Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
AutorWiadomość
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:20 am

Malto, zrób na innym mailu i siedź nie jako Malto Smile przecież z te go co pamiętam możesz mieszkać z kimś kto również gra w Howrse.

Przed chwilą ktoś na rozgrywce pytał czy można jakoś dostać osła bez kupowania. Wnioskuję, że sprzedaże też wkrótce zostaną usunięte, bo za ciężko kupić osła.

Zastanawiam się czy zdanie niektórych moderatorów wypowiadane w temacie dotyczącym usunięcia jest rzeczywiście ich zdaniem czy ich powinnością. Przy niektórych wypowiedziach pewnej moderatorki mam wrażenie, że to próba prowokacji i usilne staranie się, aby kogoś wyprowadzić z równowagi, a potem zbanować
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:25 am

Ja sobie kupię wieczorem 11 po losowaniu o 20 jakieś 10 losów, pożebram u znajomych\, i jeszcze do tego posmędzę wiecej z kuponu i konia, i voila, powinien się trafioć przynajmniej jeden na nastepne :3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:29 am

koszolak - Bez przesady Wink nikogo specjalnie banować nie chcą. Inna sprawa, że banują za coś za co nie powinni...

Ogólnie co do modów wydaję mi się, że muszą być solidarni z Owlientem i mówić dobrze o promocjach. Chociaż jak na razie zauważyłam tylko wypowiedzi Staficzki i Nathaly.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:31 am

Cytat :
Witaj kochany i jakże szanowny kontakcie.

Obstawiam, że w odpowiedzi dostanę wiadomośc napisaną metodą kopiuj-wklej, ale trudno.

Piszę do Was, bo nie rozumiem, czemu karacie graczy za wyrażanie własnego zdania. NIGDZIE nie jest napisane, że tego nie można. A do tego cenzurowanie postów, usuwanie avatarów i prezentacji.. To jest nie zgodne z Konstytucją- dokumentem, który jest ważniejszy nad wszystko inne, a mianowicie:

"Art. 57.

Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.

Art. 58.

Każdemu zapewnia się wolność zrzeszania się.

Zakazane są zrzeszenia, których cel lub działalność są sprzeczne z Konstytucją lub ustawą. O odmowie rejestracji lub zakazie działania takiego zrzeszenia orzeka sąd."

Źródło - KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Tekst uchwalony w dniu 2 kwietnia 1997 r. przez Zgromadzenie Narodowe.

Do tego wszystkiego zniżacie tą grę do poziomu dzieci 6-cio letnich nie pozostawiając ani cienia logiki. Samo dodające się PG? Bezsens, przecież każdy może sam podnosic, w internecie jest dużo przepisów o tym.
Poza tym, towarzysze byli bardzo potrzebni do trenowania koni na GrandPrix i zbierania od niektórych z nich Punktów dorastania.
Chciałabym dodac, że niszczycie plany niektórych graczy na bycie oryginalnym- 0 PG u koni i gwiazdki u osłów. Ich plany legły w gruzach, godziny spędzone na realizacji planów zdały się na nic.
I bardzo mi się nie podoba, że nie liczycie się z naszym zdaniem, a nasze opinie ignorujecie. Większości Howrse nie podobają się zmiany. Nie mówię tu tylko o serverze PL, ale też o International, słowackim i francuskim, ponieważ i tam patrzyłam na reakcje po ogłoszeniu, że towarzysze znikną.

Mam nadzieję, że w końcu ktoś się nami przejmie i zobaczy, że gracze też mają prawo do własnego zdania.

Z wyrazami szacunku, albo i bez nich
hanka1998

Ach, ciekawe, kto mi odpisze- maszyna, czy automat? Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:32 am

hanka pewnie Ci nie odpiszą...
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:34 am

Ja bym prosiła kogoś żeby odstawił ten tekst po polsku,co go chcemy na fracuza wysłać,i ciocia przełoży na francuski.

Malto - jeśli chcesz zakładać konto do tej sprawy,może rób to po cichu ?Nie zapominajmy że mają tu też konta moderatorzy.
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:35 am

Saphira_olcia, warto spróbowac ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:37 am

zαbαvεcкαα napisał:
Tak jak powiedziałam wcześniej to baner :

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 2ahe9mb

Nie wiem, czy mam się śmiać czy płakać. Co ma Owlient, który nikomu nie zabiera jego swobód obywatelskich do tego idioty i krętacza, Obamy? GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
kaprysab
Przyjaciel Zagrody
kaprysab

Nick w grze : kaprysab
Liczba postów : 821

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:38 am

hanka1998 dobre to ostatnie slowo
Z wyrazami szacunku, albo i bez nich
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=844786
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:38 am

Próbę wmówienia mi, że nic nie tracę, bo przecież jest rekompensata (ta zawrotna suma 500 eq, muszę uważać, żeby na głupoty nie przepuścić) jednak obieram za próbę sprawdzania wytrzymałości moich nerwów. Tak samo jak uwagę, że buntownicy podążają za zdaniem większości. To jest tylko trochę ładniejsze sformułowanie tego, że nie posiadają własnego zdania.
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:39 am

hanka1998 będą udawali, że o niczym nie wiedzą Wink Założę się
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:41 am

Malto napisał:
Ja zaczynam się poważnie zastanawiać nad założeniem dodatkowego konta. Tylko dla akcji i dla śledzenia rozwoju sytuacji. Malto tak czy siak idzie za niecały miesiąc do kasacji, więc wiele nie stracę, jak mnie teraz, z uwagi na multi, wykasują.
Właśnie takie mam.
Ma nick Protest i pełno bannerów na profilu ( zachęcam do kopiowania!)
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:42 am

Tak apropos, ten palcat w ręku małpiszona Owlientu jest chyba po to, żeby pokazać nam, że nas wytresuje i ma nas w ryzach xD
Powrót do góry Go down
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:43 am

xD
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:47 am

Przepraszam Mikim

Ostatnio zmieniony przez zαbαvεcкαα dnia Nie Lip 08, 2012 8:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:49 am

zabaveckaa, to jest na poprzednich stronach. Zrobił to Mikim.

Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:50 am

Caddie - to nie widziałam Embarassed
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:59 am

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 Scaled.php?server=233&filename=owlient
I tyle. xD
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:03 am

dobre xD
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:05 am

hahaha teraz na obrazki się przerzucacie Smile
a pozatym hej Smile
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:06 am

angelika101 napisał:
dobre xD
Chciałm takie coś: Boże dlaczego nie grzmisz jak to widzisz ale nie chcę kogoś urazić nigdy nie wiadomo xD
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:07 am

Dziękuję.
Warto się trochę pośmiać xD
Może coś jeszcze wymyślę.
Na profilu Protest mam wszystkie bannery jakie znajduję.
Jak jakieś macie to na pocztę, a możecie też kopiować Smile
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:07 am

Malto napisał:
Ja zaczynam się poważnie zastanawiać nad założeniem dodatkowego konta. Tylko dla akcji i dla śledzenia rozwoju sytuacji. Malto tak czy siak idzie za niecały miesiąc do kasacji, więc wiele nie stracę, jak mnie teraz, z uwagi na multi, wykasują.
Ale jeśli wykryją multi to będzie kasacja a tak to można przynajmniej konie komuś oddać <na kącie Malto jest falabella Smile> przypomnę również aby tu o multi nie mówić bo zdarzy się jakieś dziecko, które zgłosić może ;/
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:09 am

a właśnie zapomianłabym byłam dziś z kuzynką ona mało kiedy się loguje i powiedziała że zrobi wszystko aby 12 zalogowało się jak najmniej osób Very Happy
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:09 am

Ładnie Smile
Powrót do góry Go down
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:10 am

Dla mnie możecie zakładać nawet 20 multikont, na pewno nie polecę rozgłaszać xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:11 am

Sakura napisał:
Dla mnie możecie zakładać nawet 20 multikont, na pewno nie polecę rozgłaszać xD
Ale na ZM zaglądają również goście i nie wiadomo czy są tak mili jak Ty Sad
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:12 am

nigdy nie zgłosiłam multi mimo że wiem że kilka osób ma
kiedyś sama miałam zabrali mi 2p i tyle z mojego multi ale czemu by nie założyć tylko dla akcji w końcu ja też usuwam konto jeśli się coś nie zmieni
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:13 am

Ja szykuję coś mocnego, ale muszę to skończyć xD
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 9:15 am

Przepraszam że nie na temat ale co oznacza ten mały znaczek na dole '' Galopuję po zagrodzie Mgły?''
A i wymyślam nadal śmieszne bannery;)
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 15 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 15 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: