| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
olcia1234 Już coś wie
Nick w grze : Telly Liczba postów : 179 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 7:46 am | |
| czytję gracza dia111, a raczej prezętację-"Na pewno wrócę! Gracze którzy będą się pode mnie podszywać będą surowo karani!" a z kąd bedzie wiedziała że ktoś się podszywa skoro usunie konto i tu nie wróci, czyżby multi? | |
|
| |
kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 7:50 am | |
| wydaje mie sie ze anietkaaa byla innego zdania na poczatku z tego co pamietam a teraz co innego | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 7:53 am | |
| Gracz dia111 to chłopak -.- A wy na niego dziewczyna mówicie xD xD olcia1234 powie mu pszczolka |
|
| |
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:05 am | |
| Pragnę was tylko poinformować, że International się rozkręca, dlatego proszę o dalsze działanie na tamtym serwerze! International ma więcej do gadania niż my! Ja jeszcze nic nie mogę, dlatego, że mam tam dopiero 2 dni. Za dwa kolejne tak im obruszę forum, że zobaczą co to Polska Rewolucja.
Drugą rzeczą jest, że equideow (w. fr.) dopiero nabiera rozpędu i nie ma tam jeszcze płomienia, ale jest iskierka, więc walczmy dalej i niech ktoś poprawi banner, ja mogę ruszać od teraz, zaraz!
Nie bójcie się! Oba serwery nie są taki jak nasz! Tam moderatorzy i administratorzy nic sobie nie robią z tego, że wypisujemy rebelianckie hasła! Może dlatego, że nas nie doceniają? Pokażmy im co potrafimy!
Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Pon Lip 09, 2012 8:06 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:05 am | |
| Nigdzie nie jest napisane, że on jest facetem xD. Chyba, że coś przeoczyłam . | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:09 am | |
| - Sakura napisał:
- Nigdzie nie jest napisane, że on jest facetem xD. Chyba, że coś przeoczyłam .
Ale on to miał kiedyś napisane Jest facetem i coś blisko jest z pszczółka ;p |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:13 am | |
| Mniejsza z resztą z tym. Nieważne, czy jest babą czy facetem, jest konfidentem xD. Czy ma ktoś przetłumaczony banner na czeski i słowacki? Mam tam konta i chciałam rozgłosić akcję. Nie znam jednak ani jednego z tych języków | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
Liczba postów : 117 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:14 am | |
| - Rida napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
- Szarusia16 napisał:
- Ulquiorra666 napisał:
- http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=586730 <-osobnik, który mnie zgłosił
Przeczytajcie sobie jej prezkę, jedno słowo nasuwa się na myśl... konfident. :p
W ogóle mam wrażenie, że ona ostro nadużywa prawa ze zgłaszaniem. Można kogoś zgłosić za niesłuszne zgłoszenie? :p Można by ją zgłosić za kradziony avatar xD Ma kradziony avatar? A komu ukradła? Bo chętnie ją zgłoszę, tylko muszę wiedzieć
To jest On chłopak xD xD Chłopak O.o to musi być bardzo zniewieściały | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:26 am | |
| - Oliii98 napisał:
- Gdzie jest carrie17 ?
Bo mam do niej sprawę >.< jestem, o co chodzi? ja idę ten regulamin przeglądać, a dokładnie punkty wymienione przez Ow - Oliii98 napisał:
-
carrie17 - Twój awatar widzę bez problemu, tak samo jak awatary kilku innych osób. Żadne kary nie były nakładane za posiadanie awataru, ale za zachowanie na forum. Zgodnie z zasadą, że o karach nie informujemy osób trzecich i nie rozmawiamy o nich na forum, wszystkie osoby, które nie zgadzają się z nałożonymi sankcjami zawsze mogą się odwołać na Kontakt.
Gra rządzi się swoimi prawami, a każdy gracz godzi się na nie akceptując OWU, kiedy zakłada konto. W OWU znajdziesz punkty: 1, 4, 10, 11. Dodatkowo na forum zapostowane są Ogólne Zasady Działania Forum. Komunikujesz się właśnie na forum wewnętrznym gry, które podpada pod te zasady.
EREIS - do zbierania opinii służą wątki na forum, takie jak ten, w którym właśnie się wypowiadasz.
kolorowa85673 - zgodnie z Twoim zdaniem, 220 stron wątku powinno być jedną wielką cenzurą, ponieważ pojawiają się w nim głosy w większości krytyczne.
Powtórzę raz jeszcze: ten wątek służy do wyrażania swoich opinii, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych na temat planowanych zmian, tak długo, jak są one na pewnym poziomie (między innymi nie obrażają innych graczy, czy obsługi gry).
Znowu Ow. Przeglądnęłam wymienione punkty i nie ma tam NICZEGO związanego z 'podburzaniem graczy do protestu' więc nie wiem po kij mi to. Ale znalazłam coś ciekawego: "OWLIENT rezerwuje sobie ponadto prawo do zaprzestania lub zawieszenia funkcjonowania Gry w całości lub w częściach, z nie mniej, niż jednomiesięcznym powiadomieniem bez obowiązku płacenia jakichkolwiek odszkodowań, chyba że niniejsze Warunki stanowią inaczej. " Czyli to worek bez dna, kasy możemy nigdy z powrotem nie dostać | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:33 am | |
| Tak sobie przeglądam forum Howrse i trafiłam na parę tematów związanych z tą akcją... Poczytałam... I dołączam do Was. Popieram jak najbardziej. Na forum jedna użytkowniczka napisała chyba ze 30 wątków na temat akcji. Ale widząc te avatary "12 lipca, nie loguj się", aż się cieplej robi na sercu. Tyle osób to popiera! | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
Liczba postów : 78 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:41 am | |
| Przez ewela:), 9 lipca 2012, 16:19:46 (Zgłoś naruszenie) niekturzzy protestują preciwko mianom to idiotyczne nic nie diałacie ja bym i karme odjeła i tyle .miany mi sie podobają ale i tak chyba sie nie zaloguje bo wkrótce biorą mi komputer do formatowanie . super pomysł ! podoba mi sie ta promocja z towaryszami
Niech to dziecko nauczy sie pisać,a potem zakłada sb konto na howsre >.<
| |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:46 am | |
| "z niemniej niż jednomiesięcznym powiadomieniem" - czyli dobrze myślę, że o tym, że nam zablokują dostęp do forum powinni nam oznajmić min miesiąc przed?
Mam pewien pomysł. Wystosujmy wszyscy jednakowy list na Kontakt. Dotyczyłby on tego, że jesteśmy karani za informacje o proteście na forach, avkach, prezkach czy na PW, a nie ma takiego zakazu w regulaminie (jak już carrie17 sprawdziła). Proponuję także, abyśmy domagali się jakiejś rekompensaty za tę niesprawiedliwość. Mnie np wyrządziła ona szkodę, ponieważ z powodu braku dostępu do forum, nie mogę wymieniać się losami ze znajomymi.
Jeśli więcej osób jest chętnych mogłabym taki tekst stworzyć. Wszystko do obgadania. Co o tym myślicie? | |
|
| |
Susian Nowy
Liczba postów : 21 Dołączył : 28/01/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:48 am | |
| Heh. Anglicy dali mi bana za naruszenie OZDF po raz drugi i "przestraszyli", że jeszcze jeden taki wybryk, a usuną mi konto i dadzą bana na ID (nie można tworzyć konta na tej wersji językowej) | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:49 am | |
| - kolorowa85673 napisał:
- Przez ewela:), 9 lipca 2012, 16:19:46 (Zgłoś naruszenie)
niekturzzy protestują preciwko mianom to idiotyczne nic nie diałacie ja bym i karme odjeła i tyle .miany mi sie podobają ale i tak chyba sie nie zaloguje bo wkrótce biorą mi komputer do formatowanie . super pomysł ! podoba mi sie ta promocja z towaryszami
Niech to dziecko nauczy sie pisać,a potem zakłada sb konto na howsre >.<
Zgadzam się. Takie osoby się właśnie powinno banować z forum, bo to one najbardziej spamują, a nie my. | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:51 am | |
| Kurde, piszcie na Internationalu jakoś dogłębnie i kulturalnie i NIE SPAMUJCIE. To nie jest polskie Howrse. Spamować możecie, jak się zaczną bany a nie już na wstępie dostawać T.T | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:52 am | |
| I się kłóci ze mną dziecko,że ona ze Śląska i ma tam inną kulturę itp. o.O | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:54 am | |
| Co ma Śląsk do pisowni? oO' | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:56 am | |
| - Caddie napisał:
- Co ma Śląsk do pisowni? oO'
Właśnie nie wiem. | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:57 am | |
| Przez ewela:), 9 lipca 2012, 16:49:30 (Zgłoś naruszenie) dodam jedno , jestem ze śląska , inna kultura i charakter , jestem delikatna gdy mnie ktoś rani ale umiem nieźle sie wściec i wiedzcie że mam dość tej kłutni ale przypominacie mi przycjaciółke z którą sie kłuciłam ale i tak byłyśmy sobie bliskie wyprowadizła sie a ja mam mnustwo problemów w domu mój tata mało zarabia , ide do gimnajum i ksiąki drogie i dużo pracy w ograodzie i wole siedzieć tam , w ponad 30 stopniowym upale ni tu i czytać jak mnie obrażacie
rzez ewela:), 9 lipca 2012, 16:54:00 (Zgłoś naruszenie) mam cięko . straciłam przyjaciółke i wogule przez was sie wkurzyłam i nei robie sie śmieszna . jak widze te avatary : protest to mnie wkurza a lubie howrse i zmiany . chciałam was wyprostować i tyle bo działacie preciw ow i moderatorom a wy mi wytykacie wszystko . przepraszam was ale ja tego nie zniose więcej mam słabą psychikę
Przecież forum howrse to nie jest pamiętnik. | |
|
| |
Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 8:57 am | |
| carrie17 - wiesz powiedz że na serio wygramy tę akcję bo już powiesz i się stało się stało xD | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:00 am | |
| Mój chłopak jest ze Śląska i jakoś nie ma problemów z ortografią :p P.S. Wiem, że to nie tu i przepraszam, ale czy ktoś wie może jak wyłączyć powiadomienia tego forum na pocztę? Bo mi spamują trochę | |
|
| |
Oliii98 Już coś wie
Liczba postów : 108 Dołączył : 08/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:01 am | |
| Pod ilością stron jest przestań śledzić ten temat... myślę że to to. | |
|
| |
Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:04 am | |
| Pszczółka weszła na forum i dziwnym trafem wszystkie tematy dotyczące protestu zniknęły. Tylko czekam, aż odejmą mi karmę. | |
|
| |
Ulquiorra666 Już coś wie
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:05 am | |
| Oliii98 - dziękować Co do tej laski, która nie zna ortografii i interpunkcji, wydaje mi się, że ona to jeszcze dziecko i nie ogarnia sytuacji. Co do jej ciężkich przeżyć, możliwe, że są one wyssane z palca, bo chce zwrócić na siebie uwagę. Na waszym miejscu bym ją zgłosiła (ja nie mam dostępu do forum). | |
|
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:06 am | |
- Przez ewela:), 9 lipca 2012, 16:49:30 (Zgłoś naruszenie)
dodam jedno , jestem ze śląska , inna kultura i charakter , jestem delikatna gdy mnie ktoś rani ale umiem nieźle sie wściec i wiedzcie że mam dość tej kłutni ale przypominacie mi przycjaciółke z którą sie kłuciłam ale i tak byłyśmy sobie bliskie wyprowadizła sie a ja mam mnustwo problemów w domu mój tata mało zarabia , ide do gimnajum i ksiąki drogie i dużo pracy w ograodzie i wole siedzieć tam , w ponad 30 stopniowym upale ni tu i czytać jak mnie obrażacie
rzez ewela:), 9 lipca 2012, 16:54:00 (Zgłoś naruszenie) mam cięko . straciłam przyjaciółke i wogule przez was sie wkurzyłam i nei robie sie śmieszna . jak widze te avatary : protest to mnie wkurza a lubie howrse i zmiany . chciałam was wyprostować i tyle bo działacie preciw ow i moderatorom a wy mi wytykacie wszystko . przepraszam was ale ja tego nie zniose więcej mam słabą psychikę
Przecież forum howrse to nie jest pamiętnik. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. TRUDNE SPRAWY C.D Co do pszczółki to chyba za mocno poczuła się moderatorem. Nie wiem, zawyża jej to samoocenę czy coś? Większa pensja? | |
|
| |
Susian Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:06 am | |
| Zainspirował mnie ktoś bystry do pomyślenia, że w proteście nie chodzi tylko i wyłącznie o towarzyszy, czy nawet o 1.2, lecz o to, że nie chcemy, by howrse się nie zmieniało, bo wkrótce pieniądze będą się sypać z howersowego nieba, kupony będą kosztować 1 zł, a większość graczy odejdzie. Chcemy zatrzymać howrse takim, jakim go zastaliśmy, lub przynajmniej zatrzymać go w chwili obecnej. Boimy się, że, tak powiem, niedługo nam się wymsknie spod kontroli. | |
|
| |
Susian Nowy
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:08 am | |
| Właśnie, co do pszczółki, to z fajnego moda zmieniła się w moda z teksami "nie rób tego", nie rób tego, nie rób sramtego ;d | |
|
| |
Sakura ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:10 am | |
| Carrie, zajrzyj na wymiany . | |
|
| |
kolorowa85673 Raczkujący
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:10 am | |
| Przez ewela:), 9 lipca 2012, 17:02:07 (Zgłoś naruszenie) właśnie kathara dzięki za zrozumienie i uspokoiłam sie bo wypiłam milksheka z lidla szczerze jaa przepraszam i sorry ale pomyślałam sobie : typowi gorole wytykają wszystko sorki ale jak pisałam o stracie przyjaciółki to sie prawie popłakałam
Trudne sprawy XD
| |
|
| |
Alasky Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 691 Dołączył : 27/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 9:14 am | |
- Przez ewela:), 9 lipca 2012, 17:02:07 (Zgłoś naruszenie)
właśnie kathara dzięki za zrozumienie i uspokoiłam sie bo wypiłam milksheka z lidla szczerze jaa przepraszam i sorry ale pomyślałam sobie : typowi gorole wytykają wszystko sorki ale jak pisałam o stracie przyjaciółki to sie prawie popłakałam
Trudne sprawy XD
Aż popatrzę ;0 | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
|
| |
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|