Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
+73Alaya Alasky archalowa Anita987 natka4425 stewardessa Forest_Girl kolorowa85673 Wiktoria_koniara Susian --♥Perła♥-- Calma Łapa98 KHC Hoping. koszolak Ulquiorra666 Vensis zαbαvεcкαα EveDallas erreo Layzy Agacia.12345 koniarka1999 Oliii98 Róża-chodowca9 Nathaly .Cava. -Eruina- karina127 Domel Takashiro alma021 GoldApple Anakondaxxx nevinowa Ejli olcia1234 Nevarra EREIS lala299 kaprysab natalias143 Aki Kotek~ Anulek Ayashi Aangelika101 XX_lero amorkowa koziorożec Inaczej Perła 20 Mikim7 Clue hanka1998 Klacz Arabska anteek Szarusia16 Malto Asiaa. Sathilia Broszka carrie17 xTikTakx Temperance Sakura Barson1990 _Beauty_ Nika346 Julia_525 Czarny Kot Uśmieszek LadyArvena 77 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:45 am | |
| - carrie17 napisał:
- Oliii98, nie chwal się tak tym, bo dostaniesz bana na miesiąc jak Malto - za multi. Tu siedzą też modki, które wyżywają się w wirtualnym świecie za życiowe porażki ^^
Oj nie obrażaj modek Wątpię, czy większości z ich podobają się zmiany, ale nie mogą tak oficjalnie tego krytykować. - natalias143 napisał:
- Co ma być napisane na ruski avie, to przetłumaczę?
To co na Polskim, albo jakieś wariacje na ten temat Zależnie jak będziesz potrafiła to ująć. Czasu na promowanie pozostało niewiele, bo to tylko 3 dni... - EREIS napisał:
-
- Cytat :
- Przez EREIS, 9 lipca 2012, 14:03:28 (Zgłoś naruszenie)
"Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry." uśmiałam się jak norka a przepraszam w którym miejscu, kiedy i gdzie zbieracie te opinie i w jaki sposób bo ja nie kojarzę wątku bądź ankiety na ten temat abym mogła się wypowiedzieć ....
i po dyskusji. OW olała temat i poszła Jak zawsze XD Przekazała nam informację i udaje, ze jej nie ma. Zauważcie, że odpowiedziała dopiero dziś, jak główna siedziba funkcjonuje. Musiała popytać, co nam przekazać. Bo ona sama przecież pracuje w weekendy też (czasami się wypowiadała. Ale nie podczas protestu ), więc spokojnie mogła to wczoraj napisać. Ale nie wiedziała co. Tak na moje rozumowanie - Oliii98 napisał:
- Ja się nie loguję 12 lipca.... nie ważne dla mnie czy
wy też się zalogujecie czy nie. Pokażę, że nie chcę zmian, nie chcę tego ignorowania graczy. Na innych serwerach też protestują też wybuchają złością... ale Owlient jest nadal nieczuły na nasze bunty i złości... nie zamierzam kupować kuponów, karmić taką firmę, która sę nie liczy z nami. Graczami. Dziękuję za uwagę, mam nadzieję że da to niektórym do zastanowienia się nad Howrse. Kwiestia towarzyszy dolała oliwy do ognia. To co im napisałam na koncie brata ( dobrze że i tak nie gra!) Zauważ, ze nawet jeśli nie kupujesz kuponów, to i tak dajesz im zarobek. Na górze strony masz reklamę. A strony takie jak http://www.cpmprofit.com/ płacą za wyświetlenia reklam. Dlatego jesteśmy klientami dającymi im kasę. I powiini się liczyć z naszym zdaniem. Szczególnie w kwestiach, gdzie nie liczą się pieniądze. Nie prosimy o tańsze kupony, o darmowe Baliosy... Prosimy tylko o nie ułatwianie gry. - natalias143 napisał:
- [Może za zbieranie opinii uważają pojawiające się co jakiś czas małe ankietki pojawiające się na stronie głównej (po zalogowaniu): "Co sądzisz na temat zmian/nowości?" gdzie odpowiedziami są: "Lubię je", "Nie mam zdania" i "Nie lubię ich"? Wielkie mi zbieranie opinii, chyba mało kto zwraca na to uwagę...
Miałam to raz, u znajomej, gdy jej komp padł, więc staż nabijałam. Pytania tego typy są genialnie sformułowane. Przecież jedna promocja może być "super" a inna do niczego. I jak to określić? Ten ktoś, kto układał pytania, skończył w ogóle jakąś szkołę? - Oliii98 napisał:
-
"carrie17 - Twój awatar widzę bez problemu, tak samo jak awatary kilku innych osób. Żadne kary nie były nakładane za posiadanie awataru, ale za zachowanie na forum. Zgodnie z zasadą, że o karach nie informujemy osób trzecich i nie rozmawiamy o nich na forum, wszystkie osoby, które nie zgadzają się z nałożonymi sankcjami zawsze mogą się odwołać na Kontakt. (...)" Znowu Ow. To ciekawe dlaczego zniknął mój awatar i prezentacja... Może mi to szanowna administracja wyjaśnić? - Oliii98 napisał:
-
- Ow napisał:
Gra rządzi się swoimi prawami, a każdy gracz godzi się na nie akceptując OWU, kiedy zakłada konto. W OWU znajdziesz punkty: 1, 4, 10, 11. Dodatkowo na forum zapostowane są Ogólne Zasady Działania Forum. Komunikujesz się właśnie na forum wewnętrznym gry, które podpada pod te zasady. Znowu Ow. W punkcie pierwszym nic nie ma. Poza tym, ze rodzice mogą limitować czas etc. W czwórce chyba jej chodzi o: " OWLIENT rezerwuje sobie prawo do modyfikacji Warunków, jak również reguł Gry w dowolnej chwili."To dlaczego w takim razie otwierają wątek? Niech wyskoczy ogłoszenie "od dziś PG 1,2 jest dodawane automatycznie", forum niech zniknie i tyle. Po co czekają na nasze opinie, w których chcą słyszeć tylko "super. Podoba mi się. Kocham was "? :/ Dalej w punkcie 4: "Użytkowanie Gry lub strony internetowej przez Gracza po otrzymaniu powiadomienia o jakichkolwiek modyfikacjach Warunków Użytkowania będzie równoznaczne z ich akceptacją. Jeśli Gracz nie zgadza się z którymkolwiek fragmentem nowych Warunków Użytkowania, powinien przerwać użytkowanie strony internetowej i Gry. OWLIENT rezerwuje sobie prawo do rozwoju Gry i dokonywania w niej zmian. Zmiany o charakterze technicznym mogą być dokonywane bez powiadamiania ze strony OWLIENT."Skoro Owlient chce, mogę zrezygnować. Zawsze to parę groszy mniej dla nich. W punkcie 10 nie wiem o co jej chodzi. Ktoś wie, co z tego dotyczy naszych próśb? Jedenastka mówi, że jak coś jest nie tak, mają prawo moderować wypowiedzi. Szkoda tylko, że duża część była na temat a je zcenzurowano :/ Czyli jak rozumiem, Ow chce nam powiedzieć, ze jak się nie podoba mamy spadać. Dziękuję Ow. Pokazujesz, jak ważni są dla ciebie gracze. - Oliii98 napisał:
-
- Ow napisał:
- EREIS - do zbierania opinii służą wątki na forum, takie jak ten, w którym właśnie się wypowiadasz.
Znowu Ow. To dopiero ciekawe... Więc informują nas o zmianie. Zbierają opinie, które i tak nic nie wniosą w najbliższym czasie. Ale "może" wniosą w przyszłości. Czyli "być może" za jakieś pół roku zrobią coś, żeby utrudnić grę. Szkoda tylko, ze wtedy już większości z nas tam nie będzie :/ - Oliii98 napisał:
-
- Ow napisał:
- kolorowa85673 - zgodnie z Twoim zdaniem, 220 stron wątku powinno być
jedną wielką cenzurą, ponieważ pojawiają się w nim głosy w większości krytyczne.
A nie są Oo Zapraszam na strony w okolicy 153. Prawie same posty zcenzurowane. - Oliii98 napisał:
-
- Ow napisał:
- Powtórzę raz jeszcze: ten wątek służy do wyrażania swoich opinii,
zarówno pozytywnych, jak i negatywnych na temat planowanych zmian, tak długo, jak są one na pewnym poziomie (między innymi nie obrażają innych graczy, czy obsługi gry).
Nie uważam, że którykolwiek z moich postów był "nie na poziomie". A jednak ocenzurowano mnie i dano bana. | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:47 am | |
| Jeżeli chodzi o czeski czy słowacki, zawsze mogłabym użyć tłumacza w googlach czy innego translatora, ale znając transy z angielskiego, wyszło by coś w stylu: Kali potrafić i być z to zadowolona, a nie o to mi chodzi. Chyba nikt tu nie zna tych języków, więc będę musiała zrezygnować z czeskiego i słowackiego bannerka . | |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:47 am | |
| - olcia1234 napisał:
- erreo napisał:
- myślę, że jakoś tak:
eu compreendo que a sua versão do howrse ainda não tem as nuevas mudanças, mas aqui também chegarão e depois será impossível mudar alguma coisa olcia dziękuje:D polecam się na przyszłość | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:49 am | |
| Co do czeskiego to mogę się z siostrą pomęczyć W rączkę słownik i piszemy Co Wy na to ? |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:53 am | |
| | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:55 am | |
| |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 11:58 am | |
| - Cytat :
- Przez Panna Mia, 9 lipca 2012, 19:19:46 (Zgłoś naruszenie)
anglt - Towarzysze tak naprawdę byli promocją... Ale od nich ubłagaliście żeby byli dużej... Teraz muszą odejść , zrozum to o.o | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:01 pm | |
| - erreo napisał:
-
- Cytat :
anglt - Towarzysze tak naprawdę byli promocją... Ale od nich ubłagaliście żeby byli dużej... Teraz muszą odejść , zrozum to o.o Promocją? Ha ha ha. Widzę, że Waćpanna Mia nie była pewnie przy ich wprowadzeniu :> | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:06 pm | |
| - hanka1998 napisał:
- erreo napisał:
-
- Cytat :
anglt - Towarzysze tak naprawdę byli promocją... Ale od nich ubłagaliście żeby byli dużej... Teraz muszą odejść , zrozum to o.o Promocją? Ha ha ha. Widzę, że Waćpanna Mia nie była pewnie przy ich wprowadzeniu :> Jak ONA mnie irytuje |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:15 pm | |
| - zαbαvεcкαα napisał:
- Jak podbijemy ten wątek do 50 stron, to wyślę link do wątku administracji Howrse.
Mam nawet niezłe gadanko do nich.... Spokojnie, bez brzydkich słów. A można by Niech sobie poczytają co myślimy. - EREIS napisał:
-
- Cytat :
- OW - ale to już jest po fakcie więc jakie zbierani opinii jakie kierowanie się nimi skoro robicie coś WBREW WOLI GRACZY i nie pytacie wcześniej tylko informujecie więc gdzie tu jest to o czym piszesz cały czas niemal jak mantrę że się naszymi opiniami sugerujecie??
"Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz". Plan rozwoju gry nie zakłada tylko najnowszych zmian, ale jest rozpisany długoterminowo. Zbieramy więc Wasze opinie i staramy się je uwzględniać w dalszym rozwoju gry."
Mało tego stoi jak byk napisane przez Ciebie stwierdzenie (b)Wasze zdanie jest brane pod uwagę, ale nie "tu i teraz"(b) więc czemu teraz zaprzeczasz sama sobie pisząc (d)EREIS - do zbierania opinii służą wątki na forum, takie jak ten, w którym właśnie się wypowiadasz.(d) a na górze w wątku jest napisane (b) W tym wątku znajdziecie informacje o zmianach, które wkrótce wprowadzimy w grze.(b)
wątek w którym się wypowiadam nie służy do zebrania opinii tylko do informacji o zmianach
OW zdecyduj się na jedna wersję bo albo się tą opinię zbiera a następnie zgodnie z nią projektuje zmiany i udoskonala grę albo się tego nie robi a pisanie że wątek do tego służy ale w gruncie rzeczy to nie służy bo to wątek informujący jest bez sensu. Wątek w którym chce się otrzymać czyjąś opinię na temat planowanej zmiany strategii gry i liczyć się z tą opinią zakłada się PRZED wprowadzenie tejże zmiany. nie wiem po co się produkuję bo i tak pani OW ma to w du...ie i odpisze swoją mantrą jak zwykle Tak mnie teraz tknęło... Ow mówi, że nic nie mozna zmienić... A jak w takim razie wstrzymano wtedy akcję z genetyką? - Ulquiorra666 napisał:
- Mój chłopak jest ze Śląska i jakoś nie ma problemów z ortografią :p
P.S. Wiem, że to nie tu i przepraszam, ale czy ktoś wie może jak wyłączyć powiadomienia tego forum na pocztę? Bo mi spamują trochę Chyba wyłączone, ale dla pewności sprawdź: PROFIL (przycisk na górze) -> preferencje -> "Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach :" -> zaznacz NIE Same wyłączenie śledzenia niewiele da, jakbyś zaczęła się w innych wątkach wypowiadać - Sakura napisał:
- Ponowię pytani. Czy ktoś próbował już przełożyć akcję na język czeski i słowacki?
Chyba nikt nie zna... A polskiego by nie zrozumieli? - hanka1998 napisał:
- Hahaha!
Dostałam bana na INT, usunęli mi avatara, a banner zostawili.. A najlepsze jest to, że nawet nie dostałam priva o tym, jaką dali mi karę i za co. Do tego dodam, że pisałam normalne, bardzo kulturalne posty bez przekleństw, wyzwisk, czegokolwiek, w dodatku po angielsku (wow!). Nikogo do buntu nie namawiałam, tylko pisałam swoje zdanie na ten temat. Więc za co kara? :> Mi dziś zabrali awatara na INT. Jako naruszenie zasad Oo Ciekawe... Szczerze? Mam takie wrażenie... Wczoraj Ow interowska nic sobie nie robiła z protestu. Nie wiedziała za bardzo o co chodzi, więc można było banery wlepiać i gadać o tym na forum. Zrobiło się tego więcej, zobaczyła, że to ludzie z Polski, to pogadała z naszą Ow - a wszyscy pracują w jednym budynku w Francji. I jednym z wymagań jest znajomość francuskiego/angielskiego Więc dowiedziała się o co biega, i teraz za namową naszej Ow będzie cenzurować u siebie. Co sądzicie na moją teorię? ^^ | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:20 pm | |
| Jak macie problem z jakimś językiem to pisać do rankingowców na danej wersji po angielsku z prośbą o przetłumaczenie i tyle, o. ;D |
| | | kaprysab Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : kaprysab Liczba postów : 821 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:23 pm | |
| Przez kassandra111, 9 lipca 2012, 20:03:59 (Zgłoś naruszenie) Eeee... W sumie to dobrze, że wycofują towarzyszy. Ta gra robila sie coraz bardziej sompliowana i młodszym graczom bylo ciężko, ale z drugiej strony troche szkoda, bo były pomocą w czasie treningu do GP... Teraz konie będą miały te umiejętności troche niższe...
Jestem ciekawa tych wypraw towarzyszy. Zaraz sobie dokładnie przeczytam, może mnie promocja zaciekawi i zdobede chociaż pare nagród.
No poprostu | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:23 pm | |
| - alma021 napisał:
- hej dajcie baner po niemiecku bo na niemieckim mam dużo osób już chętnych!
- Rida napisał:
- hanka1998 napisał:
- Hahaha!
Dostałam bana na INT, usunęli mi avatara, a banner zostawili.. A najlepsze jest to, że nawet nie dostałam priva o tym, jaką dali mi karę i za co. Do tego dodam, że pisałam normalne, bardzo kulturalne posty bez przekleństw, wyzwisk, czegokolwiek, w dodatku po angielsku (wow!). Nikogo do buntu nie namawiałam, tylko pisałam swoje zdanie na ten temat. Więc za co kara? :> Mi też nie napisali za co dostałam xD Tak się teraz zainteresowałam i sprawdziłam dokładnie u siebie - mam tylko ostrzeżenie/upomnienie za awatar. Ani słowa o blokadzie na forum, a jednak mnie zablkowali Oo - natalias143 napisał:
- Może trochę nie na temat, ale teraz w PT jak
odrzucają prace to już nawet powodu podać im się nie chce -,- i, żeby było lepiej, w moim przypadku przyjęli wersję kucyka podstawową i pegazową, a wersji jednorożcowej nie -,- Tam już dawno tak oszukują... Wysłałam raz konia, przeszedł wszystko, głosowanie itp. a jak miał wejść to nagle odrzucili "maść jest zbyt podobna do istniejących" :/ Co ciekawe, nic nie przypominała, za to pewna koza jest w 3 wydaniach, różniąca się tylko kolorem. Po wysłaniu w kolejnym miesiącu maść odpadła, bo "maść nie może znajdować się na tle". Nagle okazało się, że moja maść ma tło. Oo W kolejnym miesiącu wyleciała jeszcze za co innego. Odrzucają jak im się podoba. I nawet się z tym zbytnio nie kryją. | |
| | | Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:25 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Sakura napisał:
- Ponowię pytani. Czy ktoś próbował już przełożyć akcję na język czeski i słowacki?
Chyba nikt nie zna... A polskiego by nie zrozumieli?
Czesi na pewno by zrozumieli. Rozmawiałam kiedyś na iscribble z jednym, ja po swojemu i on też - Cytat :
- Przez applejack, 9 lipca 2012, 20:22:08 (Zgłoś naruszenie)
http://img34.glitterfy.com/12191/glitterfy-flpbk213031985723034.gif
http://pl.static.owlient.eu.s3.amazonaws.com/production/Account/1646176.gif
wiem że to zgłosicie Ale : Nie chcemy buntu na Howrse! Przyłącz sie i do mnie napisz Razem zdziałamy więcej!
10 % graczy chce aby Howrse nie miało nowości ale ja chce nowości! Na rozrywce xd | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:27 pm | |
| - kaprysab napisał:
- kassandra111 9 lipca 2012, 20:03:59 (Zgłoś naruszenie) napisał:
- Eeee... W sumie to dobrze, że wycofują towarzyszy. Ta gra robila sie coraz bardziej sompliowana i młodszym graczom bylo ciężko, ale z drugiej strony troche szkoda, bo były pomocą w czasie treningu do GP... Teraz konie będą miały te umiejętności troche niższe...
Jestem ciekawa tych wypraw towarzyszy. Zaraz sobie dokładnie przeczytam, może mnie promocja zaciekawi i zdobede chociaż pare nagród.
No poprostu Widać jak czytała :/ Jak młodsi gracze nie dają rady, to niech grają w co innego, a nie gierkę online, gdzie dodatkowo mogą napotkać na nieodpowiednie dla siebie treści. Umiejętności koni się nie zmienią - 60 punktów zamiast z towarzysza, dostanie się z zabaw ze zwierzakiem. Nie będzie jednak dodatkowego bonusu, który dawał podczas zawodów. Zdobędzie parę nagród... A czy ten PZ, ZJ, czy inny drobiazg zrekompensuje resztę? Czy zwróciła w ogóle uwagę na zautomatyzowanie PG? Czasem ludzie mnie tak dołują... | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:30 pm | |
| - Szarusia16 napisał:
- LadyArvena napisał:
- Sakura napisał:
Chyba nikt nie zna... A polskiego by nie zrozumieli?
Czesi na pewno by zrozumieli. Rozmawiałam kiedyś na iscribble z jednym, ja po swojemu i on też
- Cytat :
wiem że to zgłosicie Ale : Nie chcemy buntu na Howrse! Przyłącz sie i do mnie napisz Razem zdziałamy więcej!
10 % graczy chce aby Howrse nie miało nowości ale ja chce nowości! Na rozrywce xd Za szybko awatar miga, jak na tak długi tekst Z moim szybkim czytaniem i tak musiałam wiele razy przelecieć, żeby odczytać. Czy on/ona w ogóle wie o co chodzi w proteście? Może by ktoś go uświadomił, że nie o brak zmian, ale o grę na poziomie? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:30 pm | |
| Ow na international się ożywiła, odpowiada w wątku i to naprawdę często, nie tak lakonicznie jak nasza (; - Cytat :
- By Ow, on 9th July 2012 16:27:12 (Signal an abuse)
Harmony14, as i have said before we have turned and considered the issue and have made a decision. We will not revert or try and apply another patch on top of what we have decided. The change will take place even though we have noted a portion of the community is unhappy. (...)
a nie, to tylko na jednej stronie się tak produkowała z odpowiedziami do każdego, potem zamilkła. | |
| | | Vensis Już coś wie
Liczba postów : 158 Dołączył : 21/08/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:32 pm | |
| - Cytat :
10 % graczy chce aby Howrse nie miało nowości ale ja chce nowości! Na rozrywce xd[/quote] O boże... najlepsze, że ten awatar leci tak szybko, że się nie da nic przeczytać xd | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:33 pm | |
| - erreo napisał:
- Ow na international się ożywiła, odpowiada w wątku i to naprawdę często, nie tak lakonicznie jak nasza (;
- Cytat :
Harmony14, as i have said before we have turned and considered the issue and have made a decision. We will not revert or try and apply another patch on top of what we have decided. The change will take place even though we have noted a portion of the community is unhappy. (...)
a nie, to tylko na jednej stronie się tak produkowała z odpowiedziami do każdego, potem zamilkła. Przynajmniej przyznała, że część graczy jest niezadowolona XD | |
| | | Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:36 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- Cytat :
10 % graczy chce aby Howrse nie miało nowości ale ja chce nowości! Na rozrywce xd Za szybko awatar miga, jak na tak długi tekst Z moim szybkim czytaniem i tak musiałam wiele razy przelecieć, żeby odczytać. Czy on/ona w ogóle wie o co chodzi w proteście? Może by ktoś go uświadomił, że nie o brak zmian, ale o grę na poziomie? <facepalm, facebook, headdesk> Co za idiotka. Ściągnijcie ją stamtąd, zanim podłapią głupoty o buncie. Co najmniej połowa z tego to nieprawda oO'
Ostatnio zmieniony przez Caddie dnia Pon Lip 09, 2012 12:37 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:37 pm | |
| - LadyArvena napisał:
- erreo napisał:
- Ow na international się ożywiła, odpowiada w wątku i to naprawdę często, nie tak lakonicznie jak nasza (;
- Cytat :
a nie, to tylko na jednej stronie się tak produkowała z odpowiedziami do każdego, potem zamilkła. Przynajmniej przyznała, że część graczy jest niezadowolona XD a to znaczny sukces, zazwyczaj przecież palą głupa na potęgę ^^ | |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:38 pm | |
| LadyArvena, no może się trochę zapędziłam, ale przyznasz, że dziwne jest to, że Malto, Caddie i Oliii dostały bana za multi w trybie natychmiastowym. System to wykrywa po miesiącach, a nie w dzień. Więc przykro mi to stwierdzać, ale mamy szpiega w szeregach ;/ i to mnie irytuje. Brzydzę się donosicielstwem. | |
| | | Uśmieszek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Uśmieszek06 Liczba postów : 1132 Dołączył : 09/12/2011
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:38 pm | |
| - Vensis napisał:
-
- Cytat :
10 % graczy chce aby Howrse nie miało nowości ale ja chce nowości! Na rozrywce xd O boże... najlepsze, że ten awatar leci tak szybko, że się nie da nic przeczytać xd[/quote] "Jak wiecie niektuży gracze robią bunt aby powstrzymać nowości..." | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:41 pm | |
| Ej, ludzie, na forum Howrse jest jakiekolwiek ograniczenie znaków? | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:42 pm | |
| Caddie, z tego co wiem, to jest. Ale widziałam kilka razy wklejane OZDF w jednym poście, więc.. ;D | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:43 pm | |
| | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:43 pm | |
| - carrie17 napisał:
- LadyArvena, no może się trochę zapędziłam, ale przyznasz, że dziwne jest to, że Malto, Caddie i Oliii dostały bana za multi w trybie natychmiastowym. System to wykrywa po miesiącach, a nie w dzień. Więc przykro mi to stwierdzać, ale mamy szpiega w szeregach ;/ i to mnie irytuje. Brzydzę się donosicielstwem.
Jednak mod nie ma chyba możliwości dawania bana na grę. I to na tak długo... I to za multi. To może tylko kontakt/Ow/Kowelan załatwić. Więc albo ktoś z w/w czyta wątek, albo któraś z modek Ow doniosła. Jednak kilka mogę z miejsca skreślić, żeby to zrobiły... Piszesz, że system wykrywa po miesiącach... Znam osobę, która ma koło roku multi i nie wyłapali XD A donosić nie będę. Ten ich system to "pic na wodę, fotomontaż". Po prostu nie chcieli być zalewani zgłoszeniami. | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:44 pm | |
| Caddie, Ogólne Zasady Działania Forum, czyli wątek długi, że ho ho XD | |
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:45 pm | |
| Ktoś chętny do przekazania mojego listu? Bo mogę napisać dla dobra sprawy. | |
| | | natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA Pon Lip 09, 2012 12:57 pm | |
| - Caddie napisał:
- Ktoś chętny do przekazania mojego listu? Bo mogę napisać dla dobra sprawy.
Mogę z konta koleżanki XD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
| |
| | | | GRA - AKCJA PROTESTACYJNA | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |