| Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) | |
|
+19Nevarra Alasky Kotersiow truskaweczkaa eloite stewardessa Inaczej Perła 20 Alexinda Sathilia Clue Malto Temperance EveDallas Kikyo22 carrie17 karina127 hanka1998 kaprysab Mikim7 23 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 11:00 am | |
| *patrzy na tą pelerynę wzrokiem typu o.O' " Przepraszam, ale: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Naprawdę nie mają co wymyślać? Jeśli to będzie za kupony to się poryczę ze śmiechu jeszcze bardziej niż teraz o ile się da w ogóle. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 11:18 am | |
| Bzdurka Po co to komu? Jedyne sensowne wyjaśnienie - można dać to rogatej klaczy, którą szykuje się do krycia, a o której się danego dnia zapomni | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 11:23 am | |
| - Cytat :
- Gdzieś widziałam chociażby linki do planetek/gwiazdek/jak zwał tak zwał, Do... Em, do Jowisza są, i nie wiem do czego jeszcze wypaczyłam, ale ja nie wiem gdzie to dokłądnie było. Rovbię na piechotę wszytsko.
No są ... Ale po co ci one jeśli nie ma tam jeszcze grafiki wsadzonej? Są tylko linki... A wiadomość że są planety, słońce i księżyc to podawałem Dalej nie rozumiem co miałem wam podać? | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 11:30 am | |
| Kolejne muśnięcie/zwój który zalega hurtowo w zapasach i ładnie wygląda w ilości 69274924. Z tym, że zwój i muśnięcie są przydatne. | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 11:56 am | |
| A, z resztą, juz nic. A ja tam mam defizyt muśnieć, a poczebuję jednego dla marsiatka, ma juuż PA, jeszcze MF i będzie gotowy do zdobywania diamentów;3 | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 12:03 pm | |
| Przedmiot o chyba najbardziej absurdalnym działaniu. Im tam coraz bardziej się zaczyna nudzić. Niedługo pewnie powstanie przedmiot, dzięki któremu nie będziemy w ogóle musieli zajmować się koniem - on zrobi to za nas. | |
|
| |
Alexinda W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Alexinda Liczba postów : 346 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 12:11 pm | |
| Ja i tak się końmi nie zajmuje >D. Wchodzę zdrapać karty i odpisac na wiadomości. | |
|
| |
Inaczej Perła 20 Nowy
Nick w grze : Perła 20 Liczba postów : 36 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 12:57 pm | |
| Mikim skąd ty to bierzesz? A tak w nawiasie to zjedli literkę.Powinno być peleryna Hypnosa | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 1:00 pm | |
| Pomimo zjedzenia literki "n" w Hypnos masz rację dzięki Ale co do odmiany tego imienia nie jestem pewien może być to: "peleryna Hypnos" lub "peleryna Hypnosa". Jak myślicie, która wersja będzie bardziej zbliżona ku prawdzie? PS. Moje źródła i sposoby nadal pozostają tajemnicą | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 1:17 pm | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 03, 2012 1:36 pm | |
| | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 5:18 am | |
| Jaka tam tajemnica, kto wie dzie szukać, ten juz dawno znalazł.
Mi ta peleryna w sumie sie nie przyda, jakby dałała możliwość, że kuń śpiąc moze cos robić, znaczy 24/h, to pasowałoby mi. | |
|
| |
Inaczej Perła 20 Nowy
Nick w grze : Perła 20 Liczba postów : 36 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 6:27 am | |
| Hypnosa.Czytało się mitologię. Ogólnie zgadzam się z vernille i Malto.Ten przedmiot został dany bez potrzeby. | |
|
| |
stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 8:54 am | |
| - EveDallas napisał:
- Jaka tam tajemnica, kto wie dzie szukać, ten juz dawno znalazł.
Mi ta peleryna w sumie sie nie przyda, jakby dałała możliwość, że kuń śpiąc moze cos robić, znaczy 24/h, to pasowałoby mi. A ty wiesz, gdzie szukać ? | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 8:55 am | |
| Raz czy dwa przypadkiem trafiłam, teraz wygrzebałam piniaty, trzeba pomyśleć troszkę i będzie:] | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 8:59 am | |
| To ciekawe dlaczego tylko ja o takich rzeczach pisze ... A nie np. ty. Przecież to nic trudnego! (Ale grafika leży już od około kilku dni...) | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 11:08 am | |
| - Mikim7 napisał:
- To ciekawe dlaczego tylko ja o takich rzeczach pisze ... A nie np. ty. Przecież to nic trudnego! (Ale grafika leży już od około kilku dni...)
to było pytanie retoryczne, mam nadzieję a jeżeli chodzi o temat, beznadziejny bonus. kompletnie pozbawiony sensu. i chyba się popłacze jak jeszcze raz ktoś rozważać będzie ile kuponów będzie on kosztował. Mikim przekazał informację, w której jak byk widnieje, że " Przedmiot nie może zostać kupiony za kupony". | |
|
| |
EveDallas Moderator
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 11:20 am | |
| Dlatego,że mnie i tak nikt nie słucha. Co z tego, ze Posejdona kiedyś dodałam pierwsza, bo koło 6 rano. Moich postów nikt nie zauważa -.- | |
|
| |
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 04, 2012 11:28 am | |
| Beznadzieja. W ogóle nie rozumiem - na co to?! | |
|
| |
truskaweczkaa Już coś wie
Liczba postów : 208 Dołączył : 04/08/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Sob Cze 09, 2012 4:12 am | |
| no niby fajne i wgl.. ale wydaje mi się że zbędne.. wielka filozofia położyć konia spać .. | |
|
| |
Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Sob Cze 09, 2012 6:40 am | |
| No właśnie czasem jednak wielka. xD Mnie się parę razy przytrafiło, że nie położyłam którejś chabety spać. A to nagle musiałam odejść od kompa i "później dokończę tego konia", a to net padł i nie chciał długo powstać, aż zapomniałam o koniu, a to z roztrzepania... A tak przy tych istotniejszych będę miała pewność, że przynajmniej spać pójdą. Oczywiście, o ile w ogóle opłacalne będzie kupowanie tego czegoś. :p | |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Sob Cze 09, 2012 10:40 am | |
| Jak by ta pelerynka działała równocześnie na np. 20 koni to byłoby...git? Ale w takim wypadku ;( | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Sob Cze 09, 2012 10:43 am | |
| A może będzie działać na wszystkie konie? Do końca istnienia konta? To by było fajne | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Sob Cze 09, 2012 10:47 am | |
| A mi tam potrzebne jak chomikowi wrotki. Czyli się sprzeda. Już wolałabym to co na INT proponują - Maskę Janusa. Takie cuś do zmiany klasyk / west po 5 roku życia. | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 10, 2012 1:54 am | |
| o to by blo dobre z ta maska tylko jednorazowa zmiana czy wielokrotna | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Pon Cze 11, 2012 12:19 pm | |
| | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Czw Cze 14, 2012 6:47 am | |
| Po co tworzą takie przedmioty? Są bezużyteczne. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Czw Cze 14, 2012 7:12 am | |
| To jest trochę jak FK nowa rzecz która nic wielkiego nie da |
|
| |
chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Czw Cze 14, 2012 7:18 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Po co tworzą takie przedmioty? Są bezużyteczne.
Owszem. Dla kogoś, kto obiektywnie na to wszystko patrzy i nie dał się aż tak bardzo porwać w wir promocji, na które potrzeba kasy. Ale jeśli komuś te eventy i rankingi zdołały już wyprać mózg, to i o takie coś będzie się bić. Ładna nazwa przedmiotu (peleryna to ładniej niż derka, koc czy pałatka), ładny rysunek z fioletową szmatką na złotym wieszaku... Marketing. Po prostu. | |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) Nie Cze 17, 2012 2:39 pm | |
| Szczerze to ta peleryna wygląda jak ręcznik, na wieszaku z Simsów 2. xP | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) | |
| |
|
| |
| Niespodzianek ciąg dalszy ... nowy przedmiot! (Peleryna Hypnos) | |
|