Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!

Go down 
+70
Ayashi
Dżemik
Strawberii
Karola.
Księżniczka Żulietta
Yurikino
zabkaxx2
ewww4
Nefumi
koniara5842
Marley
asiam017
Styks
sehrio
Imia
Magiczna375
MrsKopytko
Farabolxd
Evelynek
wercia d
Syjamska
koniara10987654321
PlaybackJunkie8
Hoping.
Estelle
Konikowo
_pati201_
CzekoBoom
Kemishi
.Cava.
Suzan
Heartlend10
Takashiro
korane
koziorożec
Kosteczka
Ayame
nevinowa
Layzy
Presence
Mouseline =]
EveDallas
Pati...xd
Sweet Rabbit
MaryMariaMara
wilczyca1000
boniowata
Moon :3
ZetkaEmka
mina stirit1
KaVcia
EREIS
Aglyss
blueberry.
Arbuzek_10
ArinStreal
xTikTakx
-Eruina-
gwiazda2002
Ejli
Majka
Asiaa.
Broszka
Kikyo22
Clue
Sakura
LadyArvena
Heshette
Malto
Alexinda
74 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next
AutorWiadomość
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 16, 2012 9:53 am

Da się 30 PA? ;o
Ja wygrałam max 20..
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

Nick w grze : Veaphilus
Liczba postów : 1399

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 17, 2012 3:44 am

Ups,pomyliło mi się. Wink 20 PA,ale mi się jeszcze dużo trafia w koszykówce . Very Happy
Powrót do góry Go down
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 6:43 am

Hmm...
Nikogo nie znalazlam w szkole
Kupilam plytę na bazarze przed podpowiedzią Iris że mogę ja kupić i teraz nikogo nie ma w szkole ;/
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 11:36 am

Będziecie grać w odcinek Halloween? Ja będę zbieram PA(miały te PA iść na replaye,ale cś...).
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 4:38 am

Zastanawiam się czy warto... Pewnie nie spotka się tam żadnego z chłopaków
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 6:56 am

Może i nie spotka,ale za to ten Dimitri jest śliczny *_*_
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 8:50 am

Grałam w Halloweenowy. Króciutki, ale fabuła na swój sposób urzeka. Co prawda na pewno nie może się równać ze słynnymi dziełami o wampirach, aczkolwiek miły jest taki akcent w grze o tematyce podrywania chłopaków... ^^
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 23, 2012 10:22 am

KaVcia napisał:
Grałam w Halloweenowy. Króciutki, ale fabuła na swój sposób urzeka. Co prawda na pewno nie może się równać ze słynnymi dziełami o wampirach, aczkolwiek miły jest taki akcent w grze o tematyce podrywania chłopaków... ^^

Czyli opłaca się zbierać PA?Very Happy
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 11:02 am

http://www.slodkiflirt.pl/profil/nev - ja na słodkim flircie Smile w razie jakieś pomocy w odcinkach, chętnie pomagam:)

co do odcinka Halloween-jeśli ktoś ma dużo PA to warto zabrać. Jednak, jeśli ktoś ma ich na styk to nie polecam. Niedługo powinien wejść 10odcinek a jak niektórzy już zauważyli to co odcinek potrzeba więcej PA do zrobienia go.

a co się tyczy moich kontaktów z chłopakami. Jak zaczęłam grać to skupiłam się na Natanielu. Wówczas wydałam mi się słodki. W czasie 7 odcinka, wzięłam replay historia od 1 odcinka. Naprawiłam trochę stosunki z Kenem(niedługo wróci ze szkoły wojskowej i będzie mega ciachem) i wzięłam się za Kastiela. Wszystko ładnie, pięknie ale jakiś czas po wejściu 8 odc znowu wzięłam replay historii i wzięłam się za Lysandra. Obecnie staram się o jego "względy" ale stosunki przyjacielskie utrzymuje z każdy z pozostałych chłopaków Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPon Sie 27, 2012 12:20 am

Ken wróci? W któym odcinku? 0.o
ja tkwię przy 4, łażę po szkole jak głupia, a nikt nie chce iść do domu, i nie wiem co mam robić :/
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPon Sie 27, 2012 12:32 am

Wróci w 13 chyba, ale już nas nie będzie lubił. :c
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPon Sie 27, 2012 1:59 am

Asiaa. napisał:
KaVcia napisał:

Czyli opłaca się zbierać PA?:D
Dla samego stroju i ilustracji można. Klimat też jest, o.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:06 am

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Picturefm
^^
I dopszłam do etapu randki w odcinku piątym, ale nie mam kasy :C

Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Czw Sie 30, 2012 5:18 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:13 am

Chwalimy się ilustracjami? Laughing Ja mam prawie wszystko z Kastielem, ale jak ukończę 9 odcinek w końcu bedę miała Lysa.

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Picture Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Picture
Mały Lysio i Kas <3
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:21 am

Z którego odcinka ta druga ilustracja? :3
mam teraz zaciesza, że przeszłam prawi caly piąty, ale kasę będę zbierać jesczcze miesiąć :C
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:23 am

2 i 3 ilustracja są z tego samego odcinka. To był chyba 2.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:25 am

Ja mam z Kastielem minus sto ;C nawet z natnielem mam na minusie, bo ja ynteligentna jestem. najwyższy z Kenem.
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 5:36 am

Nataniel - -42
Kastiel - 95. Muszę popracować nad tymi 5 punktami w następnym odcinku. Very Happy
Ken - -10
Lys- 33
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 6:32 am

łeee to i ja się pochwale ilustracjami xD
Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 PictureSłodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Picture

A stosunki z chłopakami:
Nataniel: +58
Kastiel: +30
Ken: +3
Jade: +21
Dajan: 0
Lysander: +88
Leo: -36
Dake: -32
Dimitry: +40

---------------------------------------------
jak coś się w obrazkach porąbało i są dziwne linki to przepraszam, ale dużo tego i mogłam się pomylić xD
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 7:46 am

Jak się chwalimy lovometrami to...:
Nataniel: 10
Kastiel: -20:3
Ken: 20
Dajan: 6
Lysander: 46:3
Leo: -30
Dake: 0 (robie kolejny replay,jeszcze do niego nie doszłam)
Dimitry: nie pamiętam,a teraz wyzerowało.;|
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 10:10 am

Dobra, też się pochwalę, chociaż dopiero mam 6 odcinek : P

Nataniel: -26 (-.-)
Kastiel: 45
Ken: -48 XD
Dajan: 27
Lysander: 25 :3
Leo: 0 (ale dopiero zaczynam odcinek, więc może się nieźle pozmieniac : P)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
mina stirit1
Przyjaciel Zagrody
mina stirit1

Nick w grze : British Dougs
Liczba postów : 526

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 10:30 am

Ja przeszlam w jeden dzień z odcinka 4 do 9 bo kupilam sobie chyba 1 200 PA bo bylam na wakacjach, mialam promocje i mialam nieużyte PLN, więc w parę dni musialam zużyć trochę PLN z tel bo inaczej by przepadly z tą promocją
Lovometry wyglądają tak:
Nataniel: 71
Kastiel: -3 Very Happy
Ken: 17
Jade: 44
Lysander: 78
Leo: - 19
Dake: 48

Ogólnie jestem zadowolona jedynie szkoda mi tego Kastiela ;/
Pa teraz zbieram na 10 odcinek, codziennie się loguję i gram w minigry dla wyciągnięcia PA i jakoś idzie.Obecnie zostalo mi ok. 150 PA i ok. 150 $
Ale nie chcę kupować pierścionków na te odcinki specjalne jakoś...
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostCzw Sie 30, 2012 11:43 am

hanka1998 napisał:

jeśli postarasz się zdobyć Leo to spadnie Ci u Lysandera Wink
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 2:22 am

nevinowa napisał:
hanka1998 napisał:

Oj, to dzięki za informację. W takim razie pomogę mu wrócic do Rozalii Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 2:42 am

hanka1998 napisał:
nevinowa napisał:
hanka1998 napisał:

Oj, to dzięki za informację. W takim razie pomogę mu wrócic do Rozalii Very Happy

Pomóż, pomóż. Otrzymasz za to całkiem ładną sukienkę. Wink
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 4:47 am

leo - pomóc wrócić do rozalii, zakodować.
Chcę kase :C
Ale za to ile pA wyzbieram, jak zbieram na droższy strój u Lysandra :33
Powrót do góry Go down
Asiaa.
Przyjaciel Zagrody
Asiaa.

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 7:16 am

A ja replayam 9 odcinek,wypadł Nataniel.Z nim może spaść lovometr,więc ten replay zakończę z Dakotą.:3
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 7:22 am

gram 4ty raz w 9odcinek i co-mogę sobie wybrać z kim chce go przejść xD wybieram Kastiela bo z nim mi brakuje ilustracji Smile
Powrót do góry Go down
Ayame
Przyjaciel Zagrody
Ayame

Nick w grze : Emi99
Liczba postów : 776

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostPią Sie 31, 2012 7:40 am

Kiedyś w to grałam, ale zapomniałam nicku xD Dzisiaj zaczęłam od nowa jako Anwyn ^^
Powrót do góry Go down
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipostSob Wrz 01, 2012 1:32 am

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 Picture Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 4074547142

Robię replay, może uda mi się trafić na Kastiela.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!   Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra! - Page 8 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Słodki Flirt - mimo głupiej nazwy, świetna gra!
Powrót do góry 
Strona 8 z 31Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next
 Similar topics
-
» GRA - Słodki warsztat - INT
» schronisko ,,nie ma nazwy''!
» Świetna gierka
» Prosiłabym o pomoc w wymyśleniu nazwy na hodowlę. Pomożecie ?
» nazwy zwierząt - łatwe i trudne napewno nie nudne :)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Inne gry :: Inne gry-
Skocz do: