Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:45 pm

Ludzie, ponieważ jest późno to mało osób wchodzi na serwery, ale.
Jedna osoba mnie popiera na FR. Czuję się taka fajna : D
Działam na nich siłą perswazji po angielsku! xD
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:46 pm

carrie17 napisał:
Jakby ten nasz baner wstawić na czeski i słowacki serwer, to 50% by zrozumieli Razz
A ruski się da na ukraiński serwer, też dobrze będzie Razz
Powrót do góry Go down
Ayashi
ZAGRODZIANIN
Ayashi

Nick w grze : Ayashi
Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:47 pm

A ja popatrzyłam trochę na forum niemieckie i też jest trochę głosów niezadowolenia. Czyli prezesostwo odwala kitę ze swoim pomysłem, bo nikomu to nie przypada do gustu xD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5803
Sathilia
Przyjaciel Zagrody
Sathilia

Nick w grze : Sathilia
Liczba postów : 352

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:47 pm

Kotek~ napisał:
carrie bo jak pomagać to pełną parą i języki trzeba znać Laughing
Sathilia jak zrobię tekst prześlę Ci go na pw Very Happy
Okej Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=131262
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:50 pm

natalias143 napisał:
carrie17 napisał:
Jakby ten nasz baner wstawić na czeski i słowacki serwer, to 50% by zrozumieli Razz

To już jest szczyt chamstwa, bo oni ruskich nie cierpią Laughing
Powrót do góry Go down
Anulek
Nowy
Anulek

Liczba postów : 11

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:50 pm

Ej, niech napisze mi ktoś cały tekst na banerze który ma być. To ja w wolnej chwili postaram się poprawić nasz polski i napisać na hiszpański serwer..

Jak cos piszcie na moje konto na howrse, nick ten sam Smile
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:54 pm

carrie17 napisał:
natalias143 napisał:
carrie17 napisał:

To już jest szczyt chamstwa, bo oni ruskich nie cierpią Laughing

Ale na pewno 'niższy' szczyt niż te poczynania Owlientu [więc jakoś to zniosą może] XD
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 3:57 pm

No gdzie na Ukrainę z Ruskimi, przecież oni tam ciągle się żrą ... trochę pozmieniacie i będzie ukraiński... GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 3352103904
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:24 pm

SUPER! Very Happy

Cytat :
Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 15.07.2012 (powód: B: Niestosowanie się do zasad forum)

A u mnie najlepszy ogier hano >.>
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:25 pm

Przyłączam sie wkleilam
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:42 pm

usunęli mi prezentacje, odjęli 1pkt karmy, dali bana na forum. opłacalo się ^ ^
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 4:44 pm

Hahaha, dostałam bana za multi forumowego. Kapnęli się, a prezkę też mam usuniętą? Sprawdź ktoś. Laughing
Aha no i -5 karmy <3

Wrócili z imprezy cheers

Kocham ich!
A i usuwam konto, tak w ramach hmm ... integracji z głupotą Owlientu! Ale to jak mnie odblokują Laughing

A i pragnę dziś ogłosić, że Polskie Howrse pobiło rekord świata w zapłonie:
Do mojego bana od mojej pierwszej wiadomości z multi minęło:
3 godziny 23 minuty i 14 sekund.
Gratulacje!
Powrót do góry Go down
lala299
Przyjaciel Zagrody
lala299

Nick w grze : lala299
Liczba postów : 547

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:05 pm

Caddie - prezentacjia jest
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1041935
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:19 pm

Ejj, za co wam pousuwali prezentacje? I za co te bany?

Caddie, miałaś multi? O co kaman????? O__O

Edit: tak przeglądam ten wątek z towarzyszami i prawie wszyscy mają poniżej 10 pkt karmy, usunięte avki i prezentacje. taki protest też jest zakazany? Surprised
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostSob Lip 07, 2012 5:56 pm

ja mam lekko stuningowany avek i na chwilę obecną cisza ( odpukać ), dostałam parę wiadomości z poparciem ale z mało optymistycznym stwierdzeniem - to nic nie da ...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 12:37 am

Czyli ogólnie wychodzi na to, że bunt w wersji banner+avek Howrse ma głęboko w d...e
IO będzie rozdawać bany na lewo i prawo, usuwać prezentacje itd.
Już chyba lepiej co jakiś czas odezwać się w temacie, podać jakieś racjonalne argumenty i czekać. A nie zniżać się do poziomu dzieciaków co to chcą Baljosa czy Krezeusa i 100 kuponów za 100 dni stażu i Bóg wie co w UFO
Tak jak było z tym pg u startowych - Ow napisała ze to właśnie nasze argumenty wpłynęły na taką decyzję a nie bezmyślne przekrzykiwanie się groźbami usunięcia konta.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 12:51 am

je no co do jasnej ... ciasnej (ze względu na młodszych użytkowników się opanuję) mam bana na forum karme miodjeli nie wiem za co teraz mogę im ładnie podziękować bo przez nich do hodowli mnie nie przyjmą (przyjmują tylko osoby z 10p karmy) i co oni mają do mojej prezki!!! mam prowo do protestu to wolny kraj!!! no ale ubolewa nad tym szanowny owlient!!
a może poprostu boją się że akcja może odnieść skutek?? nie loguje się 12 i postaram się aby jak najwięcej osób tego nie zrobiło!! będę pisała po pocztach i tak już nie mam nic do stracenia...
Powrót do góry Go down
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:13 am

Ale tak popatrzylam i nie ma nigdzie DOKŁADNIE napisane co moze zawierac avek czy prezentacja jedynie co nie moze zawierac przklenstw przemocy obrazac uczuc religijnych itd ale o akcji protestacyjnej nie ma mowy. a z karma ptzesadzieli tez nie maja prawa za to odejmowac
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:20 am

kaprysab mi przy odejmowaniu karmy napisali "B: Niestosowanie się do zasad forum oraz gry" o forum ok nic nie mam bo wczoraj kilka słów za dużo powiedziałam... ale gry co ja niby zrobiłam?? że napisałam że nie chcę uproszczenia gry i poparłam protest ?? to jest chore!!
avatar ustawiła też promujący protest a na prezce też wróciłam do protestu na dodatek zrobię wszystko aby ta akcja się powiodła
tak dla informacji ogólnej to ja Telly GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 1334161934
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:30 am

jaki jest dokładnie tekst na banerze to przetłumaczę na portugalski i pognam z nim na brazylijskie howrse tylko ktoś mi musi ten baner pućniej poskładać bo ja za bardzo nie umiem Sad
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:34 am

Uważajcie! Jestem złym graczem bez avatara i prezentacji, a do tego z karmą 9! Mogę byc oszustem! Very Happy
Do tego ban na forum.. I tak go nie używałam ^^
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Ejli
Przyjaciel Zagrody
Ejli

Nick w grze : Eiiri
Liczba postów : 1433

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:36 am

Wkleiłabym banerek,ale niestety nie chce stracić karmy,ani prezki,ale o logowanie moje bać się nie musicie,nie zrobię tego Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4080537
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:39 am

Ja po tym jak wszystkim usuwają zmieniłem avek, baner usunąłem. Ale logować się nie będę..
Powrót do góry Go down
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:40 am

bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.

ale próbujcie, może się uda Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:41 am

hanka1998 oj nie będę się z tobą wymieniać bo jesteś oszustem Razz
ja też mam 9p karmy ale avatar i prezkę odbudowałam... ba prezkę załą poświęciłam protestowi:D, kuzynka do mnie napiszała że na forum pustki :/ nadal reklamuje protest chociaż jedna osoba to za wiele nie zdiała:/ tylko ona została z tym avatarem (jeszcze) żaliła się że wsparcia nie ma:P
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:43 am

nevinowa szkoda że nie pomożesz rozumiemy krycia... co z krezusami masz rację ale nie wszystcy je mają....jakieś 5% liczmy że je ma ale pozostali może pomogą... no nie wszystcy ale na pewno część
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:43 am

Jako że na polskie howrse nie mam co zaglądać, rzuciłam okiem na international - bez zmian. Karma 10 jest, avatar nawołujący do rebelii jest, banner nawołujący do rebelii jest. Post na forum również nie został wymoderowany.

I tak w ogóle obudziłam się w buntowniczym nastroju, więc chyba spróbuję odzyskać władzę nad kontem Malto. W związku z tym mam pytanie - kierować żale na Kontakt... ale nie mam dostępu do Kontaktu, więc na mail? Mogłabym prosić o podanie go, bo niestety, nie pamiętam? Z góry dzięki Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:46 am

Malto jak to nie masz dostrępu do kontaktu ja zaraz lecę się wyżaliś skrytykować i dowaliś im tak że w pięty im pujdzie a co raz się żyje Very Happy
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:47 am

nevinowa napisał:
bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.

Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy...
Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle.

olcia1234 napisał:
Malto jak to nie masz dostrępu do kontaktu ja zaraz lecę się wyżaliś skrytykować i dowaliś im tak że w pięty im pujdzie a co raz się żyje Very Happy
A już widzę, mam, myślałam, że trzeba być zalogowanym Smile
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
nevinowa
Przyjaciel Zagrody
nevinowa

Nick w grze : nevinowa
Liczba postów : 1105

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 1:51 am

Malto napisał:
nevinowa napisał:

Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy...
Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle.

a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=5205240
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 7 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 7 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 20 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach