Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zawody na bis - trudność ujeżdżenia | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Wto Cze 05, 2012 3:10 pm | |
| Nie wiem czy widzieliście ale już można dość znacznie podnieść stopień trudności zawodów w ujeżdżeniu
Piękno konia
Zawody w ujeżdżeniu z 10 figurami Informacje
Ośrodek jeździecki: Lovehorsee Wymagany poziom: pomiędzy 355.10 i 710.20% w ujeżdżeniu Prestiż: OOOOOOOOO
oraz
Pięknie, Elegancko i z Klasą!
Zawody w ujeżdżeniu z 10 figurami Informacje
Ośrodek jeździecki: •● Słoneczna Zatoka ●• Wymagany poziom: pomiędzy 359.40 i 718.80% w ujeżdżeniu Prestiż: OOOOOOOOC Rasa: Koń luzytański
Jakieś pomysły na konfiguracje?? Doszły mnie słuchy że ponoć im wyższy prestiż zawodów tym można większą trudność ustawić - prawda to, może ktoś to potwierdzić?? | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Sro Cze 06, 2012 9:55 am | |
| Na INT: dopiero założyłam ośrodek, dałam 1oxLeg Yelding i wyszła trudność... 433% | |
| | | chevalier Raczkujący
Nick w grze : chevalier Liczba postów : 99 Dołączył : 12/06/2012
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Sob Cze 16, 2012 4:09 am | |
| Tak a propos trudności zawodów - czy ktoś się orientuje jaki najtrudniejszy tor można ustawić w Trailu? Bo moje zawody mają trudność 337.50-675.00% i ostatnio ich prestiż spada, boję się, że zaraz stracą rozetę i chciałabym ustawić jakiś trudniejszy tor, ale próbowałam już różnych kombinacji i nic powyżej tych 337,5% nie chce mi wyjść. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Wto Cze 26, 2012 7:06 am | |
| Podbijam i stwierdzam że to chyba prawda im wyższy prestiż tym można dać do góry trudność. A teraz mała ciekawostka ktoś mi wyjaśni jakim cudem to ma miejsce ?? Zaglądam na te zawody niemal codziennie i widuje tam ograniczenie do osła a później zapisane wszystko tylko nie osły. Ktoś jest mi w stanie to wytłumaczyć?? To jakaś sztuczka mająca głębszy sens czy błąd?? | |
| | | anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Wto Cze 26, 2012 7:57 am | |
| Się ustawią rase - osła, później jak są otwarte, to się zmienia i szybko zapisuje Tak mi sie wydaje | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia Wto Cze 26, 2012 8:05 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zawody na bis - trudność ujeżdżenia | |
| |
| | | | Zawody na bis - trudność ujeżdżenia | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach