Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
XX_lero Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Giwera Liczba postów : 592 Dołączył : 22/03/2012
| Temat: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Pon Maj 28, 2012 9:48 am | |
| A więc chciała bym ogłosić rekrutację na moderatorów Jak na razie wystarczy mi tylko 3 Wymagania to - skończone 16 lat (albo trochę przed, nie zaszkodzi) -mniej więcej już dobre rozeznanie w grze i chyba tyle gdyby ktoś miał jakieś pytania niech piszę tu albo na PW
Forum jak by co musi mieś jeszcze trochę poprawek jest tak na razie na szybko zrobione i cała grafika tez na szybko więc nie wygląda jak najpiękniejsze ale wszystko w swoim czasie będzie zrobione
W środę dam już link do forum i baner aby je promować na doggi i jak ktoś gra w to i w to, to na hwr też
Nie podałam od razu wszystkiego bo to tylko zarys kto by chciał niech się zastanowi
Dziękuję i pozdrawiam! | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Pon Maj 28, 2012 10:12 am | |
| Nie mam szesnastu lat. Niestety | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Pon Maj 28, 2012 10:12 am | |
| A czy osoba, której do lat 16 brakuje lat 3 - może być? W grze już trochę jestem (od zarejestrowania się 18 dni, niestety ubyły mi 2/3 dni). Wiem już o co w niej chodzi i powiedzmy, że potrafię być cierpliwa. Jeżeli się nadam to chętnie dołącze do załogi. Mogłabym prosić o link do forum? | |
| | | katty88888 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : katty88888 Liczba postów : 469 Dołączył : 04/12/2011
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Pon Maj 28, 2012 11:37 am | |
| Ja też chętna Cierpliwość wyskrobię, w grze już się łapię, a bardzo chętnie pomogę innym. Tylko ten wiek ehh.. 2 latek brakuje | |
| | | XX_lero Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Pon Maj 28, 2012 1:34 pm | |
| jeszcze zobaczymy z wszystkimi którzy tu napisali i tak ostateczne wybory zrobię jak się trochę po rejestruje nowych... ale wezmę pod uwagę was... wszystko zależy od tego z kim będziecie rywalizować XD ale nie ma obaw | |
| | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Sro Maj 30, 2012 10:13 am | |
| Ja z chęcią. Na grze już się chyba znam-orientuję co, gdzie, jak. Lat 14, hoduję podhalany | |
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Czw Maj 31, 2012 12:31 pm | |
| ojjj nie wiedziałam że jest już takie nowe forum (wiem że może być kilka ale po co kilka dziadów jak może być jeden porządny) więc temat do zamknięcia i w związku z tym zapraszam na to forum http://doggi.forumpolish.com/ | |
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Czw Maj 31, 2012 12:33 pm | |
| ojjj nie wiedziałam że jest już takie nowe forum (wiem że może być kilka ale po co kilka dziadów jak może być jeden porządny) więc temat do zamknięcia i w związku z tym zapraszam na to forum http://doggi.forumpolish.com/ | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi Nie Cze 03, 2012 10:35 am | |
| Łe Łe 6 latek za mało | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi | |
| |
| | | | Słuchajta, poszukuję moderatorów do nieoficjalnego forum DoGGi | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |