| Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! | |
|
+8Philipek mina stirit1 blueberry. Clockvise Karolina211 carrie17 Anulka03 Alasky 12 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 3:51 am | |
| Hmm...znana wam wszystkim zapewne tinolandia poprosiła mnie o wykonanie prezki łączonej.Żeby nie było link do wątku...No i jak widzidcie przekazałam kod i grafikę.Następnego dnia patrze i nie uzupełnione...cóż myślę...może zrobi to później? Dzisiaj wchodzę na jej profil i co widzę? Uzupelnione wszystko kulturka ale? jest MAŁE ale...częsć garfiki z moim podpisem została UCIĘTA.Tak,poprostu bezczelna ucięła sobie grafikę.I cóż ja mam teraz poradzić? Nie wierzysz?=sprawdź...Napisałam już na rozgrywce ale zdania mieszane.Jedni pisali że na forum mam to załatwić,inni że zgłosić i już sama nie wiem...Ech strzeżcie się tej dziewczyny... | |
|
| |
Anulka03 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 414 Dołączył : 14/04/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 4:41 am | |
| Moim zdaniem zgłoś, ale najpierw sama z nią pogadaj , albo rób jak pysia ... zrób ,że twoja grafika w ramce | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 5:09 am | |
| z nią się nie dogadasz, to jeszcze dzieciak. Napisz do do któregoś z modów na zagrodzie, wyjaśnij sprawe, bo ona już przesadza, niech jej wlepią bana na zawsze za całokształt (spam, kradzieże, kłótnie o nic, pyskówki itp). | |
|
| |
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 5:25 am | |
| eh, sama się już spotkałam z jej oszukiwaniem w moim konkursie, chciała zgłosić rysunek, który znalazła w necie... zgłoś to modom, tutaj na pewno, a czy na hwr to ci nie powiem. na kontakt na 100% nie pisz, bo nic ci to nie da. | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 5:32 am | |
| U mnie raz w temacie napisała , że chce dołączyć to spółki graficznej. Formularz był na górze i co? I nic! I napisała , że jest uczciwa....brak słów | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 6:28 am | |
| carrie - uwierzysz, że jestem w jej wieku? tinolandia to podejrzana osóbka. Kradnie, kopiuje, oszukuje i inne tego typu cechy. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Friesian - powiedziała, że jest uczciwą osobą? To chyba nie wie co to znaczy uczciwość. Co do Twojej sytuacji Alasky... Najpierw zgłoś ją na ZM. Potem postaraj się z tym coś zrobić na howrse. Ja napisałabym do tych najmilszych modów. Jak dla mnie są nimi Calvana i pszczółka182 czy jakoś tak. I chyba Arvena jest też modem, ale pewna nie jestem. Na kontakt nie pisz - olewają praktycznie każdą zgłoszoną im sprawę. Bardzo Ci współczuję. Mi nigdy nikt grafiki nie ukradł (na całe szczęście). Jeszcze trochę i będzie trzeba robić takie ohydne i odrażające grafiki (takie jak moje ), żeby kopiarze i oszuści nie dobrali się do nich. Do administracji ZM: błagam zróbcie coś z tinolandią! Jak widać nie tylko mnie denerwuje jej zachowanie. Dotychczas próbowałam się wstrzymywać z wypowiedziami na temat jej zachowania, ale po tym co zrobiła Alasky - nie wytrzymałam. Błagam, błagam i jeszcze raz błagam... | |
|
| |
Clockvise Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Clockvise Liczba postów : 675 Dołączył : 27/12/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 6:36 am | |
| aniawis39 - jestem w tym samym wieku co ty xD Alasky - powyższe posty dały ci wskazówki jak ukarać tinolandie. A więc teraz do roboty! xD | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 7:41 am | |
| tinolandia jest po prostu...chora... za dużo nie da się na nią poradzić- jedynie można ją ignorować, nie zadawać się z nią calkowicie, cale howrse zalać tym jaka ona jest to sie wszyscy od niej odsuną | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 8:56 am | |
| A gdzie ten podpis się znajdował? Na dole czy na górze? Być może jej ucięło prezentację kiedy wstawiła ją z tą co teraz ma... Najlepiej wyjaśnić z nią tą sprawę. To prawda,że jest się z nią dosyć ciężko dogadać - ona u mnie też zamówiła prezkę... tyle,że takiej przykrej sytuacji nie było. Ogółem posty tinolandii na Zagrodzie Mgły mówiły same za siebie... Niektóre rzeczy,które tutaj pisała były wręcz nie do przeczytania. To jest chore jak w tym wieku można mieć taką ortografię. Chyba,że jest dyslektykiem.. | |
|
| |
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:15 am | |
| Nie, to akurat było przypadkiem, pasek wjechał na prezentację, ona się najwyraźniej na HTMLu nie zna, i nie potrafi zaradzić, zobaczcie że tekst wjeżdża na pasek... | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:21 am | |
| Mam wkleić Kod na swoja prezke żeby wam pokazać że kod działa?Zreszta ta dziewczyna nawet nie raczy odpisać -,- P.S jak sie zgłasza na zagrodzie? | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:24 am | |
| Ale kod tego paska pod prezką, on nachodzi na prezkę, rozumiesz? | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:28 am | |
| No ale nie pomyślałam że ja to mogę uznać za celowe? Można poprosić kogos aby temu zaradził -,- | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:30 am | |
| Może ona inaczej nie umie? | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:33 am | |
| Nie chcę robić offtopu.Ona i tak jest jaka jest.Kopiuje spamuje i robi różne inne rzeczy.Można ją bronić ale powiedz mi jakbyś była mną-Nie zdenerwowało by Cię to? | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 11:37 am | |
| Dodam,iż gdyby nie to,że ma zmienne IP to zostałaby już dawno zbanowana.. |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 1:09 pm | |
| Ja jej nie bronię, tylko zanim zgłaszasz to się zastanów, poza tym miałam sytuację że osoba która kupiła prez zmieniła mój login na swój... | |
|
| |
julcia0101 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : julcia0101 Liczba postów : 478 Dołączył : 23/10/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 1:26 pm | |
| Zapewne w HTML podana była inna wysokość niż ta prezentacji i ją ucięło. Chyba, że dziewczyna zrobiła to specjalnie. W programie tego raczej nie ucięła, bo jeśli weźmiesz na tło i "kopiuj adres URL obrazka" (albo "zbadaj element" i tam grzebać) to pokazuje się pełna prezentacja, razem z podpisem. Na przyszłość-lepiej podpisywać się na górze, wtedy nie utnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Sob Cze 16, 2012 3:02 pm | |
| Dokładnie, gdyby nie zmienne IP. Ona i tak spamuje, pyskuje, kopiuje prace innych i wysyła na konkurs(patrz wiadomość Karoliny). Ona jest jeszcze gorsza od mojej "kochanej" diany. |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Nie Cze 17, 2012 1:32 am | |
| Pozwólcie się też wypowiedzieć tinolandii. W innym wątku napisała: - tinolandia napisał:
i nie usunełam niczego tak samo Alasky na howrse część się usówa i nie wiem jak to się dzieje | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Nie Cze 17, 2012 2:19 am | |
| Mimo tych wszystkich kłótni i sporów z tinolandią myślę, że to jest tylko kwestia kodu. Zróbmy jej dobry, żeby podpisu nie ucinało i dajmy. Jak zostawi ten-usunęła celowo, jak nie-miała z tym problemy i to nie jej wina. A co do zabanowania-tak jak napisały powyżej Pysia z Apple, jej się zbanowac NIE DA. Zmienne IP bądź logowanie u koleżanek ze zmiennym IP, nieważne, ale po prostu nic to nie daje. | |
|
| |
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Nie Cze 17, 2012 8:42 am | |
| Doszłam z nią do kontaktu.Postaram sie jej pomóc w kodzie...Do zamknięcia | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Nie Cze 17, 2012 8:46 am | |
| hanka,właśnie o tym powiedziałam.. |
|
| |
Heshette W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Youvenille Liczba postów : 490 Dołączył : 17/02/2012
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! Nie Cze 17, 2012 9:13 am | |
| pysiu, właśnie dlatego hanka napisała "tak jak powyżej napisała Pysia z Apple" | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! | |
| |
|
| |
| Nie wiem czy tu ale pomoc pilnie potrzebna!!! | |
|