obcojęzycznych piosenkach !
» Dobre bo polskie - mądre słowa z bloga
» Ukryte przedmioty /Wyniki!/
» Polskie maści w Przestrzeni twórczej - wrzesień
» Polskie maści w Przestrzeni twórczej - styczeń

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: