Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

HOWRSE CUP POLSKIE

Go down 
+67
Forest_Girl
amorkowa
_pati201_
blueberry.
Uśmieszek
carrie17
hanka1998
Nika346
Arbuzek_10
Sabula
Ejli
anna i wiki
Ayame
kucykwyrwij
Sathilia
Ayashi
Alaya
Łapa98
Zaplątana
mufff123@o2.pl
lala299
Majka122333
myszka23
wikid5
avrilka
MrsKopytko
Domcia56
ola_l
Ulquiorra666
Luixza
Takashiro
Aglyss
archalowa
wilczyca1000
Puretka
Domel
Kuilu
Poezja992
Akardo
KHC
LadyArvena
Wiktoria_koniara
Temperance
Philipek
katty88888
marmurkowa
EveDallas
Kowusia
KaVcia
AnanaaseQ
Bella300
Alasky
Sakenoi
ilofhorses
Nixsia
-Eruina-
Pojara
kaprysab
Anett1906
zαbαvεcкαα
Bezbarwna92
anteek
Nevarra
Malto
Mikim7
xTikTakx
arlyn
71 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorWiadomość
Kowusia
Raczkujący
Kowusia

Liczba postów : 55

HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 Empty
PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 3:49 pm

Czytam od początku i nic takiego nie ma!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=377964
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 4:34 pm

Kamil, ja na PW też wiele musiałam odpowiadać o kod..
Aż usunęłam wiadomość, żeby ktoś jak się wkradnie nie miał, bo pewnie teraz próbują się wkradać dzieci neo.. Razz
Ale z kodem i tak nic nie zrobią, bo już ten który jest zarejestrowany nie działa ;]
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSro Lip 11, 2012 11:11 pm

Hehe, fajne to;) Z chęcia bym podpatrzyła parę skrinów;P Testerzy,macie cos, co wygląda zupełnie inaczej niż na hwr?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 1:10 am

Tak wygląda wyzwanie
HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 Beztytuueve
Wybiera się innego gracza, do każdych zawodów wystawia 2 konie, jednocześnie wybiera im poziom energii (od 20 do 70%). Wyzwanie trwa 24 godziny.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 1:22 am

Kowusia napisał:
Podacie koda?
Czyjś kod nic Ci nie da, musisz otrzymać własne zaproszenie + kod na skrzynkę howrse. Bez tego ani rusz. Jasne?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
xTikTakx
Przyjaciel Zagrody
xTikTakx

Liczba postów : 700

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 1:55 am

Chyba nie jasne, bo cały czas do mnie ktoś pisze z prośbą żebym dała kod beta. -.-
Powrót do góry Go down
marmurkowa
Nowy
marmurkowa

Liczba postów : 15

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 4:54 am

Podają się za modów i piszą, że jesteś testerem, podawając zły kod i robiąc ludzi w balona. Uważajcie Neutral
Powrót do góry Go down
KaVcia
Przyjaciel Zagrody
KaVcia

Nick w grze : KaVcia
Liczba postów : 731

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 5:44 am

marmurkowa napisał:
Podają się za modów i piszą, że jesteś testerem, podawając zły kod i robiąc ludzi w balona. Uważajcie :|
Ale co im to da?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 5:53 am

To najprawdziwsza gra,żadne oszustwo..
Powrót do góry Go down
katty88888
Przyjaciel Zagrody
katty88888

Nick w grze : katty88888
Liczba postów : 469

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 10:36 am

Cytat :
Witajcie!

Jak już część z Was zapewne zauważyła, ruszamy z nową grą. Nazwaliśmy ją Howrse Cup!

27-go lipca rozpoczynają się Igrzyska Olimpijskie w Londynie i ich rozpoczęcie będziemy celebrować poprzez otwarcie Howrse Cup dla wszystkich graczy!

Od 24-go lipca, będziecie mogli sprawdzić czym pachnie rozgrywka w nowej grze i zobaczyć nowe wyzwania jakie stawia ta gra.

Czym jest Howrse Cup?

Przede wszystkim nie jest kopią Howrse, jest czymś całkiem odmiennym.

Świat nowej gry trwa 7 miesięcy, podczas których będziecie mogli ostro i odważnie konkurować, aby zostać najlepszymi graczami oraz drużynami w Howrse Cup.

Celem gry jest bycie członkiem jednej z 25 najlepszych drużyn, co pozwoli Wam wziąć udział w ostatecznych Mistrzostwach i być może pokonać wszystkich swoich przeciwników zdobywając chwałę i prestiż.

Ale miejcie się na uwadze! będziecie mierzyć się ze społecznościami innych serwerów Howrse, które równie intensywnie będą starały się zdobyć miejsce w czołówce!

Będziecie mieli przyjemność konkurować z graczami z serwerów: Międzynarodowego, Francuskiego, Niemieckiego, Rosyjskiego i Czeskiego.

Połączcie się z nimi w drużyny bądź wyzwijcie ich do pojedynku , zależnie od swojej woli! Bądźcie jednakże rozważni i dokładniej zaplanujcie swoją strategię gry, aby osiągnąć zwycięstwo!

Grupa graczy została wylosowana do udziału w testach gry przed jej oficjalnym startem.

Testują ją już teraz i może podzielą się z Wami informacjami (może nawet paroma zrzutami ekranu), aby pokazać Wam jak wygląda nasza nowa gra

Jeśli zaintrygował Was Howrse Cup, dołączcie do nas 24-ego lipca i stwórzcie swoje własne konta, aby niezłomnie konkurować z innymi graczami i pokazać nam, czy też jesteś sportowcami olimpijskimi

Mamy nadzieję, iż wzniecimy howrsowy Ogień Olimpijski a delikatny płomień sportowej rywalizacji połączy Was we wspólnej zabawie podczas zmagań w Mistrzostwach.

Miłej zabawy!
Zespół Howrse
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 1:57 pm

Cytat :
Przez dia111, 12 lipca 2012, 21:49:43 (Zgłoś naruszenie)

Przez Drim:
Według mnie to niesprawiedliwe. Testerzy na starcie dostają "milion equus , 1000 kuponów , Slejpnira , Graniego + jakiś bonusik", zresztą screen był umieszczony na Zagrodzie Mgły. Ja osobiście nie mam zamiaru grać w Howrse Cup (popieram w tym momencie Radka), chociaż założę konto z czystej ciekawości aby zobaczyć co i jak. Wracając do powyższej wypowiedzi - inni zaczynają od samego zera, i już wiadomo, że testerzy mają o wiele większe szanse. Drogi Kowelanie, nie było to zbyt mocno przemyślane, gdyż inni z tego powodu czują się gorsi i nie mają równych szans

Z całym szacunkiem ale to co powiedziała graczka Drim jest prawdą...
To totalne przegięcie aby ktoś tak O! dostał za darmo bonusy i to jeszcze w takiej ilości...
Ja konta na tym na pewno nie założę...a jeśli już to nie zakupię żadnych kuponów, wime że nikt mnie do tego nie zmusza ale nie mam zamiaru wspierać ludzi którze niby losowo wybrali graczy których obdarowali aż taką ilością bonusów...myślę że jest to nie fair wobec innych graczy którzy w tę grę będą grali...co innego gdyby te ,,bonusy`` dostawał każdy gracz na wstępie albo gdyby ów bonusy były usunięte po ,,testach`` i anulowały się dotychczasowe osiągnięcia graczy którzy je dostali i każdy miałby wtedy równe szanse, ale tak...to nei ma po co się rejestrować...na pierwsze miejsce rankingu będzie trudno się dostać a przeważnie o to każdemu chodzi w takich grach...
Powrót do góry Go down
Philipek
ZAGRODZIANIN
Philipek

Nick w grze : Philipek
Liczba postów : 3748

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 3:36 am

Philipek też chce ten kod. Sad
Powrót do góry Go down
http://doggi.forumpolish.com/
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 4:24 am

Kamil2010 napisał:
Cytat :

Przez Drim:
Według mnie to niesprawiedliwe. Testerzy na starcie dostają "milion equus , 1000 kuponów , Slejpnira , Graniego + jakiś bonusik", zresztą screen był umieszczony na Zagrodzie Mgły. Ja osobiście nie mam zamiaru grać w Howrse Cup (popieram w tym momencie Radka), chociaż założę konto z czystej ciekawości aby zobaczyć co i jak. Wracając do powyższej wypowiedzi - inni zaczynają od samego zera, i już wiadomo, że testerzy mają o wiele większe szanse. Drogi Kowelanie, nie było to zbyt mocno przemyślane, gdyż inni z tego powodu czują się gorsi i nie mają równych szans

To totalne przegięcie aby ktoś tak O! dostał za darmo bonusy i to jeszcze w takiej ilości...
Ja konta na tym na pewno nie założę...a jeśli już to nie zakupię żadnych kuponów, wime że nikt mnie do tego nie zmusza ale nie mam zamiaru wspierać ludzi którze niby losowo wybrali graczy których obdarowali aż taką ilością bonusów...myślę że jest to nie fair wobec innych graczy którzy w tę grę będą grali...co innego gdyby te ,,bonusy`` dostawał każdy gracz na wstępie albo gdyby ów bonusy były usunięte po ,,testach`` i anulowały się dotychczasowe osiągnięcia graczy którzy je dostali i każdy miałby wtedy równe szanse, ale tak...to nei ma po co się rejestrować...na pierwsze miejsce rankingu będzie trudno się dostać a przeważnie o to każdemu chodzi w takich grach...

A to wam się nie zeruje później jak całkowicie ruszy HC?
Powrót do góry Go down
Nixsia
Nowy
Nixsia

Liczba postów : 3

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 5:09 am

Testerzy chyba będą mieć wszystko na równi z nowymi graczami Smile
Powrót do góry Go down
Wiktoria_koniara
Nowy
Wiktoria_koniara

Nick w grze : Wiktoria_koniara
Liczba postów : 37

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 5:16 am

Ja poczekam, aż kod BETA będzie nieważny xD I wtedy założę konto ;P
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=255351
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 5:42 am

Caddie napisał:
Kamil2010 napisał:
Cytat :

Przez Drim:

W momencie zaczęcia właściwej gry, gdy będzie już możliwość gry bez kodu bety, wszystkie konta zostaną wyzerowane Wink Zawsze tak jest. A betatesterzy podczas gry próbnej muszą wypróbować wszystkie opcje, dlatego dostali takie gratisy.
ich jedyną przewagą, jak gra już ruszy na serio, będzie znajomość opcji i właściwości hodowli.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
KHC
Nowy
KHC

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 10:12 am

LadyArvena napisał:
Caddie napisał:
Kamil2010 napisał:
Cytat :

Przez Drim:

W momencie zaczęcia właściwej gry, gdy będzie już możliwość gry bez kodu bety, wszystkie konta zostaną wyzerowane Wink Zawsze tak jest. A betatesterzy podczas gry próbnej muszą wypróbować wszystkie opcje, dlatego dostali takie gratisy.
ich jedyną przewagą, jak gra już ruszy na serio, będzie znajomość opcji i właściwości hodowli.

właśnie testerzy zanim my się połapiemy o co kaman będą już 1 w rankingu... ow sama sobie nie mogła testować gry??Sad
Powrót do góry Go down
KHC
Nowy
KHC

Liczba postów : 23

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 10:14 am

Ejj Drim znam ją to dawna trenerka(mówiła mi i ma to na avku) patrzcie na jej staż i ranking... Kupiłam od niej sposób na ranking... ma około 40 dni stażu i 300 ranking ogólny Razz
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 10:18 am

Sama nie dałaby rady XD Wcześniej na pewno sami sprawdzali, ale beta dla większej ilości osób zawsze jest. Trzeba w końcu sprawdzić czy wszystko działa, czy wszystko wyświetla się jak należy, czy są jakieś bugi...

KHC napisał:
Ejj Drim znam ją to dawna trenerka(mówiła mi i ma to na
avku) patrzcie na jej staż i ranking... Kupiłam od niej sposób na
ranking... ma około 40 dni stażu i 300 ranking ogólny Razz
W howrse, czy howrse cup? Wink
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 10:31 am

LadyArvena napisał:
Sama nie dałaby rady XD Wcześniej na pewno sami sprawdzali, ale beta dla większej ilości osób zawsze jest. Trzeba w końcu sprawdzić czy wszystko działa, czy wszystko wyświetla się jak należy, czy są jakieś bugi...

KHC napisał:
Ejj Drim znam ją to dawna trenerka(mówiła mi i ma to na
avku) patrzcie na jej staż i ranking... Kupiłam od niej sposób na
ranking... ma około 40 dni stażu i 300 ranking ogólny Razz
W howrse, czy howrse cup? Wink
Na howrse na howrse cup chyba nie gra Razz
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostPią Lip 13, 2012 10:52 am

Na howrse przecież łatwo wybić się w rankingu jak się chce Wink Jak najwięcej koni, z jak największym um.... Wystarczy kupować dużo 200um za grosze. Tylko trochę czasu trzeba. I chęci.
Powrót do góry Go down
Akardo
Raczkujący
Akardo

Nick w grze : Akardo
Liczba postów : 61

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 3:20 am

Dokładnie, wszystko zostanie wyzerowane w momencie rozpoczęcia 'normalnej' rozgrywki.
A Ow sama nie może przetestować ponieważ potrzebna jest do tego duża ilość osób, które przetestują wszystkie opcje po parę razy i zgłoszą błędy, których w tym momencie jest mnostwo na howrse cup. Nie można było do niedawna wejsc sobie np w łąki OJ bo wyskakiwała fala błędów.
Powrót do góry Go down
Poezja992
Już coś wie
Poezja992

Liczba postów : 178

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 3:49 am

szkoda , że tylko wybrani , ale mam kilka pytań ( nie znalazłam odpowiedzi na forum ) :
1)kiedy będzie można używać howrse cup bez kodu / jeśli z kodem to kiedy każdy dostanie ?
2)jak się dobiera w drużyny
3)jak się zdobywa te prezenty ?
4)dacie więcej screenów ? wszyscy by chcieli więcej wiedzieć
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 4:23 am

LadyArvena napisał:
Na howrse przecież łatwo wybić się w rankingu jak się chce Wink Jak najwięcej koni, z jak największym um.... Wystarczy kupować dużo 200um za grosze. Tylko trochę czasu trzeba. I chęci.

Zgadzam się z Lady, ja swojego czasu byłam też na około trzy-setnym miejscu bo kupowałam same konie +200.
Teraz nieco spadłam- ale nadal mieszczę się na wysokim miejscu w rankingu bo jestem na 385 miejscu.
Jestem ciekawa jaki to sposób trenerka daje ludziom.. szkoda mi nawet dla samej ciekawości kasy wydawać na to.
Powrót do góry Go down
arlyn
Już coś wie
arlyn

Liczba postów : 225

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 5:09 am

Drim widzę zrobiła na forum furorę tylko jest nieco niedoinformowana, jak i radek zresztą. Testerzy mają teraz 1000 kuponów i milion equus by móc jak najwięcej korzystać z gry i znaleźć jej błędy.
Kiedy gra zostanie otwarta dla wszystkich nasze konta zostaną wyzerowane, bez obaw. Nie będziemy posiadać graniego, kuponów i nic, co aktualnie posiadamy.
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 5:24 am

1)kiedy będzie można używać howrse cup bez kodu / jeśli z kodem to kiedy każdy dostanie ?
Od 24 lipca, oficjalne rozpoczęcie gry 27 lipca. Czyli 3 dni spokojnego obmacania gry
Najprościej mówiąc są dwie opcje - albo otrzymujesz zaproszenie od założyciela (jeśli rejestracja jest zamknięta), albo aplikujesz kląskając przycisk na stronie drużyny
Możesz ukraść skarb innego gracza, jeśli jego drużyna wygra trzy wyzwania z rzędu przy pomocy boskich koni (zakładając, że któryś z jej członków nie zostanie w międzyczasie pokonany przez innego gracza). I nic więcej na ten temat nie ma.
Tak naprawdę poza wyzwaniami wizualnie gra się nie różni. Żeby oddać specyfikę gry trzeba by było nakręcić filmik np z trenowania koni.
Powrót do góry Go down
Poezja992
Już coś wie
Poezja992

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 7:03 am

Nevarra napisał:
Od 24 lipca, oficjalne rozpoczęcie gry 27 lipca. Czyli 3 dni spokojnego obmacania gry
Najprościej mówiąc są dwie opcje - albo otrzymujesz zaproszenie od założyciela (jeśli rejestracja jest zamknięta), albo aplikujesz kląskając przycisk na stronie drużyny
Możesz ukraść skarb innego gracza, jeśli jego drużyna wygra trzy wyzwania z rzędu przy pomocy boskich koni (zakładając, że któryś z jej członków nie zostanie w międzyczasie pokonany przez innego gracza). I nic więcej na ten temat nie ma.
Tak naprawdę poza wyzwaniami wizualnie gra się nie różni. Żeby oddać specyfikę gry trzeba by było nakręcić filmik np z trenowania koni.
wielkie dzięki za odpowiedzi , moja ciekawość została minimalnie i chwilowo zaspokojona : D
no to czekam do 24 lipca Smile
Powrót do góry Go down
Kuilu
W skromnych progach Zagrody
Kuilu

Nick w grze : Chantilly.
Liczba postów : 395

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 10:25 am

W sumie to niesprawiedliwe. Dlaczego? Testerzy będą mieć większe doświadczenie i o wiele lepiej będą znały te całe "Howrse Cup". Jeżeli mają być jacyś testerzy to niech wybiorą moderatorów i takich, którzy nie najlepiej trenują konie (np. mnie Wink)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2838205
Poezja992
Już coś wie
Poezja992

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 12:11 pm

dobra , ale już nie mówmy tyle o tej niesprawiedliwości
w ludzkiej naturze już tak jest , że szuka się korzyści dla siebie , no i jest się zazdrosnym
I na siłę wyszukujemy powody do niesprawiedliwości
Przyznam , ja też chciałabym już dostać ten kod i testować
Ale przynajmniej jak zacznę grać 24 lipca , to mam zagwarantowane , że nie będzie błędów i nie zamkną nagle na naprawy
przecież musimy poczekać tylko 10 dni
czy 10 to tak dużo ?

a do Kuilu - gdyby wybrali niedoświadczonych , to zaczęliby ubierać koniom maści , rozmnażać bez blup i pg , nie hodowaliby itd. I jaki by był z tego pożytek ?!
jak jest losowane , to jest sprawiedliwie ( tak , wyobraź sobie że tych kilku znanych graczy to tylko część wybranych , i ci z 20 dniami stażu też testują )

A jak było w innych loteriach ? też się zawsze doszukujemy , że wygrywają ci rankingowi/z hodowli/ci poniżej 50 stażu
Tak jest zawsze i tyle

Nękanie w celu dowiedzenia się , jaki jest kod już wykorzystany , też jest bez sensu !
To tak jakby chcieć zużyty kod z sms na kupon .
Nie zgadniesz nic na jego podstawie , bo wszystkie takie kody są użyte , więc naprawdę nie wiem po co próbować nękać tych wybranych
To jest żałosne , tak jak np. trole na forum

Narzekamy na howrse , ale jak coś robią nowego , to narzekamy jeszcze więcej
Powrót do góry Go down
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipostSob Lip 14, 2012 1:18 pm

Mam wrażenie że więcej zaproszeń już i tak nie będzie, w HC jest równiutki 1000 graczy.
I naprawdę nie wiem o co dzieciaki mają żal, ze ktoś dostał a ktoś nie. To tak naprawdę nie jest gra, tylko zabawa w wyłapywanie błędów.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: HOWRSE CUP POLSKIE   HOWRSE CUP POLSKIE - Page 5 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

HOWRSE CUP POLSKIE
Powrót do góry 
Strona 5 z 10Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» Przestrzeń Twórcza
» Skrzynia Skarbów powraca na Polskie Howrse
» Czemu Polskie Howrse bazuje na Angielskim?
» Czy da się przenieść maści z howrse.com na howrse.pl?
» Polskie Złote Jabłka

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra :: Howrse Cup-
Skocz do: