Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Wto Maj 24, 2011 8:59 am | |
| Od razu zaznaczam że tłumaczenie moje, co nie oznacza superdokładne Przez kolejne 12 dni odkryj szalone Rogi Obfitości i ciekawe korzyści na Howrse Od dziś do 4 czerwca natrafisz na szalone Rogi Obfitości. Od 24 do 27 maja do 12:00 czasu serwera spróbuj szczęścia, otwierając RO by stać się posiadaczem jednego z 4 smoków dostępnych jako towarzysze. Kilka z nich pojawi się również w sprzedażach błyskawicznych. Od 28 do 31 maja w RO możesz znaleźć Krezusa. One również będą dostępne na sprzedażach błyskawicznych, tak jak smoki. od 1 do 4 czerwca do godziny 12:00 możesz stać się milionerem. Otwierając RO w tych dniach możesz wygrać okrągły milion equus! Będziemy również zwiększać jakość prezentów w Rogach Obfitości. Będzie ich więcej i będą też lepsze. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Wto Maj 24, 2011 9:10 am | |
| Ja bym na angielskim pojawiła się pewnie dopiero za kilka dni - dzięki za info Smoki - jak każdy zwierzak, szkoda dla mnie ich ładować jak każdy koń już po kilku dniach jest kiepski Krezus... Na sprzedażach błyskawicznych osiągnie pewnie zawrotne sumy. Bardziej liczę na RO... Mam 3 uchowane. Ale ten milion w kolejnych dniach też mnie nęci... Może zrobie tak - dwa wydam próbując złapać Krezusa i dwa (1 kupie za kupon) na milion. Może coś trafię | |
| | | Koniarka666 Nowy
Nick w grze : Koniarka666 Liczba postów : 38 Dołączył : 30/04/2011
| Temat: .... Wto Maj 24, 2011 9:38 am | |
| Najlepszy ten milion Equus! A ja z telefonu mamy wydałam już na 30 kuponów, ale nie ona płaciła rachunek, więc się nie dowiedziała Więc 1 kupon od niej i 1 ode mnie będzie | |
| | | Hella Już coś wie
Liczba postów : 214 Dołączył : 23/04/2011
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Wto Maj 24, 2011 10:12 am | |
| Ale super! A ja mam akurat 2 rogi w zapasie. najbardziej podoba mi się to z krezusem i milionem equus. Zawsze chciałam mieć krezusa. On taki ładny jest. Zastanawia mnie tylko czy oprócz kasy zamiast łajna ma jakieś inne specjalne cechy. Bo przecież są zwoje i głupio by było gdyby Krezus niczym się nie różnił od zwykłych koni. | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Wto Maj 24, 2011 10:17 am | |
| Ogólnie o Krezusach: Krezus jest boskim koniem, który produkuje equus zamiast łajna. Każdego 13 dnia miesiąca Krezus daje swojemu właścicielowi 1 kupon, jeśli tylko właściciel zalogował się dzień wcześniej do gry. Jeśli 13 wypada w piątek Krezus daje 2 kupony. Każdego miesiąca jeden koń nazwany Junior Krezus zmienia się w Krezusa | |
| | | Hella Już coś wie
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Wto Maj 24, 2011 10:21 am | |
| czyli wszystko tak jak wcześniej poza kuponami. | |
| | | wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Sro Maj 25, 2011 11:16 am | |
| Kolejna promocja dla bogaczy | |
| | | Hella Już coś wie
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) Sro Maj 25, 2011 12:02 pm | |
| wierszownik ktoś z ograniczonymi środkami też na pewno na coś się załapie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) | |
| |
| | | | GRA - 12 szalonych dni z Rogami Obfitości (serwer angielski) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|