Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA

Go down 
+73
Alaya
Alasky
archalowa
Anita987
natka4425
stewardessa
Forest_Girl
kolorowa85673
Wiktoria_koniara
Susian
--♥Perła♥--
Calma
Łapa98
KHC
Hoping.
koszolak
Ulquiorra666
Vensis
zαbαvεcкαα
EveDallas
erreo
Layzy
Agacia.12345
koniarka1999
Oliii98
Róża-chodowca9
Nathaly
.Cava.
-Eruina-
karina127
Domel
Takashiro
alma021
GoldApple
Anakondaxxx
nevinowa
Ejli
olcia1234
Nevarra
EREIS
lala299
kaprysab
natalias143
Aki
Kotek~
Anulek
Ayashi
Aangelika101
XX_lero
amorkowa
koziorożec
Inaczej Perła 20
Mikim7
Clue
hanka1998
Klacz Arabska
anteek
Szarusia16
Malto
Asiaa.
Sathilia
Broszka
carrie17
xTikTakx
Temperance
Sakura
Barson1990
_Beauty_
Nika346
Julia_525
Czarny Kot
Uśmieszek
LadyArvena
77 posters
Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
AutorWiadomość
carrie17
Przyjaciel Zagrody
carrie17

Nick w grze : carrie17
Liczba postów : 921

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 Empty
PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 6:50 am

Malto to już jest oszustką do potęgi, nigdy bym się niczym z nią nie wymieniła Laughing
(dla niekumatych - Malto ma 4pkt. karmy XD )
Powrót do góry Go down
Łapa98
Nowy
Łapa98

Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 6:53 am

zαbαvεcкαα napisał:
Szarusia16 napisał:
xTikTakx napisał:
Szarusia16 napisał:
carrie, czekam aż ktoś wklei za mnie xD

Kurde, przeglądam se forum i szkoda, że nie mogę się dołączyć do dyskusji..

Why?

Mam bana :C

Witaj w klubie.... GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 1554703490
Teraz sporo osób dostaje BANAna

Masz szczęście, że tylko na forum...
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

Liczba postów : 108

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 6:54 am

Ja mam bana na forum na 3 dni.. na koncie brata spamuję Razz
Powrót do góry Go down
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 6:55 am

carrie17 napisał:
Malto to już jest oszustką do potęgi, nigdy bym się niczym z nią nie wymieniła Laughing
(dla niekumatych - Malto ma 4pkt. karmy XD )
W ogóle co ona tu jeszcze robi?! Zagroda nie lubi oszustów! XD
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 6:59 am

Zgłosili moją siostrę,bo zwróciła innej osobie uwagę,że to nie jest wątek o luźnym gadaniu(na howsre)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
Łapa98
Nowy
Łapa98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:04 am

Teraz, to zgłaszają już za wszystko... mam nadzieję, że konta siostry nikt nie zgłosi, bo jak dostanie bana, to mnie zabije xD
Powrót do góry Go down
kolorowa85673
Raczkujący
kolorowa85673

Liczba postów : 78

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:07 am

Pewnie te lizusy co chcą zmian zgłaszają wszystkie wiadomości xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1649423
alma021
Nowy
alma021

Liczba postów : 31

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:09 am

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 Beztytuujsx
i to jest moje<3
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:11 am

Malto tak karmę sobie zniszczyła O.o
Powrót do góry Go down
Łapa98
Nowy
Łapa98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:11 am

A co ty myślałaś xD
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:12 am

Oj biedna Malto, jak Ona to zrobiła ? O.o
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:14 am

carrie17 - Twój awatar widzę bez problemu, tak samo jak awatary kilku innych osób.
Żadne kary nie były nakładane za posiadanie awataru, ale za zachowanie na forum.
Zgodnie z zasadą, że o karach nie informujemy osób trzecich i nie rozmawiamy o nich na forum, wszystkie osoby, które nie zgadzają się z nałożonymi sankcjami zawsze mogą się odwołać na Kontakt.

Gra rządzi się swoimi prawami, a każdy gracz godzi się na nie akceptując OWU, kiedy zakłada konto. W OWU znajdziesz punkty: 1, 4, 10, 11. Dodatkowo na forum zapostowane są Ogólne Zasady Działania Forum.
Komunikujesz się właśnie na forum wewnętrznym gry, które podpada pod te zasady.

EREIS - do zbierania opinii służą wątki na forum, takie jak ten, w którym właśnie się wypowiadasz.

kolorowa85673 - zgodnie z Twoim zdaniem, 220 stron wątku powinno być jedną wielką cenzurą, ponieważ pojawiają się w nim głosy w większości krytyczne.

Powtórzę raz jeszcze: ten wątek służy do wyrażania swoich opinii, zarówno pozytywnych, jak i negatywnych na temat planowanych zmian, tak długo, jak są one na pewnym poziomie (między innymi nie obrażają innych graczy, czy obsługi gry).

Znowu Ow. Razz
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:17 am

Niech Ow mnie nie denerwuje nawet -.-
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:18 am

Jak podbijemy ten wątek do 50 stron, to wyślę link do wątku administracji Howrse.
Mam nawet niezłe gadanko do nich.... Twisted Evil Spokojnie, bez brzydkich słów.
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:24 am

Przez Wilczurr, 9 lipca 2012, 15:23:29 (Zgłoś naruszenie)

Ow powinnaś przekazać wszystko zespołowi ponieważ jesteś pośrednikiem między nami graczami a Zespołem a nie KAZAĆ dawać bany za "twarde" wygłaszanie własnej opinii. Wątpię aby aż tyle osób którzy zostali ukarani, obrażali Was administrację i Zespół .

Pozdrawiam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałabym zobaczyć odpowiedź na to Exclamation
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:30 am

Gdzie jest carrie17 ?
Bo mam do niej sprawę >.<
Powrót do góry Go down
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:33 am

Szarusia16 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=586730 <-osobnik, który mnie zgłosił

Przeczytajcie sobie jej prezkę, jedno słowo nasuwa się na myśl... konfident. :p

W ogóle mam wrażenie, że ona ostro nadużywa prawa ze zgłaszaniem. Można kogoś zgłosić za niesłuszne zgłoszenie? :p
Można by ją zgłosić za kradziony avatar xD

Ma kradziony avatar? A komu ukradła? Bo chętnie ją zgłoszę, tylko muszę wiedzieć Twisted Evil
Powrót do góry Go down
Takashiro
Jedną nogą w ZM
Takashiro

Nick w grze : Cougar
Liczba postów : 530

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:35 am

Ulg.,zabrała go pszczółce.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2306218
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:35 am

Ja również prychnęłam śmiechem, gdy zobaczyłam profil tej całej draculii. Nie dość, że wataha królików, to jeszcze przesłodzony aż do obrzydzenia profil. Zniesmaczyły mnie te poniaki hurtem wrzucone na prezę :/. Nie mam nic do kucyków, chociaż jest to dla mnie strasznie dziecinne, ale co innego jeden obrazek, a co innego cała prezentacja usiana kucyczkami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

adminka pszczółka.... Wink
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:36 am

A ja jestem niesamowicie wkurzona albo na graczy albo na Owlient...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:37 am

Oliii98 przestań spamować czy naprawdę tak trudno jest edytować poprzedni wpis ?
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:37 am

Ulquiorra666 napisał:
Szarusia16 napisał:
Ulquiorra666 napisał:
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=586730 <-osobnik, który mnie zgłosił

Przeczytajcie sobie jej prezkę, jedno słowo nasuwa się na myśl... konfident. :p

W ogóle mam wrażenie, że ona ostro nadużywa prawa ze zgłaszaniem. Można kogoś zgłosić za niesłuszne zgłoszenie? :p
Można by ją zgłosić za kradziony avatar xD

Ma kradziony avatar? A komu ukradła? Bo chętnie ją zgłoszę, tylko muszę wiedzieć Twisted Evil

To jest On chłopak xD xD
Powrót do góry Go down
zαbαvεcкαα
Przyjaciel Zagrody
zαbαvεcкαα

Liczba postów : 1087

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:38 am

Oliii98 napisał:
adminka pszczółka.... Wink

mod pszczółka.... Wink
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:38 am

Cytat :
OW - ale to już jest po fakcie więc jakie zbierani opinii jakie kierowanie się nimi skoro robicie coś WBREW WOLI GRACZY i nie pytacie wcześniej tylko informujecie więc gdzie tu jest to o czym piszesz cały czas niemal jak mantrę że się naszymi opiniami sugerujecie??

"Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry."

Mało tego stoi jak byk napisane przez Ciebie stwierdzenie
(b)Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz"(b)
więc czemu teraz zaprzeczasz sama sobie pisząc
(d)EREIS - do zbierania opinii służą wątki na forum, takie jak ten, w którym właśnie się wypowiadasz.(d)
a na górze w wątku jest napisane
(b)
W tym wątku znajdziecie informacje o zmianach, które wkrótce wprowadzimy w grze.(b)

wątek w którym się wypowiadam nie służy do zebrania opinii tylko do informacji o zmianach

OW zdecyduj się na jedna wersję bo albo się tą opinię zbiera a następnie zgodnie z nią projektuje zmiany i udoskonala grę albo się tego nie robi a pisanie że wątek do tego służy ale w gruncie rzeczy to nie służy bo to wątek informujący jest bez sensu. Wątek w którym chce się otrzymać czyjąś opinię na temat planowanej zmiany strategii gry i liczyć się z tą opinią zakłada się PRZED wprowadzenie tejże zmiany.

nie wiem po co się produkuję bo i tak pani OW ma to w du...ie i odpisze swoją mantrą jak zwykle
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Ulquiorra666
Już coś wie
Ulquiorra666

Liczba postów : 117

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:39 am

Ale pszczółka to jest jej znajoma, więc pewnie sama jej dała avek ;/ niestety...
Powrót do góry Go down
Oliii98
Już coś wie
Oliii98

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:39 am

Kamil2010 napisał:
Oliii98 przestań spamować czy naprawdę tak trudno jest edytować poprzedni wpis ?
Jestem tu dopiero od wczoraj i nie znam wszystkich opcji >.<
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:41 am

Oliii98 napisał:
Kamil2010 napisał:
Jestem tu dopiero od wczoraj i nie znam wszystkich opcji >.<
Opcje "edytuj" obok posta masz więc ją używaj jeśli zapominasz czegoś dodać Smile
Powrót do góry Go down
olcia1234
Już coś wie

Nick w grze : Telly
Liczba postów : 179

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:43 am

dostałam odpowiedzź na kontakcie :/ czy oni kiedykolwiek coś zrobili oprucz pisania?
Powrót do góry Go down
EREIS
Przyjaciel Zagrody
EREIS

Nick w grze : EREIS
Liczba postów : 1094

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipostPon Lip 09, 2012 7:43 am

Panna Mia - co za melepeta sama nie wie czego chce i po co pisze i po co gra ale aktywność sobie nabija 1 klasa

Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=722213
Sponsored content

PisanieTemat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA   GRA - AKCJA PROTESTACYJNA - Page 28 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

GRA - AKCJA PROTESTACYJNA
Powrót do góry 
Strona 28 z 34Idź do strony : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34  Next
 Similar topics
-
» Akcja ,,TAK tolerancja!"
» Akcja Walentynka!
» Akcja anty-kopiarska
» Wielka Akcja - Licytacja!
» Akcja p.t. "zróbmy coś, aby w końcu było lepiej!"

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach