Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Howrse - Rozrywka, czy część życia ? | |
|
+53Heroinaa Pani_Snow l(inga Zaplątana MaryMariaMara chevalier Karolina211 Aglyss Malto ZetkaEmka Naylian Fangusta Moon :3 Takashiro deccot Basia asiamar98 wilczyca1000 Arrin Selena1992 Calma tatarprima Julia_525 Sakura carrie17 Alasky Athi Evangeline Asiaa. olcia1234 Aki stewardessa Alexinda EveDallas CzekoBoom Ew3linka Uśmieszek Pati...xd Broszka Philipek Arbuzek_10 korane Ejli Akardo кoкo Barson1990 Kikyo22 hanka1998 koziorożec Nevarra Szarusia16 Clockvise avrilka 57 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Nie Cze 03, 2012 11:22 am | |
| Mi wyszo dwa, i to ty;lko dlatego, że wybrałam to z codziennym logowaniem - mam na to fazę na hwr.sk, wchodzę chociaż na sekundę, musze;P | |
| | | Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Nie Cze 03, 2012 2:17 pm | |
| Ja mam, jak większość. BYŁO FAJNIE, BYŁ NAŁÓG. A TERAZ TYLKO WIADOMOŚCI. | |
| | | Kikyo22 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Kikyo22 Liczba postów : 1083 Dołączył : 15/01/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Nie Cze 03, 2012 3:11 pm | |
| Ja wchodzę teraz wyłącznie dla promocji xD | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Pon Cze 04, 2012 9:51 am | |
| | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Cze 06, 2012 11:58 am | |
| - anietkaaa napisał:
- Jak poznać czy to uzależnienie ?
01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse 02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie 03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą 04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił twojego konia 05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia 06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak przy okazji włączasz howrse 07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie 08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia 09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania 10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ? 11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe 12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony
Jeśli Spełniasz choćby 8 warunków to wiedz, że coś się dzieje... 8/12 Eh, to uzależnienie | |
| | | Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Cze 07, 2012 6:54 am | |
| - anietkaaa napisał:
01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse 02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie 03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą 04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił twojego konia 05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia 06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak przy okazji włączasz howrse 07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie 08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia 09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania 10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ? 11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe 12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony
Jeśli Spełniasz choćby 8 warunków to wiedz, że coś się dzieje... Wyszły mi tylko 3 xD | |
| | | olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Cze 09, 2012 2:41 am | |
| kiedyś byłoby 12 eraz 4 ta gra strasznie wciąga gdyby nie znajomi pewnie nadal siedziałabym po 10 godz. przed komputerem teraz wejdę zobaczę czy ktoś coś napisał czasami zajmę się końmi (jeśli mi sie chce) | |
| | | Asiaa. Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Veaphilus Liczba postów : 1399 Dołączył : 11/12/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Cze 09, 2012 4:15 am | |
| Zeroo,nie jestem uzależniona od pikselowych koni,teraz jestem uzależniona od wilków i różnych for. ;'3 | |
| | | Evangeline Już coś wie
Liczba postów : 267 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Cze 16, 2012 6:10 am | |
| 2 warunki są u mnie odhaczone. | |
| | | Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Cze 16, 2012 6:15 am | |
| | |
| | | Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Lip 07, 2012 3:48 am | |
| 3.Vhyba nie tak źle? xD Bardzie się uzależniam od zagrody niż od tamtego syfu | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Lip 07, 2012 4:13 am | |
| Jak poznać czy to uzależnienie ?01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse 02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie 03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą 04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił twojego konia 05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia 06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak przy okazji włączasz howrse 07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie 08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia 09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania 10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ? 11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe 12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony 1. tak, ale ogólnie pierwsze co robię to włączam kompa i obczajam wszystko łącznie z pocztą, fejsem i innymi grami ;p 2. tak, no chyba, że mam przerwę w grze 3. nie, wisi mi to 4. nie XD zastanawiam się, kiedy ta gehenna się skończy xD 5. nie 6. tak, nie lubię robić pożytecznych rzeczy ^^ 7. aktualnie tak - wakacje, odpoczynek od ludzi, tylko ja i moje lenistwo 8. nie Oo wyśmialiby mnie ;o 9. tak 10. nieee 11. TAK XD 12. rzadko wysyłam smsy, bo rzadko mam coś na koncie, prędzej kradnę ojcu, bo on ma kasę i jej nie zużywa ;p albo chłopakowi, bo ma abonament i mu przepada połowa ;p Czy jest źle? Na pewno, tłumaczę się sama przed sobą tym, że mam wakacje. A ja wakacje spędzam inaczej niż większość - to dla mnie chwila wytchnienia od wszystkich i wszystkiego, od znajomych, od chłopaka, po prostu odpoczywam od ludzi z którymi widzę się codziennie przez 10 miesięcy - ile można | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Lip 07, 2012 4:55 am | |
| Ja tych warunków spełniam coraz mniej. Mało tego, pod wpływem ostatnich wydarzeń i nudy, jaka ogarnęła mnie na myśl o tej grze, podjęłam w końcu długo rozważaną decyzję o skasowaniu konta, więc tych warunków będzie 0/12 | |
| | | Julia_525 Raczkujący
Liczba postów : 77 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sob Lip 07, 2012 6:56 am | |
| Ehh howrse ma w sobie takie coś... coś co uzależnia. Ja jestem uzależniona, nie dam rady tego ukryć .. Ale powoli wychodzę na prostą | |
| | | tatarprima Nowy
Nick w grze : Primawera (dawniej tatarprima) Liczba postów : 22 Dołączył : 19/05/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Nie Lip 08, 2012 5:54 am | |
| 4/12 uff nie jestem uzależniona Myślałam a by z tamtąd odejść. ale.. mam przyjaciół, jednorogi i nie odejde z tamtąd | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Nie Lip 08, 2012 7:44 am | |
| Jak poznać czy to uzależnienie ?
1. nie 2. jeżeli wymaga kuponów, to nie 3. tak 4. nie 5. nie jest obowiązkiem, ale jestem tu codziennie 6. tak 7. nie 8. nie 9. nie 10. nie 11. nie 12. nie
| |
| | | Selena1992 Już coś wie
Nick w grze : Selena1992 Liczba postów : 297 Dołączył : 14/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Wto Sie 21, 2012 12:43 pm | |
| Spełniam połowę warunków, czyli jestem "pół-uzależniona". Tak, nie chce mi się oporządzać koni, ale i tak codziennie to robię (chociaż nikt mnie nie zmusza). Gram trochę z ciekawości, trochę z nudów. | |
| | | Arrin Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arrin Liczba postów : 517 Dołączył : 22/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 22, 2012 11:26 am | |
| Jak poznać czy to uzależnienie ?
01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse Nie, pierwsze co, to sięgam po szklankę wody ;]
02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie Nie
03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą Nie
04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił twojego konia Nie
05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia Bardziej obowiązek względem innych graczy niż koni
06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak przy okazji włączasz howrse A czemu nie
07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie Nie
08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia Nie,raczej mówię, ze autobus się spóźnił :E
09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania nie
10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ? Nic mu nie bedzie
11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe Może trochę...
12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony Nie | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 22, 2012 1:24 pm | |
| | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 22, 2012 3:11 pm | |
| Okrągłe 0. Jeszcze rok i pół temu można było powiedzieć, że jestem uzależniona. Gadałam siostrze jaką to mieszankę zamierzam zrobić, jak podczas bożonarodzeniowej promocji mnie nie było w domu to szukałam po znajomych taty internetu, żeby wysłać renifery. Oł gasz. Teraz wchodzę tylko dlatego, że mi się nuuuudzi - znajomi jak na złość wyjechali jak ja jestem. Pewnie jak się rok szkolny zacznie to nawet na ZM nie będę wchodzić... Pozbyłam się koni, rzeczy z CR i w sumie mi nie żal. Kilka razy myślałam o skasowaniu konta, ale wiadomo - głupi sentyment i niepotrzebnie wydane pieniądze mi tego nie pozwalają zrobić Poza tymmam szczytny cel - napsucia Owlientowi krwi chociaż minimalnie i doprowadzenie do tego żeby to oni skasowali mi konto. Jestem zUa. | |
| | | Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 22, 2012 4:06 pm | |
| Spełniam dwa warunki. Na szczęście tylko dwa, ale dla mnie to i tak za dużo. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 22, 2012 11:48 pm | |
| Jak było....? - anietkaaa napisał:
+ 01. Pierwsze co robisz po wstaniu to włączasz komputer i logujesz się na howrse + 02. Bierzesz udział w każdej promocji, niezależnie czy wymaga kupna kuponów czy nie + 03. Wściekasz się, gdy ktoś cie wyprzedza i kupuje cennego konia przed tobą + 04. W pracy/szkole/domu zastanawiasz się czy dostałeś wiadomość, lub ktoś kupił twojego konia - 05. Howrse jest dla ciebie obowiązkiem, nie opuściłeś ani jednego dnia + 06. Kiedy wiesz że masz ważną prace, którą musisz zrobić na komputerze to i tak przy okazji włączasz howrse +/- 07. Spędzasz na howrse nawet do 10 Godzin dziennie - 08. Gdy się spóźniasz tłumaczysz się tym, że czekałeś na ważną wiadomość dotyczącą kupna konia + 09. Kiedy jest losowanie to jesteś o każdej podanej godzinie , aby nie przepuścić żadnego losowania - 10. Gdy odcinają prąd to dostajesz szału i jesteś wściekły bo kto teraz zajmie się koniem ? + 11. Howrse jest dla ciebie ważniejsze niż obowiązki domowe + 12. Gdy jest promocja np. z otwieraniem RO to wysyłasz dużo SMS'ów i sprzedajesz tanio nawet bardzo dobre konie, by tylko zdobyć kupony
Jeśli Spełniasz choćby 8 warunków to wiedz, że coś się dzieje... A więc osiem, a więc nałóg. Najbardziej chyba mój nałóg daje o sobie znać, kiedy wspominam, że na grę wydałam prawie 1500 (słownie: tysiąc pięćset) złotych. Zadowolona z tego nie byłam, więc postanowiłam z tym zerwać. Moja świetność w kategorii grafiki już dano minęła, więc miałam niewiele do stracenia... Dla tych, którzy chcą pozbyć się Howrse z życia, jak zrobiłam to ja.. Do usunięcia konta zbierałam się jakieś pół roku, być może ktoś to zauważył, być może nie... W końcu, na trzy dni przed wyjazdem do Bułgarii, przyszedł taki moment, że postanowiłam po prostu - "O! Wyjadę sobie teraz, przez dwa tygodnie nie będę myślała o tych *takich, a takich* koniach...". Usunięcie konta nie było łatwe (tak samo jak odpisywanie na wiadomości "a spszedarz mi sfoje naj lepsze koni???" kiedy wystawiałam te słabsze...), pooddawałam wszystkie konie z wielkim bólem redaktorkom ILH, czy znajomym, przedmioty tyle ile mogłam - rozdałam. Usunęłam to konto i wiecie co? Mam czas na wychodzenie z psem, mam czas na wyjście do kina, do teatru z matką, mam czas pojechać z tatą do babci, mam czas na treningi, przy czym to ostatnie jest dla mnie strrraaasznie ważne. Na wyjeździe do Bułgarii o Howrse przypomniałam sobie dwa, trzy dni przed wyjazdem (pobyt 10dni) i wiecie co..? Aż w szoku byłam, że jestem w stanie zapomnieć o tej grze na tyle czasu... Wróciłam do domu, siadam do kompa i tu zawiecha i chwila zastanowienia - "zaraz... no tak! przecież ja nie mam konta na hwr" i wierzcie lub nie, ale tak się wtedy sama do siebie uśmiechnęłam.. <3 Więc jak ktoś chce usunąć, to niech usuwa. Z ludźmi nadal można się zgadać, tak jak ja np. piszę sobie tu z Wami na ZM... Mi też było szkoda stażu, bo grałam prawie nieprzerwanie od drugiego dnia powstania gry. Konie jakie miałam, to chyba pamiętacie. Opinię też. Wszystko przepadło, ale zamiast się smucić, naprawdę się cieszę. :DD Najlepiej usunąć grę przed jakimś ważnym dniem, dniami. Jakieś przygotowania, masa sprawdzianów, wyjazd, czy coś w tym stylu. Jak się przekonacie, że jesteście w stanie nie grać, nie myśleć o grze - nie będzie Wam jej brakować, a nastroje od razu się poprawią. |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Sie 23, 2012 3:17 am | |
| Vernille - ja też sie zbieram do kasowania - ani trochu mi nie będzie szkoda, pooddawam konie i trochę CR i koniec, mam doggi Czemu już nie grasz na dg? | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Sie 23, 2012 4:01 am | |
| Ja jestem uzależniona,ale nie nie wstydzę się tego. Gram bo sprawia mi to przyjemność ale i tak pierwsze są zwierzęta,obowiązki.Gdy mam wyjść na podwórko czy siedzieć na howrse to oczywiście wolę podwórko Lubię howrse,nawet bardzo ale moje prawdziwe zwierzęta są ważniejsze. | |
| | | asiamar98 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : od czasu do czasu włażę na konto siostry (juliamar98) Liczba postów : 189 Dołączył : 19/03/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Sie 23, 2012 6:19 am | |
| Ja mimo, że byłam uzależniona nigdy nie zaniedbywałam swoich obowiązków, ani nie rezygnowałam z żadnych rzeczy. Oczywiście, że czasami jak miałam wyjść z rodzicami do babci padały słowa: "jeszcze chwilka i już idę!". Na doggi się zarejestrowałam, ale nie wchodzę, żeby nie wyszła powtórka z rozrywki i to chyba tyle. Ja kontakt prawie ze wszystkimi znajomymi z gry mam - perlenoire i ZM, więc nawet mi nie będzie żal konta usuwać. Stwierdzam niniejszym, że stracony staż mi wisi Jak tylko skończę na kontakcie pasjonującą rozmowę "poniżej ich poziomu" i pozbędę się ostatnich przedmiotów oraz koni - co nastąpi pewnie jakoś na początku września - to kasuję konto ;3 ver, serio wydałaś 1500 na grę? Ja się na siebie wkurzałam, że wydałam kasę na 5 kuponów, czyli jakieś 30 złotych | |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Wto Sie 28, 2012 2:32 pm | |
| dzieje się coś... tak jakby. No tylko 5 punktów... dla mnie to zabawa (OMG mam tyle lat i się bawię...), ale howrse staje się coraz nuuudniejsze | |
| | | deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Wto Sie 28, 2012 2:45 pm | |
| wyślę krytykę! I to zaraz! Niech mnie banują, karme odejmują , policje na mnie niech naślą! Mam ich w najgłębszym miejscu w nosie. Po przeczytaniu postu vernille zrozumiałam ile czasu marnuję przed grą! I pikselowymi końmi i marnymi minutami zabieranymi przez tego godznowego potwora. Możecie mnie nie zrozumieć w tym momencie ;3 Chyba też usunę konto - miałam już 3 skradzione. Mam 46 tys. na liczniku wchodzenia na howrse, czas popracować nad moim koniem - nie nad grą!
Ale na Zagrodzie będziecie mnie widywali
Ostatnio zmieniony przez deccot dnia Wto Sie 28, 2012 2:48 pm, w całości zmieniany 2 razy (Reason for editing : Ale na Zagrodzie będziecie mnie widywali) | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Sro Sie 29, 2012 6:17 am | |
| Dawno bym już usunęła konto na howrse,ale zostaję tylko dla fajnych ludzi,z którymi fajnie się gada.:3 | |
| | | Moon :3 Raczkujący
Nick w grze : Moon :3 Liczba postów : 98 Dołączył : 24/07/2012
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Sie 30, 2012 9:07 am | |
| Dla mnie to rozrywka. Gram w to normalnie. - nawet zapomniałam o Howrse. XD
| |
| | | Fangusta Już coś wie
Nick w grze : Fangusta Liczba postów : 159 Dołączył : 21/10/2011
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? Czw Sie 30, 2012 1:26 pm | |
| A ja mam tak najpierw grałam - hodowałam luzki, następnie wkurzyłam się i przestałam ale konta nie wykasowałam, potem znów grałam - coby i znów chyba dwa miechy przerwy ( parę razy zajrzałam) i teraz wróciłam. Z jakiś czas pewnie znów zniknę i pojawię się. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Howrse - Rozrywka, czy część życia ? | |
| |
| | | | Howrse - Rozrywka, czy część życia ? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|