Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia | |
|
+5Broszka carrie17 blueberry. koteczek043 Arbuzek_10 9 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Arbuzek_10 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Arbuzek_10 Liczba postów : 1241 Dołączył : 19/04/2012
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Wto Cze 26, 2012 1:06 pm | |
| Tłumaczyłam jej, że co ona z nimi zrobi jak dorosną, popatrzy sobie a potem je wyrzuci... Myśli że tak hop-siup, ona o królikach nic nie wie, kompletnie, serio jak wyżej powiedziałam - uczyłam ją nosić króliczkę, wyciągać ją z zakamarków itp. carrie - dwa króliki by się w tej klatce nie zmieściły, co dopiero potomstwo.. | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Sro Cze 27, 2012 5:00 am | |
| - Arbuzek_10 napisał:
- Pysiek jest śmiechasty, włazi na wapienko i je gryzie z boku xD
Mój chomicio też lubi na nim stawać | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Sro Cze 27, 2012 6:15 am | |
| Moje myszy chodzą po kratkach do góry nogami, siadają na wapienku zawieszonym poziomo, siadają na kołowrotku (także ruchomym, niekoniecznie unieruchomionym), siadają też na tych drążkach od kołowrotka, które go podtrzymują, na poidełku... różne dziwne pozycje przybierają. |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Sro Cze 27, 2012 6:46 am | |
| Mój chomik włazi na górę kołowrotka od zewnątrz ( ), łazi po kratkach do góry nogami (a później zlatuje..), zrzucał miskę z pięterka, wdrapuje się na poidełko.. Aż czasami mam ochotę dac mu jakieś leki nasenne, żeby w nocy nie skakał ;P | |
| | | karina127 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : karina127 Liczba postów : 500 Dołączył : 03/02/2012
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Sro Cze 27, 2012 11:17 pm | |
| Mój kołowrotka nie umie obsługiwać xD Staje na tylnych łapkach a przednimi kręci to kółko on zewnątrz xD | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia Czw Cze 28, 2012 12:02 am | |
| A moje chomiki (w swoim życiu miałam dwa,z czego jeden jest następcą po już zmarłym na nawet weterynarz nie wiedział co..) nie lubię wapienek,a Tosia(obecna) również lubi sobie na kółku pobiegać. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia | |
| |
| | | | Nowy nabytek - kochająca myszka Pysia | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|