Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Wymarzony zwierz

Go down 
+27
deccot
blueberry.
avrilka
Evelynek
ana0000000000
Lea♥
Kuilu
Szarusia16
zαbαvεcкαα
Kirara
Alasky
Sathilia
Nika346
MrsKopytko
Asiaa.
Takashiro
koniara25000
Arbuzek_10
carrie17
Malto
Uśmieszek
Sakura
EveDallas
Calma
Aglyss
mina stirit1
Nevarra
31 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3
AutorWiadomość
Kuilu
W skromnych progach Zagrody
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

Wymarzony zwierz - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 6:21 am

Rany, a ja jakie zwierzę bym chciała? Otóż tak:
Kocham dzikie koty, dla mnie są one wręcz cudowne, dlatego tak bardzo chcę je mieć.
Bardzo chcę pojechać do Australii i zaadoptować kangura, bardzo je lubię.
Oczywiście- wilki, niedźwiedzie , zresztą czego ja bym nie chciała mieć? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
Kuilu
W skromnych progach Zagrody
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Lip 16, 2012 6:23 am

A poza tym to też normalne koty, które też są przecudne. Nie będę wymieniać wszystkich zwierząt, ponieważ stron by było o wiele więcej. Dodam jednak, że chciałabym też węża, ale nie sądzę, że będę go mieć. ;(
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
Lea♥
Raczkujący
Lea♥

Nick w grze : Lea♥
Liczba postów : 91

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostSro Lip 18, 2012 11:39 am

Szczerze? Żadnego. Mam kota, papugę, psa i królika. Kocham je nad życie i one mi starczają. Ale podobają mi się bullteriery oraz Owczarki staroangielskie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostCzw Lip 19, 2012 12:29 am

Pysia2762Pysia2762 napisał:
Wierzę,że kiedyś takiego będę posiadać.. Smile
Wymarzony zwierz - Page 3 Scaled.php?server=210&filename=765ot9

Też uwielbiam wyścigi I love you
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 10:18 am

I coraz bliżej Smile
Pudła z IKEI dotarły (jak szaleć to szaleć, są dwa po 45l xD), na giełdzie kabla i termostatu ani widu, ani słychu - we wtorek jadę do zoologa, przy okazji obejrzę te malutkie pończoszniki czy chociaż troszkę urosły.
A wogóle dzisiaj były po 150zł T. marcianus, i to takie niemal dorosłe... kusiło, oj kusiło.
A takie tam z placu boju:
- pudła + płytki do podłożenia pod pudła
Wymarzony zwierz - Page 3 P1000283v
- i coś co każdego doprowadziłoby białej gorączki - będzie trzeba powiercić blisko 1000 dziurek pod wentylację xD
Wymarzony zwierz - Page 3 P1000284u
Jak dobrze pójdzie to za tydzień sy już będą Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 10:20 am

Nevarra, a co takie węże małe jedzą? :d
Powrót do góry Go down
ana0000000000
Przyjaciel Zagrody
ana0000000000

Nick w grze : ana0000000000
Liczba postów : 520

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 11:07 am

Oczywiście koń.
Na moje wielkie szczęście koleżanka ma na sprzedaż za 8 tys. 3 letniego ogierka (kary!)
Mówi, że po znajomości dla mnie za 3 tys.
Tylko jeden mały defekt:
To kuc, skacze max 120. A ja jak konia to konia, kuca nie mogę bo z niego wyrosnę...
Mają na sprzedaż też klacz, mocno ciemnogniadą (taka gorzka czekolada), super wygodnie chodzi, szczególnie wygodnie galopuje. Jeżdżę akurat na niej i wspaniały koń. Skacze więcej niż 160, wymarzona...
Ale... CENA! 15 tys. Po znajomości 10 tys.
A wuja tak drogiego konia nie kupi.
Ale, czekam aż pojedziemy do takiego faceta co ma konie i tanio sprzedaje. Może tab znajdę miłość mojego życia...
Żyję tym marzeniem i i tak je spelnię!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=615859
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 12:16 pm

Szarusia16 napisał:
Takie maleństwa rybki i rosówki, tudzież kawałki mysich osesków.
Niemniej wolę pomęczyć się z ich karmieniem, ale mieć wensza aktywnego w ciągu dnia i jednak ruchliwego, niż takiego kluska który 99% czasu leży w jednym miejscu.
Powrót do góry Go down
Evelynek
Przyjaciel Zagrody
Evelynek

Nick w grze : aleksandra.j.1
Liczba postów : 744

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 1:14 pm

Ja chce królika z opadniętymi uszakami. One są cudowne.
Węże? Nigdy. Na sam widok uciekam.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=559173
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

Nick w grze : avrilka
Liczba postów : 2835

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 2:28 pm

Wiem,że w przyszłości,niezależnie co by się działo,będę miała w końcu wymarzone zwierzę-kasztanowatą klacz z białymi oznakami na czole i nogach.Ja to wiem,bo to jest potwierdzone i nie umrę dopóki tego marzenia nie spełnię,a zwać się będzie Dina <3 Mam wielkie marzenie i mam zamiar je spełnić. Smile
Wymarzony zwierz - Page 3 K,NjE5NDkyNDMsNDUxNTcwNzA=,f,Inferno5
Piękny <3 Coś w deseń tego słodziaka (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3105170
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 2:35 pm

Nevarra napisał:
Szarusia16 napisał:
Niemniej wolę pomęczyć się z ich karmieniem, ale mieć wensza aktywnego w ciągu dnia i jednak ruchliwego, niż takiego kluska który 99% czasu leży w jednym miejscu.
Waż to świetne zwierzę,a już ten ''błękitny'' gatunek z pierwszej strony jest wprost cudowny (: Odpowiednia opieka i tresura sprawią,że będzie to zwierzątko wierne jak pies a nawet bardziej. Smile Fajna sprawa z taką gadziną w domu. Smile Mi ostatnio (czyt. dzisiaj XD) wpadły w oko pytony tygrysie albinosy.Bezlitośni,piękni zabójcy (:
Powrót do góry Go down
blueberry.
Jedną nogą w ZM
blueberry.

Nick w grze : blueberry.
Liczba postów : 858

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 19, 2012 2:39 pm

Moje marzenia dot. zwierzaków są baaardzo bogate. :3
Na razie priorytetem jest pies. Marzę o Owczarku Niemieckim, ale na razie jest to dla mnie pies za duży. Przecież za siedem czy osiem lat pójdę na studia i co wtedy z tym bydlakiem? Wink Dlatego aktualnie trwają namowy na Pinczera Miniaturowego, diabła w ciele aniołka. I love you Kiedyś tam, jak będę mieć swój własny dom (duuuuży musi być, oj duuuży) to chciałabym mieć hodowlę myszoskoczków mongolskich, stadko psów (może z cztery), a jeżeli się przełamie co do koni - wtedy być może własnego rumaka. Muszę znaleźć faceta z grubym portfelem. xD I marzę o zawodzie weterynarza, ale nie wiem czy moja głupia koleżanka alergia się na to zgodzi. Mad Nie ukrywam iż być może powstałaby mini-hodowla psiaków, ale tam już Was nie zanudzam... Wiem jestem świrnięta! Twisted Evil
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3141065&message=change
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 12:37 am

Cytat :
Waż to świetne zwierzę,a już ten ''błękitny'' gatunek z pierwszej strony jest wprost cudowny (: Odpowiednia opieka i tresura sprawią,że będzie to zwierzątko wierne jak pies a nawet bardziej. Fajna sprawa z taką gadziną w domu. Mi ostatnio (czyt. dzisiaj XD) wpadły w oko pytony tygrysie albinosy.Bezlitośni,piękni zabójcy (:
Niestety błękitnych w PL nie ma :/ Dostępne są 2 gatunki z jakiś 15. Jeśli tylko kolega będzie na giełdzie w Hamm i sy będą to pewnie na przyszły rok pojadę i kupię. Pończoszki są wężami a ADHD Very Happy
A albinosa tygrysa ostatnio nawet niedrogo widziałam Smile Ale jak dla mnie to za duża krowa rośnie. Wolę węże właściwe. I regiusy Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 1:41 am

Unicorn Champions napisał:
Pysia2762Pysia2762 napisał:
Wierzę,że kiedyś takiego będę posiadać.. Smile
Wymarzony zwierz - Page 3 Scaled.php?server=210&filename=765ot9

Też uwielbiam wyścigi I love you

To witaj w klubie : )
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 3:34 am

Nevarra napisał:
Szarusia16 napisał:
Chyba nie umiałabym się nim zaopiekować :C ale są taaakie śliczne, uwielbiam węże ;__; jak już go zdobędziesz to się pochwal i zrób filmik z karmienia Very Happy:D
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 6:06 am

Aktualnie wiertarka zaczyna być moim znienawidzonym urządzeniem. Podziurawiłam pól pokrywy, a jeszcze drugie pół i bok pudła. A potem raz jeszcze powtórka z rozrywki. I jeszcze oszlifowanie z tych kawałków ostrych koło dziurek co się porobiły przy wierceniu. 3 dni z głowy będą.
Jak tylko sy kupię to sesję im zrobię, potem trafią do pudeł i co najmniej parę dni będą miały ciszy i spokoju, potem może dostana coś do wszamania, o ile wogóle zeżrą tak wcześnie po zakupie.
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostPon Sie 20, 2012 11:16 am

Koniecznie sesja musi być,i najlepiej zrób sobie z nimi prezentacje.Aby każdy mógł je podziwiać (:
Powrót do góry Go down
deccot
Raczkujący
deccot

Nick w grze : deccot
Liczba postów : 73

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostSro Sie 22, 2012 2:36 pm

mnie już żaden się chyba nie marzy... a tak! lemur! są takie słodkie, a najlepszy lemur to oczywiście Król Julian
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 4:32 am

Fotki na szybko, w pełnej krasie dopiero za kilka dni:
Wymarzony zwierz - Page 3 P1000302xWymarzony zwierz - Page 3 P1000305b
Powrót do góry Go down
Diamont
Nowy
Diamont

Nick w grze : Diamont
Liczba postów : 26

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 4:37 am

konia <3 ale to nie możliwe XD to kotka i króliczka Very Happy Wymarzony zwierz - Page 3 3415504562 Wymarzony zwierz - Page 3 1480447093
Powrót do góry Go down
avrilka
Przyjaciel Zagrody
avrilka

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 5:22 am

Nevarra - jaki on słodki..albo ona Very Happy
Można weszy uczyć sztuczek? I mają już imiona i czy w ogóle mają mieć? Razz
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 6:33 am

Wensze są dwa, oficjalnie jako para, nieoficjalnie do czasu sondowania wiolę traktować jako niesexy. Imiona pewnie będą, ale to z czasem, jak jakoś nauczę się je rozróżniać xD. Póki co albo siedzą w bezruchu, albo mają ADHD
Nie, sy można w sumie oswoić z człowiekiem i tyle. Niemniej na szybko wyciągane z pudełeczka nawet nie próbowały się bronić kąsaniem, wolą uciekać. A już wcale takie malutkie nie są, oba mają jakieś 50-60cmcm.
Powrót do góry Go down
klaczkakoniara
Już coś wie
klaczkakoniara

Nick w grze : klaczkakoniara
Liczba postów : 253

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 7:21 am

Ja cały czas marzę o psie najlepiej rasy Golden Retriever lub Labrador Retriever.Bardzo mi się podobają Smile Na razie mam świnkę morską o imieniu Łatek Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1269763
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 7:53 am

Moja nauczycielka ma tygrysa w domu Wymarzony zwierz - Page 3 4282798970 .
Nie no, ale jak czytam, że ktoś ma w domu konia to mi się łezka w oku kręci. Bo u mnie to kieszeń chuda nawet na złotom rybkę nie stać.
A o siwym arabku to się marzy...
Powrót do góry Go down
Basia
Jedną nogą w ZM
Basia

Nick w grze : Stokrotka 112
Liczba postów : 529

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 7:56 am

Cytat :
Ja cały czas marzę o psie najlepiej rasy Golden Retriever lub Labrador Retriever.Bardzo mi się podobają Na razie mam świnkę morską o imieniu Łatek

A ja mam Goldenka. Milka się nazywa.
Powrót do góry Go down
Martka29
Raczkujący
Martka29

Nick w grze : Martka29
Liczba postów : 68

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipostNie Sie 26, 2012 3:22 pm

Wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale chciałabym mieć lwa, panterę lub tygrysa. xd Od dawna marzę o jakimś wielkim kocie i własną przyszłość też chciałabym z nimi powiązać. ;3
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Wymarzony zwierz   Wymarzony zwierz - Page 3 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Wymarzony zwierz
Powrót do góry 
Strona 3 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Co teraz zjada Twój zwierz?

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach