Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Pią Maj 25, 2012 5:01 am | |
| Wiedziałam, ze temat powstanie i nie myliłam się Ze swojej strony dodam, że mamy bardzo fajnego chatboxa, można spokojnie latać po wielu innych stronach, a chat zasygnalizuje nam dokładnie, kiedy ktoś napisze (zakładka miga i pojawia się napis !Nowa wiadomość!) Co do twórczości - i FanArty, i FanFicki, i opowiadania/wiersze znajdą tam miejsce;) No i oczywiście nasze pamiętniki, i książka kucharska - zaczynam wypróbowywać przepisy;) A jak ktoś nie zna angielskiego, to Neuro już wspomniała o tłumaczy. Moze nie jest idealny, bo to jednak GT, ale co tam:3 | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Pią Maj 25, 2012 6:46 am | |
| Mogłam się domyślic, że temat się pojawi.. Forum jest super. Nie ma wątków na wyłącznie 1 temat. Przepisy w angielskim i polskim, recenzje gier, twórczośc pisana.. Aż nie wiadomo, co przeczytac najpierw. Hah, Chatbox też jest. Nie ma co się martwic, że "umknie" kawałek rozmowy, bo napis "!Nowa wiadomośc!" informuje o dodaniu posta. Polecam. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Wto Maj 29, 2012 3:04 pm | |
| Chcecie sie przekonać, że admin to też człowiek? Możecie sie o tym przekonać czytając Pamiętnik lisiczki. |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Pon Cze 04, 2012 5:56 am | |
| Zapraszamy do zajazdu 'Karmazynowa mgła', niedługo sie będzie duuużo działo! :3 To właśnie userzy tworzą opowiadania:)
| |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Sob Cze 09, 2012 6:25 am | |
| neuro - jeżeli w tym roku skończę 13 lat (nie moja wina, że pojawiłam się na świecie dopiero w grudniu), to mogę się zarejestrować? Bo zaciekawiło mnie to forum (gry... ). | |
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Sro Lip 18, 2012 10:20 am | |
| Aniu, jak skończysz 13 to tak, ja trzy lata temu miałam ten sam problem z niektórymi rzeczami w wieku 13 lat;P Nowa gra forumowa, tutaj userzy wcielają się w postacie z Hogwartu:) - Cytat :
- Poczuj magię Hogwartu...
...na forum naszej nowej gry fabularnej, prowadzonej właśnie tutaj:link do gry. Każdy zarejestrowany użytkownik może wziąć udział, stosując się do wymienionych tam zasad.Zapraszamy serdecznie! Gra prowadzona przez: EveDallas | |
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Sob Lis 17, 2012 11:07 pm | |
| Post pod postem, ale reklama mode on:> Kolejny mega wielki konkurs na CM! Do wygrania 5000 dgl albo albo.... ZESTAW NYKS! :> Jak wygrać? nic prostszego:) musisz być zarejestrowanym, aktywnym użytkownikiem. za pisanie tematów/postów w odpowiednich działach są przyznawane punkty, od jednego do bodajże 10. Gdy uzbierasz 500 jako pierwszy - nagroda jest Twoja! Praktycznie bez wkładów własnych można zyskać coś dobrego:> Przypominam o limicie wiekowym +13:> I czekam na was, spamerzy *le najwiekszy spammer* | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Pon Lis 19, 2012 10:13 am | |
| Fajny konkurs, szkoda, że tylko dla +13 Widać kilka działów odkrytych, a co jest w pozostałej części forum? |
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach Pon Lis 19, 2012 10:19 am | |
| *Widzi trzynastkę w wieku i zastanawia się czy nie ślepnie* Różne ciekawe, tajne rzeczy, mwahahahahahahahhaha.
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach | |
| |
| | | | Crimson Mist - forum o grach, twórczości, pomocy w tworzeniu forów i innych różnościach | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|