| Wymarzony zwierz | |
|
+27deccot blueberry. avrilka Evelynek ana0000000000 Lea♥ Kuilu Szarusia16 zαbαvεcкαα Kirara Alasky Sathilia Nika346 MrsKopytko Asiaa. Takashiro koniara25000 Arbuzek_10 carrie17 Malto Uśmieszek Sakura EveDallas Calma Aglyss mina stirit1 Nevarra 31 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Lip 16, 2012 6:21 am | |
| Rany, a ja jakie zwierzę bym chciała? Otóż tak: Kocham dzikie koty, dla mnie są one wręcz cudowne, dlatego tak bardzo chcę je mieć. Bardzo chcę pojechać do Australii i zaadoptować kangura, bardzo je lubię. Oczywiście- wilki, niedźwiedzie , zresztą czego ja bym nie chciała mieć? | |
|
| |
Kuilu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Chantilly. Liczba postów : 395 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Lip 16, 2012 6:23 am | |
| A poza tym to też normalne koty, które też są przecudne. Nie będę wymieniać wszystkich zwierząt, ponieważ stron by było o wiele więcej. Dodam jednak, że chciałabym też węża, ale nie sądzę, że będę go mieć. ;( | |
|
| |
Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Sro Lip 18, 2012 11:39 am | |
| Szczerze? Żadnego. Mam kota, papugę, psa i królika. Kocham je nad życie i one mi starczają. Ale podobają mi się bullteriery oraz Owczarki staroangielskie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Czw Lip 19, 2012 12:29 am | |
| |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 10:18 am | |
| I coraz bliżej Pudła z IKEI dotarły (jak szaleć to szaleć, są dwa po 45l xD), na giełdzie kabla i termostatu ani widu, ani słychu - we wtorek jadę do zoologa, przy okazji obejrzę te malutkie pończoszniki czy chociaż troszkę urosły. A wogóle dzisiaj były po 150zł T. marcianus, i to takie niemal dorosłe... kusiło, oj kusiło. A takie tam z placu boju: - pudła + płytki do podłożenia pod pudła - i coś co każdego doprowadziłoby białej gorączki - będzie trzeba powiercić blisko 1000 dziurek pod wentylację xD Jak dobrze pójdzie to za tydzień sy już będą | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 10:20 am | |
| Nevarra, a co takie węże małe jedzą? :d | |
|
| |
ana0000000000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : ana0000000000 Liczba postów : 520 Dołączył : 01/01/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 11:07 am | |
| Oczywiście koń. Na moje wielkie szczęście koleżanka ma na sprzedaż za 8 tys. 3 letniego ogierka (kary!) Mówi, że po znajomości dla mnie za 3 tys. Tylko jeden mały defekt: To kuc, skacze max 120. A ja jak konia to konia, kuca nie mogę bo z niego wyrosnę... Mają na sprzedaż też klacz, mocno ciemnogniadą (taka gorzka czekolada), super wygodnie chodzi, szczególnie wygodnie galopuje. Jeżdżę akurat na niej i wspaniały koń. Skacze więcej niż 160, wymarzona... Ale... CENA! 15 tys. Po znajomości 10 tys. A wuja tak drogiego konia nie kupi. Ale, czekam aż pojedziemy do takiego faceta co ma konie i tanio sprzedaje. Może tab znajdę miłość mojego życia... Żyję tym marzeniem i i tak je spelnię! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 12:16 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- Nevarra, a co takie węże małe jedzą? :d
Takie maleństwa rybki i rosówki, tudzież kawałki mysich osesków. Niemniej wolę pomęczyć się z ich karmieniem, ale mieć wensza aktywnego w ciągu dnia i jednak ruchliwego, niż takiego kluska który 99% czasu leży w jednym miejscu. | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 1:14 pm | |
| Ja chce królika z opadniętymi uszakami. One są cudowne. Węże? Nigdy. Na sam widok uciekam. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 2:28 pm | |
| Wiem,że w przyszłości,niezależnie co by się działo,będę miała w końcu wymarzone zwierzę-kasztanowatą klacz z białymi oznakami na czole i nogach.Ja to wiem,bo to jest potwierdzone i nie umrę dopóki tego marzenia nie spełnię,a zwać się będzie Dina <3 Mam wielkie marzenie i mam zamiar je spełnić. Piękny <3 Coś w deseń tego słodziaka (: | |
|
| |
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 2:35 pm | |
| - Nevarra napisał:
- Szarusia16 napisał:
Takie maleństwa rybki i rosówki, tudzież kawałki mysich osesków. Niemniej wolę pomęczyć się z ich karmieniem, ale mieć wensza aktywnego w ciągu dnia i jednak ruchliwego, niż takiego kluska który 99% czasu leży w jednym miejscu. Waż to świetne zwierzę,a już ten ''błękitny'' gatunek z pierwszej strony jest wprost cudowny (: Odpowiednia opieka i tresura sprawią,że będzie to zwierzątko wierne jak pies a nawet bardziej. Fajna sprawa z taką gadziną w domu. Mi ostatnio (czyt. dzisiaj XD) wpadły w oko pytony tygrysie albinosy.Bezlitośni,piękni zabójcy (: | |
|
| |
blueberry. Jedną nogą w ZM
Nick w grze : blueberry. Liczba postów : 858 Dołączył : 06/02/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 19, 2012 2:39 pm | |
| Moje marzenia dot. zwierzaków są baaardzo bogate. :3 Na razie priorytetem jest pies. Marzę o Owczarku Niemieckim, ale na razie jest to dla mnie pies za duży. Przecież za siedem czy osiem lat pójdę na studia i co wtedy z tym bydlakiem? Dlatego aktualnie trwają namowy na Pinczera Miniaturowego, diabła w ciele aniołka. Kiedyś tam, jak będę mieć swój własny dom (duuuuży musi być, oj duuuży) to chciałabym mieć hodowlę myszoskoczków mongolskich, stadko psów (może z cztery), a jeżeli się przełamie co do koni - wtedy być może własnego rumaka. Muszę znaleźć faceta z grubym portfelem. xD I marzę o zawodzie weterynarza, ale nie wiem czy moja głupia koleżanka alergia się na to zgodzi. Nie ukrywam iż być może powstałaby mini-hodowla psiaków, ale tam już Was nie zanudzam... Wiem jestem świrnięta! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Sie 20, 2012 12:37 am | |
| - Cytat :
- Waż to świetne zwierzę,a już ten ''błękitny'' gatunek z pierwszej strony jest wprost cudowny (: Odpowiednia opieka i tresura sprawią,że będzie to zwierzątko wierne jak pies a nawet bardziej. Fajna sprawa z taką gadziną w domu. Mi ostatnio (czyt. dzisiaj XD) wpadły w oko pytony tygrysie albinosy.Bezlitośni,piękni zabójcy (:
Niestety błękitnych w PL nie ma :/ Dostępne są 2 gatunki z jakiś 15. Jeśli tylko kolega będzie na giełdzie w Hamm i sy będą to pewnie na przyszły rok pojadę i kupię. Pończoszki są wężami a ADHD A albinosa tygrysa ostatnio nawet niedrogo widziałam Ale jak dla mnie to za duża krowa rośnie. Wolę węże właściwe. I regiusy | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Sie 20, 2012 1:41 am | |
| |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Sie 20, 2012 3:34 am | |
| - Nevarra napisał:
- Szarusia16 napisał:
Takie maleństwa rybki i rosówki, tudzież kawałki mysich osesków. Niemniej wolę pomęczyć się z ich karmieniem, ale mieć wensza aktywnego w ciągu dnia i jednak ruchliwego, niż takiego kluska który 99% czasu leży w jednym miejscu. Chyba nie umiałabym się nim zaopiekować :C ale są taaakie śliczne, uwielbiam węże ;__; jak już go zdobędziesz to się pochwal i zrób filmik z karmienia :D | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Sie 20, 2012 6:06 am | |
| Aktualnie wiertarka zaczyna być moim znienawidzonym urządzeniem. Podziurawiłam pól pokrywy, a jeszcze drugie pół i bok pudła. A potem raz jeszcze powtórka z rozrywki. I jeszcze oszlifowanie z tych kawałków ostrych koło dziurek co się porobiły przy wierceniu. 3 dni z głowy będą. Jak tylko sy kupię to sesję im zrobię, potem trafią do pudeł i co najmniej parę dni będą miały ciszy i spokoju, potem może dostana coś do wszamania, o ile wogóle zeżrą tak wcześnie po zakupie. | |
|
| |
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Pon Sie 20, 2012 11:16 am | |
| Koniecznie sesja musi być,i najlepiej zrób sobie z nimi prezentacje.Aby każdy mógł je podziwiać (: | |
|
| |
deccot Raczkujący
Nick w grze : deccot Liczba postów : 73 Dołączył : 21/08/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Sro Sie 22, 2012 2:36 pm | |
| mnie już żaden się chyba nie marzy... a tak! lemur! są takie słodkie, a najlepszy lemur to oczywiście Król Julian | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| |
| |
Diamont Nowy
Nick w grze : Diamont Liczba postów : 26 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 4:37 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 5:22 am | |
| Nevarra - jaki on słodki..albo ona Można weszy uczyć sztuczek? I mają już imiona i czy w ogóle mają mieć? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 6:33 am | |
| Wensze są dwa, oficjalnie jako para, nieoficjalnie do czasu sondowania wiolę traktować jako niesexy. Imiona pewnie będą, ale to z czasem, jak jakoś nauczę się je rozróżniać xD. Póki co albo siedzą w bezruchu, albo mają ADHD Nie, sy można w sumie oswoić z człowiekiem i tyle. Niemniej na szybko wyciągane z pudełeczka nawet nie próbowały się bronić kąsaniem, wolą uciekać. A już wcale takie malutkie nie są, oba mają jakieś 50-60cmcm. | |
|
| |
klaczkakoniara Już coś wie
Nick w grze : klaczkakoniara Liczba postów : 253 Dołączył : 27/06/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 7:21 am | |
| Ja cały czas marzę o psie najlepiej rasy Golden Retriever lub Labrador Retriever.Bardzo mi się podobają Na razie mam świnkę morską o imieniu Łatek | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 7:53 am | |
| Moja nauczycielka ma tygrysa w domu . Nie no, ale jak czytam, że ktoś ma w domu konia to mi się łezka w oku kręci. Bo u mnie to kieszeń chuda nawet na złotom rybkę nie stać. A o siwym arabku to się marzy... | |
|
| |
Basia Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Stokrotka 112 Liczba postów : 529 Dołączył : 16/08/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 7:56 am | |
| - Cytat :
- Ja cały czas marzę o psie najlepiej rasy Golden Retriever lub Labrador Retriever.Bardzo mi się podobają Na razie mam świnkę morską o imieniu Łatek
A ja mam Goldenka. Milka się nazywa. | |
|
| |
Martka29 Raczkujący
Nick w grze : Martka29 Liczba postów : 68 Dołączył : 26/08/2012
| Temat: Re: Wymarzony zwierz Nie Sie 26, 2012 3:22 pm | |
| Wiem, że brzmi to niedorzecznie, ale chciałabym mieć lwa, panterę lub tygrysa. xd Od dawna marzę o jakimś wielkim kocie i własną przyszłość też chciałabym z nimi powiązać. ;3 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wymarzony zwierz | |
| |
|
| |
| Wymarzony zwierz | |
|