Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
AutorWiadomość
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:53 am

Malto, mail kontaktu to kontakt@howrse.pl bodajże ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:55 am

nevinowa napisał:
Malto napisał:
nevinowa napisał:
bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.

ale próbujcie, może się uda Wink
Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy...
Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle.

a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie.
Wydałam na grę więcej niż 500 złotych, dostałam bana na konto, a jakoś nie płaczę, że mi ranking Connemara przepadnie i że nie przeżyję jednego dnia bez howrse. Wszystko zależy od chęci i dobrej woli. Po co bunt, skoro osoby uważające, że w grze dzieje się źle, nie chcą się do niego przyłączyć, bo jeden dzień bez krycia rogacizny staje się wielkim problemem? Nie rozumiem tego, serio. Podpada mi to pod zwykłe uzależnienie i klikanie w gierkę niemal jak koń z klapkami na oczach, nieważne, co dzieje się wokół.
Przykro mi, ale to z kolei jest moja opinia.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Nick w grze : Anakondaxxx
Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:56 am

Ja mogę się podjąć tłumaczenia na włoski i ewent. Niemiecki, ale bardziej włoski Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3258686
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:01 am

Malto napisał:
nevinowa napisał:
Malto napisał:
nevinowa napisał:
bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.

Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy...
Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle.

a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie.
Wydałam na grę więcej niż 500 złotych, dostałam bana na konto, a jakoś nie płaczę, że mi ranking Connemara przepadnie i że nie przeżyję jednego dnia bez howrse. Wszystko zależy od chęci i dobrej woli. Po co bunt, skoro osoby uważające, że w grze dzieje się źle, nie chcą się do niego przyłączyć, bo jeden dzień bez krycia rogacizny staje się wielkim problemem? Nie rozumiem tego, serio. Podpada mi to pod zwykłe uzależnienie i klikanie w gierkę niemal jak koń z klapkami na oczach, nieważne, co dzieje się wokół.

dzieje się źle co jest faktem. ale nie tylko u nas - na innych serwerach również i nie widzę tam takich buntów. jest dużo gier tego typu jak howrse i tam też są zmiany często na gorszę. ale trzeba nie tylko patrzeć na to pesymistycznie ale i optymistycznie. ja wydałam ponad 3000zł i na prawdę - nie mam zamiaru bawić się w takie bunty co nic nie dadzą. Ile buntowników będzie? 100? 200? co to dla howrse za liczby. To potężna firma i sądzę, że nawet jakby odcięli takiej licznie osób dostęp do gry, to by na nich to wielkiego wrażenia nie zrobiło. Mają miliony graczy, nawet jakby 1000 z nich mieli zbanować - co to dla nich? Nic. taka prawda, przez prawie dwa lata gry można było się tego nauczyć, że bunty, petycje i inne !cenzura!ły nic nie dadzą w stosunku dla Owlinetu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:06 am

nevinowa napisał:
Malto napisał:
nevinowa napisał:
Malto napisał:
nevinowa napisał:

dzieje się źle co jest faktem. ale nie tylko u nas - na innych serwerach również i nie widzę tam takich buntów. jest dużo gier tego typu jak howrse i tam też są zmiany często na gorszę. ale trzeba nie tylko patrzeć na to pesymistycznie ale i optymistycznie. ja wydałam ponad 3000zł i na prawdę - nie mam zamiaru bawić się w takie bunty co nic nie dadzą. Ile buntowników będzie? 100? 200? co to dla howrse za liczby. To potężna firma i sądzę, że nawet jakby odcięli takiej licznie osób dostęp do gry, to by na nich to wielkiego wrażenia nie zrobiło. Mają miliony graczy, nawet jakby 1000 z nich mieli zbanować - co to dla nich? Nic. taka prawda, przez prawie dwa lata gry można było się tego nauczyć, że bunty, petycje i inne !cenzura!ły nic nie dadzą w stosunku dla Owlinetu.
Radzę jeszcze raz zerknąć na international, serwer niemiecki czy francuski. Tam również ta akcja jest promowana - i podobnież na innych, niewymienonych przeze mnie, także. Więc nie wydaje mi się, że będzie to 1000 osób. Twórcy protestu starają się, by nielogowań w tym dniu było jak najwięcej, ale rzeczywiście, widząc takie podejście, to nie wypali. Proponuję nie poprzestać na 3000 złotych i nadal wiernie napychać kiesę firmie, która traktuje graczy przedmiotowo i nie liczy się z ich zdaniem.

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Lip 08, 2012 2:08 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
GoldApple
Nowy
GoldApple

Liczba postów : 8

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:07 am

Wszyscy na kontakt!
Na forum zBANują, awki i prezki usuną.
Ale na kontakcie można im nawrzucać.
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:10 am

GoldApple napisał:
Wszyscy na kontakt!
Na forum zBANują, awki i prezki usuną.
Ale na kontakcie można im nawrzucać.

właśnie to zrobiłam całą powieś cim wysłąłam i w nosie to mam co o mnie pomyślą
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:10 am

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 4257297559 hmmmmmmmmm a nie skasują konta za promowanie protestu?
Powrót do góry Go down
Uśmieszek
ZAGRODZIANIN
Uśmieszek

Nick w grze : Uśmieszek06
Liczba postów : 1132

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:12 am

Wiecie? Nie zbanowali mnie! To dziwne.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=295856
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:13 am

alma021 napisał:
GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 4257297559 hmmmmmmmmm a nie skasują konta za promowanie protestu?
jest coś takiego jak wolność słowa banując ci konto łamią prawo polskie
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:14 am

alma, nie, najwyżej usuną avatar i prezentację ze szczegółami protestu (o ile się je wstawi) i odejmą karmę za spam na forum, na które dadzą bana :>

Uśmiechu, to zależy, czy promowałaś protest, czy raczej wyrażałaś własne zdanie na ten temat Wink

Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Nie Lip 08, 2012 2:17 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:16 am

mamy nowe osby w szeregach 3 osoby do mnie napisało że chcą się przyłączyć i proszą o link do avatara Very Happy
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:17 am

aha to przemyśle a zresztą pokrycie roga mnie nie zbawi ani diament od marsa GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 2953299389 GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 3605817172
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:18 am

Avatary usunięte, prezentacje też, karma odjęta, dostęp do forum zablokowany i ja się pytam czy warto było ?! Suspect
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:19 am

Kamil2010 jeśli to coś zdziała to warto...
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:21 am

Kamil2010 napisał:
Avatary usunięte, prezentacje też, karma odjęta, dostęp do forum zablokowany i ja się pytam czy warto było ?! Suspect
Lepiej było siedzieć z zalożonymi rękoma, marudzić pod nosem i czekać na cud a nóż widelec Owlinet się zlituje sam z siebie i coś zmieni Razz

Sorry, ale dziś naprawdę wstałam lewą nogą i wszystkim wokoło się obrywa Laughing

Ostatnio zmieniony przez Malto dnia Nie Lip 08, 2012 2:22 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:21 am

Kamil, tak. Dzięki nam wiele osób się dowiedziało o akcji, nie tylko Polaków. Razem możemy coś zdziałac.
Do tego avatarek na INT jeszcze jest, a bana brak, więc dalej można wojowac C:
Powrót do góry Go down
alma021
Nowy
alma021

Kamil2010 napisał:
affraid to teraz poważne się zasatanowie na pezpośrednie wklejenie na preze
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:22 am

olcia1234 napisał:
Uważam, ze teraz nikt nie weźmie w tym udziału połowa ludzi z forum została zbanowana >.<
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:25 am

Kamil2010 napisał:
olcia1234 napisał:
Uważam, ze teraz nikt nie weźmie w tym udziału połowa ludzi z forum została zbanowana >.<
ale pamiętaj że połowa to 50% pozostało jeszcze drugie tyle
zgłaszają się nowe osoby i to nie tylko na polskim howrse na brazylijskim też (mamy 8 osób z brazylijskiego:D)
a nawet jeśli nie wyjdzie to wiele osób przekonało się jak jest naprawdę a może czoś do innych dotarło bany były twarte rozgłosu
Powrót do góry Go down
Julia_525
Raczkujący

Liczba postów : 77

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:33 am

Pf zostaliśmy zbanowani, bo co ? bo chcieliśmy przekazać co naprawdę czujemy ? Czyli jednak przekaz Owlientu ,,Zamknąć mordy, my tu rządzimy, a Wam nic do tego,, jest jasny -.-
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:38 am

Zbanowali kogoś? Shocked

(nie jestem w temacie)
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:41 am

Saphira_olcia mam bana na forum jak prawie wszystcy odjęta karmę, usunięta prezkę i avatar poleciały skargi przez kontakt ale to raczej nic nie da:( coś czuję że powstanie zostanie stłumione
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:42 am

Wklepcie sobie do głowy, matołki, że nie mogą zbanować bo w Polsce istnieje coś takiego jak wolna wola i wolność słowa. Jeżeli trzeba będzie to poświęcę się, założę konto na innym howrse i będę tą akcję na publicznym forum rozgłaszała, bo dlaczego nie? możemy zespamować fora na innych serwerach Smile
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:43 am

Został popełniony duży błąd.... Trzeba było uderzyć, a nie na raty.. Eh...
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:43 am

Dobra, najwyżej się nie zalogujemy
Powrót do góry Go down
Anakondaxxx
Raczkujący
Anakondaxxx

Ja jeszcze nie mam żadnego bana Smile A jakieś bany to mam w czterech literach bo liczy się wolność i gra na naszych zasadach, nie ich! Gra jest dla nas, nie dla nich!
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:44 am

Anakondaxxx ban na forum nawet nie wiem na jak długo za wyrażanie poglądów to łamanie prawa polskiego!! ale mic nie możemy zrobić... co do sądu ich zaciągniemy??
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:45 am

Świetnie.Prezętacja usunięta,avayar też.Karma odjęta i ban na forum.-,-
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 2:45 am

Można na kontakcie postraszyć Very Happy Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 8 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 8 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 21 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach