Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Empty
PisanieTemat: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 8:59 am

Od razu zaznaczam że tłumaczenie moje, co nie oznacza superdokładne Wink

Przez kolejne 12 dni odkryj szalone Rogi Obfitości i ciekawe korzyści na Howrse

Od dziś do 4 czerwca natrafisz na szalone Rogi Obfitości.

Od 24 do 27 maja do 12:00 czasu serwera spróbuj szczęścia, otwierając RO by stać się posiadaczem jednego z 4 smoków dostępnych jako towarzysze.
GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Compagnon-dragon-4
Kilka z nich pojawi się również w sprzedażach błyskawicznych.

Od 28 do 31 maja w RO możesz znaleźć Krezusa. One również będą dostępne na sprzedażach błyskawicznych, tak jak smoki.

od 1 do 4 czerwca do godziny 12:00 możesz stać się milionerem. Otwierając RO w tych dniach możesz wygrać okrągły milion equus!

Będziemy również zwiększać jakość prezentów w Rogach Obfitości. Będzie ich więcej i będą też lepsze.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 9:10 am

Ja bym na angielskim pojawiła się pewnie dopiero za kilka dni - dzięki za info Very Happy

Smoki - jak każdy zwierzak, szkoda dla mnie ich ładować jak każdy koń już po kilku dniach jest kiepski Wink

Krezus... Na sprzedażach błyskawicznych osiągnie pewnie zawrotne sumy. Bardziej liczę na RO... Mam 3 uchowane. Ale ten milion w kolejnych dniach też mnie nęci... Może zrobie tak - dwa wydam próbując złapać Krezusa i dwa (1 kupie za kupon) na milion. Może coś trafię Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Koniarka666
Nowy
Koniarka666

Nick w grze : Koniarka666
Liczba postów : 38

PisanieTemat: ....   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 9:38 am

Najlepszy ten milion Equus! A ja z telefonu mamy wydałam już na 30 kuponów, ale nie ona płaciła rachunek, więc się nie dowiedziała Very Happy Więc 1 kupon od niej i 1 ode mnie będzie Wink
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

Liczba postów : 214

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 10:12 am

Ale super! A ja mam akurat 2 rogi w zapasie. najbardziej podoba mi się to z krezusem i milionem equus. Zawsze chciałam mieć krezusa. On taki ładny jest. Zastanawia mnie tylko czy oprócz kasy zamiast łajna ma jakieś inne specjalne cechy. Bo przecież są zwoje i głupio by było gdyby Krezus niczym się nie różnił od zwykłych koni.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 10:17 am

Ogólnie o Krezusach:
Krezus jest boskim koniem, który produkuje equus zamiast łajna. Każdego 13 dnia miesiąca Krezus daje swojemu właścicielowi 1 kupon, jeśli tylko właściciel zalogował się dzień wcześniej do gry. Jeśli 13 wypada w piątek Krezus daje 2 kupony.
Każdego miesiąca jeden koń nazwany Junior Krezus zmienia się w Krezusa
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostWto Maj 24, 2011 10:21 am

czyli wszystko tak jak wcześniej poza kuponami.
Powrót do góry Go down
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostSro Maj 25, 2011 11:16 am

Kolejna promocja dla bogaczy Sad
Powrót do góry Go down
Hella
Już coś wie
Hella

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipostSro Maj 25, 2011 12:02 pm

wierszownik ktoś z ograniczonymi środkami też na pewno na coś się załapie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)   GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» GRA - Wielka loteria (serwer angielski)
» GRA-Zestaw Harmonii i nowości (serwer angielski)
» GRA - zmiany w przestrzeni twórczej (serwer angielski)
» GRA - wodne balony (server angielski)
» Szafir w rogach obfitości (serwer polski)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: