| DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
|
+48cake113241 daria4603 klaczkakoniara Divide erreo Nefra01 anteek Shikari doma103 xTikTakx Basia Ejli CzekoBoom avrilka _pati201_ mina stirit1 Kila278 EveDallas Asiaa. julcia0101 Husky HannahDanceDiva stewardessa karina127 Pojara Szarusia16 Sweet Rabbit Wiktabc hanka1998 Elenixa Pati...xd chevalier koniara25000 KaVcia Aglyss Ayashi LadyArvena кoкo Broszka koszolak Maiyo Kikyo22 Sathilia Malto Philipek Arbuzek_10 blueberry. ArinStreal 52 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
KaVcia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : KaVcia Liczba postów : 731 Dołączył : 31/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 12:15 pm | |
| - Malto napisał:
- Broszka napisał:
- uciekł mi pies o imieniu Rihanna dnia 15 06 o godzinie 13 40 ci co znalezli prose odać/ Rihanna06
ze śmiechu się poryczałam!!! A oferuje znaleźne? :lol: Realizm. :D | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
Liczba postów : 218 Dołączył : 19/11/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 12:21 pm | |
| Łaa, Malto, kupiłaś mojego psiaka <3 Mam tyle szczeniaków, bo rodzą mi się teraz po 5-6 sztuk, że nie mam co z nimi robić | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 12:27 pm | |
| Arin, kupiłam go dla testu, bo podobno dziewczynie, która do mnie napisała, nie dodało dgl za sprzedaż Przy kupnie dgl odpływa z konta Nie wiem, jak jest z wpływem u Ciebie? | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 12:40 pm | |
| Malto, to ta poziomka15? Do mnie własnie ona napisała. Kasa wpłynęła, z Miss też testowałam, bo esef prosiła. I działało dobrze. Wkleiła mi tamta historię finansów i jakby wyparował pies, bo u kupca jest, a nic o sprzedaży nie ma : / | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:06 pm | |
| Idę walnąć głową w ścianę. Najpierw Pokryłam Arianę Trampem, psiskiem Malto. Krycie się nie udało,więc straciłam 1000 $ dgl. Wzięłam więc krycie innym mieszańcem za 800 $ dgl-wszystko się udało. NIESTETY... aż do czasu kiedy Ariana straciła szczeniaki podczas porodu,bo nie miała 30 % energii. Ech... | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:07 pm | |
| Tak, poziomka Jeszcze sprawę przetestowała Shaerah z Inveną i też podobno było ok. Dziewczyna ma pecha, niemniej wcale się jej nie dziwię, że stara się coś z tym zrobić, 3000 dgl piechotą nie chodzi | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:12 pm | |
| Ok,wspaniale. Zapiszę sobie lepiej na kartce,że suka przed porodem powinna mieć minimum 30 % energii... | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:14 pm | |
| Malto, nie wiem jaki to mógłby być błąd, że akurat się trafiło. Jeśli jego naprawa nie przywróci kasy, to oddam najwyżej z własnej kieszeni. ; ) W końcu, sam zgłoś błąd da jedynie 100dgl, a fakt faktem, 3tys to sporo | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:14 pm | |
| Philipek, też się na to dwa razy nadziałam, w tym raz w chwili, gdy moja sucz miała rodzić szczeniaki po kryciu borderem inka za 3000 dgl Arin, dziewczyna była spokojna, więc rzucać się o dgl raczej nie będzie Niemniej pw aż ociekało żalem Szkoda mi się jej zrobiło, dlatego postanowiłam jej pomóc i kupiłam dla testu Twojego psiaka | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 1:23 pm | |
| Malto, nie Tobie jedynej zrobiło się szkoda. Tym bardziej właśnie, że pisała normalnie, a nie jak niektórzy potrafią się rzucać o byle co, nic nie rozumiejąc. Dobre zachowanie trzeba wynagradzać i cenić <3 Hah, ja się już na to nie nadziewam Te psy "z siodłem, biszkoptowy z rudym" powinny się rasą stać, są mega urocze | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 2:18 pm | |
| Arin, czuję się zobowiązana . Jeżeli chodzi o poród, mam oczy dookoła głowy, nawet jeżeli kryję swoimi psami, za co nie płacę ani grosza. Czy chce mi się czekać czy nie, muszę położyć sukę spać, żeby podciągła sen do takiego stopnia, że po postarzeniu będzie miała na tyle energii, aby móc urodzić. Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby mi 'poroniła', ale muszę przyznać, że czasem można się zagapić... | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Pią Cze 15, 2012 11:59 pm | |
| Muszę się pożalić... Pokryłam Asheię Revirem i nawet się udało za 1 razem, a ja z rana zdolnie zapomniałam o ciąży i straciła szczenięta T.T Teraz jestem ciekawa czy jak ją cyknę drugi raz, gdy będzie miała cieczkę, to się uda od razu, bo kiepsko z kasą, ble | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| |
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 4:13 am | |
| Na całe szczęście mi się nigdy "poronienie" nie zdarzyło. W zamian za to wydałam grube pieniądze na pokrycia. Cały czas trenuję Apollo (ojcem jest Bozon - syn Spina)... Jestem ciekawa co z niego wyrośnie. Czy jamnikopodobny stwór czy może jamnikopodobna piękność czy może - nie mam pomysłu. | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 4:26 am | |
| Przepraszam, że post pod postem, ale muszę no! Oto co wyrosło z Apolla: Jak widać jest w miarę "puchaty". Pychol odziedziczył po matce (ON), uszy też po matce, ułożenie kolorów po matce (czarny po matce, biały po ojcu), a ogon? Ogon to totalna zagadka, jak dla mnie. Najbardziej podoba mi się w nim ogon i ta czarna końcówka ogona... Szkoda, że nie ma oklapniętych uszu. Jednak nie jest najgorzej. Niedługo będzie mógł składać pokrycia. Charakter niestety będzie niski w porównaniu do mieszańców Malto czy Philpka, ale wygląd jest ciekawy. ^^ | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 4:29 am | |
| Haha! Apollo jest boski! Aż na jego widok się uśmiechnęłam. Może w genach,np. po dziadkach odziedziczył ten ogon? | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 4:41 am | |
| Przestudiowałam rodowód Apolla. Matką jest mój pies startowy, rasowy... Więc tu na przodków nie ma co patrzeć. Z kolei ze strony ojca (Bozona) - syn Spina oraz jamnika długowłosego. Spin jest z GenLabu - może stąd ten ogon? Nie ważne skąd się ten ogon wziął. Zwariowałam na jego punkcie. Niech trochę energii mu się dorobi, a ja wystawiam go na poniedziałkową wystawę. Podejrzewam, że będzie na 2-3 stronie. | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 5:17 am | |
| Apollo wygląda po prostu genialnie Niezależnie na której stronie będzie mój głos na pewno ma. Ja mam podobnego jamnikopodobnego mieszańca, ale w kolorach biszkoptowy z rudym i prostym ogonem: Aktualnie nie mam jak go trenować dalej, bo 3 dni temu mi nawiał (bez adresówki) i ani widu, ani słychu po nim. Jeżeli chodzi o utratę szczeniąt, to zdarzyło mi się to jedynie raz przez zagapienie się u niemczurki krytej własnym psem, więc kosztów nie poniosłam, mimo to - szkoda było. Teraz zawsze staram się pilnować i jak na razie mi się to udaje. | |
|
| |
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 6:29 am | |
| Sathilia - dziękuję. Jak będzie zapisany na jakąś wystawę - dam znać, na której stronie. Apollo mnie dobija. Jak tylko na niego spojrzę to śmiać mi się chce. Moja słodka pokraka. | |
|
| |
ArinStreal Już coś wie
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:12 am | |
| aniawis39, ten psiak jest mega Na pewno zgarnę jakieś krycie jego! Sathilia, po Cynku na pewno nie ma tej ucieczki! Jeszcze mi ani razu nie uciekł xD | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:22 am | |
| - aniawis39 napisał:
- Przepraszam, że post pod postem, ale muszę no! Oto co wyrosło z Apolla:
Jak widać jest w miarę "puchaty". Pychol odziedziczył po matce (ON), uszy też po matce, ułożenie kolorów po matce (czarny po matce, biały po ojcu), a ogon? Ogon to totalna zagadka, jak dla mnie. Najbardziej podoba mi się w nim ogon i ta czarna końcówka ogona... Szkoda, że nie ma oklapniętych uszu. Jednak nie jest najgorzej. Niedługo będzie mógł składać pokrycia. Charakter niestety będzie niski w porównaniu do mieszańców Malto czy Philpka, ale wygląd jest ciekawy. ^^ Ten pies mnie powala! A u mnie nieco normalniej, szykują się maluchy po: - mama Pava - ojciec Revir Ciekawe, czy maluchy odziedziczą skarpetki | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| |
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:25 am | |
| Moja Ariana właśnie urodziła: - Bruss ; piesek ; charakter 238.42 - Philipek ; piesek ; charakter 238.13 - Amber ; suczka ; charakter 238.49 | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:35 am | |
| A tak na marginesie, ma ktoś psa, który wygrywa zawody w konkurencji agility ? Ewentualnie próby polowe? Chcę utworzyć nowe konkursy,ale: * w agility mam 0 zwycięstw, 10 startów * w próbach polowych mam 1 zwycięstwo, 12 startów Pożyczę za najmniejszą kwotę,a po zdobyciu wygranych oddam psa jak najszybciej. Malto,słodki biszkopcik. | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:36 am | |
| Philipek, pogratulować szczeniaków i charakteru! Kochana była osoba, która udzieliła Ci krycia dobrym tatusiem... A propos agility - moja Rava kosi zawody, ale teraz jest w ciąży, więc (chyba?) nie mogę Ci jej w tej chwili pożyczyć. | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:41 am | |
| Arin, najwyraźniej jego syn jest bardziej krnąbrny, bo to już jest jego druga ucieczka xD | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:45 am | |
| Hehe. Jeśli chcesz to mogę Ci później takiego szczeniaka dać, w zamian za to,że mi udzieliłaś taniego pokrycia. A tak w ogóle, zapraszam do wzięcia udziału w zawodach psów użytkowych Utility dogs-to ja organizuję ten konkurs. - Cytat :
- A propos agility - moja Rava kosi zawody, ale teraz jest w ciąży, więc (chyba?) nie mogę Ci jej w tej chwili pożyczyć.
O ile mi wiadomo to suczki w ciąży mogą brać udział w zawodach, ale lepiej ją sobie zostaw dopóki nie urodzi. ( jeśli miałabyś zamiar mi ją oczywiście pożyczyć ) | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 7:51 am | |
| Philipek, spoko, najwyżej pożebram o krycie Innych psów nie jestem tak pewna w Agility jak Ravy, więc jak chcesz, po narodzinach maluchów mogę Ci ją pożyczyć Po prostu coś mi świta, że nie można sprzedawać suk ciężarnych i karmiących | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna Sob Cze 16, 2012 8:05 am | |
| Philipek, wygląda na to, że Dublin też będzie wygrywał Agility Chcesz go użyczyć? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
| |
|
| |
| DoGGi Game - pogawędka ogólna | |
|