Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
AutorWiadomość
erreo
Przyjaciel Zagrody
erreo

Nick w grze : erreo
Liczba postów : 714

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:07 am

czytam wątek, czytam i nie mogę przestać się uśmiechać (:
oczywiście 12. nie mam zamiaru się logować.

służę też pomocą w napisaniu poprawnego językowo tekstu po hiszpańsku i portugalsku, jeżeli ktoś sobie życzy (:
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1368771
karina127
Jedną nogą w ZM
karina127

Nick w grze : karina127
Liczba postów : 500

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:10 am

olcia1234 napisał:
karina127 jak chcesz mogę ci sprzedać a raczej oddać te 2
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4622292
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=9665474
Ok.mogę je przyjąć.
Powrót do góry Go down
natalias143
W skromnych progach Zagrody

Nick w grze : natalias143
Liczba postów : 435

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:11 am

karina127 napisał:
Ja spróbuję od ciotki z Francji coś wybulić po francuzu.Dajcie gotowy tekst,żeby go ciocia na francuski dała.
Uprzedzam,że francuski umie trochę,ale,sądząc,po ok. 12 latach spędzonych we Francji ,nie będzie źle.
Ej,oni tą swoją siedzibę mają w Paryżu ?Jeśli tak,to naślę na nich ciotkę z widłamixD
i z pochodnią! i z wodą święconą! XD
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:11 am

Nie wierzę.. oO
Dałam avatar protestu, i co? Zmienili mi na mój stary avatar (ten, co mam teraz na Zagrodzie).
Uważajcie więc, bo Wam jeszcze mogą pozmieniac avatary >.>

Ostatnio zmieniony przez hanka1998 dnia Nie Lip 08, 2012 7:21 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Inaczej Perła 20
Nowy
Inaczej Perła 20

Nick w grze : Perła 20
Liczba postów : 36

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:20 am

Próbują nie dopuścić do protestu i tyle.Do mnie przyłączyło się kilka (bardzo dużo) osób z moich znajomych i kilka osób na international.
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:21 am

hanka1998 napisał:
Nie wierzę.. oO
Dałam avatar protestu, i co? Zmienili mi na mój star avatar (ten, co mam teraz na Zagrodzie).
Mi się wyświetla, że masz ten, co ja (coś co zrobiłam zostało avem protestu? fajnie Very Happy) XD
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:22 am

Teraz praktycznie nikt nie ma tego avka.... usuwają i blokują.
Ja jeszcze mam na brata koncie i na koncie Protest ( na nim forum oglądam) blokują dostęp do forum... masakra.
Powrót do góry Go down
Czarny Kot
Raczkujący
Czarny Kot

Nick w grze : Saphira_olcia
Liczba postów : 80

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:28 am

Ołłł... Zablokują mi forum za to, że właśnie ustawiłam avka?
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:33 am

Equideow juz zabanerkowane i zaavione, własnie kończę super protestacyjną prezentację, są i dwa bannerki, i mem, i tekst, i konstytucja:3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:33 am

natalias143 napisał:
hanka1998 napisał:
Nie wierzę.. oO
Dałam avatar protestu, i co? Zmienili mi na mój star avatar (ten, co mam teraz na Zagrodzie).
Mi się wyświetla, że masz ten, co ja (coś co zrobiłam zostało avem protestu? fajnie Very Happy) XD

Bo później zmieniłam. Smile
A nie jest avem protestu? Kto wie, o co chodzi, ten wie, że o protest Laughing
Powrót do góry Go down
natalias143

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:39 am

hanka1998 napisał:
natalias143 napisał:
hanka1998 napisał:
Nie wierzę.. oO

Bo później zmieniłam. Smile
A nie jest avem protestu? Kto wie, o co chodzi, ten wie, że o protest Laughing
też fakt ;p

Ja lecę, będę później...
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:39 am

hanka1998 napisał:
natalias143 napisał:
Creepy napisał:
Patrzajcie na link na prezce Laughing

Klik

świetne XD

Haha, dobreee Very Happy

Znając życie długo nie posiedzi ten link Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

Zrobię baner z Obamą, czekajcie.
Powrót do góry Go down
Mikim7
ZAGRODZIANIN
Mikim7

Nick w grze : Mikim7
Liczba postów : 1222

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:40 am

Dorzucę swoje dwa grosze. Grafikiem nie jestem, ale zrobiłem jakiś inny motyw Very Happy

Rozmiar pliku: 1.3 MB
Rozmiar grafiki: 430x185px

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 Bannerpli
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=416853
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

Nick w grze : aantek
Liczba postów : 795

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:42 am

A co tam, dołączam się, wklejam ten baner, avatar! Na INT też pomogę, zaraz zaczynam Wink
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:42 am

Mikim, jakbym jeszcze miała miejsce na moich 1000 px to bym dodała, ale mi się skończyło ;c
Albo nie, dodam, co mi tam. Im więcej protestu, tym lepiej.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:45 am

Ma ktoś te coś, żeby w HTML wkleić baner? Razz

Mam jeszcze cudowny pomysł ! Możemy pisać do tych co wygrają Merkurego/falke. Bardzo dużo osób do nich zagląda, niech ustawią avatar i banner ! Smile
Powrót do góry Go down
Clue
Przyjaciel Zagrody
Clue

Nick w grze : Clue
Liczba postów : 497

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:48 am

Moja wiadomość na kontakcie, uwielbiam pisać do nich w takim aroganckim, podłym stylu.

Cytat :
Drogi zarządzie Owlientu w Polsce, wysoka Izbo, czy też możliwe, że automacie, który z reguły odpisuje na nasze wypociny na kontakcie.

Wiem, że pewnie zostanę zbyta klasyczną formułką kopiuj-wklej
Wiem, że i tak nikt nie zwróci uwagi na szeregowego gracza, który nie kupił nawet nędznych 100 kuponów.

Nie będę tutaj podawać setek argumentów, bo i tak nikt nie zwróci na to uwagi, pragnę tylko powiedzieć, że:

Art. 57.

Każdemu zapewnia się wolność organizowania pokojowych zgromadzeń i uczestniczenia w nich. Ograniczenie tej wolności może określać ustawa.

Art. 58.

Każdemu zapewnia się wolność zrzeszania się.

Zakazane są zrzeszenia, których cel lub działalność są sprzeczne z Konstytucją lub ustawą. O odmowie rejestracji lub zakazie działania takiego zrzeszenia orzeka sąd.

Źródło - KONSTYTUCJA RZECZYPOSPOLITEJ POLSKIEJ Tekst uchwalony w dniu 2 kwietnia 1997 r. przez Zgromadzenie Narodowe.

http://www.sejm.gov.pl/prawo/konst/polski/kon1.htm

Cenzurowanie postów dot. buntu nawet w temacie o usunięciu towarzyszy podchodzi pod represje i zabieranie swobód. Gdy gracze próbowali załatwić po dobroci i poprosić o przemyślenie zmian jeszcze raz zostaliśmy zignorowani. Gdy organizujemy akcję sypią się bany- nie lepiej było działać wcześniej?

Przypominam też, że prawo konstytucyjne jest ponad regulaminami wszelkich for i gier, a więc warto uważać.

Ponadto Owlient musi się zdecydować, czy zależy im na dochodach z kuponów, czyli graczach mających jakieś doświadczenie i strategię w grze, czy dzieciakach, co wchodzą poklikać. Usunięcie towarzyszy jawnie pomaga tej drugiej grupce, a przy okazji rozwala projekt PG 0, czy inne inicjatywy.

Pragnę zauważyć też, że gdy gracze polskiej wersji rozgłaszają naszą akcję na zagranicznych serwerach nie lecą bany, a moderatorzy wręcz interesują się, w czym leży podłoże protestu i starają się nas zrozumieć!

Ale co Polaczki mogą przecież, prawda zarządzie?

Nie mam ochoty pisać dalej, bo do tej pory niestety spotkałam się z tym, że moje wiadomości na kontakcie, który służy przecież łączności klienta z firmą były zbywane, a ja sama traktowana byłam jak przedmiot. Mam nadzieję, że tym razem odpisze mi żywa osoba, a wtedy chętnie włączę się do dalszej dyskusji, bez ironii i lekceważenia, którego w tym mailu nie zabrakło. Maszyny nie mają uczuć.

I jedna z moich niedawnych wiadomości na forum oficjalnym (delikatnie walczę), ale co mi dało poważnie do myślenia po napisaniu tego:

Bądź co bądź jesteśmy ich źródłem dochodu i powinno być tak, że to oni zabiegają o nasze względy! W dodatku gracze są na tyle naiwni, że mimo jawnego olewactwa firmy nadal nam zależy i gramy. W tym leży ich przewaga.
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:54 am

Viragoo napisał:
Ma ktoś te coś, żeby w HTML wkleić baner? Razz

Mam jeszcze cudowny pomysł ! Możemy pisać do tych co wygrają Merkurego/falke. Bardzo dużo osób do nich zagląda, niech ustawią avatar i banner ! Smile

super pomysł, już piszę!!
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:57 am

Tak jak powiedziałam wcześniej to baner :

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 2ahe9mb
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 7:59 am

WTF?! xD

Ludzie, ale nie zrażajcie się tym, że usunęli wam avatary i bannery! Wstawiajcie je dalej!
Walić karmę ja mam już 5, a wkrótce będę miała pewnie na minusie ...
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:00 am

Caddie, karmy na minusie już nie ma, przy 0 pkt. jest ban na miesiąc ;>
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:00 am

No to ja będę wyjątkiem, bo mnie nienawidzą <3
Powrót do góry Go down
Aangelika101
Już coś wie
Aangelika101

Nick w grze : Aangelika101
Liczba postów : 242

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:04 am

Hanka, na 2 miesiące
Powrót do góry Go down
anteek
Przyjaciel Zagrody
anteek

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:05 am

jak wstawić baner ?xd
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:05 am

Oj przepraszam, no to na 2. Dzięki za upomnienie Smile
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

Ja zaczynam się poważnie zastanawiać nad założeniem dodatkowego konta. Tylko dla akcji i dla śledzenia rozwoju sytuacji. Malto tak czy siak idzie za niecały miesiąc do kasacji, więc wiele nie stracę, jak mnie teraz, z uwagi na multi, wykasują.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:08 am

Malto, zaraz ktoś nakabluje i co zrobisz biedaczku mój? :<
Powrót do góry Go down
Vensis
Już coś wie
Vensis

Liczba postów : 158

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:10 am

Ja mam od wczoraj av i na prezce, a że w UFO daje rzeczy z CR, to będzie u mnie masa ludu xdd
I tak kończę z grą, więc jak już wszystko posprzedam, to będę męczyć i dręczyć Owlient (a niech mają za swoje, wykurzyli mnie z gry, to im dam popalić, a co! Very Happy)
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipostNie Lip 08, 2012 8:10 am

Popieram akcję i będę uczestniczyć!

Jednakże jest mały problem, bo 12. lipca to dzień, w którym jest jeszcze promocja z loterią. I myślę, że ludzie będą chcieli skorzystać na tym, że będą większe szanse na wygranie Merkurego (skoro tylu ludzi mówi, że nie przyjdzie, to będzie mniej uczestniczących w loterii i szanse tych co uczestniczą wzrosną). Zanim ustalono termin protestu byłam za tym, aby był on po loterii... no ale cóż, trudno Wink

Druga sprawa, że są takie "inteligenty", które popierają protest, ale mówią, że wejdą tylko na 5 minut, żeby zobaczyć Trzeba by im uświadomić, że to nie ma znaczenia czy wejdą na 5 min czy na cały dzień, bo licznik i tak się nabije.

Po trzecie: wiele osób mi pisało, że popierają protest, ale nie chcą stracić miejsca w rankingu za staż, kuponu od Krezusa, diamentów od Perły etc

To są znaczne utrudnienia w naszym proteście Sad
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 14 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 14 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: