| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:45 pm | |
| Ludzie, ponieważ jest późno to mało osób wchodzi na serwery, ale. Jedna osoba mnie popiera na FR. Czuję się taka fajna : D Działam na nich siłą perswazji po angielsku! xD | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| |
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:47 pm | |
| A ja popatrzyłam trochę na forum niemieckie i też jest trochę głosów niezadowolenia. Czyli prezesostwo odwala kitę ze swoim pomysłem, bo nikomu to nie przypada do gustu xD | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:47 pm | |
| | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Anulek Nowy
Liczba postów : 11 Dołączył : 09/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:50 pm | |
| Ej, niech napisze mi ktoś cały tekst na banerze który ma być. To ja w wolnej chwili postaram się poprawić nasz polski i napisać na hiszpański serwer.. Jak cos piszcie na moje konto na howrse, nick ten sam | |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:54 pm | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 3:57 pm | |
| No gdzie na Ukrainę z Ruskimi, przecież oni tam ciągle się żrą ... trochę pozmieniacie i będzie ukraiński... | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 4:24 pm | |
| SUPER! - Cytat :
- Nie można się połączyć, ponieważ konto zostało zbanowane do 15.07.2012 (powód: B: Niestosowanie się do zasad forum)
A u mnie najlepszy ogier hano >.> | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 4:25 pm | |
| | |
|
| |
Aangelika101 Już coś wie
Nick w grze : Aangelika101 Liczba postów : 242 Dołączył : 15/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 4:42 pm | |
| usunęli mi prezentacje, odjęli 1pkt karmy, dali bana na forum. opłacalo się ^ ^ | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 4:44 pm | |
| Hahaha, dostałam bana za multi forumowego. Kapnęli się, a prezkę też mam usuniętą? Sprawdź ktoś. Aha no i -5 karmy <3 Wrócili z imprezy Kocham ich! A i usuwam konto, tak w ramach hmm ... integracji z głupotą Owlientu! Ale to jak mnie odblokują A i pragnę dziś ogłosić, że Polskie Howrse pobiło rekord świata w zapłonie: Do mojego bana od mojej pierwszej wiadomości z multi minęło: 3 godziny 23 minuty i 14 sekund. Gratulacje! | |
|
| |
lala299 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : lala299 Liczba postów : 547 Dołączył : 29/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 5:05 pm | |
| Caddie - prezentacjia jest
| |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 5:19 pm | |
| Ejj, za co wam pousuwali prezentacje? I za co te bany? Caddie, miałaś multi? O co kaman????? O__O Edit: tak przeglądam ten wątek z towarzyszami i prawie wszyscy mają poniżej 10 pkt karmy, usunięte avki i prezentacje. taki protest też jest zakazany? | |
|
| |
EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Sob Lip 07, 2012 5:56 pm | |
| ja mam lekko stuningowany avek i na chwilę obecną cisza ( odpukać ), dostałam parę wiadomości z poparciem ale z mało optymistycznym stwierdzeniem - to nic nie da ... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 12:37 am | |
| Czyli ogólnie wychodzi na to, że bunt w wersji banner+avek Howrse ma głęboko w d...e IO będzie rozdawać bany na lewo i prawo, usuwać prezentacje itd. Już chyba lepiej co jakiś czas odezwać się w temacie, podać jakieś racjonalne argumenty i czekać. A nie zniżać się do poziomu dzieciaków co to chcą Baljosa czy Krezeusa i 100 kuponów za 100 dni stażu i Bóg wie co w UFO Tak jak było z tym pg u startowych - Ow napisała ze to właśnie nasze argumenty wpłynęły na taką decyzję a nie bezmyślne przekrzykiwanie się groźbami usunięcia konta. | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 12:51 am | |
| je no co do jasnej ... ciasnej (ze względu na młodszych użytkowników się opanuję) mam bana na forum karme miodjeli nie wiem za co teraz mogę im ładnie podziękować bo przez nich do hodowli mnie nie przyjmą (przyjmują tylko osoby z 10p karmy) i co oni mają do mojej prezki!!! mam prowo do protestu to wolny kraj!!! no ale ubolewa nad tym szanowny owlient!! a może poprostu boją się że akcja może odnieść skutek?? nie loguje się 12 i postaram się aby jak najwięcej osób tego nie zrobiło!! będę pisała po pocztach i tak już nie mam nic do stracenia... | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:13 am | |
| Ale tak popatrzylam i nie ma nigdzie DOKŁADNIE napisane co moze zawierac avek czy prezentacja jedynie co nie moze zawierac przklenstw przemocy obrazac uczuc religijnych itd ale o akcji protestacyjnej nie ma mowy. a z karma ptzesadzieli tez nie maja prawa za to odejmowac | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:20 am | |
| kaprysab mi przy odejmowaniu karmy napisali "B: Niestosowanie się do zasad forum oraz gry" o forum ok nic nie mam bo wczoraj kilka słów za dużo powiedziałam... ale gry co ja niby zrobiłam?? że napisałam że nie chcę uproszczenia gry i poparłam protest ?? to jest chore!! avatar ustawiła też promujący protest a na prezce też wróciłam do protestu na dodatek zrobię wszystko aby ta akcja się powiodła tak dla informacji ogólnej to ja Telly | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:30 am | |
| jaki jest dokładnie tekst na banerze to przetłumaczę na portugalski i pognam z nim na brazylijskie howrse tylko ktoś mi musi ten baner pućniej poskładać bo ja za bardzo nie umiem | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:34 am | |
| Uważajcie! Jestem złym graczem bez avatara i prezentacji, a do tego z karmą 9! Mogę byc oszustem! Do tego ban na forum.. I tak go nie używałam ^^ | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:36 am | |
| Wkleiłabym banerek,ale niestety nie chce stracić karmy,ani prezki,ale o logowanie moje bać się nie musicie,nie zrobię tego | |
|
| |
anteek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aantek Liczba postów : 795 Dołączył : 10/05/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:39 am | |
| Ja po tym jak wszystkim usuwają zmieniłem avek, baner usunąłem. Ale logować się nie będę.. | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:40 am | |
| bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować. ale próbujcie, może się uda | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:41 am | |
| hanka1998 oj nie będę się z tobą wymieniać bo jesteś oszustem ja też mam 9p karmy ale avatar i prezkę odbudowałam... ba prezkę załą poświęciłam protestowi:D, kuzynka do mnie napiszała że na forum pustki :/ nadal reklamuje protest chociaż jedna osoba to za wiele nie zdiała:/ tylko ona została z tym avatarem (jeszcze) żaliła się że wsparcia nie ma:P | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:43 am | |
| nevinowa szkoda że nie pomożesz rozumiemy krycia... co z krezusami masz rację ale nie wszystcy je mają....jakieś 5% liczmy że je ma ale pozostali może pomogą... no nie wszystcy ale na pewno część | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:43 am | |
| Jako że na polskie howrse nie mam co zaglądać, rzuciłam okiem na international - bez zmian. Karma 10 jest, avatar nawołujący do rebelii jest, banner nawołujący do rebelii jest. Post na forum również nie został wymoderowany. I tak w ogóle obudziłam się w buntowniczym nastroju, więc chyba spróbuję odzyskać władzę nad kontem Malto. W związku z tym mam pytanie - kierować żale na Kontakt... ale nie mam dostępu do Kontaktu, więc na mail? Mogłabym prosić o podanie go, bo niestety, nie pamiętam? Z góry dzięki | |
|
| |
olcia1234 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:46 am | |
| Malto jak to nie masz dostrępu do kontaktu ja zaraz lecę się wyżaliś skrytykować i dowaliś im tak że w pięty im pujdzie a co raz się żyje | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:47 am | |
| - nevinowa napisał:
- bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.
ale próbujcie, może się uda Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy... Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle. - olcia1234 napisał:
- Malto jak to nie masz dostrępu do kontaktu ja zaraz lecę się wyżaliś skrytykować i dowaliś im tak że w pięty im pujdzie a co raz się żyje
A już widzę, mam, myślałam, że trzeba być zalogowanym | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Nie Lip 08, 2012 1:51 am | |
| - Malto napisał:
- nevinowa napisał:
- bardzo ciekawy pomysł. towarzysze da się przeżyć ale z podnoszeniem PG gorzej. Niestety nie mogę wam pomóc, stracę i krycia (łącznie 40 przez cały dzień) rogów + loterie. Do tego, sądzę, że pomysł nie wypali - 13 w piątek posiadacze krezusa dostaną 2 kupony, a co się z tym wiąże dzień wcześniej muszą się zalogować.
ale próbujcie, może się uda Powiedzcie po prostu, że macie bunt w duszy, że ważniejsze jest dla Was zalogowanie się i pokrycie jakichś tam rożków, niż chociaż jednodniowa solidarność z innymi graczami i próba dania do zrozumienia Owlinetowi, że jesteśmy ich klientami, nie bezmyślnymi, uzależnionymi maszynkami do wyciskania forsy... Rozaczarowuje mnie podejście co niektórych osób, naprawdę. No ale to Wasza decyzja. Wasz świat widocznie kręci się wokół rankingów i tyle. a jak ma się nie kręcić wokół tych rzeczy, zwłaszcza dla ludzi co pond 500zł wydali na tą grę a nawet i więcej i teraz na dzień mają zrezygnować z gry co więcej - członkowie elitarnych hodowli których konkurencja goni będą mieć jeden dzień w tył - konkurencja może to wykorzystać i wtedy będzie dopiero jazda. tak samo jeden dzień z GP - tydzień bez fontanny. Wybacz, ale na pewno nie ja jedyna na to tak patrze a mam prawo wyrazić swoją opinie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
|
| |
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|