| Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] | |
|
+13avrilka Lea♥ The Kill Mikim7 natalias143 mina stirit1 Nevarra Nika346 carrie17 koziorożec Ayashi hanka1998 MrsKopytko 17 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 2:00 am | |
| - Cytat :
- Długo wyczekiwany... - 20 lipca 2012
Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej
Od 20-go lipca 2012, godziny 10:00 do 23-go lipca 2012, godziny 10:00 masz wyjątkową okazję kupić dzikiego Konika polskiego w sprzedaży zarezerwowanej!
Aby móc go kupić, musisz mieć dostęp do sprzedaży zarezerwowanych. Znajdziesz w nich Konika polskiego w cenie 12 Kuponów.
Możesz kupić tyle Koników, ile zapragniesz!
Dodatkowo od 20-go lipca 2012, godziny 10:00 do 23-go lipca 2012, godziny 10:00 w grze pojawi się specjalne UFO z ofertą promocyjną na Kupony. Pamiętaj, aby uważnie przeczytać zasady UFO, zanim skorzystasz z oferty!
Życzymy wszystkim udanej zabawy! Mamy nadzieję, że nowy koń prosto z Polski przypadnie Wam do gustu!
Ostatnio zmieniony przez Kamil2010 dnia Pią Lip 20, 2012 4:31 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 2:07 am | |
| Tylko ja się kurna pytam : skąd ta cena ?! Nie mógłby być za 6? To też dużo (przynajmniej dla mnie). I tak go nie kupię bo nawet tyle nie mam. PS. Jakby dało radę to bym mogła zapłacić diamentami albo końmi | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 2:09 am | |
| Nie mam kasy, nie kupię Dobrze, że przynajmniej tu się nazywa Konik Polski, a nie Konik Dziki Koń | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 2:48 am | |
| Może i bym się skusiła, bo w końcu to Konik Polski, prawda? Ale szkoda mi kuponów na coś, co wygląda jak pomyłka genetyczna po skrzyżowaniu fiorda i zebry (gdzieś już to pisałam nawet) | |
|
| |
koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 3:20 am | |
| Oczywiście u nas napisali w rasie, że to Konik Polski, ale w innych krajach napisali już tylko Konik.
Z jakiegoś sentymentu chętnie bym go kupiła, ale szkoda mi kuponów | |
|
| |
carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 3:46 am | |
| Cóż, gdyby był do zdobycia w inny sposób, może bym się postarała. Ale 12 kuponów? A zwraca tylko 8? Nie dziękuję PS. W ciągu dziesięciu minut latało mi +10 kuponów, potem +1, +2 i znowu +10 - chyba są bardzo zdesperowani | |
|
| |
Nika346 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Nika346 Liczba postów : 445 Dołączył : 20/03/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 3:48 am | |
| Ja nie mam tego problemu czy go kupić czy nie, bo mnie na niego nie stać | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 3:58 am | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 3:58 am | |
| - koziorożec napisał:
- Oczywiście u nas napisali w rasie, że to Konik Polski, ale w innych krajach napisali już tylko Konik.
Bo tak się tłumaczy niby, moja koleżanka miała karty do gry z końmi, nazwy koni były po angielsku i przy koniku polskim było napisane "Konik". |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:06 am | |
| U nas w Polsce za darmo powinien być! |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:10 am | |
| Nie obwiniajcie Howrse o to, że napisali po prostu "Konik" Po angielsku Koni to i tak znaczy Konik Polski.Powiesz anglikowi "Konik" to on przeciez nie zna polskiego i nie skojarzy tego z koniem, lecz będzie wiedzial, że chodzi o Konia z POlski | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:17 am | |
| Szkoda,że one nie są jak zwykłe konie tak właściwie.Wtedy można by je rozmnażać |
|
| |
natalias143 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : natalias143 Liczba postów : 435 Dołączył : 28/03/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:31 am | |
| no a ja mam dylemat - kupić czy nie kupić... doradzi może ktoś? | |
|
| |
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:46 am | |
| Natalia - ja bym nie kupowała ;/ w diamentach oddaje tylko 8 kuponów, a jeszcze trzeba sporo kasy na oswojenie wydać... Chyba już lepiej kupony na neptuna zostawić, taka moja rada | |
|
| |
Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:48 am | |
| Też tak sadzę To się w ogóle nie opłaca | |
|
| |
The Kill Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 4:54 am | |
| Wiecie, co mnie najbardziej wkurza, przy takich właśnie promocjach? Ceny. Tak, ceny. Coś mi się wydaje, że większości lub chociaż połowy użytkowników na naszym serwerze nie ma skąd wytrzasnąć 12 kuponów, na kupno konia z oferty. Ja osobiście sama jeszcze nie kupiłam takowego, bo niestety, ale ja nie śpię na pieniądzach. :/ | |
|
| |
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:05 am | |
| - The Kill napisał:
- Wiecie, co mnie najbardziej wkurza, przy takich właśnie promocjach? Ceny. Tak, ceny. Coś mi się wydaje, że większości lub chociaż połowy użytkowników na naszym serwerze nie ma skąd wytrzasnąć 12 kuponów, na kupno konia z oferty.
Ja osobiście sama jeszcze nie kupiłam takowego, bo niestety, ale ja nie śpię na pieniądzach. :/ Właśnie po to są 'cudowne' oferty doładowania kuponów naprawdę sporo ludzi kupuje kupony w ilościach hurtowych, już są 4 zakładki z konikami, do poniedziałku będzie ich o wiele więcej.. Ja się raz nabrałam na dzikiego (sorraia) i to jest totalny niewypał, pomijając jej krzywy ryj | |
|
| |
The Kill Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 20/07/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:08 am | |
| Cóż, jak to mawiają, mądry polak po szkodzie, ale nie w tym rzecz. Dla mnie to trochę dziwne, no ale wyrażam tylko skromne zdanie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:20 am | |
| |
|
| |
Lea♥ Raczkujący
Nick w grze : Lea♥ Liczba postów : 91 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:32 am | |
| Kto da 12 kuponów? Oddam (może 2015 xD) Nie no, szkoda że nie mam - chciałam go kupić | |
|
| |
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:34 am | |
| - Kamil2010 napisał:
- carrie17 napisał:
Właśnie po to są 'cudowne' oferty doładowania kuponów naprawdę sporo ludzi kupuje kupony w ilościach hurtowych, już są 4 zakładki z konikami, do poniedziałku będzie ich o wiele więcej.. Ja się raz nabrałam na dzikiego (sorraia) i to jest totalny niewypał, pomijając jej krzywy ryj Przy promocji z wędrownymi można było chociaż RO kupić za diamenty, RO był z zapasów a tu wkładasz 12 kuponów w dzikusa No fakt ja kombinowałam na Sorraie jak mogłam, sprzedałam kilka rożków z KF za kupony, wymieniałam przedmioty, trochę kupiłam, parę razy miałam też RO w RO.. A tutaj czysta strata Ja się już w to nie bawię, wolę boskie, w końcu kiedyś mi się te kupony zwrócą, a diamenty dają dopóki masz konto | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:42 am | |
| - carrie17 napisał:
- Kamil2010 napisał:
- carrie17 napisał:
Właśnie po to są 'cudowne' oferty doładowania kuponów naprawdę sporo ludzi kupuje kupony w ilościach hurtowych, już są 4 zakładki z konikami, do poniedziałku będzie ich o wiele więcej.. Ja się raz nabrałam na dzikiego (sorraia) i to jest totalny niewypał, pomijając jej krzywy ryj Przy promocji z wędrownymi można było chociaż RO kupić za diamenty, RO był z zapasów a tu wkładasz 12 kuponów w dzikusa No fakt ja kombinowałam na Sorraie jak mogłam, sprzedałam kilka rożków z KF za kupony, wymieniałam przedmioty, trochę kupiłam, parę razy miałam też RO w RO.. A tutaj czysta strata Ja się już w to nie bawię, wolę boskie, w końcu kiedyś mi się te kupony zwrócą, a diamenty dają dopóki masz konto No mój Jowisz to długo będzie spłacał się xD Jadeit już nadwyżki daje więc jest ok xP |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 5:44 am | |
| Jest cudowny ale za drogi,nie stać mnie | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 8:42 am | |
| - Cytat :
- Powitanie Konika Polskiego
- Kowelan napisał:
-
Witajcie,
Jak zapewne zauważyliście, w Howrse pojawił się Konik Polski. Aby, godziwie przywitać to wspaniałe zwierzę, wraz z Ow postanowiliśmy ogłosić konkurs plastyczny!
W konkursie tym, zachęcamy Was do nadsyłania Waszych dzieł plastycznych - rysunków, szkiców, grafik czy też zdjęć - na których, w dowolnej formie, zaprezentowany jest nasz nowy dziki przyjaciel - Konik Polski.
Spośród wszystkich nadesłanych prac i zdjęć, wybierzemy 3 zwycięzców, którzy otrzymają:
Pierwsze miejsce: Róg Obfitości Drugie miejsce: 5 diamentów Trzecie miejsce: 3 diamenty
Prace możecie nadsyłać w tym temacie aż do 27 lipca, do około godziny 15:00.
Jak zwykle, każda osoba może wysłać do konkursu tylko jedną pracę/zdjęcie i jest to praca ostateczna i jedyna, która będzie przez nas brana pod uwagę.
Miłego tworzenia! - Kowelan |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 8:45 am | |
| Narysuję im coś, jak mnie odbanują -.- | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 9:09 am | |
| jak dla mnie te dzikie wystawiane na zarezerwowanych w cenie 12 kuponów to już całkowita jazda po bandzie w wykonaniu Owlient. już się nawet nie bawią w konkursiki czy promocje, gdzie koń ma być nagrodą, prostu z mostu - kupuj kupony to dostaniesz!
trochę mnie to odrzuca. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Pią Lip 20, 2012 12:02 pm | |
| Mam niby kupony, bo dla zabawy uśmierciłam ostatnio 10 koni. Ale tyle za jednego konia...? :/ Nie uśmiecha mi się... Chociaż z drugiej strony, skoro praktycznie nie gram, to i tak kupony będą mi średnio przydatne. Nie licząc satysfakcji z posiadania To może kupię tego konia do kolekcji. I niech stoi z resztą dzikusów, którymi mi się zajmować nie chce... | |
|
| |
eloite Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 170 Dołączył : 05/08/2011
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] Sob Lip 21, 2012 1:52 am | |
| Ja mam kupony, ale szkoda mi ich na dzikusa, chociaż jak dla mnie wygląda sympatycznie. Tak jak powyżej- nie zwróci się. A kolekcjonerstwo boskich zdecydowanie mi się przejadło.. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] | |
| |
|
| |
| Konik polski w sprzedaży zarezerwowanej - [PL] | |
|