Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia

Go down 
+5
Broszka
carrie17
blueberry.
koteczek043
Arbuzek_10
9 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Arbuzek_10
Przyjaciel Zagrody
Arbuzek_10

Nick w grze : Arbuzek_10
Liczba postów : 1241

Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostWto Cze 26, 2012 1:06 pm

Tłumaczyłam jej, że co ona z nimi zrobi jak dorosną, popatrzy sobie a potem je wyrzuci...
Myśli że tak hop-siup, ona o królikach nic nie wie, kompletnie, serio jak wyżej powiedziałam - uczyłam ją nosić króliczkę, wyciągać ją z zakamarków itp.
carrie - dwa króliki by się w tej klatce nie zmieściły, co dopiero potomstwo..
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=487074
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 5:00 am

Arbuzek_10 napisał:
Pysiek jest śmiechasty, włazi na wapienko i je gryzie z boku xD
Mój chomicio też lubi na nim stawać Smile
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 6:15 am

Moje myszy chodzą po kratkach do góry nogami, siadają na wapienku zawieszonym poziomo, siadają na kołowrotku (także ruchomym, niekoniecznie unieruchomionym), siadają też na tych drążkach od kołowrotka, które go podtrzymują, na poidełku... różne dziwne pozycje przybierają. Wink
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 6:46 am

Mój chomik włazi na górę kołowrotka od zewnątrz (Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 2153337378), łazi po kratkach do góry nogami (a później zlatuje..), zrzucał miskę z pięterka, wdrapuje się na poidełko.. Aż czasami mam ochotę dac mu jakieś leki nasenne, żeby w nocy nie skakał ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostSro Cze 27, 2012 11:17 pm

Mój kołowrotka nie umie obsługiwać xD
Staje na tylnych łapkach a przednimi kręci to kółko on zewnątrz xD
Powrót do góry Go down
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipostCzw Cze 28, 2012 12:02 am

A moje chomiki (w swoim życiu miałam dwa,z czego jeden jest następcą po już zmarłym na nawet weterynarz nie wiedział co..) nie lubię wapienek,a Tosia(obecna) również lubi sobie na kółku pobiegać. Razz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia   Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Pysia?
» Pani pysia i ,,Klątwa Czarnej Perły" :D
» Pysia stare
» pysia a jej konto na howrse.
» Prezentacje Pani Pysi

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach