Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:53 am | |
| Malto, mail kontaktu to kontakt@howrse.pl bodajże ;P | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:55 am | |
| - nevinowa napisał:
- Malto napisał:
- nevinowa napisał:
- bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.
ale próbujcie, może się uda Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy... Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle. a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie. Wydałam na grę więcej niż 500 złotych, dostałam bana na konto, a jakoś nie płaczę, że mi ranking Connemara przepadnie i że nie przeżyję jednego dnia bez howrse. Wszystko zależy od chęci i dobrej woli. Po co bunt, skoro osoby uważające, że w grze dzieje się źle, nie chcą się do niego przyłączyć, bo jeden dzień bez krycia rogacizny staje się wielkim problemem? Nie rozumiem tego, serio. Podpada mi to pod zwykłe uzależnienie i klikanie w gierkę niemal jak koń z klapkami na oczach, nieważne, co dzieje się wokół. Przykro mi, ale to z kolei jest moja opinia. | |
| | | Anakondaxxx Raczkujący
Nick w grze : Anakondaxxx Liczba postów : 78 Dołączył : 16/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:56 am | |
| Ja mogę się podjąć tłumaczenia na włoski i ewent. Niemiecki, ale bardziej włoski | |
| | | nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:01 am | |
| - Malto napisał:
- nevinowa napisał:
- Malto napisał:
- nevinowa napisał:
- bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.
ale próbujcie, może się uda Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy... Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle. a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie. Wydałam na grę więcej niż 500 złotych, dostałam bana na konto, a jakoś nie płaczę, że mi ranking Connemara przepadnie i że nie przeżyję jednego dnia bez howrse. Wszystko zależy od chęci i dobrej woli. Po co bunt, skoro osoby uważające, że w grze dzieje się źle, nie chcą się do niego przyłączyć, bo jeden dzień bez krycia rogacizny staje się wielkim problemem? Nie rozumiem tego, serio. Podpada mi to pod zwykłe uzależnienie i klikanie w gierkę niemal jak koń z klapkami na oczach, nieważne, co dzieje się wokół. Przykro mi, ale to z kolei jest moja opinia. dzieje się źle co jest faktem. ale nie tylko u nas - na innych serwerach również i nie widzę tam takich buntów. jest dużo gier tego typu jak howrse i tam też są zmiany często na gorszę. ale trzeba nie tylko patrzeć na to pesymistycznie ale i optymistycznie. ja wydałam ponad 3000zł i na prawdę - nie mam zamiaru bawić się w takie bunty co nic nie dadzą. Ile buntowników będzie? 100? 200? co to dla howrse za liczby. To potężna firma i sądzę, że nawet jakby odcięli takiej licznie osób dostęp do gry, to by na nich to wielkiego wrażenia nie zrobiło. Mają miliony graczy, nawet jakby 1000 z nich mieli zbanować - co to dla nich? Nic. taka prawda, przez prawie dwa lata gry można było się tego nauczyć, że bunty, petycje i inne !cenzura!ły nic nie dadzą w stosunku dla Owlinetu. | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:06 am | |
| - nevinowa napisał:
- Malto napisał:
- nevinowa napisał:
- Malto napisał:
- nevinowa napisał:
ale próbujcie, może się uda Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy... Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle. a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie. Wydałam na grę więcej niż 500 złotych, dostałam bana na konto, a jakoś nie płaczę, że mi ranking Connemara przepadnie i że nie przeżyję jednego dnia bez howrse. Wszystko zależy od chęci i dobrej woli. Po co bunt, skoro osoby uważające, że w grze dzieje się źle, nie chcą się do niego przyłączyć, bo jeden dzień bez krycia rogacizny staje się wielkim problemem? Nie rozumiem tego, serio. Podpada mi to pod zwykłe uzależnienie i klikanie w gierkę niemal jak koń z klapkami na oczach, nieważne, co dzieje się wokół. Przykro mi, ale to z kolei jest moja opinia. dzieje się źle co jest faktem. ale nie tylko u nas - na innych serwerach również i nie widzę tam takich buntów. jest dużo gier tego typu jak howrse i tam też są zmiany często na gorszę. ale trzeba nie tylko patrzeć na to pesymistycznie ale i optymistycznie. ja wydałam ponad 3000zł i na prawdę - nie mam zamiaru bawić się w takie bunty co nic nie dadzą. Ile buntowników będzie? 100? 200? co to dla howrse za liczby. To potężna firma i sądzę, że nawet jakby odcięli takiej licznie osób dostęp do gry, to by na nich to wielkiego wrażenia nie zrobiło. Mają miliony graczy, nawet jakby 1000 z nich mieli zbanować - co to dla nich? Nic. taka prawda, przez prawie dwa lata gry można było się tego nauczyć, że bunty, petycje i inne !cenzura!ły nic nie dadzą w stosunku dla Owlinetu. Radzę jeszcze raz zerknąć na international, serwer niemiecki czy francuski. Tam również ta akcja jest promowana - i podobnież na innych, niewymienonych przeze mnie, także. Więc nie wydaje mi się, że będzie to 1000 osób. Twórcy protestu starają się, by nielogowań w tym dniu było jak najwięcej, ale rzeczywiście, widząc takie podejście, to nie wypali. Proponuję nie poprzestać na 3000 złotych i nadal wiernie napychać kiesę firmie, która traktuje graczy przedmiotowo i nie liczy się z ich zdaniem.
Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Lip 08, 2012 2:08 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | GoldApple Nowy
Liczba postów : 8 Dołączył : 07/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:07 am | |
| Wszyscy na kontakt! Na forum zBANują, awki i prezki usuną. Ale na kontakcie można im nawrzucać. | |
| | | olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:10 am | |
| - GoldApple napisał:
- Wszyscy na kontakt!
Na forum zBANują, awki i prezki usuną. Ale na kontakcie można im nawrzucać. właśnie to zrobiłam całą powieś cim wysłąłam i w nosie to mam co o mnie pomyślą | |
| | | alma021 Nowy
Liczba postów : 31 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:10 am | |
| hmmmmmmmmm a nie skasują konta za promowanie protestu? | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:12 am | |
| Wiecie? Nie zbanowali mnie! To dziwne. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:13 am | |
| - alma021 napisał:
- hmmmmmmmmm a nie skasują konta za promowanie protestu?
jest coś takiego jak wolność słowa banując ci konto łamią prawo polskie | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:14 am | |
| alma, nie, najwyżej usuną avatar i prezentację ze szczegółami protestu (o ile się je wstawi) i odejmą karmę za spam na forum, na które dadzą bana :> Uśmiechu, to zależy, czy promowałaś protest, czy raczej wyrażałaś własne zdanie na ten temat
Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Nie Lip 08, 2012 2:17 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:16 am | |
| mamy nowe osby w szeregach 3 osoby do mnie napisało że chcą się przyłączyć i proszą o link do avatara | |
| | | alma021 Nowy
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:18 am | |
| Avatary usunięte, prezentacje też, karma odjęta, dostęp do forum zablokowany i ja się pytam czy warto było ?! |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:19 am | |
| Kamil2010 jeśli to coś zdziała to warto... | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
| | | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:21 am | |
| Kamil, tak. Dzięki nam wiele osób się dowiedziało o akcji, nie tylko Polaków. Razem możemy coś zdziałac. Do tego avatarek na INT jeszcze jest, a bana brak, więc dalej można wojowac C: | |
| | | alma021 Nowy
| | | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:22 am | |
| - olcia1234 napisał:
- Kamil2010 jeśli to coś zdziała to warto...
Uważam, ze teraz nikt nie weźmie w tym udziału połowa ludzi z forum została zbanowana >.< |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:25 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- olcia1234 napisał:
- Kamil2010 jeśli to coś zdziała to warto...
Uważam, ze teraz nikt nie weźmie w tym udziału połowa ludzi z forum została zbanowana >.< ale pamiętaj że połowa to 50% pozostało jeszcze drugie tyle zgłaszają się nowe osoby i to nie tylko na polskim howrse na brazylijskim też (mamy 8 osób z brazylijskiego:D) a nawet jeśli nie wyjdzie to wiele osób przekonało się jak jest naprawdę a może czoś do innych dotarło bany były twarte rozgłosu | |
| | | Julia_525 Raczkujący
Liczba postów : 77 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:33 am | |
| Pf zostaliśmy zbanowani, bo co ? bo chcieliśmy przekazać co naprawdę czujemy ? Czyli jednak przekaz Owlientu ,,Zamknąć mordy, my tu rządzimy, a Wam nic do tego,, jest jasny -.- | |
| | | Czarny Kot Raczkujący
Nick w grze : Saphira_olcia Liczba postów : 80 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:38 am | |
| Zbanowali kogoś? (nie jestem w temacie) | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:41 am | |
| Saphira_olcia mam bana na forum jak prawie wszystcy odjęta karmę, usunięta prezkę i avatar poleciały skargi przez kontakt ale to raczej nic nie da:( coś czuję że powstanie zostanie stłumione | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:42 am | |
| Wklepcie sobie do głowy, matołki, że nie mogą zbanować bo w Polsce istnieje coś takiego jak wolna wola i wolność słowa. Jeżeli trzeba będzie to poświęcę się, założę konto na innym howrse i będę tą akcję na publicznym forum rozgłaszała, bo dlaczego nie? możemy zespamować fora na innych serwerach | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:43 am | |
| Został popełniony duży błąd.... Trzeba było uderzyć, a nie na raty.. Eh... | |
| Dobra, najwyżej się nie zalogujemy | |
| Ja jeszcze nie mam żadnego bana A jakieś bany to mam w czterech literach bo liczy się wolność i gra na naszych zasadach, nie ich! Gra jest dla nas, nie dla nich! | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:44 am | |
| Anakondaxxx ban na forum nawet nie wiem na jak długo za wyrażanie poglądów to łamanie prawa polskiego!! ale mic nie możemy zrobić... co do sądu ich zaciągniemy?? | |
| | | Takashiro Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Cougar Liczba postów : 530 Dołączył : 04/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 2:45 am | |
| Świetnie.Prezętacja usunięta,avayar też.Karma odjęta i ban na forum.-,- | |
| | | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |