Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Wakacyjne plany | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Wakacyjne plany Czw Cze 21, 2012 9:32 am | |
| Już niedługo WAKACJEKtoś gdzieś wyjeżdża ? Może macie jakąś ciekawą wycieczkę, bo moja siostra ciągle narzeka, że nigdzie nie jedzie i liczy na fajną okazje wyrwania się z domu Piszcie ! |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Wakacyjne plany Czw Cze 21, 2012 9:44 am | |
| No cóż, ja na wakacje jadę... do szpitala Nie, nie, nie na żadne leczenie, tylko jakby do sanatorium. | |
| | | Go?? Gość
| | | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Wakacyjne plany Czw Cze 21, 2012 10:06 am | |
| Ja jadę co najwyżej na rolki i z powrotem. Może parę razy uda mi się wyrwac na jeden dzień np. do Sobótki, na basen czy coś, ale na dłuższe wyjazdy chyba nie ma szans | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Wakacyjne plany Czw Cze 21, 2012 10:29 am | |
| A ja..... pojadę jak co roku do Lichenia. Na jeden dzień i s powrotem, a tak to może..... do biblioteki, czy sklepu. Ewentualnie nad morze. Nie jest to pewne. | |
| | | blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Wakacyjne plany Czw Cze 21, 2012 10:56 am | |
| Ja jak co roku jadę do Niesulic - niedaleko Zielonej Góry. Będą ze mną moja Mama i naj: Ewka (Ewelina) i Marta (Martyna). Do Niesulic jeżdżę od czasów "w brzuchu Mamy". Rodzice jeździli tam przez 20 lat, Ciocia z Wujem przez lat 30. Polecam Niesulice jako miejscowość (właściwie wioskę) wypoczynkową. Cisza, spokój, czyściutkie jezioro Niesłysz oraz lasy i miliony wiewiórek. :3 W ośrodku prokuratury, w którym będziemy mieszkać - są oswojone wiewiórki. Każda z nich nazywa się Basia. Basie wchodzą m.in. do domków oraz nie uciekają na widok człowieka. Kocham te Basie. Jedynym minusem są miliony, ba nawet tryliony komarów chętnych na naszą krew... -.- | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Wakacyjne plany Pią Cze 22, 2012 4:19 am | |
| - Cytat :
- Sobótki
Płacko Sobótka? Też tam będę;P No to ja, najpierw, pół lipaca do Kielc w ta i we wtą, z papierami do szkół. Potem prawdopodobnie Zakopane z ksedzem i grupką młodzieży z dekanatu, i moe w sierpniu PŁOCK <3 | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Wakacyjne plany | |
| |
| | | | Wakacyjne plany | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|