Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Howrse - Rozrywka, czy część życia ?

Go down 
+53
Heroinaa
Pani_Snow
l(inga
Zaplątana
MaryMariaMara
chevalier
Karolina211
Aglyss
Malto
ZetkaEmka
Naylian
Fangusta
Moon :3
Takashiro
deccot
Basia
asiamar98
wilczyca1000
Arrin
Selena1992
Calma
tatarprima
Julia_525
Sakura
carrie17
Alasky
Athi
Evangeline
Asiaa.
olcia1234
Aki
stewardessa
Alexinda
EveDallas
CzekoBoom
Ew3linka
Uśmieszek
Pati...xd
Broszka
Philipek
Arbuzek_10
korane
Ejli
Akardo
кoкo
Barson1990
Kikyo22
hanka1998
koziorożec
Nevarra
Szarusia16
Clockvise
avrilka
57 posters
Idź do strony : 1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Empty
PisanieTemat: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 10:11 am

Jako iż w wątku: Gracze którzy odeszli.. pojawił się temat nałogowego grania to postanawiam zadać wam pytanie:
Jesteście uzależnieni ? Dla was howrse to kawałek życia, czy tylko Rozrywka ?

Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 10:18 am

Szczerze? Kiedyś było to moim kawałkiem życia, teraz leje na to. Mogłabym odejść..chociaż jakby głębiej się nad tym zastanowić szkoda mi pracy jaką włożyłam w to konto.
No ale, nie siedzę na howrse całymi dniami, już nie siedzę..mogłabym wchodzić na parę minut aby tylko mi konta nie usunęli.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 10:36 am

Chciałabym odejść..Chciałabym zostawić to wszystko..Ale nie mogę,rzeczywistość każde mi uciekać się w cyber świat.Rzeczywistość każe mi to robić..Na Howrse jestem TYLKO dlatego,że mam tam przyjaciół,dlatego że chcę tworzyć,dlatego,że ciężko mi rozstać się z tym,z czym spędziłam 548 dni..
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 11:18 am

To uzależnienie,tak jestem uzależniona.Na początku była to meega,meega frajda a teraz tylko myślę ''nie chce mi się oporządzać tych koni'' a przecież nie muszę lecz wciąż to robię.Była to zabawa teraz jest nałóg i stres.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
Clockvise
Jedną nogą w ZM
Clockvise

Nick w grze : Clockvise
Liczba postów : 675

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 12:21 pm

Dla mnie to taka zabawa xD
Nigdy nie chce mi się oporządzać koni i ich nie oporządzam. Nic mi się nie stanie jak opuszczę 1 tydzień albo i więcej czasu gry xD
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 12:57 pm

Kiedyś byłam dość uzależniona od tej gry. Ale teraz mi to wszystko zwisa co tam robią, wkurza mnie polityka Owlientu, nie gram już w to zbytnio, wchodzę tylko zobaczyć, czy mam jakieś wiadomości...
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostSob Maj 26, 2012 1:02 pm

Kurczę, wiecie co? Faktycznie początek gry, kilka koni, pierwsze CR to naprawdę frajda z gry, potem to już "obowiązek małżeński".
Obecnie gram głównie na PL, przez te [piiiiip] promocje żal mi chociaż raz się nie zalogować, przez rogi - żal nie pokryć przynajmniej tych lepszych. Do tego trochę kasy władowałam w kupony, parę boszczydeł wpadło i szkoda z tego zrezygnować.
International - grałam ostro do czasu powstania polskiego serwera i jeszcze jakiś czasy potem. Obecnie mocno odpuściłam, tyle co w sumie sprawdzę czy któryś z duchów raczył wywędrować, jakimś koniem się zając dla stażu i w sumie tyle. Zdarza mi się nie wchodzić kilka dni z rzędu. Niemniej konto trzymam "na wszelki wypadek" jakby jednak polska wersja mnie wkurzyła do tego stopnia, że to z niej ucieknę. Przynajmniej będę miała do czego wrócić, bez zaczynania od zera.
Rumuński - jak pisałam wyżej, dla mnie to początek gry, póki co cieszę się z rogatych walijczyków, w przyszłości pewnie ten serwer porzucę
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 3:51 am

Jak poznać czy to uzależnienie ?

01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse
02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie
03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą
04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił
twojego konia
05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia
06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak
przy okazji włączasz howrse
07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie
08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia
09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania
10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ?
11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe
12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz
tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony

Jeśli Spełniasz choćby 8 warunków to wiedz, że coś się dzieje...
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 4:11 am

anietkaaa napisał:

02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie
twojego konia
08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia
09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania
10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ?
12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz

Ja spełniam 6/7 tych warunków. Uffff

Cytat :
Ksiądz Natanek?

Ostatnio zmieniony przez koziorożec dnia Nie Maj 27, 2012 4:37 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 4:18 am

Jedynie 3 punkty spełniam: >
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 4:32 am

No nie jest tak źle

Ostatnio zmieniony przez koziorożec dnia Nie Maj 27, 2012 4:33 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 4:33 am

Tylko 3 warunki spełniam, jeszcze nie jest ze mną najgorzej. :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 6:07 am

Przyznaję się Wink
Jestem uzależniona , dla mnie to część życia i tyle , nie ma dnia abym nie weszła , ale ... szczerze NUDZI mnie to już , czuję , że to obowiązek aby wejść więc wchodzę . Mam nadzieję , że to minie , po malutku Wink
Powrót do góry Go down
Kikyo22
Przyjaciel Zagrody
Kikyo22

Nick w grze : Kikyo22
Liczba postów : 1083

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 6:41 am

Mnie dotyczy tylko pierwszy punkt xD Ale ja tak mam już od małego xD Zawsze jak wstaje, to najpierw włączam kompa, a później idę robić coś innego xD
Powrót do góry Go down
Barson1990
Przyjaciel Zagrody
Barson1990

Nick w grze : Barsonka
Liczba postów : 338

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 1:25 pm

O litości... 12/12 w moim przypadku było... A to stanowczo nie jest powód do dumy... aż mam ochotę się spalić ze wstydu/zapaść pod ziemię albo jeszcze coś innego O_o
Howrse - Rozrywka, czy część życia ? 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2837768
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostNie Maj 27, 2012 1:44 pm

Barson1990 napisał:
O litości... 12/12 w moim przypadku było... A to stanowczo nie jest powód do dumy... aż mam ochotę się spalić ze wstydu/zapaść pod ziemię albo jeszcze coś innego O_o
Howrse - Rozrywka, czy część życia ? 2153337378
Ja prawie też 12.... Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
кoкo
Już coś wie

Liczba postów : 299

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 1:27 am

Ja tylko 3.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 5:33 am

anietkaaa napisał:

twojego konia

Niestety,lub stety tylko punkt 04.
Powrót do góry Go down
Akardo
Raczkujący
Akardo

Nick w grze : Akardo
Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 5:40 am

Heh, tę grę (jak i każdą inną tego typu) stworzono właśnie po to.
Zauważcie ile strat przynosi jeden dzien nieobecnosci na howrse...czy to w rankingu czy to w promocjach...

A co się tyczy podpunktów to już wiem, że coś się ze mną dzieje Smile
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 5:43 am

0pkt.
w ogóle przestałam grać w howrse,w końcu ile można oporządzać w kółko te same konie..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 6:03 am

Ja czasami mówię że opuszcze tą przeklętą grę ale po dłuższym zastanowieniu żal mi porzucić tyle trudu, nieprzespanych nocy itp>
Więc lepiej może się nie zastanawiać ...
Powrót do góry Go down
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 8:17 am

Kiedyś... było to moim uzależnieniem, grałam ciągle, w końcu mi się znudziło, nie chciałam oporządzać koni i opuściłam grę, po ok. 2 miesiącach wróciłam, i znowu - uzależnienie, kilka godzin dziennie, pokrycia, sprzedaże itp. Teraz mi się już nie chce, Owlient przesadza, i w ogóle, już mi zwisa, spełniam 2... no może 3 punkty
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 9:01 am

Spełniam tylko 2 punkty tych warunków. Kiedyś dosyć dużo czasu spędzałam na Howrse,ale teraz wolę o wiele przyjemniej spędzić czas będąc na dworze z przyjaciółmi czy też prawdziwymi końmi. W końcu to tylko gra,choć nie ukrywam,że mi nie zależy na zdobyciu nowych (np.) koni,przedmiotów z Czarnego Rynku itp. Wczoraj musiałam zrezygnować z jednej z moich hodowli,do której należałam - a dokładniej to Feria del Caballo. A wszystko to z powodu braku czasu, no i niechęci blupowania koni...Znudziło mi się,no. Oporządzam tylko boszczydła,chociaż zdarzy mi się w ogóle nic nie ruszyć.
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 9:17 am

A ja do tej pory gram mając jednego konia.On mnie nie obchodzi,ot co.Po prostu jestem tam dla trzech powodów:1.Grafiki 2.Znajomych i jeszcze innej,ale nie powiem ;X
Powrót do góry Go down
Broszka
Moderator
Broszka

Nick w grze : Broszka
Liczba postów : 1597

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 12:39 pm

Pewnie chodzi o chłopaka Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1288679
Pati...xd
Przyjaciel Zagrody
Pati...xd

Nick w grze : Pati...xd
Liczba postów : 4498

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPon Maj 28, 2012 1:25 pm

anietkaaa napisał:

twojego konia

Wyszło mi tylko 2
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3288
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:03 am

Mi wyszło 10.. Sad
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
korane
Przyjaciel Zagrody
korane

Nick w grze : volvos40
Liczba postów : 2064

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:22 am

oooo niedobrze niedobrze co robić mi wyszło 12/12
Powrót do góry Go down
Ew3linka
Raczkujący
Ew3linka

Nick w grze : Ew3linka
Liczba postów : 83

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostWto Maj 29, 2012 6:45 am

Dla mnie to fajna zabawa xD jak i obowiązek x jednej strony xD, ponieważ prowadzę hodowlę z Zabaaa91 i mam na głowie ponad 20 osób xD wiec czasami muszę być dostępna xD, ale są dni kiedy nei chce mi sie oporządzać konie i nie robię tego poprostu wejdę zobaczyć tylko czy ktoś czegoś nie chce i idę zając się czymś innym Smile
Powrót do góry Go down
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipostPią Cze 01, 2012 4:49 pm

Jeeej, ale teraz powspominałam "moje" czasy. ;P

Kiedyś naprawdę potrafiłam spędzić na howrse pół dnia, żeby nabić ranking. A dzisiaj? Skończyłam z tym. Cholernie uzależnia i wciąga. Na początku może było fajnie, oporządzanie koni, zawody, trening itd... Pamiętam jaką miałam podjarkę jak wzięli mnie do Feria del Caballo w 2010r. No mniejsza o to.. xd

Ale nie powiem, lubię czasem napisać do kogoś z tych stron, chociaż z tego co zauważyłam zmieniłam się bardzo przez czas, kiedy grałam. Tzn stopniowo z 12-letniej Ani zrobiła się 15-letnia Anna.. Bo grałam od 2009. Jak sobie przypomnę siebie wtedy to... lol. xd
Pewnie znowu za 3 lata jak zobaczę co wypisywałam w tym całym internecie to się załamię. No cóż, bywa i tak ;dd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ?   Howrse - Rozrywka, czy część życia ? I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Howrse - Rozrywka, czy część życia ?
Powrót do góry 
Strona 1 z 3Idź do strony : 1, 2, 3  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: